سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۱ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۲۸۵
خارج از گود ورزش

حذف زهرا نعمتی از مسابقات آسیایی؛ چالشی برای شهامت پذیرش اشتباه؟

مسابقات تیراندازی با کمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران
آیا بعد از اخراج بازیکن تیم ملی فوتبال امید، این شجاعت هم وجود دارد که مقصر این حذف (هر کس که باشد) را به دلیل سهل انگاری به ایران بازگردانند؟

به گزارش عصر ایران، بعد از چند ساعت از حذف زهرا نعمتی کماندار تیم ملی ایران اظهار نظرهای نامسئولانه و ضد ونقیض همچنان ادامه دارد. حال این پرسش مطرح است که آیا بعد از اخراج محمد امین اسدی (بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران) این شجاعت هم وجود دارد که مقصر این حذف زهرا نعمتی (هر کس که باشد) را به دلیل سهل انگاری به ایران بازگردانند؟

 

امروز می توانست یک روز تاریخی برای دختر کماندار پارالمپیکی ایران تبدیل شود. زهرا نعمتی که با انگیزه فراوان برای اولین بار به جز بازی های پاراآسیایی در بازی های آسیایی هم حاضر شده بود، با یک اتفاق عجیب و نادر حذف تلخی داشت. شرح کل ماجرا این است:

 

« دور حذفی مسابقات تیراندازی با کمان در بخش ریکرو انفرادی زنان برگزار شد و زهرا نعمتی نماینده کشورمان در مرحله یک سی و دوم حریف پاکستانی خود را با نتیجه شش بر صفر برد و توانست به مرحله یک شانزدهم راه پیدا کند. او در مرحله یک شانزدهم نهایی رقیب قزاقستانی را با نتیجه ۶ بر ۵ از پیش‌رو برداشت تا در مرحله یک چهارم نهایی با کماندار اندونزیایی به رقابت بپردازد.

 

مسئولان ایران به نعمتی گفتند هنگام صرف ناهار است و مرحله بعدی ساعت ۱۴ به وقت محلی آغاز می‌شود نعمتی هم با همین تصور برای صرف ناهار محل تیراندازی را ترک کرد که یک‌باره میلاد وزیری یکی از اعضای تیم با سراسیمگی به محل آمده و به نعمتی اعلام کرد رقبا در حال رقابت هستند، نعمتی را به محل برگزاری مسابقه آوردند اما کار از کار گذشته بود و نبود نعمتی به منزله انصراف او محسوب شد و مذاکره مسئولان یارارن با داور برای حضور نعمتی پشت خط نتیجه نداد و با اینکه حریف وی تنها یک تیر زده بود، داور کار را برای نعمتی تمام شده اعلام کرد.»

 

پس از این اتفاق طبق معمول همیشه شاهد اظهار نظرهای متفاوت از سوی مسئولان هستیم و هر کدام تلاش دارند این اتفاق را عادی و معمولی جلوه دهند و در نهایت هم نعمتی خود مسئولیت این اتفاق را برعهده گرفت.

 

مریم دباغ، نایب رئیس فدراسیون تیروکمان پیش از همه اظهار نظر کرد و گفت: از این اتفاقات پیش می‌آید. ما در تایم اشتباه کردیم. به ما اعلام کردند که وقت استراحت است اما به نظر می‌رسد در اعلام تایم اشتباه کردند از این اتفاقات پیش می‌آید.

 

دباغ که به عنوان سرپرست بانوان در این اعزام حضور دارد به تنها موردی که فکر نمی‌کند مقصر بودن خودش است در حالی که اصغر رحیمی، معاون سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی این مورد را یکی از وظایف سرپرستان عنوان کرده است.

