دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۲۰۲۱۶
لیگ برتر و جام حذفی

ترکیب استقلال برابر فجر سپاسی بدون سربازها | سخت‌ترین چالش دوران مربیگری مجیدی

ترکیب استقلال برابر فجرسپاسی,جدایی مرادمند و یزدانی
استقلال در بازی رفت در شیراز در لحظات پایانی برابر فجرسپاسی به تساوی یک بر یک رسید و حالا در بازی برگشت برای حفظ و حتی بیشتر کردن فاصله با پرسپولیس محکوم به برد این تیم شیرازی است. آبی‌ها با حواشی مختلفی پا به این مسابقه می‌گذارند؛ از کنار گذاشته شدن کاپیتان تیم گرفته تا داستان جنجالی سربازی مرادمند و یزدانی. باید دید این حواشی سد راه تیم مجیدی می‌شوند یا آبی‌ها باز هم به بردن ادامه خواهند داد.

بازی امروز با فجر سپاسی سخت‌ترین بازی دوران مربیگری فرهاد مجیدی است، سخت‌تر از بازی با الهلال در لیگ قهرمانان یا بازی با پرسپولیس در لیگ برتر. البته دلیل این دشواری کیفیت حریف نیست. سرمربی استقلال بیش از آنکه نگران توانایی‌های حریف باشد، باید چاره‌ای برای خط دفاعش بیابد که یک شبه از هم پاشید.

حسینی در فکر انتقام از فجر

استقلال در بازی رفت تا دقیقه ۹۴ از فجر پیش بود تا اینکه فجر در دقایق تلف شده بازی را به تساوی کشید و همین نکته باعث شد تا حسینی نیمکت‌نشین شود و رضایی در سه بازی جای او را بگیرد. قطعاً حسینی که در غیاب وریا کاپیتان استقلال هم خواهد بود با همان پیش زمینه می‌آید تا انتقام بگیرد. حسینی در فصل جاری بهترین عملکرد را داشته است. این گلر توانسته در یازده بازی کلین‌شیت کند و این یک رکورد برای این بازیکن محسوب می‌شود. حسینی برای اینکه بازی دور رفت را نیز جبران کند باید دروازه‌اش را بسته نگه دارد. استقلال قطعاً در این بازی با شرایط خاص خودش وارد زمین می‌شود و اخراج کاپیتان این تیم روی کارشان اثر خواهد گذاشت، اما در روزی که سه امتیاز می‌تواند آبی‌ها را در صدر نگه دارد تمام نگاه‌ها متوجه این تیم است، چون‌ که استقلال هفته سختی را برای رسیدن به تیم شیرازی سپری کرده است.

ساختار دفاعی متفاوت

مهم‌ترین عامل صدرنشینی و شکست‌ناپذیری استقلال در این فصل ساختار دفاعش بوده. تیم مجیدی در ۱۸ بازی لیگ بیست و یکم تنها ۶ گل خورده و ۱۳ کلین‌شیت داشته که به لطف خط دفاع کم‌اشتباهش بوده، ولی او برای یک سوم حساس باقی‌مانده فصل مجبور است خط دفاعش را از نو بسازد.

تلاش استقلال برای ادامه حضور یزدانی و مرادمند که مشمول هستند بی‌نتیجه ماند و دانشگر، سومین مدافع میانی این تیم هم به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد غایب است. در این میان غیبت یزدانی که بهترین مدافع این فصل لیگ بوده بیش از دیگران به چشم خواهد آمد و دغدغه بزرگ هواداران استقلال این است که در بازی امروز چه کسانی در خط دفاع بازی می‌کنند؟

با بازگشت عارف آقاسی به فولاد، روزبه چشمی تنها مدافع میانی در دسترس کادر فنی است. عارف غلامی بعد از جراحی زانو مدتی است به تمرینات استقلال برگشته، ولی در فصل جدید هنوز بازی نکرده و برای بازگشت به فرم مطلوب نیاز به زمان دارد، مگر اینکه مجیدی درباره او ریسک کند. تنها راه باقی‌مانده برای کادر فنی استفاده از بازیکنان غیرتخصصی در این پست است. وریا غفوری و ابوالفضل جلالی که مدافع کناری هستند، ممکن بود بتوانند در دفاع میانی به استقلال کمک کنند، ولی اولی به دلیل محرومیت انضباطی و دومی به دلیل سرماخوردگی غایبند. سعید مهری که در هافبک میانی بازی می‌کند، ممکن است یک راه حل موقت برای پر کردن جاهای خالی در قلب دفاع باشد و حتی زبیر نیک‌نفس هم به نظر می‌رسد ویژگی بازی در این پست را داشته باشد. آرمان رمضانی، مهاجم فیزیکی استقلال هم در این شرایط اضطراری می‌تواند به کمک قلب دفاع بشتابد.

کادر فنی استقلال ممکن است سراغ تغییر چیدمان برود و در غیاب مدافعان میانی‌اش با چهار مدافع بازی کند. در این صورت چشمی در کنار یک بازیکن دیگر زوج خط میانی را می‌سازند، ولی تغییر سیستم می‌تواند ساختار تیم را به هم بریزد و هماهنگی‌ها در فاز دفاع و حمله را از بین ببرد.

ترکیب استقلال برابر فجرسپاسی,جدایی مرادمند و یزدانی

استقلال بعد از تعطیلات نیم‌فصل عملکرد دفاعی متزلزلی داشت، ولی در بازی قبلی با تراکتور این رویه اصلاح شده بود و آنها موقعیت چندانی به تیم تبریزی ندادند. با غیبت مدافعان میانی، آزمون سختی در انتظار استقلال است و دیگر نمی‌توان روی رکوردهای دفاعی قبلی حساب کرد.

در بازی رفت با فجر سپاسی، نوار بردهای اول فصل استقلال روی اشتباه حسین حسینی در آخرین لحظات بازی قطع شد، ولی دروازه‌بان استقلال که امروز بازوبند را هم به دست می‌بندد مأموریت سختی در پیش دارد و باید جور مدافعان غایب تیمش را بکشد.

اگر استقلال این بازی را با موفقیت پشت سر بگذارد تا بازی بعدی فرصت دارد که راه حل متفاوتی پیدا کند، ولی شکست در این بازی ضربه بزرگی به تیم مجیدی در مسیر قهرمانی خواهد بود و می‌تواند تمام معادلات لیگ برتر را به هم بریزد.

 استقلال – فجر‌ سپاسی؛ تیمی که مجیدی را خوشبخت کرد

اولین توقف

استقلال فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر را با سه پیروزی متوالی مقابل هوادار، ذوب‌آهن و تراکتور آغاز کرد ولی فجر سپاسی اولین تیمی بود که توانست از شاگردان فرهاد مجیدی در این فصل امتیاز بگیرد. مسابقه رفت آنها در شیراز با تساوی یک بر یک تمام شد و علاوه بر این مساوی، فجر شهید سپاسی نخستین تیم این فصل تلقی می‌شود که دروازه استقلالی‌ها را هم گشود.

چالش بزرگ فرهاد

سیاوش یزدانی و محمد‌حسین مرادمند حالا بواسطه قانون نظام وظیفه و سپری کردن دوران خدمت هنوز نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظارشان است و اگر ستاد کل نیروهای مسلح با مدارک ارائه شده توسط باشگاه استقلال موافقت نکند، این دو بازیکن نه تنها امروز برابر تیمی که بیشترین تعداد سرباز را دارد، وارد میدان نخواهند شد بلکه کلاً باید ساک خود را بردارند و تا زمان پایان خدمت در تیم‌های نظامی حضور داشته باشند. بعضی‌ها هنوز معتقدند استقلال اگر تا صبح امروز نتواند مجوزهای لازم را کسب کند، قطعاً بازیکنان سرباز خود را در جدال مقابل سربازان فجر سپاسی به میدان نخواهد فرستاد تا دچار دردسرهای مضاعف نشود.

محرومیت خوش‌یمن

جنجالی‌ترین بازی استقلال و فجر سپاسی سال ۷۸ در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد و به خاطر درگیری بازیکنان دو تیم و تشنج روی سکوها، نیمه تمام ماند. چند روز پس از آن مسابقه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال استقلال را بازنده اعلام کرد و فرهاد مجیدی نیز محروم شد. البته آن محرومیت کمک بسیار بزرگی به سرمربی کنونی استقلال کرد چون توانست به طور موقت رضایتنامه بگیرد و برای چند ماه پیراهن تیم راپید وین اتریش را بر تن کند.

ملاقات با سربازها، بدون سربازان

صدرنشین رقابت‌های لیگ برتر در یکی از بحرانی‌ترین شرایط خود طی ماه‌های اخیر امشب به میدان خواهد رفت. استقلال در حالی فجر شهید سپاسی را در ورزشگاه آزادی پیش روی خود می‌بیند که انواع و اقسام دردسرها را در روزهای گذشته با تمام وجود احساس کرده است. از بلاتکلیفی در مورد سیاوش یزدانی و محمد‌حسین مرادمند تا داستان اخراج وریا غفوری. ماجراهایی که می‌تواند تمرکز کل تیم را برهم بزند و اتفاقاً فرهاد مجیدی هم دقیقاً از همین مسأله واهمه دارد که مبادا شاگردانش نتوانند اقتدار هفته‌های گذشته را حفظ کنند.

چهره‌های مشترک

استقلال و فجر سپاسی تا دلتان بخواهد بازیکنان و مربیان مشترک دارند؛ منصور پورحیدری و پرویز مظلومی گرفته تا سعید عزیزیان، محمد خرمگاه، پرویز برومند، محمود فکری، علی انصاریان، فراز فاطمی، مهدی رحمتی، داود سیدعباسی، فرشید اسماعیلی و...

این نفرات فقط تعدادی از چهره‌های مشترک دو تیم محسوب می‌شوند.

آرمن ساروخانیان

newspaper.inn.ir
  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش