دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۵ - ۲۰ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۴۵۴۳
فوتبال ملی

ضد حملات ایران،روسها را خسته کرد

ایران و روسیه,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
 تیم‌ملی فوتبال ایران در یک بازی تدارکاتی به مصاف میزبان جام‌جهانی ۲۰۱۸یعنی تیم روسیه رفت که در نهایت با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

میلادبلادی: قبل از این تیم ایران و روسیه هفت سال پیش در یک بازی دوستانه به دیدارهم رفته بودند که این بازی به نفع ایران با نتیجه یک بر صفر تمام شده بود.

 

تحلیل تیم روسیه

بازی هجومی روسیه در دقایق ابتدایی مسابقه نشان دهنده مالکیت و تسلط آنها درمقابل ایران بود.این یعنی روسی ها از همان شروع بازی به دنبال یک نتیجه مقتدرانه وپرگل بودند.روسیه در بیشتر مواقع باسیستم ۱-۵-۳بازی می کرد این سیستم بدین شکل بود که دونفر از سه مدافع مرکزی با دو مهاجم تیم ایران یارگیری نزدیک می کردند و مدافع سوم شان که آزاد بود پوشش دو مدافع دیگر را انجام میداد.ولی این سیستم در جاهایی آسیب پذیر بود یعنی مدافعان مرکزی مجبور به پوشش فضای بیشتربه خصوص درکنارهای زمین بودند.

 

به عنوان مثال حرکت زیبای طارمی و رد شدن از مدافع مستقیم خود باعث به ثمر رسیدن گل ایران شد.در واقع ترک فضای حیاتی از میانه به کنارهای زمین از طرف مدافعان مرکزی کناری،موجب به دست آمدن فضا و زمان لازم جهت ضد حملات ایران می شد که دروازه روسیه یک بارهم باز شد. مواقع حمله روسیه در این سیستم دو هافبک کناری خود را مجبور کرده بود تمایل بیشتری به شرکت در حملات و فاز هجومی داشته باشند.بازیکنان روسیه معمولا بعد از ردو بدل کردن چند پاس بازی را به کنارها میکشیدند.همانطور که دید شد گل روسیه به این ترتیب بود که با یک پاس بلند توپ را به کنارها بردند وبا ارسال خوب در منطقه خطروشکاف ایجاد شده ایران به گل رسیدند.

 

تحلیل تیم ایران

روسیه با فوتبال هجومی خود از ابتدایی بازی به دنبال باز کردن قفل دفاع ایران بود اما ایران به روسیه نشان داد مانند بازی های قبل خود توان مقابله با حملات را به خوبی بلد است و این اصلی ترین شیوه بازی ایران است یعنی اول گل نباید بخورد و بعد گل بزند ،سیستمی که به خوبی دفاع منطقه ای را انجام میدهد و بعد با اولین فرصت توپ را به ضد حمله تبدیل می کند و با آمدن سید جلال حسینی و هماهنگی پورعلی گنجی در دفاع  توانسته بودند نظمی را حاکم کنند.ایران در این بازی یک تجربه داشت و آنهم این بود در اکثر مواقع با سیستم ۱-۴-۱-۴بازی میکرد.این سیستم در شکل دفاعی،دفاع خطی است.

 

سعید عزت الهی در جلوی دفاع ها قرار گرفته بود در مواقعی که ایران خالی ازهافبک میشود به خوبی آمادگی لازم را برای جلو گیری از ضد حملات روسیه داشت و از همان نقطه به درستی تدارک حمله را ایجاد می کرد ولی در بعضی مواقع در نبردهای نفری بازنده بود ودرصد پاس های اشتباه هم داشت .ایران بیشتر به دنبال ضد حملات بود یعنی تمرکز خود را روی دفاع گذاشته بود.امید ابراهیمی هم بازیکنی بود که نقش یک هافبک دفاعی در جلوی عزت الهی  داشت و با دونده گی ها ، قدرت بدنی و چرخش با توپ درانتقال توپ به خوبی عمل می کرد.۴ هافبک  تهاجمی ایران در این بازی مانند پیستون عقب و جلو می شدند .وحید امیری وجهانبخش با سرعت خود به دفاع و حمله اضافه میشودند و به تیم کمک زیادی میکردند.ایران در طراحی ضد حمله بخصوص در نیمه دوم بازی بسیار سریع انجام میداد.

 

بازیکنان با تجمع و پرس مناسب از کار کردن روسیه جلو گیری می کردند وسعی داشتند بازی را به میانه زمین هدایت کنند،کی روش مطمئنا در بین نیمه از بازیکنان خود خواسته بود که به بازی سرعت بدهند و با آغاز شروع نیمه به مراتب این کار را از تیم ایران می دیدیم که باعث ضد حملات ایران می شود که با همین شیوه طارمی با حمل خوب توپ به منطقه خطر روسیه ورود کرد و بازی خوب بدون توپ آزمون و رسیدن به موقع در چند قدمی دروازه پاس عالی طارمی را صاحب شد و ایران را به گل رساند .

 

اما در گل روسیه که به ایران زد در خط دفاعی چهارنفره ایران بی نظمی به وجود آمد بطوری که وقتی بازیکن روسیه به سمت چپ ایران توپ را ارسال کرد،هافبک چپ به عنوان یار درگیر برای فشار به روی توپ و بازیکن درجناح چپ رفت که باید حاج صفی به عنوان دفاع چپ آن را پوشش میداد ،ولی او درست به محض ارسال بی خیال توپ شد و به کمک داور نگاه کرد که شاید آفساید بگیرد و سبب شد که تمرکز خود را از دست بدهد و روسیه به گل برسد .تا زمان قرار داشتن بازیکنان اصلی در زمین وقبل از شروع تعویض ها ،در بین بازیکنان هماهنگی درستی  بود .این یعنی بازیکنان به خوبی یکدیگر را در زمین شناخته اند وهمین بازی های پی در پی تدارکاتی قطئنا در روال پیشرفت و هماهنگی بازیکنان ذخیره و اصلی تاثیر زیادی می گذارد.

 

 

 

.khabaronline.ir
  • 13
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش