به گزارش نورنیوز، مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در این خصوص، گفت: مجموعه فرهنگی ورزشی شهر جدید در فضایی حدود ۳۷۰ هکتار در ۲ فاز اجرا خواهد شد.
به گفته عسگریان این مجموعه قابلیت میزبانی از تمام رویدادهای بینالمللی و استاندارد و جهانی را دارد. در فاز طراحی و مشاوره، شرکت IPPR کمک خواهد و در حوزه ساخت، اولویت شرکت توسعه استفاده از ظرفیت شرکتهای داخلی برای ساخت خواهد بود.
عسگریان ادامه داد: بعد از این که فاز مطالعاتی تکمیل و گزارش آن مشخص شود، مدت زمان ساخت پروژه مشخص خواهد شد. پیشبینی ما ساخت فاز اول در مدت ۲۴ ماه است.
مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی گفت: هزینه آن از محل تعاملاتی که با کشور چین داریم تامین میشود. ضمن اینکه قرار است از ظرفیت شرکتهای داخلی هم استفاده کنیم.
او افزود : این پروژه در ۳۷۰ هکتار و در دو فاز اجرا میشود و قابلیت پوشش همه رشتهها را دارد. با ساخت این مجموعه میتوانیم میزبان رویدادهای بزرگ جهانی باشیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی تاکید کرد که بازیهای الکترونیکی توپی و یخی هم قابلیت اجرا خواهد داشت. در فاز طراحی و مشاوره، شرکت چینی کمک میکند و در حوزه ساخت، اولویت ما استفاده از ظرفیت داخل خواهد بود.
پیشتر معاون اجرایی رییس جمهور درباره ساخت ورزشگاه جدید تهران گفته بود که از حدود یک ماه قبل فرایند اجرایی این کار آغاز و بیش از ۶ جلسه با طرف چینی در تهران برگزار شد و جلسه نهایی امروز با حضور مخبر برگزار میشود.
منصوری بیان کرد: علاوه بر زمینی که در شهر آفتاب برای موضوع به عنوان اولویت اول پیشنهاد شده یکی دو زمین دیگر هم در نظر گرفتهایم که اگر به هر دلیل و هر ملاحظهای شرکت مشاور بهدنبال زمین دیگری باشد آنها را نیز خدمتشان عرضه میکنیم منتها فعلاً گزینه اول همین زمین شهر آفتاب است که کار مطالعه را آغاز کردهاند.
منصوری در پاسخ به این سوال که چرا به جای ساخت ورزشگاه جدید ورزشگاههایی که وجود دارد را وضعیتشان را بهبود نمیبخشید، گفت: هدف اصلی از ساخت ورزشگاه جدید این است که یک ورزشگاه در تراز بینالمللی احداث شود.
او یادآور شد: این نکته درستی است که از ظرفیتهای موجود حداکثر استفاده را داشته باشیم مانند ورزشگاه آزادی که تعمیر و بهسازی در آن انجام میشود و ورزشگاه تختی با سرعت اصلاح و تکمیل شود و موانعی که داشته را برطرف میکند اما اصلاح این مجموعهها ظرفیت جدیدی به ما اضافه نمیکند ما ظرفیت آزادی و تختی را قبلا در مدار خدمترسانی داشتیم.
معاون اجرایی رییس جمهور افزود: سرانه ورزشگاه در تهران کم است و اگر همین ورزشگاهها هم به صورت کامل فعال شود باز هم نیاز به احداث مجموعههای جدید وجود دارد ضمن اینکه ظرفیت بارگذاری روی این مجموعهها محدود است.
منصوری یادآور شد: زیرساخت ورزشگاه آزادی یا تختی برای چند ۱۰ سال گذشته بوده است و شما نمیتوانید روی این زیرساخت چندان کار ویژهای انجام دهید هرچه هست موجود است و نهایتاً میتوانید همین شرایط فعلی را حفظ و بهرهبرداری کنید.
وی ادامه داد: معتقدیم با توجه به افزایش جمعیت تهران و سرانه پایین ورزشی، باید بتوانیم سرانه را بالا ببریم و مجموعههای جدید ایجاد کنیم.
معاون اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: اکنون هم شهرداری کارهای جدی در این زمینه انجام میدهند و هم دولت آن را توسعه میبخشد. بنابراین باید مجموعه آزادی و تختی و سایر مجموعهها را بهروزرسانی و تعمیر کرده و شرایط آن را مطلوب کنیم اما لزوم ساخت یک مجموعه کامل جدید و کمپلکس ورزشی جامع کاملا ضروری است و این سرانه به موازات همان بهسازیها و تعمیرات آن دو مجموعه انجام و عملیاتی میشود به تهران اضافه خواهد شد.
ظرفیت این استادیوم ۶۰ تا ۸۰ هزار نفر خواهد بود و به گفته پیمانکاران چینی فاز اول آن در دو سال افتتاح میشود.
- 15
- 5