به گزارش نود، فوتبال ایران در روزهایی که چهره های ویژه و نامدارش کارشان به بیمارستان می کشد، چهره جدیدی از خودش نشان می دهد تا ثابت کند هنوز هم روی جلد مجلات و روزنامه ها رفتن و اصطلاحا در چشم بودن، خیلی مهمتر از ارزش ها و اخلاق است!
اولین بار در زمان بیماری مرحوم ناصر حجازی بود که چنین اتفاقی افتاد؛ چهره هایی مثل احمدرضا عابدزاده شبانه و بی سروصدا به عیادت می رفتند تا خود "ناصر حجازی" را ببینند نه دوربین رسانه ها را، اما از سوی دیگر برخی نه تنها روی عکاسان و خبرنگاران حاضر در محل بیمارستان حساب باز می کردند که در تماس با دوستان عکاسشان به دنبال فریم های ویژه تر هم بودند.البته آن زمان بحث صفحات مجازی شخصی ستاره ها هم اینقدر داغ نبود اما حالا که آخرین اخبار و عکس ها را می شود در این صفحات دید و دنبال کرد، ماجرا به مراتب داغ تر هم شده است.
***
این روزها بیماری منصور پورحیدری و بستری شدن وی در بیمارستان یکی از تلخ ترین اتفاق های فوتبال ایران است. جایی که قدیمی ترها، هم تیمی ها و فوتبالدوستان واقعی را نگران کرده اما برای برخی تبدیل به فرصتی برای رفتن روی جلد مجلات و روزنامه ها شده است.
اینکه آبی و قرمز در چنین روزهایی برای شفای بیماری که یکی از دوست داشتنی ترین پیشکسوتان فوتبال ماست، همراه هم دست به دعا شوند آنقدر باارزش هست که به زیبایی های فوتبال ایران اضافه کند چراکه اصل کار، چیزی جز انسانیت و اخلاق نیست اما وقتی برای عیادت از بیمار، حتما بایستی عکاس اختصاصی و فریم اختصاصی تر هم وجود داشته باشد آن وقت است که همه چیز زیر علامت سوال می رود.
خانواده منصور پورحیدری که حالا دیگر شب و روزشان در بیمارستان ایرانمهر و کنار تخت منصور پورحیدری سپری می شود دیروز گفتند دلخوری و ناراحتی از حضور عیادت کنندگان و گرفتن عکس یادگاری با مرد دوست داشتنی باشگاه استقلال ندارند اما واقعا، در شرایطی که بیمار ممنوع الملاقات می شود لازم است با بردن عکاس اختصاصی به داخل اتاق برای ثبت یک عیادت همه چیز را زیر سوال برد؟
اتقاق ویژه تر البته جایی خارج از بیمارستان ایرانمهر رقم خورد. جایی که بازیکن ملی پوش، برای عیادت از پسر بهزاد غلامپور، که او هم این روزها در بستر بیماری است، راهی بیمارستان شد اما غلامپور وقتی دید که این بازیکن همراه با عکاس اختصاصی به عیادت پسرش رفته دلخور شد و اجازه عیادت را نداد.
واقعا لازم است برای عیادت از مریض، این همه سروصدا به پا شود؟ لازم است از هر موقعیتی برای رسانه ای شدن استفاده کرد؟ اگر قرار به عیادت است پس چه نیازی به وجود دوربین ها و رفتن روی جلدهاست؟
- 14
- 6