سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۳ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۵۲۵۰
لیگ برتر و جام حذفی

آینده مربیگری قلعه نویی کجا خواهد بود؟

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی,قلعه نویی
امیر قلعه نویی به نظر می‌رسد تمایل به ادامه همکاری با تراکتورسازی ندارد و این در حالی است که گزینه‌های کمی برای حضور روی نیمکت فصل آینده برای او وجود خواهد داشت.

به گزارش ورزش سه، سرمربی سابق تیم ملی و استقلال که سابقه حضور روی نیمکت تیم‌های مس کرمان، سپاهان و تراکتورسازی را در کارنامه دارد، امیدوار بود در فصل پیش‌رو موفق شود به همراه تبریزی‌ها بار دیگر بر قله‌ی فوتبال ایران حاضر شود. با این حال اتفاقات رخ داده در نیم فصل باعث شد تا آنها از این هدف خود دور بمانند و با از دست دادن سرمایه‌های خود در نیم فصل اول به توفیقی در فصل شانزدهم دست نیابند.

تراکتورسازی که با توجه به پتانسیل قدرتمند خود در نیم فصل اول موفق شده بود پا به پای پرسپولیس و برانکو ایوانکوویچ در جمع مدعیان حاضر شود، در جام حذفی نیز توانسته بود جواز حضور در فینال را کسب کند. با این حال از دست رفتن نیروهایی مثل احمد نوراللهی، امید عالیشاه و سجاد شهباززاده و ممنوعیت حضور در نقل و انتقالات باعث شد تا آنها نتوانند در نیم فصل دوم و فینال جام حذفی هم به هدف خود ادامه دهند و هر دو را از دست دادند.

امیر قلعه نویی که بعد از سال‌ها امید زیادی به کسب موفقیت و عنوان روی نیمکت تراکتورسازی داشت در نهایت این مهم را از دست داد تا با توجه به جو شکل گرفته در نهایت از تمایل خود برای جدا شدن از این تیم خبر بدهد. مساله‌ای که او با اعلام اینکه در فصل هفدهم به دنبال حضور در تیمی است که از حواشی به دور باشد و جو پایداری را دنبال کند را خواهد گذراند.

با این حال با توجه به شرایط فعلی فوتبال ایران این خواسته کمی دور از دسترس به نظر می‌رسد؛ نیمکت استقلال در اختیار علیرضا منصوریان قرار دارد تا این مربی جوان که در فصل اول حضورش توانسته به موفقیت نسبی دست یابد، همچنان از اعتماد لازم برای ادامه همکاری برخوردار باشد. در ثانی قلعه نویی اعلام کرده بود به دنبال جایی است که شرایط کم حاشیه‌ای را دنبال کند و استقلال که اکنون ۴ فصل دور از قهرمانی بوده این شرایط را برای سرمربی آبی‌پوشان به همراه نخواهد داشت.

سپاهان جایی است که امیر قلعه نویی موفقیت مناسبی از خود به جا گذاشته و هواداران خوبی نیز در آنجا دارد با زلاتکو کرانچار برای فصل آینده نیز به توافق دست یافته تا در شرایط فعلی بازگشت قلعه نویی به اصفهان نیز دور از ذهن باشد.

استقلال خوزستان نیز با شرایط مناسبی از نظر مالی مواجه نیست و البته بعید است آنها با توجه به سرمایه گذاری صورت گرفته و بازیکنانی که خواهان جدایی هستند بتوانند نظر قلعه نویی را برای حضور در خوزستان جلب کند. سیروس پورموسوی نیز جایگاه مناسبی در جمع آبی‌پوشان خوزستانی دارد و به این شکل احتمال حضور قلعه نویی به هر شکل در این تیم نیز دور از ذهن به نظر می‌رسد.

فولاد خوزستان نیز دقیقا شرایطی دارد که امیر قلعه نویی اعلام کرده مایل به کار در فضایی پرتنش نیست. دارنده دو عنوان قهرمانی در لیگ برتر بعد از دو فصل دوری از سهمیه آسیا اکنون تنها به موفقیت در فصل هفدهم برنامه ریزی می‌کند که سرمربی فعلی تراکتورسازی را از قبول نیمکت آنها دور می‌کند.

پیکان تهران بهترین جایی به نظر می‌رسید که می‌توانست امیر قلعه نویی را به خواسته‌اش برساند اما آنها بعد از مدت‌ها توانستند به همراه مجید جلالی به نتایج مناسبی در لیگ دست یابند و بر همین اساس به تمدید قرارداد خود با این مربی پرداختند تا شرایط همکاری با قلعه نویی به صفر برسد.

سایپا دیگر تیم گروه خودروسازان فوتبال ایران است که آنها نیز بعد از قطع همکاری با حسین فرکی به دنبال گزینه‌های خود که یکی از آنها امیر قلعه نویی بود، مذاکره را آغاز کردند. با این حال گفته می‌شود مسوولان این تیم نیز با علی دایی که بعنوان قهرمانی جام حذفی دست یافته به توافق اولیه دست یافته‌اند تا شرایط برای قلعه‌نویی سخت‌تر شود.

ذوب آهن همیشه رابطه نزدیکی با امیر قلعه نویی داشته و سعید آذری همواره در زمان حضور سرمربی سابق استقلال و تراکتورسازی بهترین همکاری را با او داشته است. با این حال آنها بعد از قطع همکاری با یحیی گل محمدی به سراغ مغز متفکر او رفتند و با مجتبی حسینی به کار خود ادامه دادند. نتیجه آن البته با نوسان زیادی برای سبزپوشان اصفهانی همراه بوده و بعید نیست منتهی به قطع همکاری و تلاش برای مذاکره با گزینه‌ی بعدی باشد. این اتفاق باعث می‌شود امیر قلعه نویی اکنون به یکی از گزینه‌های آنها تبدیل شود.

با این حال عادت ذوب آهن به کسب موفقیت و حضور در آسیا که کمترین خواسته آنها محسوب می‌شود باید دید برای قلعه نویی که به دنبال جایی بدون تنش و چالش است چطور پیش خواهد رفت. البته این مساله هم منوط به این است که ذوبی‌ها به دنبال قطع همکاری با مجتبی حسینی باشند.

 نفت تهران نیز بعد از یک فصل که گفته می‌شد به بخش خصوصی واگذار شده و البته مشکلات مالی آن افزایش چشمگیرتری یافت به سمت قهرمانی رفت و توانست به همراه علی دایی دومین جام معتبر فوتبال ایران را به خود اختصاص دهد. با این حال علی دایی تاب مشکلات مالی را نیاورد و اعلام جدایی و پایان ماموریت‌اش در این باشگاه را داد تا نیمکت آنها خالی شود. مشکلات مالی، عدم مدیریت با ثبات و ... باعث می‌شود تا نام قلعه نویی هنوز در این تیم مطرح نباشد. البته باید دید مدیران فعلی نفت با تمایلات پرسپولیسی علاقه به همکاری با سرمربی سابق استقلال را خواهند داشت یا خیر. 

گسترش فولاد تبریز نیز دیگر تیمی است که نیمکت آنها در شرایط فعلی خالی است و فراز کمالوند به دنبال جای دیگری برای ادامه همکاری خود است. اینکه قلعه نویی با ادامه حضور در تبریز از تراکتور راهی گسترش فولاد شود خیلی بعید به نظر می‌رسد، خصوصا اینکه نماینده تبریزی اکنون با مشکلات مالی فراوانی مواجه است.

نیمکت دو نماینده مشهد در شرایط فعلی در اختیار رضا مهاجری و اکبر میثاقیان قرار دارد. پدیده مشهد با رضا مهاجری در سه فصل حضورش در لیگ برتر با انگیزه حفظ سهمیه توانست خود را در لیگ نگه دارد و به نظر می‌رسد در لیگ هفدهم هم با رضا مهاجری به کار خود ادامه دهد. اکبر میثاقیان نیز در هشت دیدار پایانی لیگ شانزدهم به نیمکت سیاه جامگان رسید و توانست آنها را در لیگ حفظ کند و به نظر می‌رسد این تیم نیز علیرغم تمام مشکلات مالی در فصل آینده نیز با این مربی بومی به کار خود ادامه دهد.

در بین تیم‌های باقیمانده برای لیگ هفدهم پارس جنوبی جم، سپیدرود رشت و صنعت نفت آبادان باقی می‌ماند. نیمکت سپیدرود با توجه به معجزه‌ای که نظرمحمدی شکل داده با بقای او همراه خواهد شد مگر اینکه اتفاقی عجیب رخ دهد. قلعه نویی پیش از این با ملوان در فصل پانزدهم کار خود را شروع کرد و کارنامه نصفه و نیمه‌ای از خود در گیلان به جا گذاشته و هرچند بعید به نظر می‌رسد طبق میل خود تاب فشار تیفوسی‌های رشتی را داشته باشد.

در خصوص نفت آبادان هم گزینه‌هایی که مطرح شده نام قلعه‌نویی وجود ندارد و سرمربی سابق تراکتور هم بعید است مایل به حضور در آبادان باشد. در نهایت هم پارس جنوبی جم باقی می‌ماند؛ تیمی که با مهدی تارتار توانست با عملکردی خیره‌کننده جواز صعود را با قهرمانی در لیگ دسته اول کسب کند و مدیران این تیم به دنبال دریافت برنامه او هستند. با این حال آنها مذاکرات و برنامه‌های دیگر گزینه‌های خود را نیز دنبال می‌کنند. تیمی که بعید است به دنبال رقم زدن اتفاقی عجیب در فوتبال ایران باشد و قلعه نویی نیز ریسک حضور در آن را بپذیرد.

با این شرایط باید دید قلعه‌نویی در فصل هفدهم که بیم خانه‌نشینی‌اش نیز وجود خواهد داشت چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش