
به گزارش ورزش سه، یکی از مشکلات بزرگ استقلال در این فصل، پرداخت مبلغ رضایتنامه محمد محبی به تیم سانتاکلارا پرتغال بود. مبلغی که قسط اول آن در زمان مدیریت مصطفی آجورلو پرداخت شد ولی قسط دوم در دوره حضور علی فتحاللهزاده بر مسند مدیرعاملی، با مشکل مواجه شد.
پس از آنکه مبلغ واریزی آبی ها به طور کامل به حساب تیم پرتغالی واریز نشد، سانتاکلارا از استقلال به فیفا شکایت کرد و اکنون همه در انتظار مشخص شدن وضعیت محبی هستند.
علی فتحاللهزاده با حضور در برنامه فوتبال برتر در این خصوص گفت: با تیم سانتاکلارا دعوا داریم. هر چیزی که بگویم، ممکن است اشتباهاتی شود که نتوانیم در دادگاه از خودمان دفاع کنیم.
او ادامه داد: من مطمئنم که کارمان را انجام دادهایم و در آنجا نیز خوب دفاع خواهیم کرد و انشاءالله نتیجه خوب نیز خواهیم گرفت.
وی گفت: حداقل از زمانی که من آمده ام، هیچ قصوری در پرداخت نداشته ایم. با وجود اینکه از جای دیگر پول داده بودیم، دوباره من به حساب تیم پرتغالی پول ریختم که ۹۰ هزار یورو آن به حساب نشست و مابقی آن برگشت خورد.
مدیرعامل استقلال اظهار داشت: علت این موضوع نیز تحریم است. ما قصوری نداریم و حرف هایی برای گفتن داریم. چون موضوع پیچیده است، اجازه دهید در دادگاه حضور شویم.
فتحاللهزاده در پایان گفت: یک زمانی است که فیفا یا CAS یک رأی را سریع صادر می کند ولی یک زمانی صدور آن را به پایان فصل موکول می کند. ولی تا زمانیکه فیفا رأی را صادر نکند، محمد محبی بازیکن استقلال است.

بندهای عجیب در قرارداد محبی
به گزارش روزنامه فرهیختگان، محمد محبی، وینگر تیم فوتبال استقلال در فصل جاری به امید بازگشت به تیم ملی از سانتاکلارای پرتغال برای یک فصل بهصورت قرضی راهی تهران شد تا با درخشش در جمع بازیکنان این تیم پرطرفدار در جامجهانی حاضر شود و در این رقابتها به هر شکل ممکن پیراهن تیم ملی را بر تن کند. در ادامه اگرچه این اتفاق رخ نداد و محبی برای اردوی نهایی تیم ملی هرگز به آن دعوت نشد اما استقلال صاحب یک وینگر صاحبسبک با استانداردهای بینالمللی شد و به خوبی از وجود این بازیکن جوان در نیمفصل اول بهره برد تا جایی که به اذعان کارشناسان این بازیکن بوشهری بهعنوان بهترین بازیکن نیمفصل اول این تیم نیز انتخاب شد.
محمد محبی درحالی با قرارداد قرضی به استقلال پیوست که در یکی از بندهای این قرارداد اینطور قید شده بود که استقلالیها درصورت پرداخت ۶۰۰ هزار یورو مازاد بر ۲۳۰ هزار یورو برای قرارداد قرضی او، میتوانند این خرید را دائمی کنند تا محبی را بهصورت قانونی تحت اختیار خود درآورند.
بر همین اساس استقلالیها تا موعد مقرر از پیش تعیینشده یعنی تا حدود ۲ ماه پیش فرصت داشتند مبلغ رضایتنامه قرضی محبی را در دو قسط به سانتاکلارای پرتغال پرداخت کنند و این درحالی است که ۹۰ هزار یورو از این مبلغ بهعنوان قسط اول به حساب تیم پرتغالی نشسته اما تلاشها برای پرداخت مابقی این رقم بهنتیجه نرسید تا بحث تبعات احتمالی این ماجرا برای باشگاه استقلال نقل محافل رسانهای شود. این درصورتی است که این امر تا امروز محقق نشده اما طبق شنیدههای «فرهیختگان»، ریکاردو ساپینتو که در ابتدای فصل با پیگیریهایش موفق شد تا محبی را به تهران بیاورد در تماس با مدیران استقلال به آنها اعلام کرده بود، حاضر است باقیمانده رقم قرارداد را خودش شخصا پرداخت کرده و بعدا با باشگاه طرف حساب شود که این موضوع در اتفاقی عجیب مورد موافقت قرار نمیگیرد تا گره این ماجرا کورتر شود.
در این زمینه اما نکته عجیب دیگر میتوان به بندهای قرارداد محبی اشاره کرد، جایی که در بین توافق مدیران دو باشگاه در ابتدای فصل اینطور ذکر میشد درصورتیکه تاخیری در پرداختیهای استقلال ایجاد شود قرارداد محمد محبی بهصورت اتوماتیک فسخ خواهد شد و این بازیکن باید به سانتاکلارا برگردد. همچنین در بند دیگری به این موضوع اشاره شده که استقلال باید به اندازه ۶۰۰ هزار یورو یعنی برابر با بند دائم این بازیکن بهعنوان جریمه به باشگاه پرتغالی پرداخت کند و این درحالی است که طبق مفاد تنظیمشده آبیها باید مبلغ قرارداد قرضی محبی را نیز بهصورت تماموکمال همراه با تاخیر تادیه آن به سانتاکلارا پرداخت کنند، یعنی برای نیمفصل رقمی حدود ۸۳۰ هزار یورو درمجموع به تیم پرتغالی برسد.
البته در این خصوص نکته قابلتوجه اینکه برخی مسئولان ذیربط در باشگاه استقلال معتقدند تجربه نشان داده معمولا فیفا برای تنبیه باشگاه خاطی هرگز همه بندهای قرارداد را اجرایی نمیکند و احتمالا درصورت عدم پرداخت مابقی رضایتنامه قرضی در موعد مقرر، استقلالیها فقط به پرداخت این رقم با جریمه تاخیر آن محکوم خواهند شد. ضمن اینکه از آنجا که در یک فصل فوتبالی معمولا ITC بازیکنان فقط برای یک باشگاه صادر میشود، امکانی برای فسخ یکطرفه قرارداد و بازگشت به پرتغال تا پایان فصل برای محبی مقدور نخواهد بود.
- 9
- 6