چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۵:۵۶ - ۰۷ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۱۴۵۵
لیگ برتر و جام حذفی

حجت نظری : به پرسپولیس از مجموعه ای کمک شد که وزیرش برای استقلال کری می خواند

حجت نظری,سخنگوباشگاه استقلال
گفتگوی سامان خدایی با جحت نظری به ایستگاه سوم رسیده است، جایی که حجت نظری معتقد است به پرسپولیس نگاه ویژه تری می شود و این موضوع قابل اثبات است. بخش سوم این گفتگوی جذاب و دیدنی را از دست ندهید

در سومین بخش از برنامه ملاقات با چهره با حجت نظری همراه شما هستیم. بخش سوم این گفتگو با قسمت های قبلی تفاوت ویژه ای دارد و حجت نظری به صراحت پاسخ سوالات سامان خدایی را می دهد. بخشی مهمی از این گفتگو به باشگاه پرسپولیس برمی گردد، جایی که نظری با قطعیت تاکید می کند به باشگاه پرسپولیس نگاه ویژه ای نسبت به استقلال می شود. تا پایان این بخش از گفتگو با ما همراه باشید.

حجت نظری در خصوص کارهای فرهنگی که انجام می دهد هم توضیحاتی را ارائه کرده است.

بخش سوم گفتگوی سامان خدایی و حجت نظری را می خوانید و می بینید:

خب شما یک چالشی هم با هواداران پرسپولیس داشتید و کار به جایی رسید که علیه شما امضا جمع کردند. الان چه صحبتی با هواداران پرسپولیس دارید؟

 من واقعا آن انتظاری که از هوادار عزیز استقلال دارم از هوادار محترم و عزیز پرسپولیس هم دارم و انتظار دارم که هوشمندانه تر در مورد موضوعات واکنش نشان دهند. آنجا هم متاسفانه این اتفاق افتاد و یک شوخی ای که من در مورد بحث جام در فصل گذشته کردم، چون آن سمت هم فضای متاسفانه ملتهبی در درون باشگاه بود و خود آن عزیزان با هم در حوزه رسانه درگیری داشتند، تلاش کردند تا توجه ها را از آن موضوع دور کنند و توجه را به سمت بحثی که من مطرح کرده بودم بیاورند. خب البته خیلی تاکید کردم و آن مصاحبه هم همچنان موجود است، جمله بعدی ای که بعد از آن حرف در مورد جام گفته بودم این بود که فارغ از این طنزی که مطرح کردم، خیلی به صراحت گفته بودم دارم شوخی می کنم اما متقابلش اخیرا آقای آذری جهرمی مطلبی در مورد استقلال مطرح کردند و خیلی جدی گفتند و همیشه هم تاکید کرده اند هیچ جا مدنظرشان نبوده که شوخی کنند و خیلی عادی به عنوان یک هوادار حق خودشان دانستند کری بخوانند اما هوادار استقلال نرفت علیه ایشان امضا جمع کند اما مدیران باشگاه استقلال علیه ایشان، حالا یکی دو عزیز به صورت شخصی آن هم اعلام کردند که ماهم به عنوان هوادار پاسخ می دهیم ولی به صفت مدیر استقلال بودن کسی به ایشان پاسخ نداد، البته من عرض هم کردم در نشست خبری که خیلی هواداران ممکن است در مورد استقلال نظر بدهند، هوادار رقیب بخواهد در مورد باشگاه استقلال نظر دهد و رویه و حد استقلال این نیست که بیاید به هر هواداری پاسخ بدهد از این منظر بود که پاسخ ندادیم اما واقعیتش این است که از این فضای رقابتی و رفاقتی را نباید دور شویم، ته همه این رقابت ها بین خود فوتبالیست ها، بین مدیران، بین پیشکسوتان، بین کادرفنی ها تهش رفاقت است و انتظار می رود هواداران عزیز دو باشگاه هم به این مهم توجه کنند که در کنار همه کری خوانی هایی که هست و باید باشد، در کنار همه رقابت هایی که هست و باید باشد رفاقت را نباید نادیده بگیریم. واقعا بازی نمیکنیم که بجنگیم بازی می کنیم که از آن لذت ببریم البته مایی که عرض کردم حالا عده ای دیگر می دوند ولی همه ما داریم یک بخشی از کار را انجام می دهیم و همه این اتفاقات برای دعوا نیست، برای رفاقت و شادی و نشاط است و امیدوارم هواداران باشگاه پرسپولیس هم این هوشمندی را داشته باشند که یک وقت هایی اگر می خواهند در مورد چیزی واکنش نشان دهند و قضاوت کنند، این واکنش و قضاوت هوشمندانه تر باشد.

آقای نظری نگاه خود شما به پرسپولیس چگونه است آیا معتقدید از پرسپولیس به صورت ویژه حمایت می شود یا مثلا باشگاه پرسپولیس امکانات بیشتری نسبت به استقلال دارد؟

 اصلا شکی در این موضوع ندارم که به پرسپولیس نگاه ویژه تری می شود، شکی ندارم که امکانات باشگاه پرسپولیس جدی تر و ویژه تر از امکانات باشگاه استقلال است و همه این ها با عدد و رقم قابل اثبات است. شما نگاه کنید همین دو مجموعه ای که در دوره قبلی مدیریت شهری یعنی پیش از اینکه ما در شورای شهر و مجموعه شهرداری مسئولیتی داشته باشیم، دو ورزشگاه به باشگاه های استقلال و پرسپولیس داده شده است. همین الان من آمادگی دارم به همراه دوربین شما برویم از هردو مجموعه بازدید کنیم و خود شما نسبت به امکاناتی که در این دو مجموعه وجود دارند قضاوت کنید. امکاناتی که ورزشگاه شهید کاظمی که در اختیار پرسپولیس است وجود دارد به مراتب قوی تر و به مراتب بهتر و بزرگ تر از امکاناتی است که در ورزشگاه امام رضا که در اختیار باشگاه استقلال است، دارد. لذا از همین جا شروع کنیم و بقیه امکاناتی که دو باشگاه دارند را هم مقایسه کنیم شاید یک وقت این بحث مطرح شود که خود باشگاه پرسپولیس تلاش کرده و توانسته امکانات را بدست بیاورد و باشگاه استقلال هم می توانست تلاش کند و این امکانات را بدست می آورد اما این حرف، حرف درست و دقیقی نیست چون بسیاری از این امکانات، امکاناتی است که توسط مجموعه دولت به هر حال به دو باشگاه داده شده و ما هیچ چیز اضافه ای هم نمی خواهیم بالاخره همه می پذیرند که باشگاه استقلال تغییر نام یافته باشگاه تاج است و تاج هم همه امکاناتش در شهر تهران مشخص است که کجا هستند، همه آن دارایی ها را به استقلال بدهند و ریالی و سر سوزنی هم به استقلال کمک نکنند. ما راضی هستیم این اتفاق بیفتد اما وقتی امکاناتی و اموالی را از باشگاه استقلال می گیرند و به مجموعه تربیت بدنی می دهند و زمانی که می خواهند به دو باشگاه کمک کنند به سویه کمک می کنند به نظر ما این خودش دور از عدالت است هرچند که در مورد آن کمک به سویه هم حرف است. ما همین دو سه ماه پیش شاهد این بودیم که مجددا در مورد پنجره نقل و انتقالاتی دو باشگاه مشکل پیش آمد، خب عددی که پرسپولیس با آن مواجه بود که برای باز کردن پنجره باید پرداخت می کرد خیلی بیشتر از استقلال بود اما به راحتی در یک مرحله ۳۰ میلیارد تومان کمک به پرسپولیس شد از طرف همراه اول و این باشگاه توانست خیلی راحت تر از استقلال پنجره نقل و انتقالات را باز کند. وقتی این کمک توسط یک مجموعه ای که بالاخره وزیرش می آید و عیله استقلال کری می خواند صورت می گیرد، همه این ها به این شائبه ها به نظر من قوت می دهد، وقتی شائبه ای وجود دارد یک سری واقعیت ها آن شائبه ها را تقویت می کند لذا من براساس همه اطلاعاتی که دارم و بخشی از آن را می توان گفت و بخشی را هم نه، با قاطعیت عرض می کنم که نگاه نسبت به این دو باشگاه از سوی مجموعه دولت متفاوت است.

می گویید تبعیض وجود دارد. فکر می کنید دلیلش چه چیزی است.

 من اصلا دلیلش را نمی دانم و نمی خواهم در مورد دلیلش چیزی بدانم آن چیزی که مهم است این است که این تبعیض وجود دارد. در روانشانسی البته که من روانشناس نیستم اما چیزی که از متخصصین این حوزه شنیده ام این است که یک اتفاق بد یک وقت هایی حس نسبت به آن بدتر از وجود خودش است مثلا می گویند تبعیض بد است اما احساس تبعیض بدتر از خود آن است یعنی شما یک زمانی ممکن است تبعیضی نسبت به شما و برادرتان توسط خانواده وجود داشته باشد این تبعیض آنقدری شما را اذیت نمی کند که آن حس تبعیض شما را اذیت می کند. اصلا دلیلش مهم نیست، به هردلیلی ممکن است پدرشما به شما علاقه بیشتری داشته باشد تا برادرتان مهم این است که آن تبعیض وجود دارد، چرا وجود دارد به نظر من مهم نیست.

آقای نظری در سالی که گذشت دو مقطع شایعه استعفای شما مطرح شد یک بار از شورای شهر یک بار از هیات مدیره استقلال. این شایعات صحت داشت و واقعا قصد کناره گیری داشتید؟

 صحت داشت اما اجازه دهید درمورد جزئیاتش صحبت نکنیم.

معمولا وقتی به چالش می خورید، اولین واکنش تان چیست؟ استعفا و کناره گیری؟ مذاکره، اصلاح؟ اولین واکنشی که به این چالش ها نشان می دهید چه چیزی است؟

 من معمولا اولین واکنشم به چالش هایی که با آنها مواجه می شوم، سکوت و خارج شدن از آن معرکه ای است که در آن گرفتارم، خودم را کنار می کشم نه به آن مفهومی که خارج بشوم کلا از آن فضا، مقداری فاصله می گیرم و سعی می کنم از دورتر به آن نگاه کنم و بتوانم با نگاه آرام تری آن چالش را مدیریت کنم.

حجت نظری,سخنگوباشگاه استقلال

مقداری از استقلال فاصله بگیریم برویم سراغ جنبه دیگری از شخصیت اجتماعی شما، حجت نظری عضو شورای شهر و مسئول کمیته ورزش شورای شهر. حجت نظری استقلال چقدر از حجت نظری شورای شهر راضی است؟

 مقداری اینجور پاسخ دادن سخت است ولی من آدمی هستم که اگر مسئولیتی را بپذیرم سعی می کنم به همان میزانی که آن مسئولیت نیاز دارد برایش وقت بگذارم. واقعیتش هم این است که نمی خواهم به صورت کامل و صد در صدی اما تا جایی که توان داشتم تلاش کردم از وقتی که شورا نیاز دارد کسر نکنم و برای استقلال اضافه کنم انصافا از وقت خانواده ام کم کردم و به وقت استقلال اضافه کردم و تلاش همیشه بر این بوده هر جایگاهی که مسئولیتی در آن دارم به صورت مستقل دنبال کنم و وظایفم را به انجام برسانم. چه در شورای شهری که مردم انتخابم کردند و ازای مسئولیتی که دارم حقوق دریافت می کنم همانقدر وقت می گذارم که در استقلالی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شدم و هیچ حقوقی در ازایش دریافت نمی کنم همان میزان وقت می گذارم و امیدوارم در نهایت کارهایی که انجام دادم جوری باشد که هم خدا هم خلق خدا از انجامش راضی باشند در نهایت می گوید خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید از زبان دیگران.

خود شما کدام را بیشتر دوست دارید؟ حجت نظری استقلال یا حجت نظری شورای شهر؟

 هردو از جنبه های دوست داشتنی است و سعی می کنم که تا جایی که می توانم تبعیضی بین شان قائل نشوم.

دوست دارید مردم شما را بیشتر با کدام شان بشناسند؟

 خیلی پاسخ به این سوال سخت است نمی دانم.

آقای نظری یکی از کارهای ماندگاری که انجام دادید نامگذاری خیابان ها به نام بزرگانی چون استاد دهداری، زنده یاد ناصر خان حجازی، منصور پورحیدری، جعفر کاشانی، آیا این امکان وجود دارد که در آینده ببینیم از اسطوره ها و پیشکسوتانی که در قید حیات هستند اینطور یاد شود و این آیین ها انجام شود؟

 اولا خوشحالم از اینکه از نظر شما و انشالله از نظر مخاطبین شما این کار، کار خوبی بوده. ما البته در کنار این عزیزانی که اسم بردید از بزرگان دیگر ورزشی و البته بزرگان دیگر فوتبالی هم نام هایی را در این دوره از شهر داریم که چه بر روی معابر نام گذاری شد و چه روی مجموعه های ورزشی. اما آن چیزی که خیلی مهم است و شاید در ماه های اخیر هم در موردش بیشتر صحبت شده این است که چرا از کسانی که در قید حیات هستند تجلیل نمی شود و چرا نام این عزیزان روی مجموعه های ورزشی یا روی خیابان ها و بوستان ها نام گذاری نمی شود البته باید بگویم که این اتفاق به صورت موردی افتاده و ما داریم الان فضاهایی در شهر که به نام پیشکسوتان و بزرگان ورزشی نام گذاری شده هم در دوره فعلی مدیریت شهری که خیلی زیاد داشتیم و البته خیلی کم در دوره های قبلی مدیریت شهری هم این موضوع سابقه دارد اما به نظر من باید تفکیکی کنیم بین تجلیل و نامگذاری فضاها به نام پیشکسوتان. به هرحال ما داریم در کشوری زندگی می کنیم که قواعد و مقررات خاص خودش را دارد و همینطور ملاحضات خاص خود، براساس ملاحظاتی که ما داریم قدری روی نام گذاری اماکن و فضاها و معابر به نام کسانی که در قید حیات هستند حساسیت بیشتری وجود دارد. من مشخصا می خواهم نام ببرم و امیدوارم شما هم بتوانید پخش کنید، مشخصا در زمان حیات استاد شجریان، نام گذاری ای که به نام ایشان شد با مقاومت مواجه شد اما وقتی که ایشان به رحمت خدا رفتند این مقاومت از بین رفت و این نامگذاری انجام شد. ما خیلی وقت ها با این مشکل هم مواجه هستیم اما باید حتما بیشتر در مقام تجلیل از پیشکسوتان گام برداریم و اقدام کنیم، یکی از کارهایی که هم معاونت محترم فرهنگ و رسانه ای باشگاه استقلال دنبال می کنند و هم ما در هیات مدیره دنبال می کنیم، تقویت ارتباط پیشکسوتان و مدیریت باشگاه و همینطور پیشکسوتان و تیم فوتبال است، امیدواریم بتوانیم وقتی این ارتباط را تقویت می کنیم در همان روابط فی ما بین بتوانیم از این عزیزان بیشتر و شایسته تر هم تجلیل کنیم به نظرم این دو بحث را اگر تفکیک کنیم اتفاق بهتری است، ما همچنان تلاش می کنیم که از نامگذاری کسانی که هنوز در قید حیات هستند بهره بگیریم اما عرض کردم ملاحضاتی وجود دارد که این ملاحضات از طرف ما انجام  نمی شود، ملاحضات خارج از مجموعه مدیریت شهری است و ما تلاش می کنیم هم در مقام نامگذاری و هم در کسوت تجلیل از پیشکسوتان جدی تر و با تلاش بیشتری کار را دنبال کنیم.

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۳ بهمن
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    دنور ناگتس - فیلادلفیا سیکسرز
    ۰۶:۳۰
  • لیگ برتر استرالیا
    آدلاید یونایتد - اوکلند اف سی
    ۱۲:۰۰
  • لیگ برتر والیبال
    گیتی پسند - پاس گرگان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    گیتی پسند - پالایش نفت اصفهان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فرش آرا - فولاد هرمزگان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فولاد زرند ایرانیان - سفیر گفتمان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الاتحاد کلبا - بنی یاس
    ۱۶:۳۵
  • لیگ اروپا
    بشیکتاش - اتلتیک بیلبائو
    ۱۹:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الشباب
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    لایپزیش - اسپورتینگ
    ۲۱:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    شاختار - برست
    ۲۱:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    آث میلان - خیرونا
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    سلتیک - یانگ بویز
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    فاینورد - بایرن مونیخ
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    پاری سن ژرمن - منچسترسیتی
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - سالزبورگ
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    اسپارتا پراگ - اینتر
    ۲۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    آرسنال - دیناموزاگرب
    ۲۳:۳۰
  • پنج شنبه ۴ بهمن
    لیگ اروپا
    آلکمار - آاس رم
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    پورتو - المپیاکوس
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    فنرباغچه - لیون
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    هوفنهایم - تاتنهام
    ۲۱:۱۵
  • لیگ اروپا
    لاتزیو - رئال سوسیداد
    ۲۳:۳۰
  • لیگ اروپا
    منچستر یونایتد - گلاسکو رنجرز
    ۲۳:۳۰
  • لیگ اروپا
    آینتراخت فرانکفورت - فرنتس واروش
    ۲۳:۳۰
  • لیگ اروپا
    آر اف اس - آژاکس
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش