دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۱۴ - ۰۷ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۱۴۸۹
لیگ برتر و جام حذفی

استقلال، لرزان‌ترین نیمکت در سال ۹۸

باشگاه استقلال,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
استقلال نه فقط در بخش بازیکنان و مدیریت پی‌درپی با تغییراتی مواجه شده و بی‌ثباتی بحث برانگیزی را تجربه کرده بلکه در بخش فنی خود و جایی که باید بیشترین ثبات وجود داشته باشد نیز لطمات بسیاری در ماه‌های اخیر دیده است. از ۸ ماه قبل تا کنون که استراماچونی برکنار شد و حالا که قرار است گزینه تازه‌ای سکان هدایت استقلال را به دست بگیرد و تا پایان فصل این تیم را هدایت کند چهار سرمربی نشستن روی نیمکت این باشگاه را تجربه کرده‌اند...

نهم اردیبهشت ماه سال جاری بود که مسئولان باشگاه استقلال وینفرد شفر را به تمرین این تیم راه ندادند و متعاقب آن فرهاد مجیدی زمام امور را در بخش فنی این باشگاه در دست گرفت و به عنوان سرمربی معرفی شد. شفر که از زمان حضورش در باشگاه استقلال یک سال و اندی می‌گذشت سرانجام به دلیل ناتوانی در رساندن این تیم به جام قهرمانی از سمتش کنار گذاشته شد تا فرصت سرمربیگری در استقلال به دستیارش فرهاد مجیدی برسد. یک جابه‌جایی کاملاً قابل پیش‌بینی که از زمان ورود فرهاد به مجموعه فنی استقلال احساس می‌شد و خیلی‌ها منتظر بودند مجیدی پا بگذارد جای پای وینفرد شفر.

فرهاد اما با استقلال نتایج آنچنان درخشانی نگرفت و شاید اگر او می‌توانست در زمان حضورش روی نیمکت استقلال لااقل در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا عملکرد بهتری از خود برجا بگذارد، شاید مدیران وقت هرگز حکم به برکناری‌اش نمی‌دادند. مدیرانی که منتظر بودند اگر مجیدی با استقلال نتیجه بگیرد این انتخاب را به نام خود بنویسند اما عوامل گوناگون دست به دست هم داد تا فرهاد به آنچه می‌خواست، نرسد و سرانجام همان مدیرانی که اسباب حضورش در استقلال را فراهم کرده بودند کنارش بگذارند.

مدیران باشگاه استقلال بعد از اینکه فصل به پایان رسید، اعلام کردند به دنبال گزینه بزرگ خارجی هستند و قصد دارند همچنان از مجیدی به عنوان دستیار استفاده کنند اما فرهاد حاضر به ادامه با استقلال نبود و رسیدن به رویاهای خود را در تیم امید ایران جست‌وجو کرد که در آن نقطه نیز دوام نیاورد. در این سو اما تصمیم‌گیران باشگاه استقلال مذاکرات پنهانی خود که به قول علی خطیر از فروردین ماه آغاز شده بود را با استراماچونی علنی کردند تا این مربی اواخر خرداد ماه به عنوان سرمربی استقلال برگزیده شود و عمر مربیگری مجیدی با استقلال بسیار کوتاه باشد.

حضور استراماچونی در استقلال نوید شکل‌گیری دورانی طلایی و احتمالاً بلند مدت را با این مربی ایتالیایی می‌داد. استرا در بدو ورود گرچه نتایج مطلوبی با استقلال در لیگ نوزدهم نگرفت اما خیلی زود توانست به استقلال سروشکلی قابل قبول و تحسین‌برانگیز بدهد تا این ذهنیت که او می‌تواند گم‌شده استقلال روی نیمکت مربیگری باشد بیش از هر زمان دیگری در ذهن هواداران این باشگاه تقویت شود.

استراماچونی به لحاظ محبوبیت نیز به جایگاه رفیعی رسیده بود تا این حس قدمی بیشتر به واقعیت نزدیک شود اما سفر ناگهانی او به ایتالیا و پیامد آن افشای اختلاف‌های ریشه‌ای با مدیران باشگاه استقلال سرانجام باعث شد تا این مربی محبوب نیز از استقلال جدا شود. عصر پنجشنبه هفته گذشته بود که باشگاه استقلال سرانجام جدایی قطعی استراماچونی را اعلام کرد. گرچه هنوز هم کورسوی امیدی به بازگشت وجود دارد اما واقعیت این است که باید جدایی این مربی را از استقلال قطعی دانست.

از فرهاد مجیدی هم به عنوان اصلی‌ترین گزینه برای جانشینی استراماچونی یاد می‌شود. گزینه‌ای که اواخر فصل پیش نیز به عنوان سرمربی در استقلال مشغول به کار شد. تفاوت این بار اما با دفعه قبل شاید مجیدی را در نهایت مجاب به عقب‌نشینی کند چرا که وضعیت استراماچونی با آنچه شفر تجربه می‌کرد بسیار متفاوت است. شفر آن اواخر محبوبیتش را میان استقلالی‌ها از دست داده بود و نتایج او به سمتی نمی‌رفت که هواداران امیدوار به قهرمانی تیم‌شان باشند.

استراماچونی اما اکنون از جایگاه رفیعی میان هواداران این باشگاه برخوردار است به طوری که حتی در فضای مجازی حملات بسیاری به مجیدی شده تا این سمت را نپذیرد! به هر حال چه فرهاد مجیدی سکان هدایت استقلال را به دست بگیرد چه نگیرد، فردی که بعد از استراماچونی به عنوان سرمربی سکان هدایت استقلال را در دست خواهد گرفت چهارمین سرمربی طی ۸ ماه خواهد بود! به این عدد خوب توجه کنید؛ چهار مربی در ۸ ماه! استقلال در بخش فنی خود به واقع در اوج بی‌ثباتی سیر می‌کند.

وضعیتی که هیچ‌یک از هواداران این باشگاه از آن رضایت ندارند و پرواضح است که کارشنان و اهل فن نیز آن را تأیید نخواهند کرد. مدیران باشگاه استقلال اما چاره‌ای جز انتخابی دیگر برای هدایت این تیم ندارند. چه مجیدی بیاید، چه نیاید بالاخره باید گزینه‌ای جای استراماچونی را در حوزه فنی استقلال بگیرد که این چهارمین سرمربی استقلال لقب خواهد گرفت و خیلی بعید است که این گزینه نیز در استقلال تاب بیاورد و با این تیم به فصل بعد برسد. از همین حالا برای نیمکت استقلال در فصل بعد نیز گزینه‌هایی مطرح شده و حتی گفته می‌شود امیر قلعه‌نویی به احتمال زیاد در استقلال صاحب قدرت خواهد شد و در این سمت خواهد نشست.

iran-varzeshi.com
  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش