پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۰۱ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۱۲۲۹
لیگ برتر و جام حذفی

عمران زاده: فتح‌الله‌زاده وقتی می‌بیند اوضاع بروفق مرادش نیست می‌رود

حنیف عمران زاده,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
پیشکسوت استقلال هم مثل هواداران این تیم از اوضاع آشفته باشگاه ناراحت است.

به گزارش ایلنا، از دید عمران‌زاده که سال‌ها در استقلال توپ زده این استقلال بحرانی‌ترین استقلال تمام طول تاریخ است. تیمی که فضایی بسیار متشنج دارد. حنیف از نگرانی‌هایش نسبت به آینده استقلال می‌گوید.

* استقلال در ماه‌های اخیر تحولات بسیاری داشته و اخیراً هم سعادتمند مدیرعامل شده که به نظر می‌رسد رابطه مطلوبی با فرهاد مجیدی ندارد.

مسبب این همه تغییر و تحولات تصمیم‌گیران باشگاه در وزارت ورزش هستند. من در طول تاریخ باشگاه استقلال به یاد ندارم که این همه تغییر و تحول شده باشد. ما هم زمانی که در استقلال فوتبال بازی می‌کردیم که زمانش زیاد هم دور نیست، مشکلاتی داشتیم اما خداوکیلی این شکلی نبود که حالا داریم می‌بینیم. هیچ وقت وضعیت استقلال به این خرابی نبوده است.

* انتصاب‌های اخیر در باشگاه استقلال را آیا گره‌گشا می‌بینی؟

امیدوارم که گره‌گشا باشد اما شما ببینید آیا تیمی که این همه تغییر در هیأت مدیره‌اش دارد می‌تواند به این زودی نتیجه بگیرد. اخیراً آقای سعادتمند به عنوان مدیرعامل انتخاب شدند. یادم می‌آید آقای سعادتمند وقتی در هیأت مدیره به عنوان رئیس فعالیت می‌کرد می‌گفت ۱۸ دلیل دارم که از استقلال جدا شوم که درنهایت به همان دلایلی که خودش می‌دانست از استقلال رفت. سؤال من از ایشان این است که حالا چه اتفاقی افتاده وآیا آن ۱۸ دلیل دیگر وجود ندارد که ایشان حاضر شده به عنوان مدیرعامل در استقلال فعالیت کند؟ البته این سؤال را نمی‌پرسم که خدای ناکرده بخواهم ایشان را تخریب کنم. به هرحال سعادتمند هم تازه در استقلال امور را در دست گرفته و اعتقاد دارم باید قدری به او زمان داد اما می‌خواهم به شما بگویم که در هیأت مدیره استقلال چه اتفاقاتی رخ داده است.

* الان که فقط دو عضو هیأت مدیره دارد.

بله، همان زمان که سعادتمند رئیس هیأت مدیره بود و رفت مدت‌ها استقلال کسی را به جای او در هیأت مدیره نداشت و تصمیم‌گیران باشگاه هیأت مدیره را با ۴ نفر اداره کردند. چیزی حدود ۴ ماه تیم بدون عضو جدید هیأت مدیره کارش را ادامه داد. شما اگر به وضعیت هیأت مدیره  مدیران استقلال نگاه کنید به عمق فاجعه پی می‌برید. فتحی که مدتی مدیرعامل بود والان بابت خرابی‌هایی که در استقلال به بار آورده حتی ترفیع هم گرفته و مدیر مجموعه ورزشی انقلاب شده بلاهای زیادی سر استقلال در آورد. در زمان او بود که نسخه استرا را هم پیچیدند و اگر فشار هواداری نبود هنوز که هنوز است فتحی در استقلال مدیریت می کرد. بعد از فتحی هم مدتی خلیل‌زاده در رأس اموربود و درنهایت حاجی فتح‌الله‌زاده آمد.

* فتح‌الله‌زاده هم نتوانست در استقلال دوام بیاورد و دیدید که خیلی زود از سمت خود استعفا کرد. استعفایی که برای خیلی‌ها به یک ابهام بزرگ تبدیل شده است.

فتح‌الله‌زاده هم وقتی می‌بیند اوضاع بروفق مرادش نیست و نمی‌تواند کاری انجام دهد، می‌رود. اوضاع استقلال به حدی خراب بود که فتح‌الله‌زاده با این همه سال تجربه نتوانست دوام بیاورد. حالا شما تصور می‌کنید افراد دیگر می‌توانند؟ خب، من امیدوارم بتوانند اما تا حالا که کسی نتوانسته. شما نگاه کنید در هیأت مدیره استقلال در ماه‌های اخیر چه قدر تغییر انجام شده. ماجدی عضو فوتبالی هیأت مدیره الان کجا است؟ منزوی چی؟ ایشان هم تجربه فوتبالی دارند و سال‌ها در هیأت مدیره بودند. چرا او در هیأت مدیره فعالیت ندارد؟ اینها نشان می‌دهد که استقلال در چه بحرانی گرفتار شده است.

* به بازیکنان استقلال بابت اعتراض‌های اخیرشان حق می‌دهی؟

بازیکنان استقلال الان ماه‌ها است فوتبال بازی نکرده‌اند که از لحاظ روحی و روانی برای آنها مشکل‌ساز است. شما خودتان را بگذارید جای بازیکن. نه می‌توانید بازی کنید نه تمرین و باشگاه هم که پول‌تان را نمی‌دهد؟ چه توقعی می‌شود داشت؟ البته با این واکنش تند هم مخالفم اما باید تا حدی هم به بازیکن حق داد. تا کی باید صبر کنند؟ ترکش این اعتراض‌ها هم که به مدیر رسانه‌ای استقلال خورد درحالی که به نظر من بازیکنان و مربیان خودشان عقل و شعور دارند و با علم کافی نسبت به رفتارهای باشگاه واکنش نشان داده‌اند. من وقتی این وضعیت را می‌بینم به خودم می‌گویم با این استقلال نمی‌شود کاری کرد. حتی به این فکر می‌کنم که خود سعادتمند هم به زودی استقلال را ترک خواهد کرد. من از شما یک سؤال دارم که وضعیت استقلال را دنبال می‌کنید؟ می‌دانید تا چه زمان پول اسپانسرهای استقلال پیشخور شده؟

* نقل قول‌های متفاوتی شده. برخی می‌گویند تا سال ۱۴۰۰ و برخی هم اعداد دیگری.

باشگاه استقلال تا سال ۱۴۰۲ پول اسپانسر خود را پیش، پیش گرفته و خورده است. یعنی هیچ راه درآمدزایی وجود ندارد. سؤال من این است که سعادتمند در این شرایط چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ بدون پول می‌شود کار کرد؟ نه، هرگز! در استقلال نمی‌شود چون من در این تیم بازی کرده‌ام و می‎‌دانم چه اتفاقاتی رخ می‌دهد.

* ‌در لا‌به‌لای تنش‌های اخیر گفته شد که هیچ بعید نیست مجیدی از سمت خود کنار برود. آیا مجیدی تصمیم درستی خواهد گرفت؟

اینکه مجیدی استعفا کند یا نه، نمی‌دانم اما هیچ مربی در دنیا نمی‌تواند با امیدواری کاذب کار کند. تیمی که زمین تمرین ندارد و مشکلاتی از این قبیل، روح و روان سرمربی‌اش را آزار می‌دهد. باور کنید اگر ماجرای گل در آمدن در زمین تمرین ورزشگاه انقلاب رسانه‌ای نمی‌شد هرگز به این زمین نمی‌رسیدند. به نظر من مجیدی باید هرطور شده امسال را رد کند و برود و با گرفتن یک سهمیه قال قضیه را بکند اما از سال آینده با یک برنامه‌ریزی مطلوب وارد لیگ شود. استقلال نباید محل تست دادن مدیران باشد! هرکسی را می‌آورند چند وقتی در استقلال تست مدیریت می‌دهد و می‌رود. این وضعیت حکایت داوران لیگ دو و لیگ سه را دارد که به آنجا می‌روند تا آبدیده شوند بعد به لیگ برتر بیایند. در استقلال هم این ماجرا رخ داده است. به هرحال امیدوارم هرچه زودتر مشکلات استقلال برطرف شود. ما هم که بیرون گودیم خسته شدیم.

* بگذریم. از مربیگری در نساجی لذت می‌بری؟

لذت می‌برم چون اینجا همه چیز سرجای خودش است و هم تکلیف مالک معلوم است، هم مدیرعامل و هم کادرفنی. مشکلات مالی هم که نداریم و تیم فقط به تمرینات خود می پردازد. من در حال گذراندن اولین تجربه مربیگری در لیگ برتر هستم. پله‌های مربیگری را هم یکی بعد از دیگری سپری کرده‌ام. اما انصافاً مربیگری از فوتبال بازی کردن سخت‌تر است. وقتی بازی می‌کنی فقط یک وظیفه داری اما وقتی مربی هستی وظایف دیگری هم داری. کار خیلی پراسترسی است. به خصوص در زمان بازی‌ها.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش