شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۳۸ - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۶۰۹۶
لیگ برتر و جام حذفی

نیکبخت: اجازه می‌دادند، کخ هم نتیجه می‌گرفت / انتخاب فرهاد مجیدی را دوست دارم

علیرضا نیکبخت‌ واحدی و فرهاد مجیدی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

علیرضا نیکبخت‌ واحدی فوتبالیستی که به اعتقاد کارشناسان و اهالی فوتبال می‌توانست به راحتی بازی در تیم‌های بزرگ اروپا را تجربه کند اما شاید در فوتبال خودخواه نبود. او که بیش از یک دهه در کانون توجه رسانه‌ها قرار داشت، این روزها به دور از هر حاشیه‌ای کار آموزش را در مدارس فوتبال دنبال می‌کند. نیکبخت‌واحدی اما فوتبال روز دنیا را به طور کامل پیگیری می‌کند.

 

با او از نتایج اخیر لیگ قهرمانان اروپا و اتفاقات پیرامون استقلال و لیگ برتر صحبت کردیم. واحدی خیلی کم صحبت می‌کند اما اگر قرار به صحبت باشد حرف‌های شنیدنی و قابل تأمل بسیاری دارد.

 

از لیگ قهرمانان اروپا شروع کنیم و فینالیست شدن لیورپول و تاتنهام.

 معجزه فوتبال همین است. مگر بازی ما با الاتحاد عربستان را یادتان نیست که دقیقه ۳+۹۰ گل زدم و بازی را بردیم. این نتایجی که در فوتبال اروپا رقم خورد نشان داد که فوتبال واقعا متکی به فرد نیست. این درست که ستاره‌هایی مثل مسی و رونالدو خیلی تأثیرگذارند اما تضمینی برای موفقیت نیست. شما دیدید که لیورپول دو ستاره‌اش را مقابل بارسلون نداشت اما آن شگفتی رقم خورد. تاتنهام هم مقابل آژاکس هری کین را نداشت اما فینالیست شد. شاید قبلا اینطور بود که ستاره‌ها تعیین کننده بودند اما در فوتبال امروز کار تیمی و اعتماد به نفس مربی به بازیکن جواب می‌دهد.

 

چلسی و آرسنال هم در لیگ اروپا فینالیست شدند و این یعنی راهیابی چهار تیم انگلیسی به فینال دو جام بزرگ اروپایی.

 به نظر من انگلیس قویترین لیگ دنیا را دارد. شما شک نکنید که این مهم به هیچ وجه اتفاقی نبوده است اما من دوست دارم درباره یورگن کلوپ صحبت کنم.

 

بفرمایید.

 من خیلی دوست دارم مدیران فوتبالی ما شکل موفقیت این مربی را سرلوحه کارشان قرار دهند. اینکه باشگاهش چقدر به این مربی بها داد و به پای قولش ایستاد و امروز هم نتیجه‌اش را دید.

 

در لیگ قهرمانان آسیا هم فقط ذوب‌آهن تا الان موفق بود و ...

 بله، در حال حاضر ذوب‌آهن در جام مانده است. البته پرسپولیس و استقلال در گروه بسیار سختی قرار داشتند. ضمن اینکه توقع ما نباید زیاد باشد. شما نگاه کنید مبلغ قرارداد یک بازیکن آنها به اندازه هزینه کل فصل یکی از باشگاه‌های ما و حتی بیشتر است. امیدوارم ذوب‌آهن همین روند را ادامه دهد و مدیران فوتبالی ما هم طوری برنامه‌ریزی کنند که به جای ا‌ینکه هر ۵-۴ سال یکبار شاهد حضور یک تیم در مرحله نیمه‌نهایی یا فینال باشیم، هر سال این اتفاق برای‌مان بیفتد.

 

امشب هفته بیست و نهم لیگ برگزار می‌شود و شاید تکلیف جام هم مشخص شود.

 من فکر می‌کنم که تمام مدعیان باید به قهرمانی امیدوار باشند. لیگ امسال به همین دلیل خیلی جذاب بود. فاصله امتیازی تیم‌ها و بازی‌های رودرروی‌شان این حساسیت و جذابیت را دو چندان کرده است. به نظرم هیچ چیز را نباید تمام شده بدانیم و هر نتیجه‌ای ممکن است رقم بخورد. همین حذف بارسلون و آژاکس می‌تواند درس بزرگی برای همه ما باشد. یادم هست یک سال که ما و پاس هم در کورس قهرمانی بودیم کارمان به هفته آخر کشیده شد.

 

حتما تغییرات در استقلال را شنیدی. چند روز بعد از اینکه شفر را به خاطر پیروزی مقابل سپاهان به آسمان می‌اندازند به خاطر باخت به پدیده اخراجش می‌کنند.

 وقتی مدیریت ضعیف باشد همین می‌شود. من در این ۵-۴ سالی که دور بودم خیلی حرف نزدم چون دنبال پست و مقام نبودم. شما الان به وضعیت تیم‌های پایه نگاه کنید. من ۸ سال برای این تیم زحمت کشیدم اما بعضی‌ها که یکی دو سال بیشتر نبودند الان مشغول به کار هستند. متأسفانه آنهایی که در رأس باشگاه هستند با تصمیمات‌شان تیم را بیشتر تضعیف می‌کنند. درباره شفر هم باید بگویم که خیلی خنده‌دار است که عضو هیات‌مدیره باشید و در جریان اتفاقات این باشگاه قرار نداشته باشید. اینکه یکی از آنها می‌گوید من زبان انگلیسی بلد نیستم بهانه‌ای بیش نیست. مگر آن باشگاه امور بین‌الملل و مترجم ندارد.

 

بعد از کخ، شفر هم در استقلال دوام نیاورد. ظاهرا آلمانی‌ها در فوتبال ایران جواب نمی‌دهند.

  اگر اجازه می‌دادند حتما جواب می‌داد. این مربی خیلی خوب و با انگیزه کار می‌کرد. شما به آمارها نگاه کنید، ما زمان کخ در نیم‌فصل بهترین نتایج را گرفتیم اما نیم‌فصل دوم اجازه ندادند. شما باور می‌کنید که ما گل می‌زدیم و بازی را می‌بردیم اما سکوها هو می‌کردند. استقلال می‌توانست با کخ  نتیجه بگیرد اما بعضی‌ها نخواستند.

 

الان هم فرهاد مجیدی به‌عنوان سرمربی موقت انتخاب شده است.

 من دوست دارم. چرا نباید این اتفاق بیفتد. من می‌خواهم بگویم بسه دیگه. تا کی شاهد مربیانی باشیم که ۴ تا ۴ تا تیم عوض می‌کنند و همیشه در این چرخه هستند. چرا؟ چون چند تا دلال اطراف‌شان است. علی دایی، یحیی گل‌محمدی، علی منصوریان و ... مگر جوان نیستند. چرا به مربی جوان فرصت نمی‌دهیم؟ چرا مدیران ما اعتماد نمی‌کنند؟ این مربیانی که امروز در مرز بازنشستگی هستند مگر قبلا جوان نبوده‌اند. چرا می‌خواهیم سنگ جلوی پای مربیان جوان بیندازیم. اما همین که موفقیتی حاصل می‌شود همه برای جا شدن در عکس‌های یادگاری حاضرند. من شش سال است که درگیر کارهای خودم هستم و به باشگاه استقلال نرفتم. بعضی‌ها را که می‌بینم در این باشگاه پست می‌گیرند، خنده‌ام می‌گیرد بعد می‌گویند چرا به پرسپولیس رفتی. یادشان نیست که من در این باشگاه سر، صورت، بینی و دنده‌ام را دادم و بهترین بازی‌ها را برا‌یشان انجام دادم.

 

دل پری داری.

 اینها همه درد دل است. شما فضای مجازی را ببینید هر کسی به خودش اجازه می‌دهد هر چه می‌خواهد بگوید و بنویسد. اما قبلا فقط در روزنامه‌ها و سایت‌های معتبر حرفی زده می‌شد. این خیلی بد است که به‌عنوان مثال صفحه پروفسور سمیعی که همه ما به وجودشان افتخار می‌کنیم ۲۰۰ هزار تا دنبال کننده دارد اما یک ملیجک ۷۰۱۰ هزار تا. من واقعا متأسفم.

 

 در ابتدای صحبت‌هایت به موضوع ستاره‌ها در فوتبال دنیا اشاره کردی. به نظرت لیگ ما ستاره دارد؟

 اگر کسی ناراحت نشود من می‌گویم بازیکن خوب داریم اما ستاره نه. نسلی که من بازی می‌کردم امثال علی دایی ها، مجیدی ها، کریمی‌ها و ... بودند که به قول معروف اسم‌شان را تریلی نمی‌کشید اما الان چی. من اسم نمی‌آورم اما به پست اصلی خودم (دفاع چپ، وینگر چپ) اشاره می‌کنم. رقبای من امثال محمد نوازی، علیرضا امامی‌فر، مهرداد میناوند و... بودند که گرفتن جای آنها بسیار سخت بود اما الان...

 

جعفر برزگر

 

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش