دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۲۸۴۰
فوتبال در جهان

تاکتیک‌های تازه اونای امری برای توپچی‌ها

اونای امری,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان

پیش‌تر در ورزشگاه امارات از «بازی به سبک آرسنال» صحبت می‌شد، بدون آنکه نیاز باشد این سبک توصیف شود. برای ۲۰ سال، آرسنال سبک بازی مثبت و مبتنی بر مالکیت توپ داشت و بازی را به زمین حریف می‌برد، بدون آنکه نگران برنامه‌های تاکتیکی‌اش باشد.

 

آرسن ونگر تا اواخر دوران حضورش در آرسنال، تلاش نمی‌کرد سیستم تیم را تغییر دهد. در نتیجه، آرسنال مقابل تیم‌های ضعیف‌تر نمایش‌های تماشایی داشت اما آنها از نظر تاکتیکی خام بودند و همین باعث می‌شد برابر تیم‌های مدعی قهرمانی هزینه‌اش را بپردازند.

 

اما در دوران اونای امری، اوضاع بسیار فرق کرده است. جانشین ونگر هیچ برنامه‌ تاکتیکی پیش‌فرضی ندارد و تقریبا هر هفته، سیستم تیم را تغییر داده است. او برای برد تاثیرگذار دو بر صفر مقابل چلسی در دو هفته پیش، از خط میانی لوزی استفاده کرد که عالی هم جواب داد. این سیستم برای این به کار گرفته شد که جلوی پاس‌های ژرژینیو گرفته شود اما بازی تهاجمی آرسنال هم روان بود و به نظر می‌رسید که در بازی‌های بعدی هم به کار گرفته شود.

 

اما امری در جریان شکست جام حذفی مقابل منچستریونایتد به سراغ سیستم ۳-۳-۴ رفت و در برد دو بر یک مقابل کاردیف در ابتدا از سیستم لوزی استفاده کرد و سپس آن را برای نیمه دوم به ۱-۳-۲-۴ تغییر داد، زمانی که محمد الننی، هافبک دفاعی تیم جایش را به الکس ایووبی بال داد.

 

امری گفت: «در نیمه اول، اگر یک تیم شایسته گلزنی بود، آن تیم حریف بود. در رختکن در این باره صحبت کردیم. برای نیمه اول نتیجه بدون گل نتیجه خوبی برای ما بود، چون ما اجازه ساخت فرصت را به حریف داده بودیم اما در نیمه دوم فرصتش را داشتیم که اوضاع را برگردانیم، هرچند که این کار آسانی نبود چون ما در سراسر زمین نبردهای نفر به نفر داشتیم و پیدا کردن فضا کار آسانی نبود اما کاردیف خسته شد و ما توانستیم با صبوری به گل برسیم.»

 

امری در زمینه تعداد تعویض بین دو نیمه در لیگ برتر با فاصله اول است. او در ابتدا خودش را به‌عنوان طرفدار بازی مالکانه و تهاجمی نشان داد اما او فردی تحلیل‌گر است که نقاط قوت تیم حریف را به اندازه تیم خودش بررسی می‌کند.

 

اما مقابل کاردیف، روش او به مشکل خورده بود. تیم نیل وارنوک ضعیف‌ترین تیم لیگ برتر نیست اما از نظر رهیافت استراتژیک، کمترین جاه‌طلبی را دارد. آنها کمترین مالکیت توپ و کمترین نرخ پاس صحیح را در لیگ دارند و برای گلزنی به ضربات ایستگاهی متکی هستند.

 

در واقع، کسی که در کاردیف بیشترین پاس گل را داده، شان موریسون است، مدافعی میانی که تخصصش ضربات ایستگاهی به سمت تیر نزدیک‌تر است. او در بازی در خانه آرسنال غایب بود، ولی میزان اثرگذاری او نشان می‌دهد که سبک کاردیف چگونه است.

 

با این حال، آرسنال نمی‌توانست در نیمه اول خود را به بازی تحمیل کند. آنها دو بازیساز برجسته داشتند: لوکاس توریرا که در سمت راست بازی می‌کرد و مسعود اوزیل در پست شماره ۱۰ اما این دو نفر نمی‌توانستند پاس‌های درخشانی در یک‌سوم تهاجمی بدهند.

 

توریرا دچار افت شده است که این برای بازیکنان تکنیکی که نخستین فصل حضور در لیگ برتر را می‌گذرانند و از دوران شلوغ کریسمس خسته می‌شوند، طبیعی است.

 

اوزیل از سوی دیگر اوضاع خاصی دارد. او یک هفته در فهرست تیم نیست و هفته دیگر تیم حول محور او شکل می‌گیرد. همکاری خاصی هم بین او و الکساندر لاکازت یا پیر امریک اوبامیانگ دیده نمی‌شود.

 

بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید. اگر تنها نیمه اول بازی‌ها در نظر گرفته شود، آرسنال در جدول چنین لیگی شانزدهم است اما آنها در جدول نیمه دوم پس از لیورپول دوم هستند. تغییر امری باعث شد که هماهنگ‌ترین زوج آرسنال، ایووبی و سئاد کولاشیناچ در زمین حضور داشته باشند.

 

این دو نفر در ابتدای برد چهار بر یک مقابل فولام، حاکم مطلق سمت چپ میدان بودند. آنها مقابل وستهم هم منبع اصلی تهدید آرسنال به شمار می‌رفتند.

 

در بازی مقابل کاردیف هم ایووبی در حوالی دقیقه ۶۰ توپ را در سمت چپ گرفت و آن را به کولاشیناچ سپرد که مانند همیشه حرکت اوورلپ انجام داده بود. برونو مانگا روی او خطا کرد و پنالتی حاصل را اوبامیانگ به گل تبدیل کرد.

 

اینکه ایووبی و کولاسیناچ تا این حد با هم عالی کار می‌کنند عجیب است، چون هیچ‌کدام بازیکن اصلی آرسنال نیستند. ناچو مونریال از نظر دفاعی از کولاشیناچ بهتر است و ایووبی هم در سطح اوزیل یا هنریخ مخیتاریان نیست.

 

لاکازت هم در فاصله ۷ دقیقه به پایان مسابقه کار را تمام کرد. او توپ را در سمت راست گرفت، با تکل سول بامبا متوقف شد اما بلند شد و با ضربه‌ای زمینی دروازه نیل اتریج را باز کرد.

 

ناتانیل مندز لینگ، بازیکن تعویضی کاردیف فاصله را کم کرد اما برای بازگشت دیگر دیر شده بود. تیم میزبان در نیمه دوم نسبتا راحت بازی کرد، در حالی که در نیمه اول کاملا متوسط ظاهر شده بود. این حالا «بازی به سبک آرسنال» جدید است.

 

 

iran-varzeshi.com
  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش