به گزارش مهر، مرتضی مرادیپور معاون عملیات سازمان امداد و نجات اعلام کرد: پس از اعلام هشدار قرمز هواشناسی، امدادگران هلالاحمر در ۶ استان غربی کشور در آمادهباش کامل بودند و در ۲۴ ساعت گذشته تخلیه آب از ۷۳ منزل مسکونی و نجات تعدادی از محصورشدگان از سیلاب انجام شده است.
مرادیپور گفت: در ۲۴ ساعت گذشته به ۸۶۱ نفر در ۱۱ شهر، ۲۱ روستا و ۲ منطقه عشایری امدادرسانی شدهاست.
وی با اشاره به اینکه امدادگران هلال احمر آماده برپایی اردوگاههای اسکان اضطراری هستند، افزود: تا کنون ۳۸۵ نفر اسکان اضطراری یافتهاند و ۲۴ نفر به نقاط امن منتقل شدهاند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: متأسفانه سیلاب در ۲۴ ساعت گذشته جان ۳ نفر را در شهرستانهای بوکان، مهران و الموت به ترتیب در استانهای آذربایجان غربی؛ ایلام و قزوین گرفت.
وی خاطرنشان کرد: تا ظهر امروز پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ از شدت بارشها در شهرستان اندیکا استان خوزستان و شهرستانهای بانه، سقز، سنندج و مریوان در کردستان کم شده اما بارندگیها در آذربایجانغربی، کرمانشاه، ایلام و لرستان افزایش یافته و موجب آبگرفتگی در شهرستانهای ارومیه، میاندوآب، گیلانغرب، اسلام آباد، سراوان، ملکشاهی، بروجرد، درود، الیگودرز و خرمآباد شدهاست.
برق ۸۶ روستای لرستان بر اثر وزش باد و باران شدید قطع شد
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان گفت: شبکه برق ۴۱۵ خانوار در ۸۶ روستای استان بر اثر باران و باد شدید قطع شده است.
مهران امیری در خصوص خسارات ناشی از بارشهای اخیر اظهار کرد: از شب گذشته تاکنون نیروهای شرکت توزیع برق استان در تلاش هستند تا این روستاها در کمترین زمان ممکن برقدار شوند.
وی افزود: هم اکنون ۸۶ روستای خرم آباد، چگنی، کوهدشت، پلدختر، نورآباد و الیگودرز در خاموشی قرار دارند و کار بازسازی شبکه ها با وجود شرایط بد آب و هوا در حال انجام است.
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان تاکید کرد: مردم هرگونه قطعی برق را با شماره ۱۲۱ اطلاع دهند تا تیم های فنی در سریعترین زمان ممکن جهت رفع خاموشی به محل اعزام شوند.
جان باختن یک نفر در بوکان بر اثر صاعقه
سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان گفت: جوان ۳۵ ساله از اهالی روستای "اوزنقشلاق" از توابع بخش سیمینه این شهرستان بر اثر اصابت صاعقه در ارتفاعات جان خود را از دست داد.
خشایار صنعتی افزود: این حادثه عصر دیروز درمناطق مرتفع اطراف این روستا روی داد که در آن این جوان به همراه فرد دیگری مورد اصابت شدید صاعقه قرار گرفتند که بر اثر شدت ضربه صاعقه یکی از این دو جوان فوت کرد و فرد دیگر که مصدوم شده بود برای مداوا به مراکز درمانی انتقال یافت.
صنعتی گفت: کشاورزان و دامداران در هنگام نامساعد بودن شرایط جوی باید بلافاصله در مکانهای بسته و سقفدار پناه بگیرند و از ایستادن در کنار درختان و تکه سنگهای بزرگ و اشیای فلزی خودداری کرده و از گیرنده رادیویی و گوشی تلفن استفاده نکنند.
وی اظهار کرد: همچنین روستائیان باید در هنگام صاعقه از تردد و استقرار در ارتفاعات روستاها که به دلیل شرایط خاص اقلیمی و زمین شناسی احتمال برخورد صاعقه وجود دارد و موجب تلفات می شود ، خودداری کنند.
- 16
- 5