دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۰۴۱۷
لیگ برتر و جام حذفی

شوک جدید به سرخپوشان؛ مالیات یکساله پرسپولیس؛ ۹ /‌۱۴ میلیارد تومان!

پرسپولیس,مالیات

یک ماه قبل سایت‌های خبری از موفقیت صدری در تعلیق مالیات ۳۰۰ میلیارد تومانی پرسپولیس (از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۹) نوشتند اما باید در نظر داشت نه تنها آن مالیات و جرایمش بخشیده نشده بلکه چیزی حدود ۱۵ میلیارد تومان دیگر هم به آن اضافه شده است.

بر اساس مدارک رسیده به ایران ورزشی رقم مالیات باشگاه پرسپولیس در دوره منتهی به ۳۱/۳/۱۳۹۶ مبلغ ۳۳۱/۳۲۷/۳۶۵ ریال بوده است. برگ تشخیص مالیاتی این دوره در تاریخ ۲۰/۹/۱۳۹۷ صادر و به باشگاه ابلاغ شده است. در این برگه مالیاتی درآمد مشمول قبل از کسر معافیت‌های قانونی بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال بوده است. این برگه در تاریخ ۲۱ آذر ۹۷ یعنی یک روز بعد به دست فرامرز دیناروند مدیر امور مالی پرسپولیس رسیده و امضای او پای این برگه دیده می‌شود.

برگه بعدی مربوط به دو سال است که دوره تاریخی ۱/۴/۱۳۹۶ تا ۳۱/۳/۱۳۹۷ را شامل می‌شود. این برگه مالیاتی در تاریخ ۱/۱۲/۱۳۹۸ صادر شده و مبلغ مالیات یک سال پرسپولیس را عدد ۹۴۰/۶۱۹/۰۱۱/۱ ریال نشان می‌دهد که با مالیات ۵/۳۶ میلیونی سال قبل در مجموع عدد ۹۱۹/۶۸۶/۳۶۵/۱ ریال را به عنوان مجموع بدهی دو ساله باشگاه نشان می‌دهد.

دوره بعدی که محاسبه شده مربوط به ۱/۴/۱۳۹۷ تا ۳۱/۳/۱۳۹۸ است که درآمد باشگاه مشمول مالیات قبل از مسر معافیت‌ها عدد ۶۳۱/۲۳۷/۸۵۶/۲۲۰/۱ ریال را نشان می‌دهد و مالیاتی که برای باشگاه بریده شده رقم ۳۳۸/۸۸۵/۱۴۱/۱۶ ریال است. این برگه مالیاتی هم در تاریخ ۴/۸/۱۳۹۹ توسط باشگاه به صورت الکترونیکی رؤیت شده است.

تا اینجا چیز چندان غیر عادی‌ای نمی‌بینیم اما آنچه عجیب و غیرقابل باور به نظر می‌رسد رقم مالیات دوره مالی منتهی به ۳۱/۳/۱۳۹۹ باشگاه پرسپولیس است که در تاریخ ۲۹/۷/۱۴۰۰ صادر شده و در تاریخ ۲/۹/۱۴۰۰ یعنی کمتر از یک هفته پیش به باشگاه ابلاغ و توسط یکی از کارمندان خانم باشگاه دریافت شده و همان روز به دست مودی مالیاتی باشگاه رسانده است.

رقم مالیات این دوره چشم‌ها را به خود خیره می‌کند چرا که اداره کل امور مالیاتی شمال استان تهران برای باشگاه پرسپولیس در این دوره یکساله رقم ۹۵۱/۰۸۱/۲۱۴/۱۴۹ ریال را ثبت کرده است یعنی ۹/۱۴ میلیارد تومان!

در این برگه مالیاتی درآمد یکساله باشگاه عدد ۱/ ۳۴۶/۷۹۰/۸۷۶/۳۷۸/۱ ریال را نشان می‌دهد که احتمالاً کمک‌های نقدی هواداری نیز شامل آن می‌شود. هر چند دوره محاسبه شده مربوط به دوران مدیریت رسول‌پناه است اما رسیدگی آن در دوران مدیریت سمیعی و صدری رخ داد. در برگه مالیاتی مربوطه اعلام شده این رقم از طریق رسیدگی و علی‌الراس مشخص شده است. این یعنی که مدیران باشگاه در دوره محاسبه مالیات دوره مربوطه اسناد و مدارک باشگاه را در اختیار مأموران مالیاتی قرار نداده‌اند و زمانی که چنین اتفاقی می‌افتد مالیات به صورت علی‌الراس و بر اساس درآمدهای باشگاه محاسبه می‌شود.

حال اینکه چرا رقم مالیات پرسپولیس حدوداً ۱۴ برابر شده مشخص نیست اما سؤال اینجاست که چرا مدیران باشگاه مدارک مربوطه را در اختیار مأموران اداره مالیات قرار نداده‌اند تا باشگاه با این رقم وحشتناک مواجه نشود؟البته باشگاه پرسپولیس قبلاً مشابه همین جریان را تجربه کرده چرا که در دوران مدیریت عالی‌اکبر طاهری ایشان مدارک مربوطه را در اختیار دارایی قرار ندادند تا برای دوران مدیریت رویانیان مالیات هنگفتی بریده شود.

 

مشکلات و معضلات تسریع برای خصوصی‌سازی

این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که قرار بود سهام باشگاه پرسپولیس از طریق بورس و فرابورس به مزایده گذاشته شود و اینچنین خصوصی‌سازی باشگاه بعد از حدود دو دهه انتظار به نتیجه بینجامد. در این باره البته دولت قبل و وزیر ورزش عجله فراوانی داشتند اما با وجود اعلام تاریخ‌هایی برای به سرانجام رسیدن این پروژه، عمر دولت قبل به پایان رسید و پرسپولیس مثل استقلال خصوصی نشد.

این داستان البته قربانی‌هایی هم داشت که در باشگاه پرسپولیس مهم‌ترینش فرامرز دیناروند، مدیر امور مالی بود. دیناروند در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۹ توسط رسول‌پناه از کار برکنار شد. همچنین پاشا، ذیحساب باشگاه نیز در همان تاریخ کنار گذاشته شد که این مسأله در ماجراهای پشت پرده پرسپولیس سر و صدای زیادی به پا کرد. جدا از مشکلات برخی بازیکنان با دیناروند و رسانه‌ای شدن آنها، به نظر می‌رسید برکناری معاون مالی و ذی‌حساب باشگاه در راستای تسریع امور جهت حضور سهام باشگاه در فرابورس و خصوصی‌سازی تا پایان دولت قبل صورت گرفت که البته ابعادی از این ماجرا هنوز روشن نیست.

در عین حال همین حالا وزیر دادگستری و رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی مدام در مصاحبه‌های‌شان تأکید می‌کنند که ورود پرسپولیس و استقلال به فرابورس و بورس با این عجله امکانپذیر نیست چرا که آنها از چنین ارقامی خبر دارند و می‌بینند هیچ شفافیت مالی‌ای وجود ندارد.

پرسش‌های جدی و مهم از صدری

سیدمجید صدری حتی در روزهای پایان دوران سه ماهه سرپرستی‌اش در باشگاه پرسپولیس سعی دارد به صورت شفاف با هواداران و مردم حرف بزند اما ابهامات بزرگی در همین شفاف‌سازی‌های او وجود دارد.

صدری همین دوشنبه قبل در برنامه فوتبال برتر تأکید کرد مشکلات و بدهی‌های بر جای مانده برای او و سمیعی مربوط به مدیران قبلی است. اشاره مستقیم او به ماجرای کالدرون است که در دوره مدیریت انصاری‌فرد اتفاق افتاد و به گفته صدری می‌شد با ۱۰۰ هزار دلار جمعش کرد.

او به قرض‌هایی که در دوره مدیریت خودش و سمیعی گرفته شده اشاره می‌کند و می‌گوید باشگاه به پشتوانه درآمدهایش از AFC و فیفا ۹۰ میلیارد تومان قرض گرفته اما چون به هر حال به آن پول خواهند رسید، این قرض‌ها هم نگران کننده نیست.

صدری در حالی این مسائل را بیان می‌کند که وقتی بدهی‌ها را به گردن دیگران می‌اندازد باید از درآمدهایی که طی دوران مدیریت مدیران قبلی حاصل شده نیز اشاره کند. او به درآمد ۳/۲ میلیون دلاری باشگاه اشاره دارد که ۲/۸ میلیون دلار آن در دوران مدیران قبلی به دست آمده پس اگر میراث‌‌دار بدهی مدیران قبلی هستید، از درآمد مدیران قبلی هم بهره می‌برید.

مورد دیگر مربوط به مسأله کارگزار اسپانسری باشگاه است. به گفته صدری باشگاه چیزی حدود شش ماه کارگزار نداشته و باز به استناد حرف‌های ایشان باشگاه در این مدت چیزی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان ضرر کرده است. چرا باشگاه چنین ضرر بزرگی متحمل شد؟

در عین حال سؤال اینجاست که همین کارگزاری که حالا با باشگاه پرسپولیس قرارداد بسته و همه منتظر معرفی‌اش هستیم چطور در مزایده پا پیش نگذاشته و رقمش را به باشگاه اعلام نکرده بود و تا مزایده تمام شد پا پیش گذاشت و توافقات حاصل شد؟

newspaper.inn.ir
  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش