سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۴۹۶۰
لیگ برتر و جام حذفی

اعتبار ۷۰ ساله از بین نرود؛

آیا تیام این همه می‌ارزد؟

تیام,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

سال‌ها بود که چنین فوروارد و مهاجمی به ایران نیامده بود. سال‌هایی که ده‌ها بازیکن خارجی وارد لیگ برتر و لیگ یک می‌شدند و بدون خاصیت و گره‌گشایی، تنها هزینه روی دست باشگاه‌ها گذاشتند و رفتند. خیلی‌ها نیز با طرح شکایت در فیفا وضعیت اسف‌باری برای فوتبال ایران به‌وجود آوردند که هنوز هم ترکش‌هایش بر سر باشگاه‌ها می‌بارد و آنها را دستخوش دگرگونی‌های فراوانی کرده است. خود استقلال هم یکی از این باشگاه‌هاست که شکایت بازیکنان خارجی (به‌جز بازیکنان ایرانی) باعث شده تا ضمن دریافت اولتیماتوم و هشدار، هزینه‌های گزافی هم متحمل شود. پرسپولیس هم که تکلیفش در این زمینه کاملا روشن است.

 

مامه تیام بازیکن بزرگی است و در فصل گذشته عصای دست شفر بود و در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا نیز عالی درخشید. شاید اگر او نبود نتایجی غیر از این نصیب استقلال و شفر می‌شد. با این وجود ارزش این بازیکن را درک می‌کنیم و به آن احترام می‌گذاریم، ولی یک نکته تکراری را باید دوباره مطرح کنیم تا فردا روزی وقتی تیام نیز شروع به موش‌دوانی کرد یاد این روزها بیفتیم که نباید مرزها را رد می‌شدیم و افراط را تا این اندازه کش می‌دادیم.

 

شنیدیم که این بازیکن هفته گذشته قراردادی یک سال و نیمه با استقلالی‌ها امضا کرد. صحت و سقم آن هنوز رسما از سوی باشگاه استقلال اعلام نشده ولی آنچه روشن است، جدیت و پیگیری باشگاه برای تمدید قرارداد اوست و اصرار برای نگه‌داشتنش در این تیم. حرکت و اقدام بسیار خوبی است اما به چه بهایی؟!

 

او بازیکن بسیار با کیفیتی است و به‌یقین ارزش مادی بالایی هم باید داشته باشد. شنیدیم که مشتریان خوبی هم در آسیا دارد. ولی اینها همه‌اش حرف و شعار است و اگر این موضوع حقیقت داشت تاکنون روی زمین نمی‌ماند، مطمئن باشید.

 

بازارگرمی برای بازیکنی در این لول و مرتبه هم پیچیدگی‌های خودش را دارد که فقط ایجنت‌ها بلدند، بماند. طبق خبرهایی که مطرح شده است، مدیران باشگاه استقلال برای یک سال و نیم قرارداد با او با مبلغ ۹۰۰ هزار دلار به توافق رسیده‌اند. اگر خودتان ارزش این بازیکن را با دلار دولتی هم حساب کنید که قطعا نیست، مبلغی بالغ بر ۳۸۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان می‌شود که قیمت حداقل هفت الی هشت بازیکن جوان و آینده‌داری است که باشگاه می‌تواند آنها را جذب کند و با پرورش آنها به منابع اقتصادی خوبی هم برسد.

 

همین امید نورافکن مثال خوبی است. هر‌چند نمی‌شود اینها را با تیام مقایسه کرد، اما روش مدیریتی است که باید در سیستم مدیریتی باشگاه استقلال تزریق و اعمال شود تا باز هم بدهی‌ها و شکایات و مشکلات مالی وسیله‌ای برای کوبیدن مدیران از هم نباشد. حالا اگر این مبلغ را با دلار آزاد حساب کنید رقمی بالغ بر ۵۸۵۰۰۰۰۰۰۰ تومان خواهد شد.

 

از سوی دیگر باید به یک موضوع نیز دقت کنیم. مامه تیام از روز اولی که به استقلال آمد مصدوم بود و این مصدومیت خیلی زود خود را نشان داد. هم در بازی‌های لیگ برتر و هم لیگ قهرمانان آسیا. این وضعیت هنوز هم ادامه دارد و احتمال اینکه در ادامه مسیر نیز این موضوع باعث شود تا مسابقاتی را از دست بدهد زیاد است. این همان نکته‌ای است که مدیران باشگاه استقلال باید به آن توجه کنند. ضمن اینکه تیام، قبل از آمدن به ایران خیلی در بورس نبود و از شانس او وینفرد شفر سرمربی شد و توانست با شناخت او و نقطه قوت‌هایش او را در بورس فوتبال ایران قرار دهد.

 

البته شاید این توانایی در لیگ فصل بعد ایران آنچنان برجسته نباشد و تیام هم مثل خیلی از بازیکنان خارجی دیگر دوباره سیر نزولی خود را طی کند. مثل منشای پرسپولیس که در پیکان عالی بود، در پرسپولیس و طی گذشت یک سال تبدیل به یک بازیکن معمولی شد و برانکو و هواداران را ناامید کرد.یک سوال هم از مدیرعامل باشگاه استقلال باید پرسید. جناب افتخاری! آیا مامه تیام اینقدر ارزش داشت که برای مذاکره مجدد با او و مدیر برنامه تحت تعقیبش اعتبار ۷۰ ساله باشگاه را برایش هزینه کنی و به یک کشور بیگانه بروی که هیچ‌کس حتی خود تیام هم در جلسه حاضر نشوند و دست از پا درازتر برگردی؟

 

اینها همه تضاد مدیریتی است که می‌تواند در اثر بی‌احتیاطی و بی‌مبالاتی خشم هواداران را در پی داشته باشد. موضع فنی را باید مدیران فنی بگیرند و آنها هستند که باید پیگیر چنین مسائلی باشند. آیا قبل از رفتن به ترکیه و مایوس شدن از مذاکره با تیام و مدیر برنامه‌هایش عواقب کار را سنجیده بودید؟

 

به قول یکی از مدیران و پیشکسوتان استقلالی؛ «این تصمیم که مدیرعامل و معاون ورزشى یک باشگاه براى عقد قرارداد با یک بازیکن راهى کشور ثالث شوند و بازیکن هم در جلسه حضور نداشته باشد فقط باعث می‌شود که ارزش و جایگاه استقلال کم شود.

 

باشگاه استقلال بیش از ٧٠ سال قدمت دارد و بهترین باشگاه ایرانى در آسیا است، اما وقتى توفیقى و افتخارى براى مذاکره با بازیکنى که به قول خودشان آنها را هم سر کار گذاشته راهى ترکیه مى‌شوند، کار درستى نیست و این موضوع نشان مى‌دهد که آقایان به‌طور آماتور در حال حرکت هستند و دستورى عمل مى کنند.»

 

مرتضی موسوی‌زنوز

 

newspaper.fdn.ir
  • 21
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش