شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۲۴ - ۲۷ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۶۰۴
لیگ برتر و جام حذفی

سیاوش اکبرپور:غفوری اگر دنبال پول است از استقلال برود/ این استقلال نکته امیدوار کننده‌ای ندارد

سیاوش اکبرپور,بازیکن سابق استقلال
 مهاجم سال های گذشته استقلال با انتقاد از عملکرد تیمش در فصل جاری و به خصوص شهرآورد پایتخت، بیان کرد:تیم تحت هدایت« محمود فکری» اشکالاتی دارد و برخی مواقع در حد محلات بازی می کند و اصول اولیه را نمی داند. تیمی که تمرکز کاپیتانش روی مباحث مالی باشد، دچار مشکل خواهد شد.

« سیاوش اکبرپور» در گفت وگو با ایرنا با انتقاد از تفکرات« محمد فکری» سرمربی استقلال،« وریا غفوری» کاپیتان تیم و مدافعان این تیم پرداخت و اظهار داشت :به عنوان یک استقلالی نمی توانم انتقاد نکنم و چشمم را روی واقعیت ببندم. تیم اشکلاتی دارد که در طول ۱۰ هفته برطرف نشده است.

شهرآورد پایتخت ۲۲ دی ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و سرخآبی ها به نتیجه تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند.

متن کامل این گفت و گوی جنجالی اکبرپور با ایرنا در زیر می خوانید:

از محمود فکری انتقادات تندی داشتی، علت این انتقادات چه بود؟

اگر حرفی می زنم بخاطر باشگاه استقلال و هوادارانش است، دلم برای این تیم می سوزد و نمی توانم ضعف ها و اشکالات تیمی را که سالها برایش بازی کرده ام را ببینم و سکوت اختیار کنم. می دانید صحبت من چیست؟ اگر هر پیشکسوتی ضعف های استقلال را ببیند و حرفی نزند به این تیم و میلیون ها هوادارانش خیانت نموده است. دوست ندارم خائن باشم.

ولی این انتقادات را میتوان بهتر بیان کرد ، با لحنی ملایم تر.

شهرآورد تمام شد. این بازی مثل تمام مسابقات دیگر به خاطره ها پیوست، استقلال متعلق به چه کسی است؟ مگر همه نمی گویند این تیم برای هوادار است. من هوادار این تیم هستم، اصلاً تمام سال هایی که در این تیم بازی کرده ام و عملکرد خوبی هم داشته ام را فراموش کنید. ولی انتقاداتی که مطرح می کنم کارشناسی است.

انتقادات تندی از فکری داشتی، سرمربی امروز استقلال سالها همبازیت بود.

برای شخص فکری بعنوان یک همبازی و کاپیتان سابق تیمم احترام زیادی قائل هستم، من با او اختلاف شخصی ندارم. فکری در حال حاضر سرمربی استقلال است و باید انتقادات را بشنود و در جهت رفع آنها اقدامات لازم را انجام بدهد. اشتباهات و ضعف های تاکتیکی استقلال که در بازی با پرسپولیس اتفاق افتاد ، مگر برای نخستین بار بود؟ در بازی های گذشته نیز بارها و بارها این ضعف ها را شاهد بودیم؛ چرا مربیان آنها را برطرف نکردند؟

این سبک بازی استقلال که ارائه داد جای دفاع ندارد. از کسی نمی ترسم و دنبال این نیستم در استقلال پست بگیرم. او و اعضای کادر فنی اش بازی های گذشته استقلال را ندیده بودند؟ آنالیز نداشتند. پیش از شهرآورد( بازی با آلومینیوم اراک) چند بار مدافعان وسط استقلال جا ماندند؟ این برای مربی بد است که در بازی بعدی تیمت همان نقاط ضعف تکرار می شود.

استقلال خیلی زود به گل رسید و طبیعی بود پرسپولیس برای جبران این گل خورده حملات زیادی را تدارک ببیند.

از اتفاق این می توانست برای استقلال یک مزیت بزرگ به همراه داشته باشد؟ اگر استقلال باهوش و بسته بازی می کرد نه تنها می توانست از گل زده اش محافظت کند بلکه تعداد گل های خود را افزایش می داد.

اگر سرمربی استقلال بودی چه روشی را برای ادامه بازی انتخاب می کردی؟

شما در خط حمله بازیکنی به نام« مهدی قایدی» را در اختیار دارید، بازیکنی که برای هر تیمی نعمت است و میتواند جریان یک مسابقه را به راحتی عوض کند. استقلال می توانست با استفاده از او، تله گذاری کند و در ضد حملات موقعیت های خوبی بدست آورد. علت اینکه« احمد موسوی» تعویض شد چه بود؟ برنامه تاکتیکی استقلال در نیمه دوم صفر بود و بازی ای که این تیم به نمایش گذاشت در حد محلات بود.

بخشی از این اتفاقاتی که از آن حرف می زنی به ضعف فردی مدافعان استقلال بر می گردد که سرمربی مقصر آن نیست.

اگر جای فکری بودم دقیقه ۵« عارف غلامی» را از زمین بیرون می کشیدم. این چه مدافعی است که اصول اولیه دفاعی را بلد نیست، مگر می شود یک بازیکن نداند چطور باید در زمین پوشش دهد و وقتی با مهاجم روبرو می شود چطور دفاع کند. متأسفانه این بازیکن ادعای ملی دارد ولی از نظر فنی صفر است. او ۸۵ دقیقه زیادی در ترکیب استقلال به میدان رفت.

با بیرون آمدن « عارف غلامی» چه تغییری صورت می گرفت؟

« محمد دانشگر» که وارد زمین شد، او باید به جای« عارف غلامی» می آمد. اگر این اتفاق صورت می گرفت و« مسعود ریگی» کمی عقب تر می آمد و با فاصله کمی جلوی مدافعان استقلال بازی می کرد ، تمامی مشکلات این تیم حل می شد و پرسپولیس نمی توانست حمله کند. می دانید چه موضوعی برایم عذاب آور بود.

چه موضوعی؟

۳۰ دقیقه تیمت تحت فشار است و یک مربی نمی تواند کار خاصی انجام دهد. این بد است که هیچ تغییر تاکتیکی و فنی نمی تواند انجام دهید تا شرایط اصلاح شود.« حمید مطهری» مربی پرسپولیس می آید در فوتبال برتر و چهار تا جمله ای که از کتاب یاد گرفته است را بر زبان می آورد. او می گوید پرسپولیس تاکتیکی فوتبال بازی کرد، شناور و هدفمند بودن، شیفت می کردند و یا فلان حرکت تاکتیکی را در زمین انجام دادند.

با دلیل و برهان می گویم پرسپولیس خوب نبود و استقلال خیلی ضعیف بازی کرد، دو گل پرسپولیس تاکتیکی بود و یا روی دو تا توپ بلند و ضعف مدافعان استقلال رقم خورد. گل اول که« سیدجلال حسینی» از محوطه ۱۸ قدم خود زیر توپ زد و دو مدافع وسط استقلال مرتکب اشتباه شدند و گل دوم نیز با اشتباه خط دفاعی رقم خورد. اصول اولیه دفاعی می گوید وقتی یک مدافع با مهاجم درگیر است مدافع بعدی باید او را پوشش دهد و یک بازیکن نوجوانان نیز میتواند این کار را انجام دهد اما مدافعان میلیاردی استقلال از انجام آن درمانده بودند.

استقلال در جایگاه دوم قرار دارد و مدعی قهرمانی است، به نظرت نباید در این شرایط از این تیم حمایت کرد؟

حمایت را باید زمانی انجام داد که به آینده امیدوار بود، پارسال و هنگامی که استراماچونی هدایت استقلال را برعهده داشت این تیم خوب بازی می کرد اما در نتیجه گیری ناموفق بود، روند این تیم نشان می داد که در آینده شکل بهتری خواهد گرفت و باید مورد حمایت قرار داد ولی این استقلال نکته امیدوار کننده ای ندارد. آنچه مشخص است استقلال با این روندی که دارد به مشکلات زیادی خواهد خورد.

نظرت درباره سایر اعضای کادر فنی استقلال چیست؟

شاید« محمود فکری» از اعضای کادر فنی اش کمک نمی گیرد و یا آنها نمی توانند به فکری در شرایط حساس کمکی کنند. یک مربی در برخی از دقایق بازی دچار چالش ذهنی می شود و باید اعضای کادر فنی اش هوای او را داشته باشند. به وی کمک فکری کنند ولی متأسفانه این موضوع در استقلال دیده نمی شود. به طورمثال چرا« شیخ دیاباته» در بازی با پرسپولیس به میدان رفت.

سیاوش اکبرپور,بازیکن سابق استقلال

یعنی نباید بازی می کرد؟ او بازیکن تاثیرگذاری در استقلال است.

به بازی« شیخ دیاباته» علاقه زیادی دارم و همیشه از نوع بازی وی تعریف و تمجید می کنم. ولی در شرایطی که« مهدی قایدی» و« ارسلان مطهری» در خط حمله استقلال بهترین نمایش را دارند چه لزومی دارد این ترکیب را به هم زد. این دو نفر بهترین تاثیرگذاری را دارند. من یک انتقاد از کاپیتان استقلال دارم.

چه انتقادی از« وریا غفوری» داری؟

این انتقادات را بعنوان کسی می کنم که هشت سال در استقلال بازی کرده و بازوبند کاپیتانی این تیم را بر دستان خود بسته است و چهار عنوان قهرمانی دارد. او در چند بازی اخیر استقلال خوب بازی نمی کند و به نظر میرسد تمرکزش روی مسائل مالی است.« وریا غفوری» یکی از بهترین مدافعان راست استقلال در سال های اخیر محسوب می شود ، ولی بهتر است اگر دنبال مسائل مالی است از استقلال برود و در تیمی بازی کند که پولش را کامل بگیرد. او باید بعنوان کاپیتان در زمین رهبری تیم را بر عهده داشته باشد و بازیکنان را به تحرک بیشتر وا دارد.

یادم می آید هنگامی که در استقلال بازی می کردم« علیرضا منصوریان» گاهی اوقات سر من داد می کشید. شاید از این حرف های من علیه« وریا غفوری» برخی از هواداران ناراحت شوند اما باید این حرف ها را می زدم.

استقلال را با این انتقاداتی که مطرح کردی مدعی قهرمانی می دانی؟

چرا که نه، استقلال تیم بسیار خوبی است و پر مهره ترین تیم ایران محسوب می شود و باید این اشکالات را برطرف کند. می گویم اگر« محمود فکری» استقلالی است و خودش را یک استقلالی متعصب می داند یا شرایط موجود را تغییر دهد یا جایش را به فرد دیگری بدهد که کمک کند این استقلال را به موفقیت برساند. هواداران استقلال سال هاست طعم موفقیت را نچشیده و آنها انتظار دارند تیم محبوبشان جام بگیرد. من یک پیشنهاد نیز به مدیران استقلال دارم.

چه پیشنهادی؟

کمیته فنی تشکیل دهند، گواردیولا با آن همه عظمت پس از هر بازی در کمیته فنی باشگاه منچسترسیتی حاضر می شود و درباره تاکتیک تیمش توضیح می دهد. در باشگاه استقلال نیز باید این شرایط وجود داشته باشد. باید اعضای این کمیته از« محمود فکری» بپرسند چرا اشکالات تیم در هر مسابقه وجود دارد و برطرف نمی شود؟ چرا در شهرآورد« شیخ دیاباته» را به زمین آورد و آیا به هدفی که داشت رسید؟

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش