پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۳۷ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۰۹۹۲
فوتبال در جهان

پشت پرده اخراج رانیری از لسترسیتی

چرا بهترین مربی دنیا اخراج شد؟

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری
اگرچه شاید خبر جدایی کلودیو رانیری در فرودگاه میدلندز مخابره شده باشد، اما ریشه های این جدایی را باید در یک بعد از ظهر گرم کالیفرنیا در ماه ژوئن جستجو کرد.

به گزارش ورزش سه به نقل از تلگراف، در تابستان امسال، بازیکنان لسترسیتی برای حضور در رقابت های جام بین المالی در لس آنجلس عازم ایالت متحده بودند و علاوه بر بازیکنان، سرمربی ایتالیایی نیز از این پرواز ۱۱ ساعته و برنامه تدارکاتی ناراحت به نظر می رسید.

 

اما قبل از این برنامه نیز اولین نشانه های نارضایتی زمانی پدیدار شد که دو ماه قبل از آن اردو و بعد از قهرمانی تاریخی روباه ها در لیگ برتر، هیئت مدیره لستسیتی تصمیم گرفت تمرینات این را از نزدیک تماشا کند. این تصمیم در شرایطی گرفته شد که لسترسیتی به بزرگ ترین موفقیت تاریخ ۱۳۳ ساله خود رسیده بود و به نظر می رسد که سطح انتظار هیئت مدیره به شکل بی سابقه ای افزایش یافته است.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

البته به نظر می رسد که تصمیم اخراج رانیری توسط هیئت مدیره این تیم بعد از شکشت عجیب لستر در برابر میلوال در جریان جام حذفی در ابتدای هفته گذشته گرفته شده است.

 

صرف نظر از شکست برابر سویا در لیگ قهرمانان، گروه مدیریتی باشگاه جلسه ای را با بازیکنان بزرگ باشگاه در هتل برگزار کرده و همانجا تصمیم جدایی سرمربی باتجربه ایتالیایی قطعی شده بود.

 

در این جلسه، از بازیکنان در مورد مشکلات درون رختکن لستر سوال شده بود و آنها نیز پاسخ مثبتی به این اتفاقات داده بودند. آنها اعتماد خود را به سرمربی ۶۵ ساله از دست داده بودند و معتقد بودند که در صورت عدم تغییر، سرنوشت تلخی در انتظار مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر خواهد بود.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

حتی در جریان دیدار برابر سویا، تصمیم نیمکت نشین کردن دمارای گری و احمد موسی نیز باعث سردرگمی بازیکنان شده بود و یک منبع آگاه فاش کرد که بازیکنان بارها از تصمیمات عجیب رانیری در طول فصل به ستوه آمده بودند.

 

همچنین یک منبع آگاه دیگر اذعان داشت که بازیکنان معتقدند که تنها ۹ ماه بعد از قهرمانی دراماتیک در لیگ برتر، آنها حس می کنند که روی عرشه یک کشتی در حال غرق شدن هستد. نکته دیگر، تاکتیک های گیج کننده رانیری بود که باعث عصبانیت و کلافگی بازیکنان و دیگر اعضای کادر فنی شده بود.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

سرمربی ایتالیایی در صبح روز بازی با دربی کانتی در جام حذفی بازیکنانش را تمرین داد و حتی در بسیاری از دیدارها تنها دو ساعت از قبل از سوت شروع بازی، تاکتیک های تیمی را به کلی تغییر می داده است.

 

اخباری در مورد برخورد توام با عصبانیت وی با اعضای تدارکات بعد از تساوی بدون گل با کپنهاگن در ماه نوامبر شنیده شده و او بازیکنان را به بی لیاقتی در مورد پوشیدن پیراهن چنین تیمی متهم کرده است. این اتفاقات، اولین نشانه های از دست دادن کنترل رختکن برای این سرمربی باتجربه بوده است.

 

در اوایل فصل و زمانیکه بازیکنان لستر در جلسه ای خواهان بازگشت به استفاده از تاکتیک ۲-۴-۴ فصل قبل و بازی بر مبتنی ضدحملات بوده اند، رانیری با رد کردن این درخواست تاکید کرد که تنها یک قدرت تصمیم گیری در باشگاه وجود دارد.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

در کنفرانس های مطبوعاتی، اگرچه رانیری همانند فصل قبل با روزنامه نگاران دست می داد و همه چیز مانند گذشته بود، اما کلماتی که وی برای توصیف بازیکنانش به کار می برد حاکی از آن بود که رانیری درک درستی از شرایط تیم و آنچه بر وی می گذرد ندارد.

 

حالا با توجه به اخبار و شایعات، همان بازیکنان به شدت زیر ذره بین هستند. اخبار زیادی در مورد شورش و توطئه بازینان بزرگ لستر از جمله کسپر اشمایکل و جیمی واردی به گوش می رسد و شرایط به گونه ای است که یادآور روزهای جدایی مورینیو از چلسی و القابی که او برای بازیکنانش انتخاب می کرد می باشد.

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

بعد از شکست سنگین اوایل ماه برابر یونایتد در کینگز پاور، کسپر اشمایکل شرایط دفاعی تیم را بحرانی و وحشتناک توصیف کرد اما با تیزهوشی خاصی تاکید کرد که مشکلات لسترسیتی نه تنها به بازیکنان، بلکه به تمامی ارکان باشگاه از بالا به پایین مربوط می شود.

 

اما با نگاهی منطقی در می یابیم که زمان رفتن رانیری فرا رسیده بود. لسترسیتی در حال سقوط به دسته پایین تر است و درست یا غلط، همیشه تغییرات دامن مربیان را می گیرد و بازیکنان سر جای خود باقی می مانند.

 

اما در مورد شرایط فعلی، نمی توان رانیری را مقصر همه چیز قلمداد کرد. جان رادکین، مدیر ورزشی باشگاه و از افراد نزدیک به هیئت مدیره نیز به علت انجام غلط وظایف خود به شدت زیر ذره بین قرار گرفته است.

 

همانطور که سر الکس فرگوسن، سرمربی افسانه ای یونایتدها نیز در گذشته تاکید داشت: "اتوبوس برای هیچ کس متوقف نمی شود".

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان,کلودیو رانیری

 

به دست آوردن تنها ۵ برد در لیگ برتر موید آن بود که اوضاع روباه ها به شدت بحرانی است. علیرغم کسب نتایج بسیار خوب در لیگ قهرمانان، زنگ خطر در لیگ برتر از همان ماه نوامبر و شکست برابر واتفورد به صدا در آمده بود.

 

گرچه سه هفته پیش، هیئت مدیره لسترسیتی با انتشار بیانیه ای، بر حمایت بی دریغ و کامل از رانیری تاکید داشت اما بسیاری آن بیانیه را هشداری به بازیکنان دانستند که بنای آن، تاکید بر ماندن رانیری و عدم تصمیم بر جدایی وی بود.

 

اما شکسست برابر سوانسی و بحرانی تر شدن شرایط آنها در جدول به هیئت مدیره نیز ثابت کرد که انتشار این بیانیه تنها تلف کردن وقت و به تعویق انداختن تصمیم نهایی بوده است.

 

گرچه شکست برابر میلوال، پایان کار سرمربی ایتالیایی در لستر بود، اما این تیم نمی توانست بدون سرمربی به سویا سفر کند. پس این دیدار به مثابه جشن خداحافظی رانیری در لستر بود.

 

نمایش درخشان اشمایکل و اولین گل جیمی واردی در سال ۲۰۱۷ گرچه شاید نقطه عطف پایان کار رانیری بود، اما خبر خداحافظی او خیلی زود منتشر شد؛ کمتر از ۲۴ ساعت بعد از جدال در سویا.

 

گری لینکر، اسطوره فوتبال انگلیس و کارشناس تلویزیونی بعد از انتشار این خبر اعتراف به گریه و ابراز همدردی کرد و تاکید داشت که رویارویی با این مرد ۶۵ ساله همیشه برای او لذت بخش بوده است.

 

بعد از قهرمانی تاریخی در فصل گذشته، رانیری در محافل خصوصی تاکید داشت که کار او در فصل جاری بسیار دشوارتر از گذشته است زیرا باید با "کوسه ها" دست و پنجه نرم کند. اما به نظر آن "ماهی بزرگ" در رختکن لستر بود و در نهایت باعث از دست دادن عنوان شغلی وی نیز شد.

 

اگرچه بی شک جای کلودیو رانیری در لیگ جزیره خالی خواهد بود و شاید دل بسیاری برای او تنگ شود، اما فوتبال در بسیاری از موارد همین قدر ظالم و بی رحمانه عمل می کند و سناریوی سقوط رانیری را نیز باید پرده ای دیگر از روی ناخوش فوتبال قلمداد کرد.

 

 

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش