خبرهارو که مرور میکردم به تیتر قدرتمند و خوشحالکننده «ایران آنلاین» برخوردم که از زبون معاون وزیر راه و شهرسازی نوشته بود: «قیمت خودرو باید کاهش یابد» و از اینکه هنوز هستند مسئولان دلسوزی که به مردم و رفاهشون فکر میکنن اشک شوق تو چشام جمع شد و به ایرانی بودن خودم دوباره افتخار کردم.
در ادامه مطلب مهرداد تقیزاده گفت: «بهدنبال جلوگیری از کاهش واردات یا تولید خودرو در داخل کشور نیستیم اما معتقدیم قیمت خودرو باید کاهش و هزینه نگهداری آن افزایش یابد.»ای بابا!... داشت خوب میومدا؛ یهو نمیدونم چرا فرمونو ول کرد!ای کاش لااقل یه هفته بعد این جمله آخریو میگفت. حتماً باید سریع یه جایگزین میذاشت؟ افسوس، اون اشکا همونجوری تو چشام موندن ولی ماهیتشون عوض شده بود.
خبر بعدی اینکه طیبه سیاوشی شاه عنایتی نماینده مردم تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با کلی ابراز شادمانی از بازگشت ۱۱۰۰ نخبه به کشور طی ۲ سال و نیم گذشته خبر داده و گفته: «این نخبگان ایرانی از برترین دانشگاهها و کشورهای دنیا جذب شده و به کشور بازگشتهاند بنابراین باید فرصتها و امکانات لازم در اختیار آنها قرار گیرد تا حضور و اقامتشان در کشور پایدار باشد.»
متأسفانه هرچی خبرو خوندم نفهمیدم منظور از دانشگاهها و کشورهای برتر کجاهاس! مثلاً اگه اکسفورده، دانشگاه آکسفورد کدوم کشوراس؟ یا اینکه برترین کشورهای دنیا از کدوم نظر؟ به هر صورت کشف و جذب این تعداد نخبه جای خوشحالی داره و حالا که مرحله کشفو انجام دادیم نوبت مرحله خنثی سازیه که اونم فک کنم همون جمله (باید فرصتها و امکانات لازم در اختیار آنها قرار گیرد تا حضور و اقامتشان در کشور پایدار باشد) باشه.
خبر آخر اینکه خبر آنلاین تیتری داشته به این مضمون: «نقش مکمل گامهای دولت برای مبارزه با فساد» که باز هم یه تیتر خوشحالکننده بود و از اینکه دیدم در کنار اقدامات دولت یه سری تحلیلگر دارن مکملهای این کارو تأمین میکنن، بسیار امیدوار شدم. نویسنده مقاله بعد از کلی تحلیل به این نتیجه رسید که:
«ابهامات مردم در خصوص مفاسد اقتصادی تنها با شفافسازی و نه تسویه حساب برطرف میشود» من با این تحلیل موافقم! دقت کنین «تنها با شفاف سازی!» مهم اینه که شفافسازی بشه و مردم خوراک فضای مجازیشونو داشته باشن تا خدای نکرده قحطی سوژه پیش نیاد! حالا اگه اونایی که پولارو گرفتن حساباشونو تسویه هم نکردن، نکردن. اشکالی نداره!
همایون حسینیان
- 13
- 2