دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۳ - ۲۰ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۵۲۱۵
فوتبال ملی

تلاش‌ها برای بازگشت مثلث بازنشسته‌ها به فدراسیون فوتبال

فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی

درحالی‌که همه فوتبال دوستان سرگرم تماشای جام ملت های آسیا هستند و این رقابت ها نیز روزهای داغی را پشت سر می گذارد، شنیده های عجیبی به گوش می رسد که پرداختن به آن در شرایط کنونی ضروری به نظر می رسد. تیم ملی فوتبال کشورمان موفق شد در نخستین دیدار خود، یمن را شکست دهد و همین موضوع باعث شده برخی از اتفاقات اردوی تیم ملی نادیده گرفته شود اما اتفاق خطرناکی در حال رخ دادن است که ذکر آن خالی از لطف نیست. به نظر می‌رسد پروژه بازگشت بازنشسته‌های فدراسیون فوتبال کلید زده شده و آن ها در پوششی جدید به فدراسیون بازخواهند گشت. ماجرا از حضور محمدرضا ساکت در اردوی تیم ملی آغاز شد، دبیر پیشین فدراسیون فوتبال بدون ذکر دلیل با ملی‌پوشان همراه شد و در کنار آن ها حضور پیدا کرد تا نامش به عنوان سرپرست مخفی تیم ملی در رسانه‌ها مطرح شود.

 

این در حالی‌است که پیشتر او از پست اصلی‌اش یعنی دبیرکلی فدراسیون فوتبال استعفا کرده بود. جالب تر آنکه چندی بعد علی کفاشیان، نایب رییس مستعفی فدراسیون فوتبال نیز به این جمع اضافه شد و در کنار مهدی تاج حضور پیدا کرد. مثلث بازنشسته ها در امارات و در سکوت کامل خبری در حالی به کار خود ادامه می دهند که براساس قانون باید جای خود را به فرد دیگری بدهند اما به نظر می‌رسد با تغییر در نام پست خود، همچنان به کار ادامه خواهند داد.

 

شغل جدید بازنشسته‌ها

«مشاور»، این عنوانی است که می تواند هر بازنشسته ای را به کار بازگرداند. کافی‌است یکی از نزدیکان خود را به کارگمارید و در ادامه با عنوان مشاور به فعالیت تان ادامه دهید. این ساده ترین راه برای دور زدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان است که چندی قبل در جلسه ای خصوصی مطرح شد و حلقه ریاست فدراسیون را به این نتیجه رساند که می توانند با خیالی آسوده استعفا کنند.

 

هرچند که سایر نزدیکان نیز با همین ترفند قصد دارند در فدراسیون بمانند. عباس ترابیان نیز بعد از استعفا از سمت خود در کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی گفته بود قرار است در سازمان لیگ برتر و به عنوان مشاور مشغول به کار شود.اتفاقی که براساس شنیده های «قانون» برای کفاشیان و ساکت نیز رخ خواهد داد و این دو نفر با حکم مشاوره، ماندگار خواهند شد.

 

آقای مخفی!

محمدرضا ساکت این روزها تمام تلاش خود را می کند تا از دوربین ها به دور باشد و در هیچ قابی شکار نشود. او که با حکم مدیر تیم های ملی در اردوی امارات حضور دارد از هرگونه اظهارنظر پیرامون تیم ملی خودداری می کند تا مبادا درگیر پاسخ به سوالاتی از قبیل دلایل حضورش در امارات شود. نکته خنده دارتر آنکه ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز در امارات حضور دارد. در واقع اگر قبل از تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، ساکت به عنوان دبیرکل در سفرها حضور داشت حال به همراه سرپرست دبیرکلی و از بودجه بیت المال به سفرها اعزام می‌شود و هیچ‌کس پاسخگوی دلیل این ولخرجی‌ها نیست.

 

به هر ترتیب حضور مدیران بازنشسته فدراسیون در امارات و لغو مجمع عمومی فدراسیون فوتبال که قرار بود پیرامون وضعیت بازنشسته ها برگزار شود منجر به شکل گیری شایعاتی درباره احتمال بازگشت مثلث بازنشسته ها شده است هرچند که منابعی در وزارت ورزش و جوانان قاطعانه اعلام کرده اند مهدی تاج پس از جام ملت ها از فدراسیون جدا می شود و همراه با همکارانش جای خود را به افراد دیگری خواهد داد.

 

رییس حراست در امارات

جام ملت های آسیا فرصت مناسبی برای برخی از مدیران است تا خودنمایی کنند. بدون شک در صورت عدم قهرمانی احتمالی تیم ملی در امارات، یافتن مدیر پاسخگو دشوار خواهد بود اما به نظر می‌رسد در شرایط فعلی، مدیران بازنشسته فدراسیون و وزارت ورزش و جوانان علاقه مندی بیش از حدی برای حضور در کنار کی روش و شاگردانش دارند به طوری‌که حتی مدیر حراست وزارت ورزش نیز به همراه مسئولان فدراسیون به امارات سفر کرده است. چند روز پیش بود که در میان تصاویر ارسال شده از ورزشگاه ابوظبی چهره ای آشنا نظر همگان را به خود جلب کرد.

 

در آن عکس که از زاویه ای متفاوت گرفته شده، در کنار شکوری، سرپرست صندلی دبیرکلی فدراسیون فوتبال، محمدجواد عباباف نشسته بود! عباباف از دوستان قدیمی و نزدیک سلطانی فر است که دی سال ۹۵ و پس از رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی روحانی برای جانشینی گودرزی، با حکم فوری سطانی فر به عنوان مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان منصوب شد و پس از دو سال با اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه های دولتی این پست را تحویل صانعی داد و کنار رفت.

 

ابهام و پرسش اینجاست؛ مدیری که طبق خبر رسمی سایت وزارت ورزش و جوانان ۱۷آذر سال جاری یعنی حدود یک ماه پیش، با قانون مصوب مجلس بازنشسته شده و دیگر هیچ سمتی در دولت ندارد، چگونه و با چه بودجه ای برای تماشای یک بازی غیرضرور و بی ارتباط با حوزه فعالیت سابقش، به سفر پرهزینه امارات رفته است؟ حضور عباباف برای تماشای بازی امارات و بحرین چه ضرورتی داشته و چه کسی کارت دعوت برای حضور او در وی آی پی تهیه کرده؟ آیا او در این سفر ماموریتی دارد و مثلا قرار بوده مراقب حرکات علی دایی و مهدوی کیا دو بازیکن بازنشسته تیم ملی باشد؟! شاید هم منظور سلطانی فر و داورزنی از تکرار ادعای حمایت از تیم ملی و کمک به ملی پوشان، اعزام عباباف بوده باشد! به نظر می رسد، وزیر ورزش باید پاسخ بدهد که مدیربازنشسته وزارتخانه اش، یک ماه پس از مراسم تودیع چگونه سر از جایگاه مهمانان ویژه استادیوم آل نهیان ابوظبی درآورده است؟ آیا سلطانی فر که تا این حد روی خروج سریع تر بازنشستگان فدراسیون فوتبال از مناصب شان تاکید داشته، روی نیروهای نزدیک به خودش هم این حساسیت را دارد؟

 

شایان ذکر است که جواد عباباف در ایام جام جهانی نیز در کنار مازیار ناظمی، رییس روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی وزارتخانه و چندین نفر دیگر، به روسیه سفر کرده بود و با هزینه دولتی به تماشای مسابقات مشغول شد. گویا همان سفر به مذاق وی خوش آمده و از بازنشستگی برگشته تا یک بار دیگر طعم شیرین سفر رایگان ورزشی با خدمات مجانی را بچشد. در این زمینه البته و قاعدتا فدراسیون فوتبال هم با او همکاری کرده و مقدمات و هماهنگی های لازم را فراهم آورده است، وگرنه تهیه کارت ورود به جایگاه مهمانان خاص در چنین مراسمی، کاری معمولی نیست.

 

کسی می‌داند؟

حضور سیاسیون در ورزش باعث شده مدیران ورزشی با سیاست خاصی به جنگ قانون بروند. حال که تب و تاب اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان فروکش کرده، مدیران بازنشسته فدراسیون فوتبال نیز با خیالی آسوده در امارات جولان می دهند. کسی چه می داند نقشه بعدی برای بازگشت چیست؟

 

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
بهترین خریدهای پرسپولیس در راهند تمامی بازنشسته ها که کمر به خدمت پرسپولیس بسته اند و از هیچ کوششی دریغ نمینمایند
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش