دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۵ - ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۰۷۸۶
لیگ برتر و جام حذفی

اول فصل صحنه مشابه قایدی و گولسیانی را گفتند پنالتی است/قرار بود وحید کاظمی دربی را سوت بزند

حسین عسگری,کارشناس داوری
حسین عسگری گفت: خدا را شکر فیلمی از کلاس اول فصل داوران منتشر شد و در همان کلاس صحنه مشابه قایدی و گولسیانی را گفته بودند پنالتی است. بعد چطور الان یهو می گویند پنالتی نبوده است؟!

به گزارش  خبرآنلاین،  تناقضات داوری آنقدر زیاد است که مخ هواداران سوت می‌کشد. اگر تا چند سال قبل آنها به نظرات کارشناسان باور داشتند، حالا با بی‌توجهی از کنارش می‌گذرند. اختلاف نظرها آنقدر بالا گرفته که گاهی مردم به این نتیجه می‌رسند فیفا برای هر آدمی یک آئین نامه داوری می‌نویسد؟ به طور مثال بعد از همین دربی اخیر. نظرات درباره دو صحنه مشکوک کاملا متفاوت بود. زمزمه‌ها از همین لحظه با صدای بلندتری آغاز شد؛ کارشناسان داوری هم رنگی هستند، آنها با دوران رفیقند و با بعضی باشگاهها همکاری می‌کنند. به بهانه اتفاقات اخیر داوری در روزنامه جام جم میزبان حسین عسگری بودیم؛ مرد نام آشنای داوری ایران که ۴ سال مسئولیت این کمیته را هم برعهده داشت.

آقای عسگری اگر موافق باشید صادقانه درباره مسایل داوری حرف بزنیم. این درست است کارشناسان داوری هم سرخابی هستند؟ با داوران و باشگاهها رفاقت یا همکاری دارند و به خاطر همین نظراتشان قابل استناد نیست؟

نمونه اش را بگوئید.

بعد از دربی. نصف کارشناسان گفته‌اند داور باید دو صحنه را پنالتی می گرفت، نصفی دیگر می گویند نه.

قبل از اینکه چنین بحثی کنیم اجازه می دهید من درباره مسئله مهمی حرف بزنم؟

بله، بفرمائید.

داوری ما از استاندارد دور شده است. دو سال پیش به غلط و به اشتباه افشاریان را غیرقانونی رئیس کمیته داوران کردند. البته در عمل و واقع، ما کمیته‌ای نداریم. تصمیم را خود افشاریان می گیرد، بدون اینکه از خسروی، زرگر و دوستان دیگر در این کمیته، مشورت بگیرد. اینها هیچ کدام نقشی در تصمیمات ندارند. من مستند می گویم. بی برو برگرد این حرف درست است. من ۴ سال عضو کمیته داوران کنفدراسیون بودم. وظیفه کمیته داوران و اعضایش را می‌دانم. تعیین خط مشی داوری کشور، فیفا یا afc یا هر جای دیگری. یعنی اعضای کمیته داوران باید جلسه بگذارند و راجع به اینکه چطور و چگونه حرکت کنند تا به ارتقا برسند، صحبت کنند.

اینها بدیهی است برویم سر اصل مطلب...

اینها باعث می شود یک سری داور ناشایست بیایند در مجموعه داوری. الان بالاترین تعدادی که داوران ما سوت زده‌اند، ۱۰ تا ۱۱ تا بوده است. این در ۳۰ هفته بسیار کم است. من بحث درآمد ندارم. منظورم این است داور باید در شرایط مسابقه باشد. طرف تا گرم شود، به او بازی نمی‌دهند. شما بازیکن اصلی را وقتی مدام بازی می دهی، اعتماد به نفس می گیرد و خوب کار می کند. این درباره داور هم صدق می‌کند.

یعنی کمیته داوران با چیدن داوران به عمد شرایطی به وجود می‌آورد که به خودش ضربه بزند؟

بله، بله. الان حدود سال و نیم است آئین نامه کمیته داوران فیفا عوض شده است، چرا آقای افشاریان و کمیته‌اش، این آئین نامه را به روز رسانی نکرده‌اند؟ هیچ گونه اقدامی در این باره نکرده اند. چرا؟ چون به نفع شان نیست. الان دو سال و نیم است انتخاب با کمیته نیست با خود افشاریان است. چرا دردسر درست کند؟ شما یک صورت جلسه بیاورید که اگر دور هم نشسته اند و درباره راهکار بهبود داوری بحث کرده باشند، من دیگر حرف نمی‌زنم. به نظر من آقای افشاریان الان دنبال یارکشی است برای انتخابات بعدی. شک نکنید می خواهد دل هیات فوتبال‌ها را ببرد. اعضای کمیته داوران هم شهامت ندارند درباره اش حرف بزنند.

الان از این داورانی که هستند، چند درصد سفارشی‌اند که مربوط به همان انتخابات آینده است؟

۱۴۰،۱۵۰ داور در لیست است. من به شما قویا می گویم حداقل ۴۰ داور سفارشی در لیست لیگ برتر هستند و قضاوت هم می‌کنند! حالا ممکن است در لیگ برتر باشد، حذفی یا لیگ دسته اول و دو.

سوال اول را جواب ندادید. چیزی که درباره کارشناسان پرسیدیم درست است؟

در همه صنفی اینطور مسایل وجود دارد. در صنف داوری هم وجود دارد. شک نکنید. ابتدا بگویم، بعضی پیشکسوتان می گویند مدرس فیفا و کنفدراسیون هستند. من قویا با سند می گویم ما در این ممکلت بعد از انقلاب فقط یک مدرس فیفا داشته ایم و او هم مسعود عنایت است. هیچکدام دیگر مدرس نیستند. بارها و بارها من شنیده‌ام می گویند ما مدرس فیفا و کنفدراسیون هستیم. نه خیر، دروغ می گویند، آنها ناظر هستند نه مدرس. چرا الکی می گوئید؟

استقلالی و پرسپولیسی چطور، هستند؟ و این اثر دارد؟

بحث سرخابی نیست. یکی اینکه واقعا اینها کارشناس نیستند، کارشناس نما هستند. در یکسری کانال ها و سایت‌های مختلف مصاحبه می‌کنند تا دیده شوند. کسی که بار فنی داشته باشد، نمی رود به این سایت و آن سایت متوسل شود. آن بخش از سوال شما که درباره رفاقت با داوران بود، بله درست است. با داورها رفاقت دارند. در یکجاهایی همکار هستند بنابراین اشتباه‌شان را نمی گویند. با کمیته داوران همکاری دارند. سر همین قضه دربی، دوستانی که گفتند اصلا پنالتی رخ نداده، همان ناظرانی هستند که با این کمیته کار می کنند! خدا را شکر فیلمی از کلاس اول فصل داوران منتشر شد و در همان کلاس صحنه مشابه قایدی و گولسیانی را گفته بودند پنالتی است. بعد چطور الان یهو می گویند پنالتی نبوده است؟!

شما معتقدید طبق آئین نامه جدید، این صحنه پنالتی بوده است؟ مگر آقای افشاریان آئین نامه را نخوانده؟

ایشان بلد نیست بخواند. او اصلا انگلیسی نمی داند.

مترجم که در فدراسیون هست.

افشاریان قبل از اینکه رئیس کمیته داوران شود، در یک کلاس درجه دو هم مدرس نبوده. منتهی نمی دانم این حکم ریاست کمیته داوران چه معجون و دارویی دارد که تا آن را می گیرید، ناگهان دانش و آگاهی‌تان از قوانین به استاندارد جهانی می رسد! ایشان حتی در بخش نظارت یک بازی ناظر نبوده است. افشاریان بعد از اینکه داوری اش تمام شد، رفت نماینده سازمان لیگ شد. برگزار کننده‌ها نه ناظر داوری. چطور شده الان می خواهد متریال و خوراک فنی به داوران بدهد؟!

ایشان چطور رئیس شدند؟

خیلی راحت. خیلی راحت. اینقدر رایزنی کرد که...

مگر بقیه رایزنی نمی کنند؟

یکسری ها تبحرشان در بعضی کارها بالاست. تبحر ایشان خیلی بالا بوده و انتخاب شده.

شاید با خدا لابی کرده.

نه اهل این چیزها نیست. کسی که با خدا لابی کند، فرافکنی و یکسری رفتارها را نمی‌کند.

در بازی سپاهان و ملوان هم شما می گوئید پنالتی به نفع سپاهان رخ داد و سیدعلی نگرفت؟

صد درصد. بازیکن با کنار پایش نیرو به بازیکن سپاهان وارد می کند. کاملا خطاست و باید آقای سیدعلی پنالتی می گرفت. مردم باهوش هستند. همان هایی که درباره پنالتی سپاهان حرف عکس زدند، شما از این به بعد حرف هایشان را باور نکنید. من صدای ناظری را دارم که می گوید مسخره است، این صحنه خطاست بعد همان ناظر رفته در یک برنامه زنده تلویزیونی دقیقا برخلاف چیزی را که در ویس به من گفته، به زبان آورده! قشنگ دو ساعت قبل از برنامه به من گفته بود و در برنامه حرفش را عوض کرد. به خدا اخلاقی نیست صدای او را پخش کنم.

به نظرتان چه کسی باید دیدار دربی را سوت می زد؟

با اسنادی که من از اشتباهات دارم، قرار بود وحید کاظمی دربی را قضاوت کند. او امسال تنها یک اشتباه داشت، آن هم در بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن. تازه آن اشتباه نتیجه را تعیین نکرد. به نظرم باید او دربی را سوت می زد دیگر نمی‌دانم چه شد قضاوت به داور دیگری رسید.

به نظر شما پیام حیدری را تاج انتخاب کرد؟

نه به نظرم تاج او را انتخاب نکرد. تا موقعی که من بودم، آقای تاج که رئیس سازمان لیگ بود، یک بار هم در تعیین داوران دخالت نکرد. ایشان را می‌شناسم. او اصلا دخالت نمی کند.

اصولا چه کسی باید داور دربی شود؟

یکی از اصول انتخاب داور دربی، عملکرد اوست. چرا به فغانی بازی های مهم در سطح جهانی می دهند؟ چرا به مودعود بنیادی فر که نفر دوم است، چنین قضاوت هایی نمی دهند؟ چون عملکرد فغانی خوب است. او که از ایران رفت. تمام شد. بقیه داوران ما چه مسابقات مهمی رفته‌اند؟ ادعا می کنند لیگ قهرمانان رفته ایم. مگر دور گروهی لیگ قهرمانان مهم است؟ اگر یک چهارم، نیمه نهایی یا فینال را سوت زدید، یعنی بازی مهم قضاوت کرده اید. این یعنی نگاه شان به شماست. الان چند سال است داوران ما حتی برای جام جهانی نوجوانان جهان انتخاب نمی شوند، چه رسد به جوانان. اولین سکوی داوران بزرگ، دادن قضاوت در سطح نوجوانان و جوانان است. در این مسابقات آنها را می سنجند و در صورت موفقیت، جدا و برای مسابقات بزرگتر آماده می‌شوند. در واقع داوران را کنترل و چک می کنند. داوری که جوهره داشته باشد، می تواند موفق شود.

می بینیم که تمام اشتباهات داوران را هفته به هفته نوشته اید. میانگین بالا بوده؟

بله، غیر از یکی دو هفته که اشتباهات داور کم بود، بخواهیم میانگین بگیریم، در هر هفته لیگ برتر حداقل نتیجه سه مسابقه از ۸ بازی با اشتباه کلیدی داوران رقم خورده است! یکی قابل قبول است، سه تا نه. من اشتباهات داوری را بر اساس قوانین فیفا نوشته ام. جایی هم شک داشته باشم، می گویم شک دارم و نمی‌توانم حدس بزنم پنالتی بوده یا نه. در همین هفته آخر لیگ برتر سه پنالتی گرفته نشد. در بازی فولاد و مسجد سلیمان. من کاری ندارم کارشناسان چه گفتند، قطعا پنالتی برای مسجد سلیمان نگرفتند. در دربی صحنه قایدی و گولسیانی صد در صد پنالتی بود. درباره صحنه برخورد یامگا و عبدی شک دارم. خیلی نگاه کردم ولی واقعا نمی‌توانم بگویم پنالتی بوده یا نه. دو تا عکس هم دیدم. یکی گرفتن پیراهن روزبه چشمی در محوطه جریمه و دیگری گرفتن پیراهن پورعلی گنجی. از عکس نمی شود قضاوت کرد چون نمی‌دانیم توپ در جریان بوده یا نه؟ ممکن است داور قبلش سوت زده باشد. بنابراین ملاک درستی برای قضاوت نیست. پنالتی سوم هم به نفع سپاهان گرفته نشد.

یعنی نمی ترسید شما صدایش را پخش کنید؟

معلوم است می‌داند من این کار را نمی‌کنم. از اینجا به فدراسیون فوتبال. به آقای تاج، به آقای نبی یا دوستان دیگر هشدار می دهم. داوری دارد نابود می شود. رئیس کمیته داوران شما باید به هیات رئیسه برود و بجنگد و امتیاز برای داوران بگیرد. داوران ما یک هدست ندارند. من یکچیزی شنیده ام که به نظرم فاجعه است. در جلسه هیات رئیسه گفته‌اند باشگاهها برای داوران هدست بخرند! این یعنی چه؟ اگر باشگاه برای داور هدست بخرد که ببخشید فردا سوار همان داور است و می خواهند نظر دهد چطور قضاوت کند. چطور برای خودشان در هیات رئیسه مصوب می کنند ۲۰ هزار دلار پاداش جام جهانی بگیرند؟ هزینه خرید هدست برای داوران می دانید چقدر است؟ ۵۰ هزار دلار. یعنی دو پاداش و نصفی! با این پول می شود ۱۰ هدست خرید ولی دوستان به جای ارتقای داوری به دنبال پاداش خودشان هستند.

درباره var هم تناقض زیاد است. یکجورهایی طرفداران هم بی خیال شده‌اند.

در این باره به مردم دروغ می گویند. بارها شنیده اید از نیم فصل اول می آید یا از نیم فصل دوم می آید. خب وقتی نمی آید، یعنی راست گفته‌اند؟ اگر همین الان تصمیم بگیرند برای خرید Var و در بهترین حالت هیچگونه مشکل مالی، تحریم و... نداشته باشید، حداقل یک سال طول می کشد که آن را در لیگ استفاده کنید. داوران باید ۵ کلاس ببینند که بین‌اش فاصله دو سه ماهه است. قسمت اصلی قضیه هم بحث تجهیزات و استانداردسازی است. شما باید بالای ۱۸ دوربین داشته باشید. در بعضی شهرستان‌ها با دو دوربین بازی را پخش می کنند! شما برای قضاوت باید نزدیک ترین تصاویر با بهترین کیفیت را داشته باشید وگرنه با این تصاویر چشم کارشناس هم کور شود نمی توانند بفهمد خطا بوده یا نه! باید دوربین ها طوری باشد که به وضوح صحنه مشخص شود.

الان دقیقا در چه مرحله ای هستند؟

در مرحله هیچی! فدراسیون باید پول var را بدهد ولی شنیده ام به باشگاهها گفته شما باید پول بدهید. مگر ورزشگاه برای باشگاههاست؟ فقط فولاد آره نا متعلق به باشگاه فولاد است، بقیه ورزشگاهها اجاره ای هستند. حتی سپاهان هم برای نقش جهان اجاره می دهد. ورزشگاه امام رضا(ع) برای آستان قدس است.

هزینه راه اندازی اش چقدر است؟

به نظرم بالاتر از ۲۰ میلیارد تومان است ولی آیا این پولی است؟ وقتی شما در هیات رئیسه برای ۱۱ نفر ۲۰ هزار دلار مصوب می کنید، نمی توانید Var برای ورزشگاهها بخرید؟!

چه اتفاقی افتاد که شما برکنار شدید؟

ماجرای برکناری من بعد از بازی جنجالی تراکتور و نفت که تبریزی ها فکر کردند قهرمان شدند و به زمین ریختند... آنموقع می گفتند حسن روحانی رئیس جمهور حساس شده است. بگذارید ماجرا را بگویم. چند روز بعد از آن بازی، رئیس جمهور می خواست به سفر استانی آذربایجان برود. در آنجا خیلی مردم تبریز فشار آوردند که اگر روحانی بیاید، به او کارت قرمز می‌دهیم. من تا آن بازی سه بار استعفا دادم، با هیچکدام موافقت نشد. بعد از اتفاقات مسابقه، یادم هست از دفتر آقای علی کفاشیان تماس گرفتند که رئیس منتظر شماست. دیدم ایشان کاغذی روی میز داشت و گفت آقا با استعفای شما موافقت شد! گفتم نه اینطور نیست و خلاصه استعفایم دادند. حالا جریان چه بود؟ از بالا به وزارت ورزش و شخص گودرزی وزیر وقت گفتند همراه با علی کفاشیان به تبریز بروند و آنجا تصمیمی بگیرند که فشار برداشته شود. همانجا به کفاشیان دستور دادند تا من را از کمیته داوران عزل کند. حالا اینکه آقای روحانی اصلا من را می شناسند یا نه، اطلاعی درباره اش ندارم!

در زمان شما اتهام مهندی نتایج وجود داشت؟

یادم هست آقای رویانیان اتهاماتی به داوران در دوره من زده بود. می گفت نتایج را مهندسی می کنیم. ببینید فساد بالاخره در همه جای فوتبال هست. داوری اش باید پاک پاک باشد؟ ببخشید بلاتر و پلاتینی فساد می کنند. آن زمان هم بنده چنین چیزی را تکذیب نکردم. اتفاقا دو نفر را بر اساس مستندات از داوری کشور کنار گذاشتم. یکی داور وسط بود و دیگری کمک. به خاطر اینکه پول گرفته بودند و این موضوع ثابت شد، حذف شان کردیم. حالا نمی خواهم اسم شان را بیاورم چون دیگر در داوری نیستند.

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش