به گزارش فارس، احمد مددی مدیر سابق ورزشگاه آزادی در گفت و گویی درباره شرایط سیستم برق ورزشگاه آزادی اظهار داشت: گزارش ها و بررسی میدانی را بر اساس شواهد و قراین تهیه کردم و همان شب پس از دیدار پرسپولیس و تراکتور به مسئولان مربوطه ارائه کردم و در آینده گزارش دیگری برای وزارت ورزش آماده خواهم کرد.
وی افزود: قدمت سیستم و تاسیسات برقی ما در استادیوم آزادی نزدیک به نیم قرن است و با این کابل های روغنی برق که الان باید درموزه ها پیدا کنیم، یک چالش مهم است. من در این مدت یک سال و ۵ روز حضور در این مسئولیت بارها به شرکت توسعه نامه زدم و نسبت به قطعی برق و خطر احتمالی هشدار لازم را دادم. حتی به بهاروند مدیروقت سازمان لیگ نامه زدم و گفتم لازم است مسابقات زیر نور طبیعی برگزار شود. به قشقایی مدیرکل امنیتی استانداری تهران هم اعلام کردیم امکان برگزاری مسابقات زیر نور وجود ندارد. کمیسیون ورزشی شورای تامین هم بر اساس نامه ما تصمیم گرفت مسابقات زیر نور طبیعی باشد.
مددی ادامه داد: اما شاهد بودیم مدیرعامل شرکت توسعه نامه ما را کم لم یکن کرد و مسئولیت هر اتفاق را اعلام کرد که برعهده می گیرد. در این میان مسئول مستقیم اتفاقات در استادیوم آزادی شخص عاصم یوسفی مدیر شرکت توسعه و تجهیز است که در این مدت نامه های متعدد به ایشان زده شده است اما متاسفانه جامعه عمل پوشیده نشد. البته اخیرا پیمانکاری را مشخص کردند و الان در حال خاکبرداری و غیره هستند و امیدوارم این اتفاق بیفتد و پس از ۵۰ سال سیستم برق ما بروز و جدید شود.
مدیر سابق مجموعه ورزشی آزادی تهران درباره شرایط امنیت این استادیوم عنوان کرد: ورزشگاه آزادی با پدیده «شکست سکوها» مواجه شده و با توجه به اینکه زیر این سکوها عمق وجود دارد و احتمال آسیب و حادثه است.
وی ادامه داد: اخیرا با پیگیری صورت گرفته مناقصه ۱۵ زون از ۶۹ زون برای سبک سازی اتفاق افتاده است، اما کافی نیست و باید هر ۶۹ زون سبک سازی شود تا ورزشگاه آزادی پویا و فعال باشد. من تحقیقاتی انجام دادم و ورزشگاه بزرگ دنیا هر ۲۵ الی ۳۰ سال بازسازی شده است اما در ورزشگاه آزادی ۵۰ سال است که این اتفاق رخ نداده است. برخی هنوز باور ندارند و برخی آن را شیطنت می دانند اما مگر می شود به مردم دروغ گفت.
مددی که روز گذشته با تصمیم شرکت توسعه و تجهیز از مدیریت ورزشگاه آزادی برکنار شد، درباره شرایط چمن استادیوم آزادی خاطرنشان کرد: عمر چمن ورزشگاه آزادی هم ۲۱ سال است، عمر مفید چمن ۵ تا ۷ سال است، برخی از سیستم زیر چمن دچار آسیب است و در این باره هم باید اقدام اساسی صورت گیرد.
- 13
- 1