پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۹ - ۲۶ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۶۳۷
فوتبال ملی

همه آن چه باید در مورد احتمالات قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۱۸ برای تیم ملی ایران بدانید

قرعه‌کشی جام‌جهانی 2018 برای تیم ملی ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
چرا گروه ایران با حضور در سید سوم هم ممکن است سخت شود؟ حضور در سید سوم چه سودی برای ایران داشت؟ ساده ترین و سخت ترین گروه احتمالی کدام است؟ ایران چطور صعود می کند؟ و...

به گزارش عصرایران ، سوالات زیادی در مورد نحوه گروه بندی مسابقات و احتمالات قرعه کشی برای ایران وجود دارد.سوالاتی که با یک سوال مرکزی شروع می شود ؛ «ساده ترین گروهی که می توانیم در آن قرار بگیریم کدام است؟» برای پیدا کردن جواب این سوال باید اطلاعاتی داشته باشیم . اطلاعاتی که از جواب سوالاتی مشابه به دست می آیند.سوالاتی مثل : سیدبندی ها چگونه اند؟ چرا گروه ایران با حضور در سید سوم هم سخت می شود؟ حضور در سید سوم چه سودی برای ایران داشت؟ ساده ترین گروه کدام است؟ سخت ترین گروه چطورمی شود؟ ایران چطور ممکن است صعود کند؟ و... جواب این سوالات در این گزارش هست.

 

سیدها چگونه اند ؟

 

سید بندی و گلدان گذاری جام جهانی از دوره قبل تغییر کرده است. در این دوره تیم ها براساس رتبه در رنکینگ فیفا سید بندی شده اند و گلدان ها هم برخلاف دوره قبل بر اساس همان سیدبندی است. شما در زیر تیم های حاضر در هر گلدان را می بینید.

 

 

سید یک : روسیه (میزبان)، آلمان، برزیل، لهستان، بلژیک، آرژانتین، فرانسه و پرتغال 

 

سید دو: اسپانیا، انگلیس، کلمبیا، سوییس، مکزیک، اروگوئه، کرواسی و پرو 

 

سید سه: ایران، سوئد، تونس، مصر، سنگال، کاستاریکا، ایسلند و دانمارک

 

سید چهار: استرالیا، ژاپن، نیجریه، مراکش، عربستان، کره جنوبی، پاناما و صربستان

 

چرا گروه ایران با حضور در سید سوم هم ممکن است سخت شود؟

ما باید می توانستیم به عنوان تیم سید سوم گروه ساده ای داشته باشیم. این انتظاری است که همه ما از جداشدن سید ایران و سایر آسیایی ها داریم. اما براساس قوانین فیفا تیم های حاضر در یک کنفدراسیون نباید در یک گروه قرار بگیرند. پس براین اساس همه تیم های آسیایی از سید چهارم برای همگروهی ایران حذف می شوند. به این صورت .یعنی ایران فقط می تواند با صربستان ، نیجریه ، مراکش و پاناما هم گروه شود که از قرار به غیر از پاناما جز سخت ترین قرعه های سید چهار هم هستند. در اصل اگر همین امروز قرار باشد تیم ها از سید چهار هم گروه بردارند همه ابتدا سراغ عربستان می روند بعد پاناما بعد استرالیا بعد کره و ژاپن و بعد تیم های دیگر . اما به هرحال اینجا جام جهانی است و تیم هایی مانند ایتالیا و هلند از رسیدن به آن بازمانده اند و قاعدتا قرعه خیلی ساده معنی ندارد.

 

حضور در سید سوم چه سودی برای ایران داشت؟

شاید تصور کنید که سید سوم برای ایران ضرر هم داشت اما این طور نیست . برا ی اثبات این ادعا باید ایران را به جای یک تیم سید چهارمی بگذاریم و ان وقت گروه های احتمالی را بررسی کنیم . 

 

برزیل اسپانیا سوئد نیجریه

 

آرژانتین انگلیس دانمارک مراکش

 

فرانسه کلمبیا ایسلند عربستان

 

همان طور که می بینید گروه های تیم های سید چهارم بسیار سخت تر می تواند باشد از گروه ایران و همین مساله نشان می دهد که حضور در سید سوم لزوما ضرر نداشته اما آن طور که انتظار داریم گروه آسان شود خب شدنی نیست و در جام جهانی برای صعود باید زحمت کشید.

 

ساده ترین گروه کدام است؟

اگر قرار باشد ساده ترین گروه احتمالی مسابقات را بررسی کنیم می شود از هر سید تیم ساده را کنار هم گذاشت و ساده ترین را پیدا کرد. روسیه - پرو - ایران - پاناما این گروه قطعا ساده ترین گروه جام است. تیم روسیه هرچند سه گل به اسپانیا زده اما نه در مقدماتی جام جهانی شرکت کرده و نه آمادگی تیمی حتی مانند لهستان را دارد. از نظر اسمی و آمادگی روسیه ضعیف ترین است پرو از پلی آف آمده وقطعا ضعیف ترین سید دو است پاناما هم که دیگر مشخص است برای ایران ساده ترین است. اما این گروه برای ایران دست نیافتنی است و حدود دو یا سه درصد احتمال دارد که این گروه انتخاب شود.

 

قرعه‌کشی جام‌جهانی 2018 برای تیم ملی ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی

سخت ترین گروه چطورمی شود؟

 

هرچند یک گروه مشخص باز هم حدود دو یا سه درصد احتمال دارد اما گروه سخت به چندحالت ممکن است.مثلا گروه های پایین را که نگاه کنید متوجه می شوید که ۳ گروه بسیار سخت برایش ممکن است.

 

آلمان - اسپانیا - نیجریه - ایران

 

برزیل - اسپانیا - صربستان - ایران 

 

فرانسه - انگلیس - مراکش - ایران

 

هرچند این گروه ها سخت است اما به این معنی نیست که سایر گروه ها هم راحت است . در اصل می شود این طور برداشت کرد که این گروه ها از نظر اسمی و قدرتی سخت هستند. شاید این توضیح لازم باشد که تیم هایی مانند آلمان فرانسه و اسپانیا هم از نظر اسمی و هم از نظر قدرتی هم گروه سختی به حساب می آیند.

 

قرعه‌کشی جام‌جهانی 2018 برای تیم ملی ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی

ایران چطور ممکن است صعود کند؟

 

ایران اگر می خواهد به مرحله بعد صعود کند به تیم سید یک قدرتمند ، تیم سید دوم متوسط و تیم سید چهارم ضعیف نیاز دارد.یعنی برخلاف تصور تیمی مانند روسیه هم گروه خوبی نیست. مثلا روسیه اگر تیم سید یک گروه شود و ما بتوانیم از این تیم امتیاز بگیریم تیم دوم گروه حالا چه کرواسی باشد چه انگلیس هم می تواند امتیاز بگیرد و چه بسا بتواند روسیه را شکست دهد آن وقت ایران برای صعود به مرحله حذفی جام جهانی نیاز دارد که تیم دوم گروه را ببرد.

اما اگر تیم سید یک قدرتمند باشد و از ایران و تیم دوم سه امتیار را بگیرد ما این شانس را داریم که با شکست با تفاضل گل کمترنسبت به تیم دوم ، حتی با ۴ امتیاز هم صعود کنیم. یعنی مثلا ازآلمان۱-۰ شکست بخوریم مقابل سوییس ۰-۰ کنیم و پاناما را شکست دهیم و سوییس به خاطر شکست با گل بیشتر مقابل آلمان جایش را به ایران بدهد. در چنین صورتی گروه زیر علی رغم همراه شدن با قهرمان دوره گذشته گروه خوبی به حساب می آید.

آلمان(فرانسه) - سوییس(پرو) - پاناما - ایران

 

نکته مهم : قرعه کشی مسابقات از سید اول شروع می شود و زمانی که نوبت گلدان ایران می شود همه گروه ها تیم های اول و دوم شان را شناخته اند. با توجه به این نکته اگر ایران در گروهی قرار گیرد که دو تیم اروپایی در آن هستند طیق قوانین دیگر صربستان هم گروهش نخواهد شد. وشانس هم گروهی اش با پاناما افزایش پیدا می کند اما اگر در گروهی باشد که یک تیم اروپایی دارد ۵۰ درصد شانس هم گروهی با صربستان وجود دارد و از آنجایی که صربستان سخت ترین هم گروهی سید چهار به حساب می آید شانس سخت شدن قرعه افزایش پیدا می کند. البته با توجه به ۱۴ تیم اروپایی که در مسابقات هستند دوگروه با حضور فقط یک تیم اروپایی قرعه کشی می شوند و سایرگروه ها حتما دو تیم اروپایی خواهند داشت.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش