معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در نشست مشترک روسای فدراسیونهای ورزشی گفت: مجوزهایی برای برگزاری مسابقات صادر شده که بزودی اعلام خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی نژاد در نشست مشترک روسای فدراسیون های ورزشی با وزیر و معاونان وزارت ورزش و جوانان و رییس کمیته ملی المپیک که در آکادمی ملی المپیک در حال برگزاری است، با بیان این که شیوع ویروس کرونا شرایط خاصی را در دنیا و به تبع آن ورزش ایجاد کرده است، افزود: در اولین روزهای شیوع این بیماری در کشور (دوم اسفند) ستاد مقابله با کرونا در ورزش تشکیل و آغاز به کار کرد که اولین اقدامات آن اعمال محدودیت های مسابقات و تمرینات ورزشی بود.
وی ادامه داد: برخی از رشته هایی که باید برای کسب سهمیه المپیک مبارزه می کردند را حدود ۱۰ روز زودتر به مسابقات اعزام کردیم که اگر این کار صورت نمی گرفت، به دلیل لغو پرواز ها یا ممنوعیت ورود به کشورها، سهمیه های ما در رشته های کاراته، بوکس، شمشیربازی، وزنه برداری و ژیمناستیک عملا از دست می رفت.
علی نژاد با بیان این که ستاد مقابله با کرونا در ورزش با هماهنگی کامل ستاد ملی کرونا تصمیمات و اقدامات لازم را انجام داده و می دهد، افزود: در جلسه اخیری که با معاون وزیر بهداشت داشتیم، وی با صراحت اعلام کرد که مجموعه ورزش کشور یکی از بهترین همکاران ما در موضوع مبارزه با گسترش ویروس کرونا بود.
وی با بیان این که در حال حاضر حدود ۸۰ درصد رشته های ورزشی بازگشایی شده اند، افزود: بازگشایی ها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شده و خواهد شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان خبر داد: در چند روز آینده اتفاقات جدیدی در برخی مسابقات شهرستانی و ملی خواهد افتاد و مسابقاتی که نیاز به خوابگاه نداشته باشند، انجام خواهد شد.
علی نژاد با بیان این که تاریخ دقیقی برای پایان ویروس کرونا توسط متخصصان تصور نشده است، افزود: به اعتقاد متخصصان و کارشناسان این حوزه، ساخت واکسن کرونا دو سال زمان میبرد و جهان با این ویروس درگیر خواهد بود، بنابراین چاره ای جز همزیستی با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی نداریم.
وی با بیان این که ظرفیت جدیدی در شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان با هدف کمک به صاحبان کرسی های بین المللی ورزشی ایجاد شده است، افزود: نگاه و رویکرد ما حفظ کرسیهای بین المللی و کسب کرسی های موثر ورزشی برای سیاستگذاری و تصمیم گیری و تصمیم سازی در عرصه های جهانی است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به موضوع بودجه بندی سال ۹۹ گفت: در سال جاری نظام بودجه بندی براساس ارزشیابی فدراسیونها در سال ۹۸ خواهد بود که فرم های آن به فدراسیونها ارسال شده است و ملاک بودجه بندی براساس ارزیابی عملکرد فدراسیونها در سال ۹۸ خواهد بود.
وی در پایان گفت: از فدراسیونها میخواهیم که در صورت برنامه برای حضور در رویداد بین المللی، سریعا به ما اعلام کنند تا تصمیم گیری در خصوص تشکیل اردوهای ملی گرفته شود اما با توجه به اینکه رویداد بین المللی فعلا در دو سه ما آینده برگزار نمی شود، مربیان باید با برنامه ریزی مناسب در فضای مجازی ورزشکاران را برای تمرینات انفرادی تشویق کنند.
زنوزی: نبی از فدراسیون با من تماس گرفت/ میترسند از نان خوردن بیافتند
مالک باشگاه تراکتور گفت: هوادارانمان انتظار دارند که برابری بین باشگاهها ایجاد شود و فدراسیون نیز از باشگاهها حرف شنوی داشته باشد. اگر به حرفمان گوش ندهند، تصمیم را بر عهده هوادارانمان میگذاریم.
به گزارش ایسنا، محمدرضا زنوزی مالک تیم فوتبال تراکتور اظهار کرد: باشگاه تراکتور امسال از فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان درآمد داشت. رقمی که شاید هزینه تیم در چند دیدار داخلی باشد.
زنوزی در خصوص تماس تلفنی دبیر کل فدراسیون فوتبال با وی، گفت: آقای "نبی" طی تماس تلفنی از بنده درخواست کرد که نماینده خود را به فدراسیون فوتبال بفرستم، ولی بنده در پاسخ به آقای نبی اعلام کردم که این کار را نمیکنم؛ چرا که تیمهای خصوصی مشکلی بابت رعایت پروتکلهای بهداشتی ندارند و حرف ما، سایر باشگاههای لیگ برتری و دسته یکی است و درخواست کردم که جلسهای با حضور تمامی مدیران عامل باشگاههای لیگ برتری و دسته یکی برگزار کنند. آقایان پس از این پاسخ، اعلام کردند که با زنوزی تماس نگرفتیم، لااقل مردانه روی حرفتان بمانید، مگر خود شما این موضوع را رسانهای نکرده بودید؟
وی در خصوص پیشنهادش برای پرداخت ۸۵ میلیارد تومان برای تبلیغات محیطی لیگ برتر در گفتوگو با "رادیو گفتوگو"، گفت: آقایان این پیشنهاد بنده و آقای "حمیداوی" را نمیپذیرند؛ چرا که در صورت پذیرش، ساختار و تشکیلاتی که برای آن مبلغ تعیین کردند به هوا میرود و خیلیها از نان خوردن میافتند.
وی در خصوص نامه امروز باشگاههای خصوصی به فدراسیون فوتبال، توضیح داد: ما طی نامهای مواردی را مطرح کرده و درخواست کردهایم که به ما ضمانت داده و یا جلسهای با حضور مدیران عامل تمامی باشگاههای فوتبال برگزار کنند؛ در غیر این صورت، درخواستمان را به "فیفا" و "AFC" ارسال خواهیم کرد.
مالک باشگاه تراکتور در پاسخ به این سئوال که آیا میتوان پروتکلهای بهداشتی لیگهای معتبر اروپایی را در کشورمان اجرا کرد؟ تأکید کرد: این سئوال را از یک کودک پنج ساله هم بپرسید، میگوید «نمیتوانیم رعایت کنیم.»
مالک باشگاه تراکتور ادامه داد: دلیل اینکه امروز نمیتوانیم مسابقات را برگزار کنیم، همان قرارداد خیلی کم تبلیغات محیطی لیگ برتر بوده که سهمی به تیمها نمیرسد و آن را هم قبلاً دریافت کردهاند. کسانی باید سقوط کرده و کنار بروند که این قرارداد را ارزان منعقد کردهاند.۸۰ میلیارد تومان را چهکار کردهاید؟ میخواهم به عنوان ذینفع، طی نامهای به سازمان بازرسی کل کشور، درخواست بررسی حسابهای فدراسیون فوتبال را بدهم.
وی در پاسخ به این سئوال که تحت چه شرایطی به لیگ برتر باز میگردید؟ اظهار کرد: من و دوستانم نظرمان بر این است که برای عواقب ناشی از بازی کردن در چنین شرایطی تضمین دهند و یا اینکه طی جلسهای با حضور مدیران باشگاههای لیگ برتری و دسته یکی، به تصمیم مشترک برسند و اگر قرار بر بازی باشد، همه صورتجلسه را امضاء کنند، ما در این صورت هزینه مادی و معنوی ناشی از بازی کردن را برعهده میگیریم.
زنوزی ادامه داد: متأسفانه اکنون دیگران برای ما تصمیم میگیرند، کسانی که نه از هزینهی تصمیمشان خبر دارند، نه از جنبه فوتبالی آن. مغر و پاهای این جوانان، سرمایههای کشورمان هستند، چرا باید آنان را به خطر بیاندازیم؟
زنوزی با تأکید بر اینکه فوتبال در دنیا یک صنعت است، بیان کرد: فوتبال در ایران بیشتر جنبه سرگرمی و نشاط دارد، اسم لیگ را هم به دروغ "لیگ حرفهای برتر" نوشتهایم. اگر فوتبال در کشورمان نیز یک صنعت بود، باعث میشد که چرخهای آن خود به خود بچرخد و حتی هزینههای سرسامآور کرونا را هم پرداخت کند، فوتبال در اروپا صنعت بوده و به همین دلیل میتوانند هزینههای متحمل شده را پرداخت کنند.
وی ادامه داد: مدیران فدراسیون نتوانستند فوتبال را از نظر اقتصادی و فوتبالی ارتقا دهند و حتی آن را زمین هم زدهاند. کارخانه محل درآمد است، ولی فوتبال همچون کارخانه نبوده و نباید آن را با سایر بخش ها همچون کارخانجات و مراکز خدماتی مقایسه کرد.
- 11
- 6