چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۱۳ - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۲۸۸
لیگ برتر و جام حذفی

مظلومی: گزینه جانشینی استرا بودم اما مجیدی را معرفی کردم

پرویزمظلومی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

سرمربی اسبق و پیشکسوت استقلال روزهای دور از فوتبال و تقریبا بدون هیجانی را سپری می‌کند، هرچند چندی‌پیش صحبت از حضورش به‌عنوان سرپرست یا مدیرفنی استقلال مطرح بود اما درنهایت به‌نظر رسید که با مخالفت فرهاد مجیدی این موضوع منتفی شده و مظلومی هم به خانه‌اش بازگشت. حالا با مدیرعاملی سعادتمند و دیدار او با گروه‌های مختلفی از پیشکسوتان استقلال این سوال پیش آمده که چرا پرویز مظلومی به‌عنوان یکی از بزرگان این تیم هنوز با سعادتمند دیدار نکرده و همین موضوع بهانه‌ای شد تا درخصوص مسائل مختلف ازجمله آخرین وضعیت استقلال، سرنوشت لیگ برتر، ماجرای مذاکره با او برای سرمربیگری، اعتراض هواداران به بیان برخی اظهارنظرها در صداوسیما و البته تازه‌ترین صحبت‌های سرپرست پرسپولیس با او صحبت کنیم. گفت‌وگوی «فرهیختگان» با مظلومی را در زیر می‌خوانید.

یک‌سری از پیشکسوتان استقلال در این مدت به‌دیدار سعادتمند رفتند. چطور شما برای ملاقات با مدیرعامل جدید استقلال هنوز اقدامی نکرده‌اید؟

 اتفاقا قبل از اینکه آقایان بروند با سعادتمند صحبت کردم. با او از گذشته در ارتباط هستم؛ آن زمان هم که رئیس هیات‌مدیره استقلال بود خیلی خواهش کردیم تا استعفا ندهد اما جوی بود که خودش اعتقاد داشت نمی‌تواند در آن فضا کار کند، اما حالا که مدیرعامل شده برای سعادتمند آرزوی موفقیت می‌کنم هرچند با هم در ارتباطیم و از ما هم مشورت می‌گیرد.

 چرا برای دیدار دوباره با او به دفتر باشگاه نرفتید؟

 اتفاقا به سعادتمند گفتم اگر نیایم بهتر است! یک‌بار که رفتم کلی سروصدا و حرف‌وحدیث به‌پا شد؛ همان زمان که بحث سرپرستی من در استقلال پیش آمد. بنابرین به او گفتم بهتر است فعلا به باشگاه نزدیک نشوم و اگر کاری هست من از دور در خدمتم! اتفاقا از من هم دعوت کرده بود ولی من هم شرایط و دلایل خاص خودم را داشتم.

 به‌نظر شما سعادتمند در استقلال موفق می‌شود؟

او مدیر خوبی است ولی به خودش هم گفتم که اگر به‌اصطلاح چپش پر است و پشتوانه قوی مالی دارد می‌تواند موفق شود در غیر این صورت این امر محقق نخواهد شد، چون فعلا مشکل استقلال مالی است و باید به مدیریت کمک شود.

اتفاقا خیلی از مدیران هم بودند که وضع مالی مناسبی داشتند، اما مدیریت خوبی را از خود در دو باشگاه پرطرفدار ارائه ندادند؟

در هر صورت سعادتمند سالیان سال است که در ورزش کشور مدیر بوده، از تربیت‌بدنی شهرستان گرفته تا معاون وزیر و مدیریت تیم‌های باشگاهی و سرپرستی چند فدراسیون. او در عرصه مدیریت کار کرده ضمن اینکه خودش هم فوتبالیست بوده و این موضوع خیلی مهم است چون درد فوتبالیست‌ها را می‌داند. صحبت‌های او خوب و امیدوارکننده بود و بین هواداران نیز امیدهایی را به‌وجود آورد.

 البته یک‌سری این صحبت‌ها را وعده ‌و وعید می‌دانند.

حتما به او هم قول دادند که این‌طور وعده می‌دهد و امیدوارم ان‌شاءالله به قول‌هایی که به او دادند و او را مدیرعامل کردند، عمل کنند.

 منظورتان وزارت ورزش و شخص وزیر است؟

 بالاخره وزارت ورزش هر فردی را مدیر می‌کند باید به او زمان بدهد تا ازلحاظ اقتصادی روی پایش بایستد. مدیریت در این دو تیم زمان می‌برد، الان هم که استقلال یک‌سری بدهی‌هایی دارد که باید به‌سرعت پرداخت شود. خیلی از موارد در مدیریت به‌خصوص فوتبال در کوتاه‌مدت ممکن نیست و زمانبر است.

به‌نظر می‌رسد عجله سعادتمند برای رو کردن اسامی برخی اسپانسرها تا اینجا کارش را خراب کرده است.

 بالاخره بحث اسپانسر و بی‌پولی هم هست. در گذشته هم یک‌سری از همین پول‌ها به‌خاطر مشکلات مالی پیشخور شده و دست‌وپای سعادتمند بسته است، اما ازلحاظ مالی باید به او کمک کرد هرچند خودش فکرهای اقتصادی خیلی خوبی دارد اما این موارد زمانبر است‌. ایده و فکرهای سعادتمند ازلحاظ مالی را بسیار عالی دیدم اما باید زمان را هم درنظر گرفت. به‌طور مثال تا پایان فروردین‌ماه باید یک مقدار از قرارداد بازیکنان پرداخت می‌شد و ازسوی دیگر حدود دومیلیون دلار هم باید به طلبکاران خارجی استقلال پرداخت کند، افرادی مانند استراماچونی و شفر و پسرش و همچنین بازیکنان خارجی که قراردادشان را فسخ کرده و از استقلال رفتند. همه اینها قوز بالا قوز است و باید همه آنها را تامین کند. فکر می‌کنم به او هم قول‌هایی دادند که حکم مدیریت را گرفته است و ان‌شاءالله که برای پرداخت بدهی‌ها هم از طلبکاران زمان گرفته باشد، اما به‌هرصورت باید آنها را پرداخت کند تا استقلال دچار مشکل نشود. وقفه در لیگ به‌خاطر کرونا هم باعث شده به بحث مطالبات زمان بخورد در غیر این صورت مدام باید اخبار اعتصاب و اعتراض بازیکنان را می‌شنیدیم و چه‌بسا کسر امتیاز و سایر جرایم از سوی فیفا هم پیش می‌آمد.

خود شما دل‌تان برای فوتبال تنگ نشده است؟

 در هر صورت ما هم دور از فوتبال نیستیم و امیدوارم بازهم شرایط امسال طوری فراهم شود که به عرصه برگردم، اما فعلا مهم‌ترین شرایط بحث کرونا و سلامتی مردم است که ارجحیت دارد. امیدوارم این ویروس و بیماری به‌زودی در دنیا از بین برود چون اگر حتی یک نفر دیگر هم همچنان کرونا داشته باشد بازهم مطمئنا این ویروس شیوع پیدا می‌کند.

 یک انتقاد از پیشکسوتان مطرح است که چرا آنقدر زود و بدون درنظر گرفتن برخی مسائل به دیدار مدیرعامل جدید می‌روند. آیا بهتر نیست بعد از ثبات مدیریتی و اتفاقات مثبت اجرایی این دیدارها انجام شود؟

 بله، عجله می‌کنیم و همه‌چیزمان از روی عجله است. اجازه دهید طرف بنشیند و حکم خشک شود و بعد ادعای هرچیزی را که می‌خواهید مطرح کنید، اما پیشکسوتان هم نگران شرایط استقلال هستند چون برای این تیم زحمت کشیده‌اند و دوست ندارند این تیم به مشکل بخورد یا جرایمی ازسوی فیفا به‌خاطر بی‌پولی پیش بیاید که دودش به چشم استقلال برود اما نباید عجله کرد. باید با صبر و فرصت‌دادن کارها را پیش برد و امیدوارم به سعادتمند هم فرصت بدهند تا ببینیم چه‌کاره است. صحبت‌هایش خیلی خوب بود و امیدوارم در عمل هم آنها را ثابت کند.

چندوقت پیش صحبت از سرپرستی یا مدیریت فنی شما در استقلال مطرح شد، هرچند خیلی زود پرونده این موضوع هم بسته شد و این اتفاق نیفتاد.

اتفاقا آقای خلیل‌زاده بحث مدیرفنی را مطرح کردند و من قبول نکردم چون آن زمانی که در کمیته فنی بودم دیدم خیلی از این مباحث در فوتبال ما برش ندارد به همین دلیل بحث سرپرستی را پیش کشیدند و هیات‌مدیره هم آن را تایید کرد که در صحبت با آنها اعلام کردم آیا همه‌چیز ردیف است و حتی گفتم که در حوزه سرپرستی نمی‌توانم خیلی کمک کنم چون کار من فنی و در زمین است، اما به من گفتند تیم بزرگ‌تر ندارد و شما بیا و به استقلال کمک کن! من هم دوست داشتم کنار استقلال به این تیم کمک کنم.

 پس چرا این اتفاق نیفتاد؟

من پرسیدم که آیا همه‌چیز روبه‌راه است و با مجیدی هم هماهنگ کرده‌اید که به من اعلام کردند فقط بیا چون این موضوع در حیطه مدیریت و هیات‌مدیره باشگاه است و به سرمربی کاری ندارد و این موضوع هم تمام شده است.

البته قبل از شما برای مدت کوتاهی ستار همدانی سرپرست استقلال شد که بعدا این‌طور مطرح شد که با نظر مجیدی همدانی از استقلال رفت.

 درست است اما ما در جلسه‌ای که گذاشتیم صحبت‌های‌مان را کردیم که به‌یک‌باره بعد از آن جبهه‌گیری‌هایی شد. درنهایت دیدم با این شرایط ماندن ندارد و گفتم شما را به‌خیر و ما را به سلامت! ما می‌خواستیم کمک‌حال استقلال باشیم و به فرهاد کمک کنیم.

 شاید هم فرهاد مجیدی از برخی موارد هراس داشت که اجازه نداد سرمربی سابق استقلال سرپرست شود.

 اتفاقا خود فرهاد می‌دانست که من اصلا قصد سرمربیگری در استقلال را ندارم فقط می‌خواهم به او کمک کنم. فرهاد همیشه در هر تیمی که بود از من مشاوره می‌گرفت حتی در تیم امید یا قبل از اینکه به استقلال بیاید هم از من مشاوره فنی می‌گرفت و با هم صحبت می‌کردیم. رابطه ما با هم خیلی خوب بود اما شاید رودربایستی کرده که بخواهد از من به‌عنوان سرپرست درخواست‌هایی داشته باشد. در هر صورت من قبلا سرمربی‌اش بودم و این‌طور شنیدم که گویا خودش در این زمینه با سعید رمضانی راحت‌تر است.

اما مجید نامجومطلق هم بزرگ‌تر مجیدی است اما آنها به‌راحتی با هم کار می‌کنند.

 درست است، پورحیدری هم زمانی که من سرمربی استقلال بودم سرپرست این تیم و احترامش بر من واجب بود. ازلحاظ فنی نیز از او کمک می‌گرفتم و بزرگ‌تر ما بود و بچه‌ها هم از او حرف‌شنوی داشتند و خیلی از کارها با وجود او خیلی خوب پیش می‌رفت، با این حال قصد من فقط کمک‌کردن بود. فرهاد می‌داند که بعد از رفتن استراماچونی یکی از کاندیداهای مربیگری من بودم اما خود من مجیدی را برای سرمربیگری استقلال پیشنهاد دادم، همان زمان هم مصاحبه کرده و به باشگاه هم اعلام کردم با فرهاد صحبت کنند و او آمادگی سرمربیگری در استقلال را دارد، بنابراین من قصد سرمربیگری در تیم را نداشتم که او بخواهد نگران این موضوع باشد.

 پس به‌قول خودتان شاید بحث رودربایستی با شما بوده است.

بله، همین‌طور است چون می‌گفت اگر کاری بخواهم، با رمضانی راحت‌ هستم و به او راحت‌تر می‌گویم.

البته این دومین تقابل شما با فرهاد در بحث سرمربیگری بود و در بار اول هم بعد از شکست ۴تایی مقابل پرسپولیس یک‌بار دیگر این موضوع مطرح شده بود که شاید مجیدی جانشین شما در استقلال شود.

 بله و آن زمان هم مجیدی گفته بود چون مظلومی سرمربی استقلال است من نمی‌آیم.

اصولا با داشتن کمیته فنی در استقلال موافق هستید؟

 این موضوع در باشگاه‌های دنیا امر مرسومی است و باشگاه‌های ما باید کمیته فنی داشته باشند. این کمیته باید درخصوص سرمربی یک تیم تصمیم بگیرد و روی لیست ورودی و خروجی سرمربی نظارت کند. این نمی‌شود که هرکسی را خواستند بگیرند یا رد کنند چون این خودش به‌نوعی دلال‌بازی می‌شود. کمیته فنی اگر با قدرت کار کند در فوتبال ما خیلی مفید است اما اگر بخواهد کشک باشد، بهتر است که اصلا نباشد.

کمی هم به لیگ امسال بپردازیم. گفته می‌شود باید لیگ را تعطیل کنند و جام قهرمانی را به پرسپولیس بدهند.

 لیگ اگر ادامه پیدا کند باید بسیاری از موارد را درنظر گرفت و احتمالا هم بدون تماشاگر از سر گرفته خواهد شد، البته فقط لیگ برتر مطرح نیست و باید تکلیف سایر لیگ‌های دیگر ازجمله زیرگروه‌ها و تمامی رده‌های سنی هم مشخص شود. البته یک راه دیگر هم وجود دارد که لیگ را تعطیل کرده و از سال آینده آن را از نو آغاز کنند اما اینکه بخواهند بدون برگزاری بازی‌های هفته‌های آینده و انجام لیگ قهرمان را مشخص کنند غیرمنطقی و غیرعقلانی است، همان‌طور که فیفا هم زیربار این موضوع نرفت. تعیین قهرمان در این وضع اصلا قابل‌قبول نیست، یا باید لیگ را تعطیل کنند یا بدون تماشاگر برگزار کنند که آن‌هم لذت و هیجان از بین می‌برد.

سرپرست پرسپولیس هم شمشیر را برای استقلالی‌ها از رو بسته و صحبت‌هایی را مطرح کرد که به‌مذاق استقلالی‌ها خوش نیامد.

من از پیشکسوتان پرسپولیس می‌خواهم که در جایگاه خودشان صحبت کنند چون به‌نفع خودشان است. همچنین استقلالی‌ها هم باید این موضوع را رعایت کنند. من برای فوتبال مملکت هم صحبت می‌کنم. بر فرض که الان قهرمان را مشخص کردیم، تکلیف سقوط‌کننده‌ها چه می‌شود یا صعودکننده‌ها چه تیم‌هایی هستند. الان هم استقلال ۱۰ بازی دیگر دارد که می‌شود ۳۰ امتیاز. چه کسی می‌گوید این اختلاف جبران‌شدنی نیست؟ درگذشته بارها چنین شرایطی وجود داشته، به‌طور مثال همین استقلال از پنج بازی سه امتیاز برای قهرمانی می‌خواست که درنهایت هم قهرمان نشد یا یادم می‌آید یک‌بار ۶ امتیاز از سپاهان پیش بودیم اما درنهایت این تیم قهرمان شد.

پیروانی گفته استقلالی‌ها به قهرمانی‌های این تیم حسادت می‌کنند.

قطعا این‌طور نیست. چندسالی هم استقلال از آنها جلوتر بود و قهرمانی می‌آورد، الان هم که می‌بینید صدرنشین بلامنازع ادوار لیگ است. آیا حسادت دارد؟ به کسی هم تهمت نمی‌زنیم. به‌نظر من پرسپولیس اگر می‌خواهد قهرمان شود باید در زمین این اتفاق بیفتد و مثل سوپرجام نشود که در کمیته‌های قضایی فدراسیون جام بگیرد.

برخی اظهارنظرها در صداوسیما درباره استقلال و تاریخ این باشگاه هم صدای هواداران تیم را درآورد.

برخی از این مجریان جوان و احساساتی هستند و جناح‌بندی و صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند که به‌مذاق هواداران خوش نمی‌آید اما باید یک بزرگ‌تر در صداوسیما جلوی آنها را بگیرد. کسی که به تیمی علاقمند است می‌تواند علاقه‌اش را حفظ کند اما نیازی نیست در رسانه ملی علاقه‌اش را در بوق‌وکرنا کرده و اعصاب هواداران را خرد کند.

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش