سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۱۸۶۷
لیگ برتر و جام حذفی

فکری باید ابقا شود یا اخراج؟

هواداران استقلال از مدیران باشگاه جلوترند/چرا استقلال حواسش به جذب بازیکن نیست؟

درخواست برای اخراج فکری,اخراج محمود فکری

به گزارش ایران ورزشی، آنچه دیروز در تمرین استقلال اتفاق افتاد در فوتبال ایران بی‌سابقه یا کم‌سابقه است. تعدادی از هواداران که به محل تمرین استقلال رفته بودند از مربیان خواستند تا برای کمک به تیم و البته حفظ محبوبیت‌شان زودتر کنار بروند. این اعتراض متمدنانه در فضای فوتبال که اعتراضات معمولاً با پرخاش و توهین همراه است، نشان از تحول رفتار هواداران دارد و از طرف دیگر یادآوری می‌کند که آنها امیدی به قاطعیت مدیران باشگاه ندارند و شخصاً دست به کار شده‌اند.

جلسه پر سر و صدای هیأت مدیره که دوشنبه شب هواداران و رسانه‌ها را ساعت‌ها گوش به زنگ نگه داشت، در نهایت بدون هیچ تصمیم قاطعی به پایان رسید و آنها دو بازی دیگر به فکری زمان دادند. با این حال رأی هیأت مدیره استقلال به ابقای فکری بیش از آنکه از اعتماد به این مربی سرچشمه بگیرد، نتیجه هراس و انفعال است. 

آنها نمی‌خواهند مسئولیت برکناری فکری و انتخاب سرمربی جدید را به عهده بگیرند و امیدوارند که زمان مشکلات تیم را حل کند.

با این حال گره‌های فنی و حاشیه‌های استقلال به مرحله‌ای بحرانی رسیده که امیدی به عبور از آنها نیست و حتی در صورت موفقیت در دو بازی آینده نمی‌توان دورنمای روشنی برای این تیم تصور کرد. آنچه اوضاع را نگران‌کننده‌تر می‌کند، اصرار کادر فنی به تکرار رویه قبلی است و آنها زمین و زمان را مقصر شکست‌ها می‌دانند جز خودشان. در این دو بازی هم بعید است اتفاق جدیدی بیفتد و با آنچه در نیم‌فصل اول از کادر فنی دیده‌ایم، باید دوباره منتظر یک ترکیب جدید و ناهماهنگ باشیم.

استقلال با کادر فنی فعلی به بن‌بست رسیده و بخش بزرگی از هواداران هم به این جمع‌بندی رسیده‌اند. کسانی که دیروز به تمرین استقلال رفتند و اعتراض کردند، ادمین‌های کانال‌های تلگرامی یا ربات نبودند. آنها از همان هوادارانی هستند که پیش از شیوع کرونا روی سکوهای گرم و سرد ورزشگاه حاضر می‌شدند و واکنش آنها معیار دقیق منصفانه‌ای از عملکرد فنی تیم بود. با مقایسه اعتراض دیروز آنها و تصمیم خنثای هیأت مدیره با اطمینان می‌توان گفت که آنها از نظر بینش فنی و شناخت فوتبال از مدیران باشگاه جلوترند. 

مدیران باشگاه جسارت تصمیم‌گیری ندارند و تعلل آنها می‌تواند شانس قهرمانی استقلال در لیگ را به حداقل برساند. به نظر می‌رسد که آنها منتظرند تا اعتراضات تندتر و هزینه برکناری کمتر شود، ولی در آن زمان احتمالاً فاصله استقلال با حریفان بیشتر شده و دیگر فرصتی برای جبران نخواهد بود.

چرا استقلال حواسش به جذب بازیکن نیست؟

 فکری در نشست خبری مدعی شد که لیست مدنظر خود را به مسئولان استقلال داده است.

درخواست برای اخراج فکری,اخراج محمود فکری

 در لیست مد نظر محمود فکری، سرمربی تیم استقلال برای نقل و انتقالات نیم‌فصل، نام پنج بازیکن مطرح لیگ برتری دیده می‌شود. محمود فکری، سرمربی تیم استقلال چندی پیش لیست بازیکنان مدنظر خود در نیم‌فصل دوم را به مدیران باشگاه استقلال تحویل داد. لیستی که در ابتدا نام ۷ بازیکن در آن دیده می‌شد اما در نهایت به ۵ بازیکن کاهش یافت.

 در لیست سرمربی استقلال، اسامی بازیکنانی وجود دارد که ستاره اصلی تیم‌های خود هستند و جذب آنها برای هر باشگاهی کاری سخت و حتی غیرممکن به نظر می‌رسد.

 یکی از نکات این لیست، عدم حضور بازیکنانی چون مهدی کیانی از سپاهان و میلاد جهانی از ذوب‌آهن اصفهان است، آن هم در شرایطی که مدیران ذوب‌آهن بار‌ها گفته‌اند که باشگاه استقلال برای جذب جهانی باید درخواست رسمی بدهد در صورتی که این بازیکن تا امروز در لیست فکری قرار ندارد و همچنان هیچ اقدام رسمی برای جذب بازیکنان مدنظر فکری صورت نگرفته، در حالی که رقیب دیرینه استقلال دست به کار شده و بازیکنان دلخواه خود را جذب می‌کند همین درنگ استقلالی‌ها خودش می‌تواند وقت‌کشی باشد که در نهایت به ضرر این تیم تمام می‌شود اما در لیست فکری نام چه بازیکنانی به چشم می‌خورد؟ پیمان بابایی مهاجم ماشین‌سازی با وجود شرایط بد تیمش عملکرد خوبی در این تیم داشته است.

 مذاکراتی با این بازیکن انجام شده اما همه چیز در حد ابتدایی بوده و باشگاه استقلال منتظر آغاز رسمی نقل‌ و انتقالات است. امین قاسمی‌نژاد مهاجم شهر خودرو یکی از بازیکنانی است که در لیست فکری وجود دارد. قاسمی‌نژاد هم جزو ستاره‌های نیم‌فصل اول بود و گل‌های حساسی برای تیمش به ثمر رساند.

 با توجه به رقمی که شهر خودرویی‌ها برای جذب او مطرح کرده‌اند، جذب او تا حدود زیادی غیرممکن به نظر می‌رسد.

 میثم تیموری دیگر بازیکن دلخواه سرمربی استقلال است. فکری با وجود اینکه محمد نادری و متین کریم‌زاده را در دفاع چپ دارد اما خواهان جذب تیموری شده است؛ بازیکنی که در لیگ هجدهم در استقلال حضور داشت و بیشتر نیمکت‌نشین بود. علیرضا علیزاده هافبک دفاعی گل‌گهر سیرجان یکی از بازیکنان خوب این تیم است.

 این بازیکن برای پیوستن به استقلال ابراز تمایل کرده اما نکته عجیب ترافیک در پست او در استقلال است، چرا که بازیکنانی چون مسعود ریگی، آرش رضاوند و فرشید باقری حضور دارند و شاید یک نفر از آنها در لیست خروج قرار دارد که فکری درخواست جذب علیزاده را کرده است.

 رضا اسدی هافبک میانی فصل گذشته تراکتور که مدنظر استقلال بود، ابتدای این فصل به باشگاه زانکت پولتن اتریش پیوست. 

اسدی در تیم اتریشی به دلیل مصدومیت بازی نمی‌کند و گفته می‌شود باید پایش را به تیغ جراحان بسپارد. در صورت مصدومیت طولانی‌مدت او استقلالی‌ها از جذب اسدی منصرف می‌شوند.

 فصل نقل و انتقالات زمستانی از دوم اسفند ماه آغاز می‌شود. این در حالی است که استقلال همچنان درگیر مشکلات درون‌تیمی است. وقتی تمام حواسشان به اختلافاتی است که خودشان ایجاد کرده‌اند شاید فرصتی نماند به فکر بازسازی تیم باشند. از دست دادن زمان همان اتفاق همیشگی است که استقلال در چند سال اخیر ید طولایی در آن داشته است. 

هیأت مدیره مدعی است که از فکری حمایت می‌کند اما هنوز موج نارضایتی‌ها استقلال را در خود غرق کرده و شاید فرصتی ایجاد نکند که وقتشان را صرف آنچه برای تیم مهم است، بکنند اما زمان نمی‌ایستد که استقلال درگیری‌های درون‌تیمی خود را کنار گذاشته و به فکر جذب بازیکن بیفتد. 

مدیران باشگاه استقلال باید به سرعت وارد فاز عملیاتی جذب بازیکن شوند تا دوباره استقلال کاسه چه کنم، چه کنم دردست نگیرد. جذب دو بازیکن ممتاز از لیگ می تواند منجر به ترمیم نقاط ضعف شود و استقلال را دراین بازی جلو بیندازد.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش