دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴
۱۸:۵۸ - ۰۸ فروردین ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۱۰۴۲۱
لیگ برتر و جام حذفی

باشگاه استقلال خطاب به مدیرعامل پرسپولیس: فرار رو به جلو نکنید

درویش: چرا حکم بیرانوند را صادر نمی‌کنید؟/ پنج سهمیه استقلال باید بسوزد

درویش,مدیرعامل پرسپولیس
رضا درویش می‌گوید حریفان تیم پرسپولیس مسئولیت شکست خود را نمی‌پذیرند.

به گزارش پرسپولیس نیوز، درویش می‌گوید رقبای پرسپولیس به جای پذیرفتن مسئولیت شکست خود، تلاش می‌کنند به ریسمان‌های مختلف چنگ بزنند.

او در مورد شکست پرسپولیس در آسیا گفت: عملا ما بازیکنان شاخص خود را در آسیا نداشتیم. یکی از این بازیکنان در رقابت‌های آسیایی می‌توانست تاثیر زیادی بگذارد. اما الحمدالله چون شاکله تیم ما خوب است و جوانان خوبی هم داریم، در لیگ نشان دادیم تیم هستیم و موقعیت خوبی هم داریم. ۷ فینال داریم و اگر از آنها برنده خارج شویم، هدیه خوبی به هواداران بدهیم.

درویش با اشاره به شانس قهرمانی پرسپولیس اظهار داشت: ما روی خودمان می‌توانیم حساب باز کنیم. بچه‌ها هم‌قسم هستند ۷ بازی را ببرند و با توجه به اینکه ما ۷ بازی داریم و حریفان ما نسبت به سایر تیم‌ها متفاوت است، امید زیادی برای قهرمانی داریم. شرایط ما مانند فصل گذشته و دو فصل گذشته است.

وی در مورد جنجال‌های پیش‌آمده پیرامون پرسپولیس توضیح داد: این سال اول نیست که چنین مواردی وجود دارد و هشت سال وجود دارد. ما فصل گذشته دومین تیمی بودیم که از داوری بیشترین آسیب را دیدیم. شاید این ایراد ماست که دنبال اعتراض و فضاسازی نیست و دنبال تحکیم و بالا بردن کیفیت فوتبالی است. وقتی تیمی نتیجه نمی‌گیرد نمی‌تواند بگوید که ما خوب نبودیم. باید به یک چیزی چنگ بیندازد. ما وظیفه‌مان این است که در زمین برنده شویم و ببینیم حضرت حق چه چیزی را برای ما رقم می‌زند.

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا این تیم برخلاف لیگ در آسیا موفق نبود؟ گفت: ما باید واقع‌گرا باشیم. اگر ما تیم کامل را در اختیار داشتیم قول می‌دهم نتایج اینطور نبود. شما دیدید ما مقابل الاهلی و السد چطور بازی کردیم اما باختیم. این بازیهای اواخر آسیب دیده زیاد داشتیم و خستگی هم غلبه می‌کرد. النصر و الهلال هم چهار روز یک بار بازی می‌کنند اما آنها ۳۰ بازیکن دارند. همچنین زمین خوب و ساختار خوب دارند. ما نباید خودمان را گول بزنیم و باید بدانیم حدمان چیست.

رضا درویش در خصوص دیدار با النصر هم گفت: در بازی النصر دیدید موقعیت بیشتری داشتیم. فقط یک بازی الهلال بود که شاید ایراد تاکتیکی داشتیم. آقای کارتال تازه ملحق شده بود و آمده بود الهلال را ببرد. شاید اگر از یک ماه قبلش بود و شناخت کافی نسبت به تیم داشت و ما هم وینگرهایمان را داشتیم، نتیجه دیگری می‌گرفتیم. اگر فصل آینده به لیگ نخبگان برویم، ثابت می‌کنیم این نتایج حادثه بوده است. اما باید برنامه‌ریزی درست باشد و میزبانی داشته باشیم. مطلب مهم این است که فوتبال ما عقب است، شما ببینید در این پنج سال چند بازیکن به تیم ملی ما اضافه شده که فیکس بازی می‌کند؟ همین تیم ده سال پیش است.

درویش در مورد پرونده بیرانوند گفت: کسی که می‌گوید مطالبه‌گر هستم باید دنبال این چیزها باشد. چطور می‌شود ما قبل از شروع لیگ شکایت کنیم و حالا ۷ بازی مانده تا مسابقات به پایان برسد اما چرا حکم صادر کرده است؟ بروند دنبال این که چرا حکم پرونده علیرضا بیرانوند صادر نشده است.

او در ادامه اظهار داشت: مطالبه‌گری این است که ببینیم حق پخش چه شده است؟ حق پخش بازی پرسپولیس و استقلال متفاوت با همه تیم‌های دیگر است.

مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به موضوع حق پخش ادامه داد: همه اذعان دارند بازی پرسپولیس پربیننده‌ترین برنامه تلویزیونی است. منتها به جای این دغدغه می‌روند می‌گویند این کاغذ واقعی بوده یا کپی یا جعلی؟ من می‌گویم اصلا درست می‌گویید جعلی، اگر جعلی نبود سهمیه نبیل را می‌دادید؟ می‌گویند خیر.

او همچنین با اشاره به یک موضوع دیگر گفت: یک بار امضای دبیرکل به ای‌اف‌سی جعل شد، اما به آن نپرداختند. این نشان می‌دهد آرامش پرسپولیس را نمی‌خواهند.

دو هفته پیش باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که زمین شماره دو ورزشگاه آزادی را هم اجاره کرده است، استادیومی که در اختیار باشگاه استقلال بود و این موضوع اعتراض هواداران تیم آبی را به دنبال خود آورد. اما مدیرعامل استقلال مدعی شد که این باشگاه به دلیل کیفیت نازل زمین چمن، از حضور در آن صرف نظر کرده است. درویش در پاسخ گفت: پیمانکار قرارداد استقلال را لغو کرد چون پولشان را پرداخت نکرده بودند. ما ناظر داریم و کیفیت زمین را بر اساس استاندارد موردنظر آقای کارتال آماده کردند. ورزشگاه شهید کاظمی هم شرایط خوبی دارد و ما سه زمین داریم که به تناوب استفاده خواهیم کرد. در پنجاه سال اخیر اولین بار است که یک تیم ۳ زمین کیفیت بالا دارد.

او در مورد امکانات پرسپولیس توضیح داد: فولاد در حال ساخت زمین تمرین است اما هنوز ندارد. تیم‌های بزرگ و تیم‌هایی که تا حالا قهرمان بودند، هیچ کدام موقعیت ما را نداشتند. ما آمدیم سه زمین تمرین آماده کردیم چون آقای کارتال نیاز داشتند. او جزء بهترین مربیان تاریخ ایران است و ما اگر از او نتیجه می‌خواهیم باید امکانات را به او بدهیم.

درویش در پاسخ به این سوال که چرا پرسپولیس کمپ تمرینی خود را نمی‌سازد، گفت: بانک شهر یک زمین معرفی کرده تا ببینیم می‌توانیم آنجا یک کمپ بسازیم تا برای تیم خوب باشد یا خیر. ما باید برای تیم‌های پایه هم کار کنیم چون آنجا هم همه تیم‌های ما در حد قهرمانی هستند. تیم بانوان ما با هزینه بسیار کم توانست به قهرمانی لیگ یک برسد. همه این موارد نشان‌دهنده آن است که باشگاه دارای ساختار شده اما مشکل ما طلبکارانی است که هر روز اسناد جور می‌کنند و فکر می‌کنند چون بانک‌ها سهامدار ما هستند، پس هر روز چند گونی پول به باشگاه می‌آورند.

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا بانک شهر قسط وام پرسپولیس را همچنان دریافت می‌کند، گفت: ما قبل از اینکه بانک شهر مالک پرسپولیس شود، وام گرفتیم و آنها باشگاه را بر اساس داشته‌هایش خریده‌اند. من اینجا باید از بانک شهر تشکر کنم چون در این سه سال همه جوره به ما کمک کردند. اگر کمک خارجی آنها نبود، ما صدها میلیارد جریمه می‌شدیم.

موضوع ابطال سهمیه نبیل باهویی و از دست رفتن یک خرید خارجی برای تیم پرسپولیس باعث بروز اعتراض از سوی پرسپولیسی‌ها شده است. آنها امیدوار بودند با نامه ایفمارک بتوانند سهمیه خود را احیا کنند اما این اتفاق رخ نداد تا حالا مدیرعامل پرسپولیس مدعی شود این موضوع برای کارشکنی علیه پرسپولیس بوده است. درویش در خصوص این قوانین می‌گوید: یک تیمی الان هست که ۱۳ بازیکن خارجی از ابتدای فصل گرفتند و چند بازیکن آنها اصلا بازی نکردند.

مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به سهمیه خارجی استقلال مدعی شد: در خبرها آمد دو بازیکن بوسنیایی استقلال اصلا بازی نکردند. بنابراین سهمیه آنها باید بسوزد. سه بازیکن آنها هم کم بازی کردند و رفتند پس آنها برای فصل بعد باید یک سهمیه داشته باشند.

وی افزود: کسانی که می‌گویند با پرسپولیس ملاطفت می‌شود، این وضعیت کجا ملاطفت است؟ اما خب ما باید بسازیم تا قهرمان شویم. تیم ما از خودگذشتگی زیادی دارد، دیدید که وقتی هواداران سردار دورسون را تشویق کردند، او دست بازیکن جوان را بالا برد گفت او را تشویق کنید.

او همچنین نقل و انتقالات تیمش را هم تکذیب کرد: اجازه بدهید در این مورد آقای کارتال اظهارنظر کنند. ایشان لیست خروج ندادند و این موارد حواشی است که دوستان برنمی‌تابند ما در آرامش باشیم.

باشگاه استقلال خطاب به درویش: فرار رو به جلو نکنید

پس از انتشار صحبت‌های رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال به صحبت‌های وی واکنش نشان داد.

ماندگاری در پاسخ به درویش در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: چرا وقتی مربی سابقشون درباره جادوگری و رمالی صحبت کرد! همه به تکاپو افتادن و پشت سر هم حرف می‌زنن؟ دارن با فرار رو به جلو درباره استقلال و بقیه تیم‌ها حرف می‌زنن! این روش‌ها دیگه نخ‌نما شده و نمی‌تونه خیلی از حرف‌ها و کارها رو پاک کنه!

چند روز پیش یحیی گل محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس گفته بود زمانی که در پرسپولیس بود به واسطه یک نفر در باشگاه یک جادوگر گفته بود با پنالتی دقیقه ۴۳ پیروز می شوند که البته روز بعد گفت که دچار اشتباه شده است.

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۱ فروردين
    سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - پارما
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    لاتزیو - تورینو
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - لاس پالماس
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۲ فروردين
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    ممفیس گریزلیز - بوستون سلتیکس
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    لس آنجلس لیکرز - هیوستون راکتس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - فولام
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - وستهم
    ۲۲:۱۵
  • جام حذفی آلمان
    آرمنیا بیلفلد - بایرلورکوزن
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    ناتینگهام فارست - منچستر یونایتد
    ۲۲:۳۰
  • جام حذفی فرانسه
    دانکرک - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۴۰
  • جام حذفی اسپانیا
    رئال مادرید - رئال سوسیداد
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش