چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۱ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۱۲۲۹
لیگ برتر و جام حذفی

عمران زاده: فتح‌الله‌زاده وقتی می‌بیند اوضاع بروفق مرادش نیست می‌رود

حنیف عمران زاده,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
پیشکسوت استقلال هم مثل هواداران این تیم از اوضاع آشفته باشگاه ناراحت است.

به گزارش ایلنا، از دید عمران‌زاده که سال‌ها در استقلال توپ زده این استقلال بحرانی‌ترین استقلال تمام طول تاریخ است. تیمی که فضایی بسیار متشنج دارد. حنیف از نگرانی‌هایش نسبت به آینده استقلال می‌گوید.

* استقلال در ماه‌های اخیر تحولات بسیاری داشته و اخیراً هم سعادتمند مدیرعامل شده که به نظر می‌رسد رابطه مطلوبی با فرهاد مجیدی ندارد.

مسبب این همه تغییر و تحولات تصمیم‌گیران باشگاه در وزارت ورزش هستند. من در طول تاریخ باشگاه استقلال به یاد ندارم که این همه تغییر و تحول شده باشد. ما هم زمانی که در استقلال فوتبال بازی می‌کردیم که زمانش زیاد هم دور نیست، مشکلاتی داشتیم اما خداوکیلی این شکلی نبود که حالا داریم می‌بینیم. هیچ وقت وضعیت استقلال به این خرابی نبوده است.

* انتصاب‌های اخیر در باشگاه استقلال را آیا گره‌گشا می‌بینی؟

امیدوارم که گره‌گشا باشد اما شما ببینید آیا تیمی که این همه تغییر در هیأت مدیره‌اش دارد می‌تواند به این زودی نتیجه بگیرد. اخیراً آقای سعادتمند به عنوان مدیرعامل انتخاب شدند. یادم می‌آید آقای سعادتمند وقتی در هیأت مدیره به عنوان رئیس فعالیت می‌کرد می‌گفت ۱۸ دلیل دارم که از استقلال جدا شوم که درنهایت به همان دلایلی که خودش می‌دانست از استقلال رفت. سؤال من از ایشان این است که حالا چه اتفاقی افتاده وآیا آن ۱۸ دلیل دیگر وجود ندارد که ایشان حاضر شده به عنوان مدیرعامل در استقلال فعالیت کند؟ البته این سؤال را نمی‌پرسم که خدای ناکرده بخواهم ایشان را تخریب کنم. به هرحال سعادتمند هم تازه در استقلال امور را در دست گرفته و اعتقاد دارم باید قدری به او زمان داد اما می‌خواهم به شما بگویم که در هیأت مدیره استقلال چه اتفاقاتی رخ داده است.

* الان که فقط دو عضو هیأت مدیره دارد.

بله، همان زمان که سعادتمند رئیس هیأت مدیره بود و رفت مدت‌ها استقلال کسی را به جای او در هیأت مدیره نداشت و تصمیم‌گیران باشگاه هیأت مدیره را با ۴ نفر اداره کردند. چیزی حدود ۴ ماه تیم بدون عضو جدید هیأت مدیره کارش را ادامه داد. شما اگر به وضعیت هیأت مدیره  مدیران استقلال نگاه کنید به عمق فاجعه پی می‌برید. فتحی که مدتی مدیرعامل بود والان بابت خرابی‌هایی که در استقلال به بار آورده حتی ترفیع هم گرفته و مدیر مجموعه ورزشی انقلاب شده بلاهای زیادی سر استقلال در آورد. در زمان او بود که نسخه استرا را هم پیچیدند و اگر فشار هواداری نبود هنوز که هنوز است فتحی در استقلال مدیریت می کرد. بعد از فتحی هم مدتی خلیل‌زاده در رأس اموربود و درنهایت حاجی فتح‌الله‌زاده آمد.

* فتح‌الله‌زاده هم نتوانست در استقلال دوام بیاورد و دیدید که خیلی زود از سمت خود استعفا کرد. استعفایی که برای خیلی‌ها به یک ابهام بزرگ تبدیل شده است.

فتح‌الله‌زاده هم وقتی می‌بیند اوضاع بروفق مرادش نیست و نمی‌تواند کاری انجام دهد، می‌رود. اوضاع استقلال به حدی خراب بود که فتح‌الله‌زاده با این همه سال تجربه نتوانست دوام بیاورد. حالا شما تصور می‌کنید افراد دیگر می‌توانند؟ خب، من امیدوارم بتوانند اما تا حالا که کسی نتوانسته. شما نگاه کنید در هیأت مدیره استقلال در ماه‌های اخیر چه قدر تغییر انجام شده. ماجدی عضو فوتبالی هیأت مدیره الان کجا است؟ منزوی چی؟ ایشان هم تجربه فوتبالی دارند و سال‌ها در هیأت مدیره بودند. چرا او در هیأت مدیره فعالیت ندارد؟ اینها نشان می‌دهد که استقلال در چه بحرانی گرفتار شده است.

* به بازیکنان استقلال بابت اعتراض‌های اخیرشان حق می‌دهی؟

بازیکنان استقلال الان ماه‌ها است فوتبال بازی نکرده‌اند که از لحاظ روحی و روانی برای آنها مشکل‌ساز است. شما خودتان را بگذارید جای بازیکن. نه می‌توانید بازی کنید نه تمرین و باشگاه هم که پول‌تان را نمی‌دهد؟ چه توقعی می‌شود داشت؟ البته با این واکنش تند هم مخالفم اما باید تا حدی هم به بازیکن حق داد. تا کی باید صبر کنند؟ ترکش این اعتراض‌ها هم که به مدیر رسانه‌ای استقلال خورد درحالی که به نظر من بازیکنان و مربیان خودشان عقل و شعور دارند و با علم کافی نسبت به رفتارهای باشگاه واکنش نشان داده‌اند. من وقتی این وضعیت را می‌بینم به خودم می‌گویم با این استقلال نمی‌شود کاری کرد. حتی به این فکر می‌کنم که خود سعادتمند هم به زودی استقلال را ترک خواهد کرد. من از شما یک سؤال دارم که وضعیت استقلال را دنبال می‌کنید؟ می‌دانید تا چه زمان پول اسپانسرهای استقلال پیشخور شده؟

* نقل قول‌های متفاوتی شده. برخی می‌گویند تا سال ۱۴۰۰ و برخی هم اعداد دیگری.

باشگاه استقلال تا سال ۱۴۰۲ پول اسپانسر خود را پیش، پیش گرفته و خورده است. یعنی هیچ راه درآمدزایی وجود ندارد. سؤال من این است که سعادتمند در این شرایط چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ بدون پول می‌شود کار کرد؟ نه، هرگز! در استقلال نمی‌شود چون من در این تیم بازی کرده‌ام و می‎‌دانم چه اتفاقاتی رخ می‌دهد.

* ‌در لا‌به‌لای تنش‌های اخیر گفته شد که هیچ بعید نیست مجیدی از سمت خود کنار برود. آیا مجیدی تصمیم درستی خواهد گرفت؟

اینکه مجیدی استعفا کند یا نه، نمی‌دانم اما هیچ مربی در دنیا نمی‌تواند با امیدواری کاذب کار کند. تیمی که زمین تمرین ندارد و مشکلاتی از این قبیل، روح و روان سرمربی‌اش را آزار می‌دهد. باور کنید اگر ماجرای گل در آمدن در زمین تمرین ورزشگاه انقلاب رسانه‌ای نمی‌شد هرگز به این زمین نمی‌رسیدند. به نظر من مجیدی باید هرطور شده امسال را رد کند و برود و با گرفتن یک سهمیه قال قضیه را بکند اما از سال آینده با یک برنامه‌ریزی مطلوب وارد لیگ شود. استقلال نباید محل تست دادن مدیران باشد! هرکسی را می‌آورند چند وقتی در استقلال تست مدیریت می‌دهد و می‌رود. این وضعیت حکایت داوران لیگ دو و لیگ سه را دارد که به آنجا می‌روند تا آبدیده شوند بعد به لیگ برتر بیایند. در استقلال هم این ماجرا رخ داده است. به هرحال امیدوارم هرچه زودتر مشکلات استقلال برطرف شود. ما هم که بیرون گودیم خسته شدیم.

* بگذریم. از مربیگری در نساجی لذت می‌بری؟

لذت می‌برم چون اینجا همه چیز سرجای خودش است و هم تکلیف مالک معلوم است، هم مدیرعامل و هم کادرفنی. مشکلات مالی هم که نداریم و تیم فقط به تمرینات خود می پردازد. من در حال گذراندن اولین تجربه مربیگری در لیگ برتر هستم. پله‌های مربیگری را هم یکی بعد از دیگری سپری کرده‌ام. اما انصافاً مربیگری از فوتبال بازی کردن سخت‌تر است. وقتی بازی می‌کنی فقط یک وظیفه داری اما وقتی مربی هستی وظایف دیگری هم داری. کار خیلی پراسترسی است. به خصوص در زمان بازی‌ها.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش