دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۰۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۲۲۸
فوتبال ملی

خدمت بزرگ اسکوچیچ به عزیزی خادم؛ VAR و خوبان عالم زیر سایه حذف طارمی

عقده گشایی اسکوچیچ علیه طارمی | واکنش رسانه های پرتغالی به عدم دعوت از طارمی در تیم ملی

اختلاف اسکوچیچ و طارمی,حذف طارمی از تیم ملی
وقتی رمال ها و دلال ها اختیاردار فوتبال شوند، نتیجه نباید هم بهتر از این باشد؛ موفقیت تیم ملی به خوبان عالم ربط داده می شود، تکنولوژی VAR از تل آویو می آید و سرمربی تیم ملی که به فوتبال ایران توهین کرده، ستاره تیم ملی را خط می زند تا در آستانه دو بازی ملی، وحدت موجود بین رسانه ها و مردم و تیم ملی در معرض آسیب جدی باشد!

شایعه که خوب است، اگر تا طلوع آفتاب قسم هم بخورید که دراگان اسکوچیچ و عزیزی خادم قهر هستند، من یکی قبول نمی کنم! دراگان اسکوچیچ، امروز با حذف مهدی طارمی، برادری را در حق شهاب عزیزی خادم کامل کرد. پدر خدا بیامرز رییس فدراسیون فوتبال هم نمی توانست به این شدت، در این مقطع حساس به او خدمت کند!

به گزارش طرفداری، در روزهایی که خوبان عالم سوژه اصلی فوتبال ایران شده و واردات تکنولوژی VAR از طریق یک شرکت مشکوک هنگ کنگی که شائبه همکاری با رژیم تل آویو را دارد، پرونده فدراسیون فوتبال را روی میز نهادهای نظارتی گذاشته، برخی افراد در تلاش هستند هر طور شده نگاه افکار عمومی را از سمت و سوی VAR و خوبان عالم منحرف کنند تا فدراسیون فعلی این پیچ تند را به سلامت پشت سر بگذارد.

تلاش اول؛ چماق فیفا

ابتدا این افراد شایعه خنده دار به خطر افتادن میزبانی تیم ملی به خاطر اقدام شرکت هنگ کنگی برای فسخ قرارداد با ایران را به برخی گماشته های خود دادند (اینجا بخوانید) اما خیلی زود مشخص شد این شایعه که چون شرکت هنگ کنگی نمی خواهد با ایران کار کند، فیفا میزبانی را از ایران می گیرد، لطیفه سال بوده و فیفا اصلا در این موارد دخالت نمی کند و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم از ابتدا میزبانی ما را منوط به VAR نکرده بود.

ترفند دوم؛ حذف سرخابی ها از آسیا

حرکت بعدی این افراد پخش کردن شایعه تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا بود و این بار هم برای ۷۲ ساعت نگاه ها را از شرکت هنگ کنگی و مدیران اسراییلی اش و خوبان عالم به سمت سرخابی ها کشاندند و بعد از گذشت سه روز مشخص شد اصلا موضوع ربطی به کنفدراسیون فوتبال آسیا نداشته و از مقر AFC حتی یک برگ نامه هم در این خصوص ارسال نشده بود و فقط کمیته بدوی و کمیته استیناف ستاد صدور مجوز حرفه ای در ایران سرگرم بررسی مدارک استقلال و پرسپولیس بودند. 

تله سوم؛ خط خوردن طارمی

حالا سومین حرکت حذف مهدی طارمی از لیست تیم ملی است. چه اتفاقی از این بهتر که نگاه ها را از سمت VAR و خوبان عالم به سمت یک دعوای زرگری ببرد. حالا کمتر کسی در این آشفته بازار حوصله پیگیری داستان های امیر اسکندری و عزیزی خادم را دارد، استوری مشترک عزیزی خادم و محمودرضا رضایی و سایر مریدان خوبان عالم هم دیگر به حاشیه رانده می شود و آنچه جلب توجه می کند خط خوردن مهدی طارمی است. این که شرکت هنگ کنگی تکنولوژی انتقال تصاویر را از تل آویو می گرفته یا از بلژیک هم دیگر مهم نیست، مهم این است که اسکوچیچ طارمی را خط زده است!

 اختلاف رییس و سرمربی؛ اجازه دارم قبول نکنم؟

می گویند شهاب عزیزی خادم و دراگان اسکوچیچ اختلاف دارند و شهاب عزیزی خادم تهدید کرده اسکوچیچ را کنار می گذارد و تیم ملی را به مهدوی کیا می سپارد. به سبک عادل فردوسی پور که می گفت اجازه بدهید من قانع نشوم، من هم از شما اجازه می خواهم این حرف ها را باور نکنم. نه شهاب عزیزی خادم جرات عوض کردن سرمربی تیم ملی را دارد و نه دراگان اسکوچیچ از این دل و جرات ها دارد که روی حرف شهاب عزیزی خادم حرف بزند. دراگان اسکوچیچ فردای روزی که فیلم مصاحبه طارمی با شبکه بوشهری پخش شد که در آن از کی روش تعریف کرده و با شنیدن نام دراگان لبخند کنایه آمیز زده بود، به مجتبی خورشیدی گفت به من باشد مهدی طارمی را دعوت نمی کنم اما دیدیم که به او نبود و طارمی دعوت شد.

برنده؛ فدراسیون، بازنده؛ فوتبال

مهدی طارمی حالا برای دو بازی آسان با لبنان و سوریه به تیم ملی دعوت نشده و برنده این اتفاق فدراسیون فوتبال است چرا که همین خط خوردن طارمی، نگاه ها را از خوبان عالم و VAR دور می کند. بازنده هم فوتبال ایران است که گرفتار دلال ها و رمال ها شده و حال و روزش خوش نیست. فوتبال ما از همان روزی بازنده شد که یک مربی ۱۳۰ هزار دلاری را با ۲۵۰ هزار دلار از آبادان به تهران آوردند و گفتند سرمربی تیم ملی باش و یک نفر هم نگفت این بابا که قبول کرده بود در آبادان برای ۱۰ ماه کار در سال ۱۳۰ هزار تا بگیرد و در خواب هم نمی دید یک روز سرمربی تیم ملی باشد، چرا باید در تهران و برای ۴ ماه کار در سال آن هم این کار با پرستیژ، دو برابر پول بگیرد! فوتبال ما همان روزی بازنده شد که دلال ها تا پشت درهای تیم ملی نفوذ کردند و برای یک اردوی خنده دار، ۲۲ بازیکن لیگ برتری را به تیم ملی رساندند تا یکی به خیال خود از طرح سرباز ملی پوش استفاده کند و آن یکی از تیم قطری پیشنهاد بگیرد و یکی دیگر قیمت قراردادش را بالا ببرد و فکر کردند هیچ کس هم نمی فهمد تیمی که ۱۹ بازیکن از ۲۳ بازیکن اصلی اش لژیونر هستند، نیاز به اردوی ۲۲ نفره بازیکنان لیگ برتری ندارد و سود برچسب ملی پوش خوردن روی پیشانی این بازیکنان، نصیب ایجنت ها و دلال ها می شود.

قدرتمند یا زورگو؟ کی روش زور نمی گفت!

آن نوابغی که به اسکوچیچ مشاوره دادند مهدی طارمی را به تیم ملی دعوت نکند و از این طریق اقتدار خود را نشان بدهد، آیا به این موضوع فکر کرده اند که با این کارشان چه عواقبی در انتظار تیم ملی است؟ اسکوچیچ در اردوی بعدی باید چه کند؟ طارمی را دعوت کند؟ اگر دعوت کرد و نیامد چه؟ اگر گفت تا اسکوچیچ باشد من نیستم؟ یا اگر آمد و دیگر آن طارمی سابق نبود چه؟ اگر گفت شما با این کار، من را ترور شخصیت کردید؟ آن وقت تکلیف چیست؟ یک مربی مقتدر تا وقتی قدرتمند است که قدرتش را بی دلیل خرج نکند. وقتی بی دلیل قدرتت را خرج کنی، می شوی زورگو و دیگر قدرتمند نیستی. کارلوس کی روش مقتدر بود اما زور نمی گفت. او با هیچ کس تعارف نداشت اما بازیکنان تیم ملی را تخریب و تحقیر نمی کرد. کی روش با تمام ایرادهایی که داشت و با تمام لجبازی هایش، هیچ وقت در قبال شاگردان خود، دنبال تلافی کردن نبود. یک مربی هیچ وقت با زدن شاگردش بزرگ نمی شود. اتفاقا این که مربی دنبال زدن شاگردش باشد، کوچک بودن او را هویدا می کند!

نمایش اقتدار یا عقده گشایی

اگرچه حالا برخی اهالی فوتبال معتقدند اسکوچیچ با این کار نظم را در تیم ملی حاکم می کند اما فراموش نکنیم اشتباه اول را خود دراگان مرتکب شد که آن مصاحبه بی دلیل را در کرواسی انجام داد و گفت بازیکنان ایرانی تاکتیک پذیر نیستند. باور کنید هیچ نیازی به آن مصاحبه نبود. مهدی طارمی هم هیچ حرف بدی نزد. او فقط از فوتبالیست ایرانی دفاع کرد و به درستی گفت ایراد جای دیگری است. دراگان اسکوچیچ چه به میل خودش و چه با هماهنگی دیگران، مهدی طارمی را از تیم ملی کنار گذاشته باشد، بازنده این تصمیم، تنها و تنها خودش است. جسارتا، این نمایش اقتدار نیست، این بیشتر شبیه عقده گشایی است. مربی مثل معلم است، مربی یک جاهایی باید خودش را به ندیدن و نشنیدن بزند، مربی خروس جنگی نیست!

دراگان از کاه، کوه ساخت!

شما می توانید با این نوشته مخالف باشید و حق را به اسکوچیچ بدهید و بگویید طارمی باید یاد بگیرد علیه سرمربی تیم ملی اقدامی نکند و اگر دراگان با طارمی برخورد نمی کرد، سنگ روی سنگ بند نمی شد. شما می توانید با این نوشته موافق باشید و بگویید حق با طارمی است و سرمربی تیم ملی باید سوتفاهم ایجاد شده را مدیریت می کرد نه این که لج کند و طارمی را خط بزند اما با هر دیدگاهی، به این نکته توجه کنیم که تیم ملی دو بازی حساس در راه رسیدن به جام جهانی دارد و هر اتفاقی که مسیر تیم ملی را با خطر مواجه کند، محکوم است. آیا سرمربی تیم ملی که این اشتباه را مرتکب شده بیشتر تیمش را در معرض خطر قرار می دهد یا منتقدی که در دفاع از طارمی می نویسد کار اسکوچیچ اشتباه بود؟ دراگان می خواست گربه را دم حجله بکشد اما اشتباهی به خاطر یک دستمال، قیصریه را به آتش کشید. سرمربی تیم ملی از یک کاه، کوه ساخت. آنچه بین او و طارمی گذشت خیلی ساده تر از این قابل حل بود. مگر نه این که دراگان با سردار تماس گرفت و گفت منظورم اهانت به بازیکنان ایرانی نبود؟ می شد در اولین شب حضور طارمی در اردو، با همین توضیح، او را وادار به عذرخواهی رسمی کرد. دراگان شاید تصور می کند حالا با این کار شاگردانش از او می ترسند اما نه، مطمئن باشید اصلا چنین چیزی نیست. با این کار شاگردانش بیشتر به تفاوت او با مربیان بزرگ پی می برند! 

 واکنش رسانه های پرتغالی به عدم دعوت از طارمی در تیم ملی/صحبت از کی روش هم به میان آمد

رسانه های پرتغالی به عدم دعوت از مهدی طارمی به تیم ملی فوتبال ایران واکنش نشان دادند.

اختلاف اسکوچیچ و طارمی,حذف طارمی از تیم ملی

به گزارش فارس، اسامی تیم ملی فوتبال کشورمان توسط دراگان اسکوچیچ اعلام شد و نکته مهم این فهرست عدم دعوت از مهدی طارمی مهاجم گلزن پورتو پرتغالی به تیم ملی بود.

موضوعی که علاوه بر مورد توجه قرارگرفتن رسانه های داخلی مورد توجه رسانه های پرتغالی هم واقع شد.

در همین باره آبولا هم دلیل غیبت طارمی در فهرست تیم ملی را اختلاف او با دراگان اسکوچیچ عنوان کرد و نوشت: اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ایران، طارمی را از فهرست تیم ملی خط زد و این موضوع نگرانی را برای هواداران ایران ایجاد کرد.

این رسانه نوشت: «طارمی به دلیل اختلاف با دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ایران، برای بازی های مقدماتی جام جهانی، مقابل لبنان و سوریه دعوت نشده است. ماجرا به مهرماه گذشته برمی‌گردد که سرمربی تیم ملی ایران به نظم تاکتیکی بازیکنان ایرانی اشاره کرد و گفت خیلی‌ها در این زمینه ضعف دارند.

در همین باره مهدی طارمی از صحبت های این مربی چندان استقبال نکرد و در حساب رسمی خود در توییتر نظر مخالفی را مطرح کرد. وی نوشت: می‌خواهم بگویم بازیکنان ایرانی علاوه بر تکنیک فردی و قدرت بدنی، دانش تاکتیکی بالایی از فوتبال دارند. متاسفانه مشکلات متفاوت است. زنده باد ایران».

در رابطه با دعوت نشدن طارمی به تیم ملی احساس نگرانی شدیدی در شبکه های اجتماعی ایجاد شده است. البته این برای اولین بار نیست که طارمی نظری مخالف سرمربی کروات می دهد. اخیرا گلزنی آبی و سفیدها عنوان کرده بود که با هدایت کارلوس کی روش فضای متفاوتی برای بهتر شدن در تیم ملی وجود داشت.

در این باره رکورد پرتغال به عدم دعوت طارمی در تیم ملی واکنش نشان داد و نوشت: چهره بزرگ تیم ملی فوتبال ایران به اردوی کشورش دعوت نشد. او پیش از این در پیامی پاسخ سرمربی خود دراگان اسکوچیچ در تیم ملی را داد و به همین دلیل به اردوی کشورش دعوت نشد.    

  • 21
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش