دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۱ - ۰۳ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۲۰۹
لیگ برتر و جام حذفی

کارشناسی داوری دیدار گل‌گهر و استقلال/ دو گل مشکوک در سیرجان

کارشناسی داوری دیدار گل‌گهر و استقلال,دیدار استقلال و گل گهر
چهار صحنه مشکوک و تاثیرگذار داوری در دیدار گل‌گهر - استقلال، مورد بررسی کارشناسان داوری قرار گرفته است.

به گزارش ورزش سه، قضاوت دیدار گل‌گهر و استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر که بر عهده پیام حیدری، فرهاد مروجی و محمد عطایی بود که از همان ابتدا با صحنه مشکوک داوری همراه شد.

در دقیقه ۲۰ مسابقه، مسیح زاهدی در شرایطی روی توپ ارسالی توسط ابوالفضل رزاق‌پور دروازه حریف را باز کرد که آبی‌ها اعتقاد داشتند او در وضعیت آفساید قرار داشته است.

این موضوع با اعتراض باشگاه استقلال نیز همراه بود و این باشگاه دقایقی بعد بیانیه‌ای را در اعتراض به تصمیم کمک داور در این صحنه منتشر کرد. اما در دقایق پایانی نیمه اول بود که توپ در‌ محوطه جريمه به بازیکن گل‌گهر برخورد کرد تا داور در سوت خود بدمد و خطای هند اعلام کند؛ تصمیمی که با اعتراض مارینوس اوزونیدیس نیز همراه شد.



در نیمه دوم مسابقه نیز دو صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه دو تیم رخ داد که مورد اعتراض اعضای تیم حریف قرار گرفت.

کارشناسان داوری به بررسی این چهار صحنه پرداخته‌اند:


گل اول گل‌گهر سیرجان (مشکوک به آفساید زاهدی- دقیقه ۲۰)

❌ محمدرضا ابوالفضلی: در این صحنه هنگام زدنِ ضربه، بازیکنی که در نهایت توانست با ضربه سر، گل را به ثمر برساند نیم‌بدن جلوتر و در وضعیت آفساید قرار داشت لذا این گل مردود بوده و باید توسط کمک‌داور آفساید اعلام می‌شد.


✅ محمدحسین ترابیان: احترام به تصمیم کمک داور.


❌ مهدی عالیقدر: زننده گل كاملا در وضعيت آفسايد قرار دارد لذا گل ميبايست مردود می‌شد.


❌ ابراهیم میرزابیگی: بازیکن گل‌گهر در موقعیت آفساید قرار داشت.


⚪️ تورج حق‌وردی: از این زاویه مشخص نیست که آفساید بوده یا خیر.


⚪️ حسین عسگری: دوربین روی خط نیست و نمی‌توانیم نظر قطعی بدهیم. 


❌ بابک وسیله‌بر: مهاجم در زمان ارسال توپ توسط هم‌دسته خود در وضعیت آفساید قرار داشت و گل به‌ ثمر رساند، بنابراین باید کمک داور اعلام آفساید و داور نیز گل را مردود اعلام می‌کرد.

برخورد توپ به بازیکن گل‌گهر (پنالتی- دقیقه ۴۵)

❌ محمدرضا ابوالفضلی: علی‌رغم اینکه در این صحنه، کمک‌داور زاویه دیدِ خوبی داشت، اما توپ به دستی برخورد کرد (دست راست) که در بدن مدافع جمع و طبیعی بود و حجم اضافه‌ای را اشغال نکرده بود. ولی پس از برخورد، توپ از جلوی دست چپ، که در حالت غیرطبیعی قرار داشت، عبور می‌کند اما متأسفانه ارزیابی کمک‌داور اشتباه بوده و برخورد توپ به دست چپ را قلمداد نموده و اعلام پنالتی می‌کند.


❌ محمدحسین ترابیان: از این زاویه مشخص نیست توپ به دست چپ بازیکن مدافع می‌خورد یا نه. از این زاویه دوربین هندی اتفاق نیفتاده و توپ به دست راست بازیکن که در حالت طبیعی است برخورد دارد. احتمال دارد از زاویه دید کمک داور برخورد توپ به دست سمت چپ مدافع  که در حالت غیر طبیعی هست به داور گزارش شده باشد.


❌ مهدی عالیقدر: با توجه به اينكه داور نمی‌تواند برخورد توپ به شكم را ببيند و  دست چپ بازيكن هم وضعيت غير طبيعی دارد، كمك داور دچار اشتباه شده و به داور اعلام پنالتی کرد كه اين تصميم صحيح نبود.


❌ ابراهیم میرزابیگی: توپ اول به دست چپ بازیکن که بسته است برخورد می‌کند و پنالتی نیست.


❌ تورج حق‌وردی: توپ به دست راست مدافع برخورد کرد اما با توجه به اینکه دست بسته بود و داخل بدن جمع شده بود، نمی‌توانست پنالتی باشد. ضمن اینکه اگر توپ پس از برخورد به بدن به دست برخورد کند، هند محسوب نمی‌شود.


❌ حسین عسگری: دستی که توپ به آن می‌خورد، کاملا طبیعی است و تخلف هند نیست. دست راست بازیکن گل‌گهر به بدنش چسبیده و طبیعی است.


❌ بابک وسیله‌بر: این صحنه در نقطه بسیار سخت دید داور قرار داشت و توپی که به دست راست مدافع خورد، در حالت طبیعی و غیر عمد بود که کمک داور به قصد کمک اعلام پنالتی کرد و داور از ادامه بازی منصرف و نظر کمکش را به اشتباه تایید کرد.

برخورد توپ به مدافع استقلال (مشکوک به هند پنالتی- دقیقه ۷۶)

⚪️ محمدرضا ابوالفضلی: تشخیص اینکه توپ به دست خورده یا خیر خیلی سخت است اما اگر خورده یاشد، قطعا باید پنالتی اعلام‌ می‌شد.


✅ محمدحسین ترابیان: ادامه بازی. برخورد طبیعی فوتبالی.


✅ مهدی عالیقدر: ادامه بازی.


✅ ابراهیم میرزابیگی: به نظر من توپ به دست برخورد نمی‌کند و ادامه بازی از سوی داور درست بود.


❌ حسین عسگری: کاملا مشخص است بازیکن استقلال توپ را با دست می‌زند و تخلف هند اتفاق افتاده است. 


❌بابک وسیله‌بر: مدافع آگاهانه داخل محوطه جریمه خود با باز کردن دست توپ را لمس می‌کند و اعلام ضربه پنالتی و اخطار، قضاوت این صحنه می‌باشد. 

برخورد مدافع گل‌گهر و مهاجم استقلال (مشکوک به پنالتی- دقیقه ۸۲)

✅ محمدرضا ابوالفضلی: بهتر بود در این صحنه داور شبیه‌سازی مهاجم‌ را اعلام می‌کرد، چرا که بازیکن سفید قصد فریب داور را داشته و بی‌دلیل خود را سرنگون کرد.


✅ محمدحسین ترابیان: ادامه بازی. حتی داور می‌توانست به مهاجم بدلیل شبیه سازی اخطار بدهد.


✅ مهدی عالیقدر: به هيچ وجه پنالتی نيست و حتی داور می‌توانست به دليل شبيه‌سازی به بازيكن سفيد اخطار هم بدهد.


❌ ابراهیم میرزابیگی: بازیکن گل‌گهر با پای چپ، نوک پای بازیکن استقلال را می‌زند و باید پنالتی اعلام می‌شد.


❌ تورج حق‌وردی: مدافع گل‌گهر با پای چپ پشت پای راست مهاجم استقلال را زد و می‌توانست پنالتی باشد.


✅ حسین عسگری: خطایی رخ نمی‌دهد و ادامه بازی درست است.


✅ بابک وسیله‌بر: برخورد معمول فوتبالی و ادامه بازی صحیح است.

***

«نه به فوتبال بدون VAR»؛ واکنش گل‌گهر به داوری بازی با استقلال

باشگاه گل‌گهر سیرجان پس از پایان نیمه نخست هفته چهاردهم لیگ برتر با انتشار بیانیه‌ای صحنه پنالتی اعلام شده به سود استقلال اعتراض کرد. در بیانیه گل‌گهر آمده است: «نه به فوتبال بدون VAR، فاجعه داوری به نفع استقلال در بازی‌های مقابل گل‌گهر باز هم ادامه یافت و این‌بار شاهکار کمک‌داور و داور مسابقه، صحنه‌ای که مشخص بود پنالتی نیست را، به استقلال هدیه کردند.

این چه فوتبالی است که یک هفته و فقط در یک مسابقه VAR دارد و مسابقات دیگر ندارند. چرا استقلال یک بار از وجود VAR باید نفع ببرد و هفته دیگر از عدم وجود آن. آقایان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال، یا عدالت را به فوتبال ایران برگردانید یا این لیگ را تعطیل کنید.»

جوابیه تند باشگاه استقلال علیه بیانیه گل‌گهر: با کارشناسان شتیل بگیر مشورت کرده‌اند!

باشگاه استقلال در جوابیه‌ای تند پاسخ بیانیه امروز باشگاه گل‌گهر سیرجان درباره اتفاقات داوری این بازی را داد.

رسانه باشگاه استقلال در این مورد نوشت: «باشگاه گل‌گهر سیرجان در اقدامی عجیب پیش از اتمام دیدار امروز مقابل استقلال، بیانیه‌ای منتشر کرد. باشگاه استقلال نیز در پاسخ به بیانیه این باشگاه جوابیه‌ای را به شرح زیر منتشر کرد:

در شرایطی که سازمان لیگ بیانیه‌نویسی را در ابتدای فصل ممنوع اعلام کرده بود، متأسفانه هر تیمی مقابل استقلال قرار می‌گیرد، دست به انتشار بیانیه می‌زند و خبری هم از برخورد با این جنجال‌آفرینی‌ها نیست. گویا مسئولان باشگاه محترم گل‌گهر با همان کارشناسان شیتیل بگیر مشورت کرده‌اند که اینگونه قبل از پایان مسابقه بیانیه داده‌اند و با نادیده گرفتن گل صد درصد آفساید خود، تلاش کرده‌اند تصمیم داور درباره پنالتی استقلال را زیر سؤال ببرند. فرار رو به جلوی این باشگاه با انتشار بیانیه‌ای آماتورگونه و به دور از قوانین حرفه‌ای، ما را یاد فوتبال محلات می‌اندازد.

بدون شک کارشناسان متصل به این باشگاه که شیتیل را بر صداقت و حقیقت ترجیح می‌دهند، قصد خراب کردن وجهه گل‌گهر را دارند وگرنه کدام آدم عاقلی درباره گل آفساید خود لام تا کام حرفی نمی‌زند و سکوت می‌کند و فقط درباره پنالتی (که توپ به هر دو دست بازیکن‌شان برخورد کرد) نظر می‌دهد؟!

باشگاه گل‌گهر به جای اینکه از گل آفساید خود خرسند باشد، دست به حربه فرار رو به جلو زده و مدعی شده در سیرجان فاجعه داوری رخ داده است. اگر قرار باشد باشگاهی از اشتباهات داوری گلایه کند، بی‌شک استقلال باید شاکی باشد. البته استقلال به این دشمنی‌های کورکورانه و بی‌منطق عادت کرده و انگار تا زمانی که این باشگاه در صدر جدول لیگ برتر باشد، این دشمنی‌های هدفمند ادامه خواهد داشت. باشگاه استقلال اما، بی‌توجه به این جریان سازی‌های تخریبی به مسیر موفقیت‌آمیز خود ادامه می‌دهد و احقاق حق خود را هم از مجرای قانونی پیگیری می‌کند».

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش