سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۴ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۰۷۰۹
لیگ برتر و جام حذفی

آشتیانی: مجیدی باید چه کاری می‌کرد که استراماچونی انجام داد؟/اولیایی: هواداران استقلال سعادتمند و مجیدی را نمی‌بخشند

آشتیانی واولیایی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
مدیرعامل اسبق استقلال گفت: فردی که چند سال پیش به بهانه یادگیری زبان، راهی مالزی شد و سپس به هلند رفت تا پناهندگی بگیرد اما نتوانست؛ امروز لیدر فضای مجازی یکی از باشگاه‌های مهم شده است.

به گزارش  فارس، امیررضا واعظ آشتیانی در خصوص بحران‌هایی که در فوتبال کشور به وجود آمده است، اظهار داشت: ظاهرا یک مسیری را گروهی انتخاب کرده‌ و کار خودشان را انجام می‌دهند؛ فارغ از اینکه منصفانه باشد یا نباشد. متاسفانه شاهد یک به هم ریختگی در ورزش و فوتبال هستیم.

وی افزود: واژه‌هایی مثل درایت، حلقه مفقوده ورزش کشور است. تدبیر، سلامت نفس، مدیریت و ... واژگانی گمشده هستند. متاسفانه برخی منافع شخصی‌خود را به منافع ملی کشور ترجیح می‌دهند. افرادی که ساکت هستند همه جا حضور دارند ولی کسانی که حرف می‌زنند، هیچ‌جایی حضور ندارند.

آشتیانی عنوان کرد: فدراسیون ما تکلیفش مشخص است. مردم هم چیز را می‌بییند و عملکرد باشگاه‌ها را هم می‌بینند. جالب است بدانید فضا از سمت لیدری حضوری، به لیدری فضای مجازی منتقل شده است.

مدیرعامل اسبق استقلال یادآور شد: لیدرهای قلدر کنار رفته و لیدرهای مجازی ایجاد شده‌اند. اینها کسانی هستند که در این مملکت عامل نفوذ هستند. به صراحت می‌گویم فردی که چند سال پیش به بهانه یادگیری زبان، راهی مالزی شد و سپس به ایران برگشت و چند وقتی قدم زد؛ سپس به هلند رفت تا پناهندگی بگیرد اما نتوانست؛ امروز لیدر فضای مجازی یکی از باشگاه‌های مهم شده است.

وی که با رادیو ورزش صحبت می‌کرد، اظهار داشت: این اتفاقات جای تاسف دارد. همین افراد به خبرنگاران توهین می‌کنند، با یک خط تلفن چند صفحه در اینستاگرام باز می‌کنند و هر کسی که انتقادی از مدیر، مربی یا بازیکنی کند، به او حمله کرده و علیه وی هجمه وارد می‌کنند. اینها عامل نفوذ، به هم ریختگی هستند. برخی مدیران هم دیر از خواب بیدار شدند و نمی‌دانند دوره رفتارهای پوپولیستی تمام شده است.

آشتیانی تاکید کرد: فدراسیون اعلام کرده ورود بازیکن یا مربی خارجی ممنوع است. این تصمیم کارشناسی است یا خیر، کاری ندارم اما جای تعجب ندارد که مدیرعامل استقلال می‌گوید اگر مجیدی نباشد، استراماچونی گزینه بعدی ما است؟ این پارادوکس و تضادها را چه کسی جواب می‌دهد؟

وی ادامه داد: آیا وزارت ورزش در حال اشتباه است یا مدیرعامل استقلال اشتباه می‌کند یا اینکه جزایر مختلف وجود دارد؟ استراماچونی مربی خوبی بود ولی مجیدی باید چه کاری می‌کرد که استراماچونی انجام داد؟ مجیدی تیم پنجم جدول را تحویل گرفت و دوم تحویل داد و به فینال حذفی هم رسید. اینکه یک مدیرعامل بگوید سرمربی تیم به من تبریک نگفته یا برادرم فوت کرده ولی سرمربی تسلیت نگفته، درست است؟

آشتیانی افزود: فرض که سرمربی تسلیت نگفته باشد، زشت است این حرف‌ها را بزنید! اینها خودش حاشیه‌سازی است. بعد می‌گویند رسانه‌ها مقصر هستند. پس وزارت ورزش چه کاره است؟ وقتی وزارتخانه فرق دخالت و نظارت را نمی‌داند، باید چه گفت؟

مدیرعامل اسبق استقلال خاطر نشان ساخت: بارها اشاره کردم در مجمع فدراسیون فوتبال اعضایی حضور دارند که نمایندگان سازمان‌های مهم هستند. تعجب می‌کنم چرا بقیه سکوت کرده‌اند؟ آیا همه با هم به این نتیجه رسیده‌اند که نباید پاسخگو باشند؟ در آخر هم بگویم دولت همین الان تیم‌های فوتبال را تعلیق کند.

وی افزود: مطمئن باشید اگر این کار را انجام بدهند، قیمت بازیکنان و مریبان ما به ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد. باشگاه‌های فولادی ما زیر نظر سعدمحمدی هستند. او چه کار می‌کند؟ آیا او چیدمان انجام می‌دهد یا کسانی دیگر این کار را می‌کنند؟ در مورد تیم‌های نفتی هم شرایط همین است. تا زمانی که مقابل این اتفاقات ایستادگی صورت نگیرد، شرایط همین می‌شود که اکنون وجود دارد.

آشتیانی واولیایی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

اولیایی: هواداران استقلال سعادتمند و مجیدی را نمی‌بخشند

مدیرعامل اسبق استقلال گفت: مجیدی و سعادتمند در اختلاف خود تنها چیزی را که در نظر نگرفتند هواداران بودند و به طور حتم اگر اتفاقی برخلاف مصالح استقلال بیفتد آنها هرگز این افراد را نخواهند بخشید.

«کاظم اولیایی» در گفت گو با ایرنا به اختلافات «احمد سعادتمند» و «فرهاد مجیدی» واکنش نشان داد. متن این گفت و گو در زیر از حضورتان خواهد گذشت.

دعوای «احمد سعادتمند» و «فرهاد مجیدی» به اوج رسیده است، نظرتان چیست؟

این اختلاف در شرایطی که استقلال بازی حساس و مهمی را پیش روی خود دارد به صلاح تیم نیست و لطمات زیادی را وارد خواهد کرد. من ابتدا می‌خواهم به تمام مجموعه استقلال بگویم در این ماجرا شما هواداران را فراموش کرده‌اید و به فکر منافع خودتان هستید.

هواداران از این موضوع ناراحت هستند.

به هر حال آنها سرمایه و صاحب اصلی باشگاه استقلال هستند؛ هوادار استقلال حق داشت پس از پیروزی در شهراورد حداقل ۲۴ ساعت شادی کند و بابت رسیدن به فینال خوشحالی کند اما این حق طبیعی از آنها گرفته شد. چرا این اتفاق افتاد؟ برای اینکه فقط در حرف از هوادار می‌زنیم و عملی که انجام می‌دهیم با واقعیت فرسنگ‌ها فاصله دارد. پس از ناکامی‌هایی که در چند سال اخیر و بنا به دلایلی که رخ داد آنها در آستانه یک اتفاق و شادی بزرگ هستند آیا سزاوار و درست است که آن را از این عزیزان دریغ کنیم. رفتاری که مدیران و مربی استقلال انجام داد یک خود آزاری بزرگ بود.

مقصر اصلی چه کسی است، فرهاد مجیدی یا احمد سعادتمند؟

در وهله اول باید در نظر داشته باشیم این ماجرا سه بخش دارد، مدیریت ستادی، مدیریت فنی و مدیریت اجرایی. حالا مدیریت اجرایی و فنی به مشکل خورده است و آنها حتی به خاطر منافع استقلال حاضر به کوتاه آمدن نیستند و نمی‌خواهند به اختلافی که از قبل قابل برطرف شدن بود پایان دهند.

این اختلاف ریشه در گذشته دارد، از روزهایی که فرهاد مجیدی می‌خواست به جای سعادتمند گزینه دیگری روی صندلی مدیریت استقلال بنشیند، مصاحبه اخیر سعادتمند که گفته بود وقتی منصوب شدم مجیدی یک تبریک به من نگفت. برادرم فوت کرد به من تسلیت نگفت. به دفترم نیامد و من پیش او رفتم. هر وقت به تمرین رفتم از اتاقش بیرون نیامد بیانگر این اختلافات کهنه است؟

اول اینکه انتخاب مدیرعامل در حیطه اختیارات سرمربی نیست و او نمی‌تواند تعیین تکلیف کند چه کسی مدیرعامل باشد و یا نباشد. دوم اینکه سعادتمند اشتباه کرد مسائل شخصی را وسط کشید. فوتبال حرفه‌ای است و یک مربی می‌تواند به مدیرعامل زنگ بزند و یا این کار را انجام ندهد و مهم ارتباط کاری است که میان آنها باید برقرار باشد.

اما همین اتفاقات باعث می‌شود که کار به اینجا بکشد.

رودررو شدن مدیرعامل و سرمربی یک ایراد بزرگ در استقلال محسوب می‌شود، این اتفاق می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد اما باز به همان حرفی می رسیم که گفتم. ما فقط ادای حرفه‌ای ها در می‌آوریم و نمی‌توانیم یک کار کوچک را درست و اصولی انجام دهیم. جایگاه‌ها ، حرمت‌ها را حفظ نمی‌کنیم و استقلال را به چالشی می‌بریم که بیرون آوردنش دشوار است.

مصاحبه سعادتمند یک اشتباه بود، این را که ‌قبول دارید؟

او به عنوان مدیرعامل استقلال ابزار خودش را در اختیار دارد، مگر باشگاه استقلال سایت و یا صفحات مجازی ندارد که او می‌رود روبروی خبرنگاران می‌ایستد و دل هواداران را می‌شکند. منطقی نیست که مدیرعامل ۷۲ ساعت قبل از فینال به سرمربی اولتیماتوم می‌دهد و او را تهدید می‌کند در صورت عدم نتیجه‌گیری در فینال به دنبال گزینه دیگری خواهیم بود.

هوادران استقلال واکنش‌های تندی به این ماجراها داشته‌اند؟

فوتبال یک ورزش معمولی است و اگر هواداران نباشند این مسابقات هیچ جذابیتی ندارد. در همه جای دنیا برای هواداران احترام قائل هستند اما در اینجا فقط شعار می‌دهیم. آنها همه چیز را درک و به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کنند و می‌دانند چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. شاید در کوتاه مدت بتوانید با احساسات هواداران بازی کنید اما در دراز مدت نمی‌توانید آنها  را گول بزنید.

سرانجام این دعوا چه خواهد شد؟

احمد سعادتمند باید بداند یک شخصیت حقوقی دارد و یک شخصیت حقیقی و در حال حاضر او مدیرعامل پرافتخارترین تیم ایران در آسیاست. آیا این شان باشگاه استقلال است که سرمربی جلوی او قرار بگیرد؟ فرها مجیدی نیز نباید واکنش نشان می‌داد.  این ماجرا به ضرر استقلال است و البته موضوع مهمی را باید بگویم.

چه موضوعی؟

مجیدی و سعادتمند باید بدانند باشگاه استقلال امروز و به تازگی تاسیس نشده است، هزاران بازیکن در این تیم عرق ریخته‌اند و بازی کرده‌اند، صدها مدیر در استقلال حضور داشته‌اند و میلیون‌ها هوادار حامی و پشتیبان استقلال بوده‌اند تا عنوان پرافتخارترین تیم ایران در قاره آسیا را به دست آورده است و نمی‌توانند با رفتارهای خود خدشه‌ای به استقلال وارد کنند. متاسفانه این ۲ نفر در اختلاف خود تنها چیزی را که در نظر نگرفتند هوادار بود  به طور حتم اگر اتفاقی بر خلاف مصالح استقلال بیفتد آنها هرگز این‌ها را نخواهند بخشید.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش