جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۱:۳۷ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۰۹۹۱
فوتسال

شمس: حقوق کی‌روش روزی ۱۲۰ میلیون تومان است

حسین شمس,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتسال
سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال گفت: کی‌روش با فوتبال اتوبوسی و بزن زیرش روزی ۱۲۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرد.

حسین شمس در گفت‌وگو با فارس، در مورد برگزاری مراسم برترین‌های فوتبال و فوتسال، گفت: خدا را شکر این مراسم برگزار و برترین‌ها اعلام شد. حرکت جدیدی که در فدراسیون فوتبال و کمیته فوتسال انجام شده شمس‌زدایی و شمسایی‌زدایی است یعنی اینکه در لیگ برتر سال گذشته تیم وحید شمسایی دوم و تیم من سوم لیگ شدند، اما اسم هیچ کدام‌مان در میان برترین مربیان نبود و به جای مربیان تیم‌های دوم و سوم؛ تیم‌های چهارم و  دوازدهم قرار داشت. 

 

وی ادامه داد: حرکتی که در حال حاضر در فدراسیون شروع شده حذف ما ۲ نفر از صحنه فوتسال است و قرار است از این به بعد از ما به عنوان دکور در مراسم‌های مختلف استفاده شود و یا اینکه در مراسمی ما را به عنوان دکوراسیون در صندلی عقب جای دهند و بگویند اینها هم در فوتسال حضور دارند. مشخص است که تاج ریاست فدراسیون فوتبال قصد حذف  امثال ماها را از فوتسال دارد. واقعاً نمی‌دانم چرا برخوردها با ما اینگونه است؟ ما که جز خوبی به فوتسال و توسعه این ورزش و کسب افتخار برای ایران کاری انجام ندادیم.

 

کی‌روش با فوتبال اتوبوسی روزی ۱۲۰ میلیون حقوق می‌گیرد

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال، گفت: شما ببینید در حال حاضر فردی مثل کی‌روش با ما مردم ایران و فدراسیون فوتبال چه کرده است؟ من همیشه به صراحت گفتم که وی لیاقت سرمربی‌گری تیم ملی را ندارد. شما می‌دانید که کی‌روش چقدر دستمزدش است و چقدر  ارز از این مملکت به کشور خود می‌برد؟ وی سالی حدود ۴۶ میلیارد تومان دستمزدش است که اگر این مبلغ را به ۳۶۵ روز تقسیم کنیم چیزی حدود رقمی روزانه ۱۲۰ میلیون تومان است.

 

وی تصریح کرد: من منکر زحمت بازیکنان تیم ملی فوتبال نمی‌شوم، اما آیا به نظر شما  تیم ملی که با سیستم اتوبوسی که کی‌روش در تیم ملی ایجاد کرده و فوتبال بزن زیرش، ارزش این همه پول آن هم به دلار خرج کردن را دارد؟ این مبلغ علاوه بر پاداش‌هایی است که فدراسیون به صورت جداگانه به وی پرداخت می‌کند. خدا راشکر که تیم اوت شد اگر تیم به مرحله دوم می‌رفت کی‌روش در قانون اساسی هم دخالت می‌کرد، شانس آوردیم که این بدترین نتیجه‌ای بود که ایران گرفت؛ حالا این مربی مدعی است که باید ۷ بازیکن تیم ملی معاف شوند. مطمئنم اگر فدراسیون همین طور پیش برود کی‌روش از دور تصمیم می‌گیرد که فلانی با فلانی ازدواج کند و فدراسیون تاج با یک چشم گفتن موضوع خاتمه یابد.

 

بازیکنی که از تیم ملی قهر کرده را به عنوان برترین فوتسالیست سال معرفی کردند

شمس افزود: مطمئن باشید از این به بعد مقابل فدراسیون فوتبال تاج ما آرام نمی‌نشینیم. چرا من و شمسایی که تیم‌مان در لیگ برتر دوم و سوم شده حتی اسم‌مان در لیست گزینه‌ها نبود؟ حتما آنها باید دلیل قانع کننده‌ای برای حرفشان داشته باشند. چرا تیم چهارم و دوازدهم در لیست بودند، اما تیم‌های اول و دوم لیگ نبودند؟ در مورد بقیه انتخاب‌ها هم بگویم انتخابی که در مورد برترین بازیکن انجام دادند واقعاً تعجب‌برانگیز بود و جای تأسف دارد. بازیکنی که از تیم ملی قهر و خداحافظی کرده است را برای مجدداً به تیم ملی دعوت می‌کنند و در نهایت دو عنوان برتری را به او می‌دهند. در حالی که به گفته اکثرا مربیانی که در رای گیری شرکت کرده مدعی بودند که ما به اصغر حسن‌زاده رای دادیم و وی را به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کردیم. آنها برای اینکه آن شخص را مجدداً به تیم ملی برگردانند حق یکی دیگر را حتی با نظر انتخاب کارشناسان ضایع می‌کنند. 

 

سرمربی فصل گذشته گیتی‌پسند اصفهان افزود: متأسفانه این باجی است که خودمان در حال رواج دادن آن به بازیکنان  و در حال پرورش بازیکن‌سالاری هستیم. مطمئن باشید که این حرکت‌ها در تاریخ فوتسال ایران ماندگار است. همیشه یک عده‌ای نیستند که برای شما دست و هورا بکشند، من مطمئنم هستم آنهایی که باید این صحبتها را بفهمند به خوبی فهمیده‌اند. در این انتخابات حق حسن‌زاده به راحتی خورده شد در حالی‌که اکثر مربیان به وی رأی دادند. حتی خود من به عنوان بهترین بازیکن به وی رأی دادم؛ همه می‌دانند که حسن‌زاده چندین سال پشت‌سر هم به عنوان مرد فوتسال آسیا انتخاب می‌شود، اما آنها به خاطر اینکه بتوانند فردی را که از فوتسال خداحافظی کرده را مجددا به تیم ملی دعوت کنند از وی تجلیل می‌کنند.  آنها حتی در انتخاب گزینه‌های  برترین‌ها اشتباه کرده‌اند؛ در گزینه‌های برترین‌ها از  ۳ نفری که مطرح بودند ۲ نفر از آنها به صراحت اعلام کرده بودند که از تیم ملی خداحافظی می‌کنند و برای رضایتشان، آنها را در لیست کاندیدای بهترین‌ها قرار دادند.

 

فوتسال را در حاشیه فوتبال قرار دادند و همه چیز بنام فوتبال تمام شد

شمس در پاسخ به سؤالی که آیا این مراسم در حد و اندازه فوتسال برگزار شد یا خیر، گفت: با صراحت می‌گویم خیر. فوتسال را در حاشیه فوتبال قرار داده‌اند و همه چیز در این مراسم به نام فوتبال تمام شد. جالب‌تر از همه این موضوع که شما در کجای دنیا دیده‌اید که  از یک استاندار، پلیس و یا نماینده مجلس دعوت می‌شود در یک مراسم ورزشی  شرکت و جوایز را اهدا کنند؟ پس جایگاه پیشکسوتان فوتسال  در کجا قرار دارد؟ در این مراسم حتی یک نفر از پیشکسوتان فوتبال حسن حبیبی، علی پروین، جباری و ... و یا فوتسال وحید شمسایی، محمود خوراکچی،افضلی، ابطحی و ... حضور نداشتند. واقعاً نمی‌دانم این چه مراسمی بود. مانور نمایندگان مجلس و یا استانداران و یا مسئولین دیگر بود. من قصد بی احترامی و جسارت را به این عزیزان ندارم. حرف من مسئولان فدراسیون فوتبال است؛ مگر این مراسم مربوط به فوتسال و فوتبال نبود. چرا نباید از پیشکسوتان‌مان که زحمات زیادی برای این ورزش کشیده‌اند در توزیع جوایز بهره ببریم؟

 

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری چگونه است هنوز مراسم برگزار نشده برترین های فوتسال در رسانه‌ها اعلام شده،  گفت: این موضوع هم جای تأسف دارد در رابطه با فوتسال مطمئنم که این موضوع ((انتخابات)) از قبل  طراحی شده و بعضی از مربیان در این انتخابات دخالت داشتند، اما در مورد فوتبال نمی‌دانم.

 

هیأت رئیسه فوتسال سلطنتی و موروثی است

 شمس در پاسخ به سوال دیگری که شما عملکرد هیأت رئیسه را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: در حال حاضر هیأت رئیسه فوتسال سلطنتی و موروثی است و ۱۵ سال است که  آنها به فوتسال حکومت می‌کنند. مطمئن باشید که بعد از رفتنشان این عنوان  به فرزندان آنها می‌رسد و به همین صورت ادامه پیدا می‌کند و به فرد دیگری نمی‌رسد. این میراث، نسل به نسل به عنوان میراث ابدی فرزندانشان است. ما انتخابات را طبق اساسنامه برگزار می‌کنیم، اما فایده‌ای ندارد؛ سالهاست که آنها حاکم مطلق فوتسال هستند. زمان انتخابات که فرا می رسد فردی که بعداً خواهید فهمید شبانه با مدیران باشگاه‌ها و رؤسا لابی می‌کنند که همین‌ها انتخاب شوند، اصلا انتخابی وجود ندارد، انتخابات آنها مثل کشورهای دیکتاتوری که از قبل رأی‌شان مشخص است کاملاً مشخص است. من حتی در هفته گذشته  به کفاشیان گفتم که مواظب باشید که آنها مجددا نتوانند لابی کنند. 

 

 وی گفت: این مراسم می‌آید و می‌رود و اینکه شما همه فوتبالیست‌ها، پیشکسوتان فوتبال و فوتسال را دعوت می‌کنید و آنها به مراسم‌هایتان نمی آیند باید زنگ خطری برای شما باشد. تا کی می‌خواهید دنبال استانداری، نماینده مجلس و پلیس باشید که بمانید. شما اگر می‌خواهید بمانید باید با پیشکسوتان فوتبال و فوتسال باید تعامل کنید که در این مراسم‌ها شرکت کنند. واقعا من متأسفم؛ این اولین مراسمی بود که هر چه من چشم انداختم یک پیشکسوت فوتبال و فوتسال ندیدم! شما ببینید پیشکسوتان فوتبال مهدی مهدوی‌‌کیا، وحید هاشمیان، علی دایی، علی کریمی و از گذشته‌ها حسن حبیبی، همایون شاهرخی علی جباری و علی پروین هیچکدام در این مراسم حضور نداشتند.

 

حقوق سالیانه مربیان ایرانی از دستمزد یک روز کی‌روش کمتر است

 سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال افزود: حتی برای بیننده تلویزیونی این علامت سؤال  پیش آمده که اینهایی که در ردیف اول مراسم نشسته‌اند به غیر از تاج رئیس فدراسیون و علی کفاشیان، معروفند بقیه ناآشنا هستند. این علامت سؤال است که پیشکسوتان فوتبال و فوتسال کجا هستند؟ من دعوت شده بودم، اما وقتی می‌فهمم که قرار است سابقه و آبرو و حیثیتمان را ببخشیم، در خانه می‌نشینیم خیلی بهتر است. بالاخره یک روزی در مملکت کسی پیدا می‌شود که بگوید این پیشکسوتان و استخوان خرد کرده‌های ورزش کجا هستند.

 

 شمس افزود: شما ببینید چقدر سرمربیان تیم ملی فوتبال و فوتسال در حقوق با یکدیگر اختلاف دارند؟ سرمربیان ایرانی در تیم‌های ملی ماهی حدودا ۱۰ میلیون که ۱۰ درصد مالیات کم می‌شود؛ ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان می‌گیرند که در سال می‌شود ۱۰۸ میلیون تومان؛ یعنی حقوق آنها  از پول  یک روز کارلوس کی‌روش که ۱۲۰ میلیون تومان می‌گیرد،کمتر است.

 

در صورتی‌که مربیان ایرانی موفقیت‌هایشان بیشتر از این مرد پرتغالی بوده؛ یکی تیم را سوم کرده و دیگری تیم را به هشت‌تای برتر دنیا برده است. این ظلمی است که فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش به مربیان ایرانی می‌کنند؛ به خاطر همین است که هیچ کس به مراسم‌ها نمی‌رود. یعنی تفاوت یک روز در مقابل یک سال مربی ایران. به قول برانکو کی‌روش کسی است که تا به حال قهرمانی به چشم خود ندیده است.

 

 

  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش