مدافعان وسط ایران در جام جهانی در مقابل حریفان قدرتمند کار سادهای نداشتند، با این حال آنها موفق به گلزنی هم شدند.
۱۹۷۸-نصرالله عبداللهی
تیم ملی ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ با سیستم ۲-۴-۴ بازی می کرد. نصرالله عبداللهی و حسین کازرانی دو دفاع ایران بودند. آنها مقابل تیم های قدرتمند هلند و پرو کار سختی داشتند و طبیعتا موفق به مهار صددرصد مهاجمان حریف نشدند. عبداللهی در هر سه بازی ایران در آرژانتین به صورت کامل بازی کرد و دو پنالتی داد.
۱۹۷۸-حسین کازرانی
کازرانی زوج عبداللهی در جام جهانی ۱۹۷۸ بود. او هم در هر سه بازی ایران به صورت کامل بازی کرد و طبیعتا به دیگر مدافعان حاضر در فهرست تیم فرصت بازی نرسید.
۱۹۹۸-نادر محمدخانی
ایران در دومین حضورش در جام جهانی با سیستم ۲-۵-۳ به میدان رفت. نادر محمدخانی، مدافع آخر و رهبر خط دفاعی ایران بود. او با سن بالا عملکردی درخشان در جام داشت. دقایقی در بازی با آمریکا تعویض شد. او در مجموع ۲۵۵ دقیقه در جام جهانی بازی کرد و به اعتقاد برخی کارشناسان، بهترین دفاع ایران در آن تورنمنت بود. محمدخانی در بازی اول هم کاپیتان بود.
۱۹۹۸-محمد خاکپور
در هر سه بازی ایران کامل بازی کرد و موفق ظاهر شد.
۱۹۹۸-مهدی پاشازاده
در مثلث خط دفاعی ایران جوانترین بازیکن بود. مزد بازی خوبش در دیدار با استرالیا را با حضور ثابت در جام جهانی گرفت. پاشازاده در جام جهانی هم خوب کار کرد، البته مدافعان ایران روی دو گل آلمان می توانستند بهتر کار کنند. پاشازاده پس از جام جهانی لژیونر شد.
۲۰۰۶-یحیی گل محمدی
اشکهایش پس از بازی با ایرلند را با حضور در جام جهانی ۲۰۰۶ جبران کرد. در بازی با مکزیک با زدن یک گل حضورش در جام جهانی را جشن گرفت. او در بازی با پرتغال در دقیقه ۸۸ مغلوب رندی فیگو شد. یک پنالتی داد، کارت زرد گرفت و مصدوم شد. به این ترتیب با ۱۷۸ دقیقه بازی در جام جهانی به کار خود پایان داد. گلزنی و کاپیتانی در جام جهانی خاطرات خوشی برای یحیی رقم زد.
۲۰۰۶-رحمان رضایی
تا پیش از گل دوم مکزیک مقابل ایران، نمایشی عالی در اولین بازی ایران در جام جهانی داشت. او هم یکی از مقصران آن گل تلخ بود. رضایی در آن مقطع در سری آ بازی می کرد. او در هر سه بازی ایران ۹۰ دقیقه بازی کرد.
۲۰۰۶-سهراب بختیاریزاده
مصدومیت یحیی گل محمدی فرصت حضور در جام جهانی را برای سهراب بختیاری زاده فراهم کرد. او هم قدر این فرصت را دانست. سهراب در بازی با پرتغال دو دقیقه بازی کرد. حضور کاملش در بازی با آنگولا را با زدن گل تساوی جشن گرفت. هر دو گل ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ را مدافعان وسط به ثمر رساندند. در واقع دو گل از هفت گل ایران در تاریخ جام جهانی توسط مدافعان وسط به ثمر رسیده است.
۲۰۱۴-امیر حسین صادقی
در ترکیب اصلی ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ قرار گرفت و بازیهای بسیار خوبی هم انجام داد. او یکی از بازیکنان حاضر در جام جهانی ۲۰۰۶ هم بود اما در آن جام فرصت بازی پیدا نکرد. صادقی و جلال حسینی زوج خط دفاعی ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ بودند و در هر سه بازی هم ثابت بازی کردند.
۲۰۱۴-جلال حسینی
در هر سه بازی ایران ۹۰ دقیقه بازی کرد. یک اشتباه بد مقابل بوسنی داشت و در سایر دقایق خوب کار کرد.
- 19
- 3
کاربر مهمان
۱۳۹۷/۳/۳۱ - ۱۸:۵۴
Permalink