 

زهرا نعمتی در گوشه‌ای تنها شوکه از حذف - عکس عنایت حسینیان 

 

مسابقات تیراندازی با کمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران

اما مقصر این اتفاق چه کسی بود؟ سرمربی کره ای تیم ملی خودش را مقصر معرفی کرده و گفته باید زمان بندی بهتری انجام می داد: ۳۰ ثانیه به محل مسابقات دیر رسیدیم و طبق قانون زمانی که سوت مسابقات زده می‌شود، دیگر ا مکان شرکت در این مسابقات برای کماندار وجود ندارد.

 

برای ورزشکاری که حاصل سال‌ها تمرین را در لحظاتی اینچنینی برباد رفته می‌بیند آیا هیچ مسوول یا مدیری وجود دارد که خود را در قبال این بی توجهی متعهد بداند و اعلام استعفا کند؟ مسولئیت چنین حذفی با چه کسی است؟

 

وقتی جواب سرپرست اعزام شده این است که «از این اتفاقات پیش می‌آید» باید به او گفت شما به تور گردشگری نرفته‌اید، شما با ورزشکاران اعزام شده اید که این اتفاقات پیش نیاید والا دلیل حضور شما چیست؟

 

مطرح شدن بحث ۳۰ ثانیه تاخیر هم گویا بیشتر برای کم اهمیت نشان دادن فاجعه و پاس دادن نقص خودمان به سخت گیری بیش از حد عوامل برگزار کننده است.

 

پرسش این است: ورزشکار تمام ذهن و جسم خود را متمرکز مسابقه کرده است چه کسی باید به فکر زمان و دیگر اتفاقات مرتبط با آن باشد؟ قطعا این وظیفه خود ورزشکار نیست (حتی اگر نعمتی خود را مقصر بداند).

 

از رئیس فدراسیون، نائب رئیس فدراسیون، سرپرست تیم بانوان و مربی خانم نعمتی همگی مقصرند اما زهرا نعمتی بی تقصیر است، امیدوارم که او را به مصاحبه اجباری راضی نکنند تا تمام تقصیرات را بر عهده بگیرد!

 

 

مسابقات تیراندازی با کمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران

سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشته است :« سرکار خانم زهرا نعمتی، اگرچه خود شما هم باید ساعت دقیق مسابقه خود را چک می‌کردید ولی بنده به عنوان یک مربی سابق و ورزشکار سابق از شما از طرف مدیران فدراسیون، مربیان شما، ریاست محترم فدراسیون و سرپرست تیم اعزامی عذر خواهی میکنم، باز هم بگذاریم بگذرد، نبردن دستکش بوکس، عدم اطلاع از زمان مسابقه و دیگر شاهکارهایی از این دست را گذاشتیم بگذرد که به اینجا رسیدیم. شاید وقتی دیگر، طلایی دیگر در انتظار شما قهرمان شایسته ایران باشد.»

 

اگر در ژاپن بود، عذرخواهی از مردم حداقل کاری بود که مدیران انجام می‌دادند زیرا که قبول اشتباه و مسئولیت‌پذیری در چنین زمان‌هایی، حداقل کار یک مدیر با وجدان و متعهد است.

 

کدامیک استعفا خواهند داد؟ رئیس فدراسیون تیراندازی، نائب رئیس، سرپرست بانوان یا سرمربی؟ امیدوارم زهرا نعمتی نباشد!

زهرا نعمتی به دلیل آمادگی بالا و حضور موفق در مسابقات پیشین یکی از شانس‌های مدال کاروان ورزشی ایران بود، او نخستین زن در تاریخ ورزش ایران است که موفق به کسب مدال طلا در سطح بازی‌های جهانی المپیک و پارالمپیک شده‌ است. در مراسم کمیته بین‌المللی المپیک در سال ۲۰۱۳ سن پترزبورگ روسیه مفتخر به دریافت جایزه معتبر ورزشکار برتر پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن از سوی «بنیاد بین‌المللی اسپورت آکورد» شد.

 

مسابقات تیراندازی با کمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران
مسابقات تیراندازی با کمان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,اخبار ورزشکاران
  • 23
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش