شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۱۹۵۷
فوتبال ملی

چه کسی اسکوچیچ را سرمربی کرد؟؛ دراگان متهم به همکاری با آقازاده‌هاست!

دراگان اسکوچیچ,سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی باید کمتر از یک ماه دیگر به مصاف لبنان در پنجمین بازی مرحله گروهی انتخابی جام جهانی برود که شرایط عجیبی را تجربه می‌کند. نه اینکه شرایط خود تیم ملی به‌هم‌ریخته باشد، بلکه فضایی که علیه دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم، در فوتبال ایران به وجود آمده، رفته‌رفته همه چیز را با شک و تردید روبه‌رو کرده است. دراگان کروات در حالی از چهار بازی قبلی تیم ملی ایران توانسته از ۱۲ امتیاز ممکن با ۱۰ امتیاز صدرنشین گروه نخست انتخابی در منطقه آسیا باشد که همچنان زمزمه‌های برکناری‌اش از سرمربیگری تیم ملی ایران به گوش می‌رسد.

این زمزمه وقتی عجیب‌تر می‌شود که آمار دراگان اسکوچیچ در تیم ملی ایران به‌عنوان سرمربی، بی‌نظیر و بی‌سابقه بوده است. اینکه چرا با وجود صدرنشینی، کسب ۱۰ برد، نباختن در ۱۱ بازی، بدون شکست‌ بودن در تیم ملی، صدرنشینی در گروه انتخابی جام جهانی و بخت زیاد برای رسیدن به جام جهانی قطر، همچنان باید صحبت از اخراج دراگان اسکوچیچ به گوش برسد، بیش از آنکه حاصل نقدهای منصفانه باشد، به نظر می‌رسد برگرفته از جریانی است که علیه سرمربی تیم ملی به راه افتاده است.

چه کسی اسکوچیچ را سرمربی کرد؟

دراگان اسکوچیچ معرفی خوبی به‌عنوان سرمربی تیم ملی ایران نداشته است. هنوز هم حرف‌و‌حدیث پشت سرش زیاد است. ادعا‌ شده که انتخابش کار آقازاده‌ها با یکی، دو دلال است که آشنایی با «آشناهای» مسئولان قبلی فدراسیون فوتبال داشته‌اند. جبهه‌گیری چندین بازیکن قدیمی تیم ملی از‌جمله علی دایی علیه این انتخاب، از همان اول همه چیز را درباره دراگان اسکوچیچ به هم ریخت و او شروع بسیار بدی داشت. به نظر می‌رسد با گذشت چندین ماه از آن اتفاق، همان مورد همچنان روی نتایج دراگان اسکوچیچ سایه افکنده و آنهایی که این انتخاب را خارج از مجموعه فدراسیون می‌دانند، انتظار دارند اسکوچیچ جایش را به یک مربی بهتری بدهد. اینکه متر و معیار مربی بهتر چیست، معضلی است که هنوز برایش جواب دقیقی پیدا نشده است.

شایعه در فدراسیون فوتبال

دراگان اسکوچیچ به‌‌طور ناباورانه‌ای به‌عنوان سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد. حتی عنوان شده که خودش باور نمی‌کرد پیشنهادی که به او برای سرمربیگری تیم ملی ایران شده، جدی باشد و با شک و تردید به آن نگاه کرد. با‌این‌حال، او پذیرفت با رقمی بسیار مناسب هدایت تیم ملی ایران را به دست بگيرد. دلیلش هم ساده بود؛ تیم ملی ایران برای دراگان اسکوچیچی که در عرصه ملی هیچ رزومه‌ای نداشت، افتخار مهمی محسوب می‌شد.

با‌این‌حال، بعد از رفتن فدراسیون مهدی تاج و از قدرت برگشتن حیدر بهاروند به‌عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال، به نظر می‌رسید مسئولان جدید فدراسیون و در رأس آن شهاب‌الدین عزیزی‌خادم، قرارداد اسکوچیچ را فسخ کنند؛ به‌ویژه اینکه قراردادش مرحله به مرحله بود و شش ماه یک بار نیاز به تمدید در صورت رضایت طرفین داشت. در همان شروع کار فدراسیون جدید، در نشست عجیب‌وغریب هم‌اندیشی رئیس فدراسیون با دوستان رسانه‌ای‌اش، خبری به بیرون درز کرد که عزیزی‌خادم علاقه‌ای به تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی ندارد.

این شایعه زمانی مطرح شد که دراگان تیم از‌‌هم‌پاشیده مارک ویلموتس را که امیدی به صعود از مرحله اول انتخابی نداشت، در گروهش صدرنشین کرد و به مرحله نهایی انتخابی فرستاد. تردید فدراسیون در تمدید قرارداد دراگان، این فضا را راحت‌تر کرد که دراگان در حد و اندازه‌های تیم ملی فوتبال ایران نیست. در واقع به غیر از شایعه‌هایی که زمان معرفی دراگان به‌عنوان سرمربی تیم ملی مطرح شد، تردید فدراسیون و ایمان‌نداشتن به سرمربی تیم ملی هم مزید بر علت شد تا راحت‌تر بتوان درباره حذف این سرمربی صحبت کرد. هرچند در ادامه مسیر، بی‌پولی و بدهکاری فدراسیون در نهایت باعث شد قرارداد دراگان اسکوچیچ تمدید شود.

دراگان اسکوچیچ,سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

جریان عجیب‌و‌‌غریب علیه دراگان

بعد از بسته‌شدن پرونده تردید فدراسیون درباره توانایی‌های دراگان اسکوچیچ، این مربی بی‌ادعای کروات کارش را دوباره در تیم ملی از سر گرفت و یکی پس از دیگری بازی‌هایش را برد تا رکورد بهترین شروع تاریخ فوتبال ایران به‌عنوان سرمربی را بشکند و یک‌تنه آن را به نام خود کند. اینجا درست همان موقعی شده بود که دراگان و تیمش مهیا می‌شدند به مصاف کره‌جنوبی در حساس‌تری بازی مرحله انتخابی بروند. سؤالاتی که در کنفرانس خبری از سرمربی تیم ملی ایران پرسیده شد، اما مشکوک بود؛ در شرایطی که دراگان تیم را با ۱۰ پیروزی پی‌درپی به این مرحله از رقابت‌ها رسانده بود، پرسش درباره سبک بازی تیم ملی زنگ هشدار را به صدا درآورد؛ آنجا بود که مشخص شد زمینه برای سخت‌گیری بر اسکوچیچ مهیا شده است.

چطور می‌شود از سرمربی تیم ملی‌ای که صددرصد بازی‌هایش را با پیروزی پشت سر گذاشته، چنین سؤالی پرسیده شود؟ دراگان اما از این گفت که می‌داند بسیاری چشم به صندلی او دارند، ولی برای رسیدن به این صندلی زمان بدی را انتخاب کرده‌اند. تساوی با کره اما فرصت را برای منتقدان بیشتر مهیا کرد تا بر این طبل بکوبند که دراگان به درد تیم ملی فوتبال ایران نمی‌خورد؛ عده‌ای از آنها به‌‌درستی و از سوی دلسوزی با برجسته‌ترکردن ضعف فنی این تیم، سعی در کمک به تیم ملی داشتند و عده‌ای مشخصا توانایی‌های دراگان را زیر سؤال برده‌اند. مجموع این دو، حالا دست به دست هم داده تا تیم ملی دوباره وارد حاشیه شود.

از رسانه‌ها اصرار از ملی‌پوشان انکار

دراگان اسکوچیچ متهم به همکاری با آقازاده‌هاست، فدراسیون در مقطعی پشت او را خالی کرد و در بازی با امارات و کره هم نشان داد نتوانسته ضعف فنی تیم ملی را برطرف کند. اینها بخشی از نقدهایی است که به او می‌شود؛ چون مدام نوشته و گفته می‌شود که بازیکنان تیم ملی هم چندان سرمربی را قبول ندارند و اعتقاد دارند نتایج حاصل کارهای انفرادی است. فارغ از اینکه این نفرات همان‌هایی بودند که برای ویلموتس هم بازی می‌کردند، بازیکنان تیم ملی چندین‌بار چنین موردی را تکذیب کرده و از این گفته‌اند که دراگان با دلسوزی به کارش ادامه می‌دهد.

حال مشخصا با جریانی که علیه اسکوچیچ به راه افتاده (فارغ از درست یا غلط‌بودن آن) به نظر می‌رسد این سرمربی کروات آخرین ماه‌ها در تیم ملی ایران به‌عنوان سرمربی را سپری می‌کند و در صورت صعود ایران به جام جهانی، قرار است جایش را به مربی مشهوری بدهد که شاید دیگر کسی نتواند برایش حرف‌و‌حدیثی بسازد!.

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۰ خرداد
    لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - فجر سپاسی
    ۱۹:۳۰
  • جمعه ۱۱ خرداد
    دوستانه
    آاس رم - آث میلان
    ۱۳:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    الهلال - النصر
    ۲۱:۳۰
  • شنبه ۱۲ خرداد
    لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش