جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۷:۴۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۲۱۲۱
فوتبال ملی

هاشمی‌طبا: کی‌روش حاضر است مجانی سرمربی تیم ملی شود/ عابدینی: یادتان رفته این آقا با فوتبال ایران چه کرد؟

کارلوس کی روش,گزینه های سرمربیگری تیم ملی ایران
رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی کشورمان گفت: کی‌روش حاضر است مجانی در تیم ملی سرمربیگری کند و حیثت حضور در جام جهانی را داشته باشد اما برخی می‌گویند او حاضر است ۳ میلیون دلار بگیرد و سرمربی تیم ملی شود!

به گزارش فارس، فردا روز پایانی ثبت نام نامزدهای ریاست فدراسوین فوتبال است و قطعا دوشنبه نامزدهای اصلی و مطرح وارد گود رقابت خواهند شد. این در حالی است که تیم ملی در آستانه حضور در رقابت‌های جام جهانی است.

مجموع این شرایط باعث شد که با مصطفی هاشمی‌طبا رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی در این خصوص گفت و گویی انجام بدهیم او نظر متفاوتی در خصوص بازگشت کی‌روش به تیم ملی و همچنین مدت زمان ریاست رئیس آینده فدراسیون فوتبال دارد که متن این مصاحبه را در زیر می‌خوانید:

نظر شما در مورد وضعیت فدراسیون فوتبال چیست؟

به نظر می‌آید هیات رئیسه فدراسیون کامل نیست و با وجود یک عضو بازداشتی این هیات رئیسه کامل می‌شود. از سویی دیگر فدراسیون فوتبال فدراسیون محکمی به نظر نمی‌رسد و تزلزل در آن دیده می‌شود. شایعه شده که از بیرون به فدراسیون دستور بازگشت کی‌روش را به تیم ملی داده‌اند. همه این شایعه‌ها نمی‌تواند بی اساس باشد. 

یعنی معتقدید که می‌خواهند کی‌روش را به تیم ملی تحمیل کنند؟

شایعه شده بود که گفته بودند کی‌روش را برای  سرمربی تیم ملی انتخاب کنند. البته من نمی‌توانم این شایعه را باور کنم و بعید است چنین مساله‌ای صحت داشته باشد.

 قرار است دوشنبه در مورد سرمربی تیم ملی تصمیم گیری شود، نظر شما در این مورد چیست؟

باید در این مورد قاطع باشیم. مثل اینکه همیشه دوست داریم تحقیر شویم! کی ‌روش همیشه ما را تحقیر می‌کرد و در نهایت تیم ملی با سرمربیگری او در جام ملت‌های آسیا مقابل ژاپن تحقیر شد. کی‌روش الان حاضر است مجانی در تیم ملی ما سرمربیگری کند و حیثت حضور در جام جهانی را داشته باشد اما برخی می‌گویند او حاضر است ۳ میلیون دلار بگیرد و سرمربی تیم ملی شود!؟ دلال‌ها و واسطه‌ها چه می‌کنند؟! امیدوارم فدراسیون فوتبال به خودش بیاید و روی پای خودش بایستد و تصمیم گیرنده خودش باشد.

در زمان ریاست شما در سازمان تربیت بدنی هم ظاهرا یک سرمربی را به رئیس فدراسیون فوتبال توصیه کرده بودید؟

در زمان ریاست داریوش مصطفوی ایشان دو سه مربی خارجی مثل آری هان را به ایران آورد و در نهایت قراردادی منعقد نشد و نتوانست با آنها قرارداد امضا کند و من هم به ایشان محمد مایلی‌کهن را پیشنهاد کردم و مصطفوی هم او را قبول کرد. زیرا زمان زیادی تا شروع مسابقات باقی نمانده بود و فقط یکی دو ماه فرصت بود. اکنون هم کی‌روش هم ملیت، فرهنگ و مدیریت ما را تحقیر کرده است و نتیجه‌ای هم نگرفته است. باید در مدت زمانی که تا جام جهانی فرصت داریم آرامش را به تیم ملی حاکم کنیم. درگیری‌های متعدد فقط باعث تشنج بیشتر در تیم ملی می‌شود.

شاید می‌خواهند با انتخاب کی‌روش شرایط نتیجه‌گیری تیم ملی را در جام جهانی بهتر کنند؟

کی‌روش چه تضمینی برای صعود تیم ملی ما به مرحله بعدی می دهد؟ هر تضمینی که او می‌دهد اسکوچیچ می‌تواند دوبرابرش را تضمین کند اما ضمانت اجرایی این تضمین‌ها چیست؟ 

 انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال روز ۸ شهریور برگزار می‌شود، نظرتان در این مورد چیست؟

انتخاب این تاریخ برای برگزاری انتخابات نیز اشتباه بزرگی بود. در حال حاضر تیم ملی باید از نظرذهنی و بدنی آمادگی حضور در مسابقات را داشته باشد وقتی بازیکنان آرامش ذهنی نداشته باشند همه چیز از دست می‌رود. رئیس جدید فدراسیون فوتبال که می‌آید قطعا دبیر و گروه‌های جدیدی انتخاب خواهد کرد در حالیکه ما در آستانه جام جهانی هستیم.

ظاهرا بخاطر مسایل اساسنامه این تاریخ انتخاب شده بود؟

بعید می‌دانم چنین باشد. از سویی دیگر کامرانی فر دبیر فدراسیون فوتبال گفته رئیسی که در مجمع انتخاباتی، انتخاب می‌شود فقط ۲۸ ماه رئیس خواهد بود در حالیکه به نظرم این اشتباه است. دوره ریاست هر فردی در فدراسیون فوتبال ۴ سال است ادامه ریاست عزیزی خادم و مدت ۲۸ ماه به نظرم اشتباه است. هر کسی رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شود ۴ سال رئیس این فدراسیون خواهد بود.

 برخی بازیکنان تیم ملی در حمایت از کی روش و برخی در حمایت از اسکوچیچ استوری گذاشتند.

این هم از ضعف فدراسیون فوتبال است شاید هم یکی دو بازیکن با نام بقیه در حمایت از یک مربی استوری منتشر کرده‌اند اما بازیکن تیم ملی نباید در انتخاب سرمربی تیم ملی دخالتی کند و کاری به این مسائل داشته باشد.

***

حمله تند مدیرعامل سابق پرسپولیس به کی‌روش و جهانبخش/ عابدینی: یادتان رفته این آقا با فوتبال ایران چه کرد؟

رئیس سابق فدراسیون فوتبال می‌گوید این فدراسیون نماینده فوتبال است و باید با دولت صحبت کند، نه بازیکنان.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حواشی روزهای اخیر تیم ملی فوتبال ایران اظهار کرد: گاهی اختلافات سطحی است و می‌شود سریع آن را حل کرد اما گاهی شکاف در پیکره تیم ملی عمیق است که این زنگ خطری برای حضور ما در جام‌جهانی خواهد بود. دوستان ما فراموش کردند که ما یک آوردگاه بزرگ را در پیش داریم. در این آوردگاه هر کشوری توفیق حضور ندارد. ما با تلاش بازیکان و زحمتی که متحمل شدند الان در آستانه ورود به جام‌جهانی هستیم. چرا این را تخریب و خراب می‌کنند؟

وی ادامه داد: بضاعت سرپرست تیم ملی کم است و اگر بضاعت کافی و مدیریت توانمند بود، نباید اجازه می‌داد کار به اینجا بکشد. نماینده بازیکنان و تیم ملی فدراسیون فوتبال است، نه بازیکن، نه نویسنده و نه هیچ کس دیگری نماینده تیم ملی نیست. ما تشکیلاتی به نام فدراسیون داریم که پاسخگو است.

او افزود: اگر دولت محترم دوست دارد مطالبی را بشنود و حمایت کند باید از زبان آقای ماجدی بشنود، نه اینکه فرد دیگری برود و حرف بزند. اینکه بازیکنی احساس خطر کند و بر علیه سرمربی تیم قیام کند، معنا و مفهوم دارد. دوستان ما باید این موضوع را جمع کند و آقای ماجدی باید با دلسوزان فوتبال و احتمالا آقای مخبر به نمایندگی دولت صحبت کند. آقای مخبر هم باید بداند وزارت ورزش نمی‌تواند دراین کار تخصصی دخالت کند. وزارت ورزش در کار عمومی ورزش می‌تواند دخالت کند و فدراسیون‌ها کار تکنیکالی و تخصصی تیم را دنبال می‌کنند. تعجب می‌کنم چرا آقای ماجدی این موضوع را جمع نمی‌کند. او باید به رسانه‌ها قاطع بگویید که آقای اسکوچیچ سرمربی تیم ملی است.

عابدینی در ادامه درباره احتمال حضور کی‌روش در تیم ملی فوتبال هم گفت: چرا باید کی‌روش برگردد؟ آقایان تجربیات تلخ کی‌روش را فراموش کرده‌اند؟ نمی‌دانم چه دستی در کار است که می‌خواهد تجربه تلخ گذشته را دوباره تجربه کنند. روزی آقای کی‌روش آمد موفقیت‌هایی رقم زد، اما به چه قیمتی و چه شرایطی؟ با چه قهر آشتی‌هایی؟ با چه لجبازی‌هایی؟ حالا فردی با آرامش کار می‌کند و موفقیت‌های رقم زده و تیمش را برای جام‌جهانی آماده کرده است. می‌توانیم به جای رفتن دنبال کی‌روش، هزینه آن را برای بازی با تیم‌های بزرگ هزینه کنیم. همه پیشکسوتان فوتبال فریاد می‌زنند اجازه بدهید اسکوچیچ بماند، اما می‌گویند حتما باید برود. نمی‌دانم این لجبازی برای چه هست؟

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره نقش میرشاد  ماجدی به عنوان  سرپرست فدراسیون فوتبال در این حواشی هم گفت: آقای ماجدی تجربه اول مدیریتش در سطح کلان را پشت  سر می‌گذارند. نباید توقع داشته باشیم او معجزه کند. او رای مجمع را دارد و باید از او حمایت شود تا تمام بار روی دوش یک آدم نباشد. متاسفانه هیات‌رئیسه با مشکل روبه‌رو است و متاسفانه دو دستگی وجود دارد و همین دو دستگی به تیم ملی رسیده است. درخواست من از پیشکسوتان مدیریت این است که آقای ماجدی را تنها نگذارند و اجازه ندهیم فوتبال زمین بخورد. اگر فوتبال زمین بخورد هنجار زیبایی را از بین برده‌ایم.

عابدینی در ادامه درباره اینکه بازیکنان تیم ملی باید چه رفتاری داشته باشند هم گفت: به بازیکنان می‌گویم که بدانید همیشه در تیم ملی نخواهید بود و تاریخ درباره شما قضاوت خواهد کرد. وجدان جامعه بیدار است و کاری نکنید که جامعه به شما با چشم خوب نگاه نکند. فوتبال به اندازه کافی بدخواه دارد اما مردمی که پشت فوتبال هستند تمام ناهنجاری‌ها را فراموش می‌کنند و برای تیم ملی فریاد می‌زنند و هورا می‌کشند. چون یک موفقیت در تیم ملی، پرستیژ جامعه ما است. وظیفه  فوتبالیست این نیست که بگوییند چه کسی سرمربی باشد، وظیفه فوتبالیست این است که از سرمربی اطاعت کند.

او در ادامه درباره نقش بازیکنان باتجربه تیم در حل دو دستگی تیم ملی هم گفت: از علیرضا جهانبخش تعجب می‌کنم. او بازیکن با خردی است و تعجب می‌کنم از او که دستخوش این بازی شده است. جهانبخش باید این داستان را جمع کند. از جهانبخش می‌خواهم فورا با بازیکنان جلسه بگذارند و وفاق خود را اعلام  کنند. گناه است ما روی زخم مردم نمک بپاشیم. حافظه تاریخی مردم این روزها را فراموش نخواهد کرد.

او هم‌چنین گفت: اصلا درست نیست که وزارت ورزش به کار فنی ورود کند. وزارت ورزش باید به اقای ماجدی کمک کند و بگوید چه نیاز دارید؟ و هر کسی هم خارج از فدراسیون به آنها رجوع کرد، او را به فدراسیون ارجاع بدهند. این چارچوب مدیریت است. نمی‌شود هرکسی فدراسیون فوتبال را دور بزند و با مقام بالادستی صحبت کند و از بالادستی دستور بگیرند و بیاورند به سیستم تحویل بدهند. چهارچوب کار باید کامل در اختیار فدراسیون فوتبال باشد.

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش