پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۵۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۷۳۹۳
لیگ برتر و جام حذفی

امیدوارم کالدرون موفق باشد تا فحش نخورد

رهبری فرد: اگر عرب ۵ پیشکسوت را بشناسد به همه شام و نهار می‌دهم

بهروز رهبری‌فرد,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: پروین و دار و دسته اش به دنبال تصاحب پرسپولیس هستند.

حقیقت این است که بهروز رهبری‌فرد برای مدتی به یکباره غیبش زد! اصلاً معلوم نبود کجاست، چون جواب تلفن خبرنگاران را نمی‌داد. او بالاخره امروز تماس گرفت تا جویای یک خبر شود و به همین بهانه، با او مصاحبه انجام دادیم؛ بهروز هم مثل همیشه حرف‌های جنجالی به زبان آورد که در ادامه می‌خوانید. 

*چرا همراه با کاروان پیشکسوتان به ماهشهر نرفتی؟ 

دلیل نداشت آن‌ها را همراهی کنم. البته از علی پروین تعجب می‌کنم. نصف دوران زندگی من همراه با پروین بود. او همیشه به ما می‌گفت: «شما بازیکن پرسپولیس هستید، همه ایران شما را می‌شناسند. خودتان را برای ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومان خراب نکنید، به هر جشن و مراسمی نروید، بابت یک یا دو سکه طلا، وارد هر جمعی نشوید»، اما خودش خلاف این حرف‌ها را انجام می‌دهد. ۶، ۷ نفر را دور خودش جمع کرده، از این شهر به آن شهر می‌رود و شنیدم که بابت هر سفر، سکه هم می‌گیرد. علی‌آقا آدمی بود که از سفر با هواپیما هم می‌ترسید، اما حالا به خاطر یکی، دو تا سکه، در این هوای گرم از تهران به بندر ماهشهر هم می‌رود! 

*یعنی به تو تعارف هم نزدند که همراه‌شان باشی؟ 

نه ولی با مجتبی محرمی تماس گرفتند. مجتبی گفته بود هدیه‌ای هم می‌دهند که یک نفر جواب داد بله، سکه می‌دهند. مجتبی هم گفته بود بیایید خودم به همه شما سکه می‌دهم ولی در این گرما به ماهشهر نروید؛ برای نام پرسپولیس زشت است! این حرف را کسی به زبان آورده که شاید به همان یک سکه هم احتیاج داشته باشد، اما روحش بزرگ بود و نمی‌خواهد خودش را خراب کند. 

*بگذریم؛ شنیده‌ای که احتمال دارد مدیرعامل پرسپولیس را تغییر دهند؟ 

چرا از شنیدن این خبر، هول کرده‌اید! این همه مدیر بزرگ‎تر از ایرج عرب آمدند و رفتند، آب هم از آب تکان نخورد. مدیریت پرسپولیس مثل یک هدیه می‌ماند. هر وقت بخواهند یک مدیر را از جایی برکنار کنند به طوری که ناراحت نشود، به او صندلی مدیریت پرسپولیس را هدیه می‌دهند. طرف یک‌سال و چند ماه اینجا می‌ماند و بعد با فحش و شعار‌های اعتراضی فرار می‌کند و می‌رود. این ماجرا برای ده‌ها مدیر قبل از عرب بوده و بعد از عرب نیز برای همه پیش می‌آید. به عقیده من، بعد از امیر عابدینی که بدون شک می‌توانستیم نام «مدیر» را کنار نامش بنویسیم، بقیه فقط آمدند و رفتند تا چند روزی، عکس و مصاحبه‌شان در روزنامه‌ها باشد. این‌ها از رویانیان که بزرگ‌تر نیستند؛ به او گفتند این هدیه (مدیریت پرسپولیس) را بگیر و از ستاد سوخت برو! زشت است دست خالی از اینجا بروی! رویانیان وقتی مدیرعامل پرسپولیس شد، در عرض دو روز، به چنان محبوبیت و شهرتی رسید که در عرض ۶۰ سال نرسیده بود! 

*ولی بحث ثبات مدیریتی هم در میان است! 

کدام ثبات؟ پرسپولیس سه فصل قهرمان شد، هر بار یک نفر به عنوان مدیرعامل کنار جام ایستاد و عکس گرفت. همین آقای عرب مگر قبل از حضور در پرسپولیس، مدیر باشگاه بوده؟ من حاضرم ۵ نفر از پیشکسوتان پرسپولیس را به دیدار ایشان ببرم، اگر این ۵ نفر را شناخت، به همه خبرنگاران خبرورزشی یک روز هم ناهار بدهم و هم شام! وقتی از ثبات حرف می‌زنید، باید به پیشینه طرف نیز نگاه کنید؛ عرب به زودی از پرسپولیس می‌رود، آب هم از آب تکان نمی‌خورد. بود و نبود این مدل مدیران، هیچ تأثیری بر عملکرد پرسپولیس ندارد. قسم می‌خورم در یک جلسه با رویانیان، مجتبی محرمی هم حضور داشت. رویانیان از من خواست پیشکسوتانی که در جلسه هستند را معرفی کنیم، در نهایت اسم آقامجتبی را آوردیم، رویانیان گفت: «ایشان هوادار پرسپولیس هستند؟» گفتم: «اگر قابل بدانید، کاپیتان تیم ملی و پرسپولیس بودند!» مدیرانی که به باشگاه می‌آیند، از طیف فوتبال نیستند که بابت اخراج یا استعفای آنها، نگران شویم. تازه رویانیان که خودش می‌گفت اهل فوتبال نیست، آن مسائل را به وجود آورد، وای به حال بقیه. هوادار پرسپولیس باید یاد بگیرد که کمتر حرص بخورد. 

*می‌گویند یکی از گزینه‌ها برای جانشینی ایرج عرب، محمدحسن انصاری‌فرد است. شما چه شناختی از مدل مدیریتی انصاری‌فرد داری؟ 

واقعاً؟! واقعاً تعجب‌برانگیز است. شاید باورتان نشود ولی نیمی از بدهی‌های کنونی پرسپولیس به دوران مدیریت او در باشگاه برمی‌گردد. ما که نفهمیدیم انصاری‌فرد واقعاً درس مدیریت خوانده یا به صورت خودجوش، مدیر بوده؟ شما هر شبکه تلویزیونی را ببینید، انصاری‌فرد مشغول صحبت است. یک بار انصاری‌فرد چکی به من داد که متعلق به فردی به نام «تمدن یزدی» بود. دنبال چک را گرفتم و تا یزد رفتم، آن‌ها می‌گفتند چک را به صورت امانت به انصاری‌فرد دادند و حق نداشت این چک را خرج کند. به آن شکل مدیریت کرد که پرسپولیس به خاک سیاه نشست و هنوز هم بدهکار کلی بازیکن و مربی است. آدم خجالت می‌کشد روی چنین افرادی نام «مدیر» را بگذارد. من هیچ عناد شخصی با انصاری‌فرد ندارم، اما از کسانی که با ایشان کار کرده‌اند بپرسید چطور مدیریت می‌کند. می‌دانید اصل بحث چیست؟ 

*خودت بگویی بهتر است! 

علی پروین چند نفر را جمع کرده و یک تیم به نام پیشکسوتان درست کرده، حالا هم می‌خواهد باشگاه را در اختیار بگیرد. همین امروز (روز گذشته) مصاحبه کرده و از همه ایراد گرفته که چرا مدیریت پرسپولیس را به او و دار و دسته اش نمی‌دهند. نام انصاری‌فرد هم از همان سمت دار و دسته پروین سر زبان‌ها افتاده، اما پروین؛ اگر می‌خواهد پرسپولیس رو به جلو برود، اجازه بدهد خودش با همین امثال عرب و طاهری و این آدم‌ها پیشرفت کند. با حضور برخی پیشکسوتان، اتفاقاً پرسپولیس رو به عقب برمی‌گردد! بعضی از آن‌ها مدام پشت سر هم حرف می‌زنند، اما وقتی پای صد هزار تومان پول وسط باشد، با هم رفیق می‌شوند! اتفاقاً شنیده‌ام تمرین پیشکسوتان به خاطر حضور یک طلبکار همراه با مأمور در محل تمرین، برای همیشه لغو شد. این آدم‌ها می‌توانند باشگاه بزرگ پرسپولیس را مدیریت کنند؟ 

*باز هم بگذریم! گابریل کالدرون را چطور می‌بینی؟ 

گابریل شبیه پسر عموی من است! حاضرم عکس پسرعمویم را برای خبرورزشی بفرستم تا شباهت‌شان را ببینید! در بحث فنی که نمی‌شود فعلاً در موردش قضاوت کرد. برانکو فوتبال ایران را می‌شناخت و از روز اول، از همه مربیان خارجی شاغل در ایران جلوتر بود، اما کار برای کالدرون سخت است. نمی‌دانم او می‌خواهد هجومی بازی کند یا دفاعی ولی دعا می‌کنم در کارش موفق باشد، چون هم هواداران شاد می‌شوند و هم خودش فحش نمی‌خورد! بالاخره فوتبال ایران با همه جای دنیا فرق دارد، اینجا برای نتیجه گرفتن باید کار‌هایی بلد باشی که اصلاً ربطی به فوتبال ندارد!

khabarvarzeshi.com
  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش