چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۰ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۹۸۵
لیگ برتر و جام حذفی

استقلال در سالی که گذشت؛ دردسر‌های عظیم!

مشکلات باشگاه استقلال تهران در سال 98,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
سال ۹۸ برای استقلال چند روز است که تمام شده. سالی به معنای واقعی پر فرازونشیب که بی‌شک نشیب‌هایش به مراتب بیشتر بود.

به گزارش خبرورزشی، از دعوا و جنجال در جدال مقابل پرسپولیس گرفته تا تظاهرات هواداران! از اخراج یک سرمربی خارجی گرفته تا محبوب شدن یک سرمربی خارجی دیگر. از رفتن مدیرعامل تا استعفای سایر مدیران. استقلال در سال ۹۸ کلی سوژه داشت که به اتفاق مهم‌ترین آن‌ها را مرور می‌کنیم.

ناکامی در دربی ها

در حالی که ۱۰ روز از شروع سال جدید می‌گذشت، استقلال مقابل پرسپولیس صف‌آرایی کرد و در دیداری فوق العاده جنجالی با یک گل مغلوب حریف سنتی خود شد. اتفاقی که در آخرین روز تابستان نیز تکرار شد و آبی‌پوشان پایتخت دوباره با یک گل شهرآورد را واگذار کردند. نکته حائز اهمیت در هر دو بازی استقلال این بود که پنالتی خراب کرد. در جدال فروردین فرشید اسماعیلی توپ را هدر داد و در نبرد شهریور نیز علیرضا بیرانوند ضربه علی کریمی را مهار کرد.

کتک‌کاری در رختکن

استقلال امسال کتک‌کاری در رختکن را هم تجربه کرد. در بین دو نیمه شهرآورد فروردین میان فرشید باقری و بازیکنان خارجی کتک‌کاری شده و از طرف دیگر، مهدی رحمتی کاپیتان وقت آبی‌ها نیز به شدت مغضوب هواداران شد. طرفداران استقلال تأکید داشتند پنالتی‌زن تیم در آن بازی با دخالت مستقیم رحمتی عوض شد و اصلاً قرار نبود فرشید اسماعیلی پشت توپ قرار بگیرد. دامنه اعتراضات به رحمتی تا جایی بالا گرفت که او از همان مسابقه تا انتهای فصل نیمکت‌نشین شد و در نهایت هم از استقلال رفت.

اخراج شفر

دوران حضور وینفرد شفر در جمع آبی‌پوشان پایتخت بهار امسال به سررسید. پس از ناکامی مقابل پدیده در مشهد، مدیران وقت باشگاه استقلال به این نتیجه رسیدند که نمی‌توانند با سرمربی آلمانی خود ادامه همکاری دهند روی همین اصل شفر را برکنار کرده و سکان هدایت تیم را در اختیار فرهاد مجیدی گذاشتند. فرهاد در آن مقطع نتایج بسیار خوبی گرفت، اما در نهایت مدیریت باشگاه برای لیگ نوزدهم تیم را دست او نداد!

مرد ایتالیایی

از ابتدای تابستان دور جدید تمرینات استقلال با حضور یک سرمربی سرشناس آغاز شد. آندره‌آ استراماچونی سرمربی اسبق اینترمیلان حالا به جای هدایت آبی‌پوشان ایتالیایی، آبی‌های ایرانی را هدایت می‌کرد. تیم با استرا اصلاً خوب شروع نکرد و همان‌طور که نوشتیم، مقابل پرسپولیس هم مغلوب شد ولی با این وجود هیئت‌مدیره باشگاه استقلال پای استراماچونی ایستاد و در تصمیمی درست، او را برکنار نکرد.

اوج‌گیری

اندیشه‌های استراماچونی آرام‌آرام در استقلال جا افتاد و این تیم را به بهترین مجموعه لیگ برتر در نیمه دوم نیم‌فصل اول بدل کرد. آبی‌پوشان تمام رقبا را قلع‌وقمع می‌کردند. حریفان یکی پس از دیگری مقابل استقلال شکست می‌خوردند و حالا رؤیای قهرمانی برای هواداران نزدیک‌تر از هر زمان دیگری شده بود. رسیدن به صدر جدول و نمایشی که انصافاً طی یک دهه گذشته کمتر از استقلال شاهد بودیم. همه این‌ها خبر از موفقیت مجموعه می‌داد.

زوج فیل و فنجان

در کنار اوج‌گیری استقلال، این تیم صاحب بهترین زوج خط حمله لیگ برتر هم شده بود. مهدی قایدی و شیخ دیاباته هم خوب گل می‌زدند و هم خیلی خوب گل می‌ساختند. هماهنگی فوق العاده این دو نفر باعث شد تا رسانه‌ها به این زوج جدید لقب فیل و فنجان بدهند. همه چیز حکایت از آن داشت که استقلال شانس بسیار بالایی برای قهرمانی دارد و از میان قایدی و دیاباته هم یک نفر آقای گل لیگ می‌شود، اما ناگهان پس از بازی با شهرخودرو همه چیز عوض شد.

قهر استرا

آذرماه برای استقلال روز‌های بسیار عجیب و غریبی را رقم زد. در حالی که همه آماده قرعه‌کشی فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا شده بودند، آندره‌آ استراماچونی به دلیل عدم دریافت حقوق معوقه و برخی مسائل دیگر، قهر کرد و شبانه از ایران رفت! ماجرا خیلی زود به یک بحران برای باشگاه استقلال بدل شد و کار به تجمع هواداران مقابل ساختمان استقلال کشید. کار تا جایی بالا گرفت که امیرحسین فتحی مدیرعامل وقت باشگاه مجبور شد از سمت خود کناره‌گیری کند. وزارت ورزش هم برای اینکه دوباره برچسب پرسپولیسی بودن به وزیر چسبانده نشود، علاوه بر بسیج کردن امکانات خودش، از وزارت امور خارجه هم خواست تا در این رابطه به کمک استقلال بیاید.

ماراتن مذاکرات

استراماچونی رفت تا ماراتن مذاکرات میان او و مدیران استقلال آغاز شود. گفتگو‌هایی که در رم و دوحه انجام شد و بالغ بر ۲۰ روز یکی از سوژه‌های اصلی ورزش کشور شده بود طوری که حتی صدای اعتراض محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان را هم به آسمان برد. در نهایت همان‌طور که می‌شد حدس زد، استرا حاضر به بازگشت نشد. البته در روز‌هایی که او رفته بود، جواد زرینچه هم کناره‌گیری کرد. سرپرست استقلال در توجیه این مسئله به خبر ورزشی گفت‌: من رفتم تا به همه ثابت کنم چشمم دنبال سرمربیگری نبود.

بازگشت دوباره فرهاد

وقتی استراماچونی اعلام کرد قطعاً بازنمی‌گردد، فرهاد مجیدی بهترین گزینه برای هدایت استقلال بود. مردی که بزرگ‌ترین ریسک زندگی ورزشی‌اش را انجام داد و جانشین مربی محبوب ایتالیایی شد. فرهاد در همان قدم اول اعلام کرد تمایلی به همکاری با ستار همدانی (سرپرست جدید تیم) ندارد و ترجیح می‌دهد با سعید رمضانی کار کند. مجیدی آمد و انصافاً تیمش در هفته‌های آغازین نتایج فوق العاده‌ای هم کسب کرد. استقلال فرهاد واقعاً زیبا بازی می‌کرد، اما شیوع کرونا و تعطیلی مسابقات تمام رشته‌های او را پنبه کرد.

حاجی رفت و برگشت

... و بالاخره اینکه آمدن و رفتن علی فتح‌ا... زاده آخرین اتفاق مهم استقلال در سال است که دردسر‌های عظیمی را طی آن تجربه کرد. فتح‌ا... زاده که علاقه‌اش برای مدیرعامل شدن در استقلال بر هیچ‌کس پوشیده نیست، این بار خیلی زود در باشگاه به بن‌بست رسید و طی کمتر از ۱۷ روز استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کرد تا استقلال در این روز‌های کرونایی با دردسر مضاعفی مواجه شود.

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش