دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۳۶ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۶۷۲۰
لیگ برتر و جام حذفی

امید نمازی: گفتند نمازی آمریکایی است و با لابی جانشین من را انتخاب کردند

امید نمازی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
سرمربی پیشین تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: برای جدایی‌ام از ذوب‌آهن در بین اعضای هیئت مدیره باشگاه لابی‌هایی صورت گرفته بود و هرکدام گزینه‌هایی برای جانشینی من انتخاب کرده بودند.

حضور دوباره امید نمازی در فوتبال ایران برای این مربی بین‌المللی خوش‌یمن نبود و او حتی نیم‌فصل نخست لیگ برتر را نیز با ذوب‌آهن به پایان نرساند. دستیار سابق کارلوس کی‌روش در تیم ملی و نایب قهرمان فصل پیش لیگ برتر در حالی با یکدیگر به بن‌بست برخوردند که این تیم بعد از آمدن علیرضا منصوریان نیز هنوز سروسامان نگرفته است.

 

در همین راستا امید نمازی در گفت‌وگو با تسنیم, ناگفته‌هایی از حضورش در ذوب‌آهن را مطرح کرده است که مشروح این گفت‌و‌گو را در زیر می‌خوانید:

 

حضور شما در ذوب‌آهن نوید به وجود آمدن روز‌های خوب برای این تیم را می‌داد، اما چه شد که همکاری شما با ذوب‌آهن به ناکامی ختم شد؟

در دو سه سال اخیر صحبت‌هایی با من از سوی باشگاه ذوب‌آهن شده بود و بالاخره امسال این توفیق حاصل شد که به اصفهان بروم. فکر می‌کنم کار را با ذوب‌آهن خوب شروع کردیم، اما متأسفانه در ادامه همکاری‌های لازم برای تقویت تیم نشد تا باعث شود تیم روال خوبش را طی نکند. تیم با مصدومیت و جدایی چند بازیکن دیگر تقویت نشد و رحیم زهیوی و ارسلان مطهری هم خیلی دیر به تیم اضافه شدند. همین عامل باعث شد تا ما یکسری از نتایجی را که باید می‌گرفتیم، از دست بدهیم آنهم با وجود اینکه فوتبال خوبی را نمایش می‌گذاشتیم.

 

دلیل عدم نتیجه‌گیری ذوب‌آهن چه بود؟

آمار‌ها نشان می‌دهد که تیم ما از لحاظ مالکیت, تعداد پاس و شوت به دروازه عملکرد بسیار خوبی در بازی‌ها داشته است و در بازی‌ها فرصت‌های زیادی را از دست می‌دادیم. البته همان‌طور که باشگاه اعلام کرده است, داوری‌ها نیز خیلی به ضرر ذوب‌آهن بوده و تیم ما در هفت هشت بازی از داوری متضرر شده است. به من در ذوب‌آهن فرصت کافی داده نشد. واقعیت این است تنها کسی که می‌توانست ذوب‌آهن را از بحران خارج کند, من بودم، چراکه تیم ما خوب بازی می‌کرد و می‌توانستیم با جذب یک بازیکن گلزن به جدول و رقابت بازگردیم.

 

ذوب‌آهن با حضور علیرضا منصوریان نیز روی روال نتیجه‌گیری قرار نگرفته است.

فکر می‌کنم بعد از جدایی من همه متوجه شده‌اند که مشکل ذوب‌آهن کار من نبوده است. مشکل بحران و یکسری مسائل بود که در ذوب‌آهن وجود داشت. تیم ما همان ابتدا چهار بازیکنش را از دست داد. تبریزی جدا شد و حبیب‌زاده و حسن‌زاده نیز دچار مصدومیت شدند و یک بازیکن‌مان نیز با مشکل سربازی مواجه شد. به‌هرحال مشخص است وقتی چهار بازیکن از ترکیب اصلی تیم خارج شوند, این تیم از لحاظ فنی و نتیجه‌گیری به مشکل می‌خورد. البته در کنار این مشکلات باید کم‌کاری یکی دو بازیکن را هم اضافه کنیم.

 

چرا این بازیکنان را کنار نگذاشتید؟

من می‌خواستم این بازیکنان را از تیم کنار بگذارم، اما باشگاه از من حمایت نکرد. همکاری بین من و مدیریت باشگاه کافی نبود و همه این مسائل دست به دست هم دادند تا این مشکلات کار را خراب کنند. بازهم می‌گویم اگر ذوب‌آهن در یکی دو پست تقویت شود, این تیم دوباره به روز‌های خوبش می‌تواند برمی‌گردد و روند نتیجه‌گیری‌اش را آغاز می‌کند.

 

به باشگاه ذوب‌آهن درخواست داده بودید که محسن مسلمان کنار گذاشته شود؟

درباره این موضوع قبلاً حرف زده شده است. بالاخره بازیکن حرفه‌ای باید در خدمت تیم باشد و در طول بازی دوندگی بالایی داشته باشد. این نمی‌شود که در بازی ۹ نفر بدوند و یک نفر راه برود. این روی عملکرد تیم تأثیر می‌گذارد و روحیه تیم را هم خراب می‌کند. کم‌کاری یک بازیکن حتی به تمرینات تیم هم آسیب می‌رساند. البته من می‌دانم این موضوع در سایر تیم‌ها نیز رخ می‌دهد, چون هنوز در ایران نگرش حرفه‌ای به فوتبال وجود ندارد.

 

آیا بعد از جدایی, باشگاه ذوب‌آهن حق و‌ حقوق و مطالبات‌تان را پرداخت کرده است؟

در این باره باشگاه ذوب‌آهن به وظایفش عمل کرده است و مشکلی خاصی نیست.

 

مرتضی تبریزی بعد از حضور شما در ذوب‌آهن به استقلال رفت, آیا شما موافق جدایی این مهاجم بودید؟

حتی می‌توانید از آذری نیز سؤال کنید. قبل از اینکه قراردادم را با ذوب‌آهن امضا کنم برای تبریزی مشتری از ایران و خارج وجود داشت. یکی دو تا تیم قطری و البته استقلال هم یکی دو سال به دنبال جذب این بازیکن بودند. همان ابتدا گفتم تبریزی بازیکنی است که در سال‌های اخیر همیشه ۱۵-۱۰ گل برای تیم به ثمر رسانده و یک بازیکن تأثیرگذار است. همان موقع من با جدایی تبریزی مخالفت کردم، اما در ادامه خود تبریزی با رفتارش نشان داد که نمی‌خواهد در ذوب‌آهن بماند. او با من صحبت کرد و گفت باشگاه به من اهمیت نداده است و مدام از جدایی‌ام حرف می‌زند و سروصدای انتقال مرا بیرون می‌دهد. به تبریزی گفتم تو یکی از بهترین بازیکنان تیم هستی، اما او حواسش جای دیگری بود و برای همین به باشگاه اعلام کردم اشکالی ندارد که از فروش تبریزی درآمدزایی کند، اما به شرط اینکه برای او جایگزین بیاورند, چون نمی‌شود بازیکنی که این همه گل می‌زند بدون جایگزین از تیم جدا شود. این اتفاق رخ نداد و در هفته هشتم زهیوی به تیم اضافه شد و ITC مطهری نیز در هفته یازدهم صادر شد. این مسائل به تیم ضربه بزرگی زد.

 

حضور علیرضا منصوریان را در ذوب‌آهن چگونه می‌بینید؟

چندین سال است که با منصوریان آشنایی و رفاقت دارم و برای او در ذوب‌آهن آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوارم او و همکارانش به دنبال حل مشکلات واقعی ذوب‌آهن باشند نه اینکه بعد از دو هفته حضورشان بگویند تیم در ابتدای فصل بدنسازی خوبی نداشته است. چطور می‌شود تیمی که بدنسازی خوبی نداشته تا همین بازی آخری که ما حضور داشتیم در ۳۰ دقیقه پایانی بازی به تیم حریف فشار وارد کند یا چطور زمانی که تیم ۱۰ نفره بوده موفق به کسب نتیجه تساوی شده است؟ البته در بازی با سپاهان هم ما ۱۰ نفره شدیم و سپاهان خیلی شانس آورد که با ما در این شرایط مساوی نکرد. تیم در همه بازی‌ها در ۳۰ دقیقه پایان بازی فشار زیادی را روی حریفانش وارد کرده است, بعد چطور می‌شود که می‌گویند تیم بدنسازی خوبی نداشته است؟ اینها حرف‌هایی است که می‌خواهند با آن ذهن مردم را منحرف کنند. بهتر است کادر فنی جدید به دنبال رفع مشکلات اساسی تیم و جذب بازیکن باشد.

 

شایعات و حواشی زیادی پیرامون جدایی شما از ذوب‌آهن به وجود آمده بود. واقعاً چطور شد که باشگاه تصمیم به قطع همکاری با شما گرفت؟

مقصر را باید در جاهای دیگر جست‌و‌جو کرد. همان‌طور که گفتم تنها کسی که می‌توانست تیم را از بحران خارج کند خود من بودم، اما از بالا و کارخانه فشار روی آذری آوردند که مرا برکنار کند. یکسری فشار‌ها از طرف رئیس و اعضای هیئت مدیره وارد شد. در بین اعضای هیئت مدیره لابی‌هایی صورت گرفته بود و هرکدام گزینه‌هایی برای جانشینی من انتخاب کرده بودند. حتی گفتند که نمازی آمریکایی است  و مسائل را به سمتی بردند که ربطی به فوتبال نداشت. در نهایت روی آذری برای جدایی من فشار آورند تا جایی که او هم به جایی رسید که جایگاه خودش را در خطر دید و تصمیم به قطع همکاری با من گرفت. شرایط به گونه‌ای بود که آذری نمی‌توانست دیگر از من حمایت کند.

 

برنامه کاری آینده‌تان چیست؟ آیا به آمریکا باز خواهید گشت؟

هفته آینده به آمریکا می‌روم. دو پیشنهاد کار در این کشور دارم که بعد از بررسی آنها دوباره در این کشور مشغول خواهم شد.

 

تجربه دوباره حضور در فوتبال ایران برای شما چطور بود؟

من هیچ‌وقت ضد کار کردن در ایران نیستم، اما دفعه بعد در ایران به تیمی می‌روم که بتوانم فلسفه و ایده خودم را پیاده کنم. این کار زمان می‌برد، چون فوتبال ایران سنتی است و برای تغییر نیاز به زمان دارد. در ذوب‌آهن برنامه‌مان این بود که از تیم‌های پایه شروع کنیم و تا تیم بزرگسالان همه به یک شیوه بازی کنند. بازی روی زمین و با سرعت بالا در خط دفاع و حمله. اینها برنامه‌هایی بود که من در ذوب‌آهن داشتم، اما اجرای آنها زمان می‌برد. از آن طرف عناصر کافی نیز برای اینکه به کارمان به درستی ادامه دهیم در این باشگاه وجود نداشت. باید برای اجرای این برنامه‌ها بستر هم فراهم باشد.

 

برخی‌‌ها اعتقاد داشتند شما باید روش برخوردتان را با بازیکنان جدی و محکم  می‌کردید تا آنها از شما حرف‌شنوی بیشتری داشته باشند, آیا این انتقادات درست است؟

در مدل کاری من داد و بی‌داد و فحش و ناسزا جایی ندارد. اینکه بخواهم در رختکن سر بازیکن داد بزنم و به آنها فحش بدهم درست نیست، ولی متأسفانه در ایران مد شده طور دیگری با بازیکنان برخورد شود. من همیشه سعی می‌کردم با بازیکنانم به نحوی صحبت کنم که انگار برادر آنها هستم، اما یکسری در ایران فکر می‌کنند که مربی باید با لحن بد با بازیکنان حرف بزند. البته من مشکلی با اینکه بخواهم با بازیکنان برخورد کنم و یا محکم با آنها صحبت کنم, ندارم اما از آن طرف با لحن بد حرف زدن  و فحاشی و فضیحت مخالف هستم و این فرهنگ را اصلاً ندارم. گاهی اوقات محکم صحبت کردن با بازیکن و برخورد با آن جزو وظایف مربی است که من هم این کار‌ها را انجام می‌دهم.

 

اعتراضات به داوری هم در این فصل به حداکثر رسیده است, البته مربیانی هم هستند که داد و فریادشان را بر سر داوران در طول بازی خالی می‌کنند.

درست است. در ایران یکسری مربیان به دلیل وجهه و اسم‌شان می‌توانند روی داور تأثیر بگذارند. البته این چیزی نیست که فقط در ایران رخ بدهد و مربیان همه کشور‌ها در کنار زمین به داور اعتراض می‌کنند.

 

تیم ملی ایران, جام ملت‌های آسیا را پیش رو دارد, فکر می‌کنید این تیم به چه عنوانی می‌تواند دست پیدا کند؟

تنها صحبتی که می‌‌توانم درباره تیم ملی داشته باشم, این است که برای این تیم در جام ملت‌ها آسیا آرزوی موفقیت داشته باشم و امیدوارم که این تیم بتواند بعد از سال‌ها ایران را قهرمان آسیا کند.

 

اخیراً صحبتی‌هایی از سوی خواهر همسر شما (لیلا اوتادی) در فضای مجازی منتشر شد که در صحبت‌های‌شان انتقادات شدیدی به شخص کی‌روش داشتند. البته برخی دلیل مطرح شدن این انتقادات را به نسبت خانوادگی شما با این خانم بازیگر نسبت دادند, این حرف و حدیث‌ها درست است؟

خیر, ایشان نظر شخصی خودشان را درباره کی‌روش مطرح کرده بودند و این هیچ ربطی به من ندارد. او طرز تفکر خودش را دارد و من خیلی کم با ایشان صحبت می‌کنم و حتی می‌بینمش.

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش