جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۸۷۴
حوادث طبیعی

سیل در آستارا/ ۷ نفر مصدوم شدند

سیل در آستارا,حوادث آستارا
بارش باران که از عصر یکشنبه و با شدت بیشتر در صبح دوشنبه در آستارا آغاز شده، موجب آبگرفتگی شدید خیابان های این شهر مرزی و گردشگرپذیر استان گیلان شد و مسافران را غافلگیر و اختلال جدی در تردد شهروندان ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا، در پی بارش شدید باران که هم اکنون نیز ادامه دارد، معابر داخل شهری آستارا و لوندویل و برخی منازل دچار آبگرفتگی شده است.

بارش شدید باران همچنین تردد در جاده های منتهی به شهرستان آستارا را نیز مختل کرد؛ به طوری که از ساعت چهار صبح به علت شدت باران، برخی از رانندگان و مسافران با کاهش دید جاده ای، خودرو خود را در کنار جاده متوقف کرده و پس از آرام شدن شدت بارش به راه خود ادامه دادند.

با شدت گرفتن بارش باران و کاهش دمای هوا طی ۲۴ ساعت گذشته، اهالی آستارا به استفاده از لباس گرم روی آوردند.

بسیاری از مسافرانی که به بهانه تعطیلات به آستارا سفر کرده و در محوطه باز و در کنار خیابان ها و پیاده روها و کمپینگ های شهر آستارا چادر زده بودند، آستارا را به مقاصد دیگری ترک کردند.

میزان بارندگی‌ در شهرستان مرزی آستارا تاکنون ۲۱۸ میلیمتر اعلام شده و دمای هوا ۱۷ درجه سانتیگراد و میزان رطوبت ۱۰۰ می باشد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با بارش بیش از یک هزار و ۲۰۰میلیمتری سالانه جزو پربارانترین مناطق ایران محسوب می شود. شهرستان آستارا با حدود ۹۵ هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان و در مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان واقع شده است.

در پی بارش شدید باران پل سیبلی در محور مواصلاتی آستارا به تالش، تخریب و بازار بزرگ ساحلی این شهر مرزی نیز دچار آب گرفتگی شدید شده است.

تخریب پل سیبلی در محور مواصلاتی آستارا به تالش

بارش باران که به شکل متناوب از یکشنبه در شهرستان آستارا آغاز شده، از صبح امروز شدت یافت و باعث آبگرفتگی شدید در سطح خیابان ها و معابر شد.

بارش باران که هم اینک نیز با شدت چشمگیری در آستارا ادامه دارد، تردد در سطح شهر را دچار اختلال کرده است. خیابان های شهید رستمیان، حکیم نظامی غربی، شهرک حاجیان، شریعتی شرقی، شهید رجایی، خشکه دهنه و باغچه سرا، کشاورز، شالیزار، خلیل آباد و کوی پاسداران، مسیر دسترسی به روستای ویرمونی از سمت کمربندی، شهرک ولیعصر، روستاهای کشفی و صیادلر آب گرفتگی شدیدی بوجود آمده است.

تردد در خیابان های منتهی به بازار ساحلی آستارا هم اینک غیر ممکن است. همچنین تعداد زیادی از کسبه به سبب پر شدن کانال های آب و سرریز شدن آن به داخل بازار، مغازه های خود را تعطیل کرده اند. حجم آب رودخانه های آستاراچای و خواجه کری نیز افزایش یافته است و خطر بالا آمدن آب این رودخانه ها نیز در صورت ادامه بارش دور از انتظار نیست.

نیروهای شهرداری آستارا و مدیریت بحران شهرستان در حال آماده باش کامل هستند.

فرماندار آستارا با اشاره به تخریب پل سیبلی در محور مواصلاتی آستارا به تالش بر اثر بارش شدید باران اظهار کرد: تردد در مسیر فوق علی رغم تخریب پل برقرار است.

محمدرضا شهاب زاده افزود: مدیرکل مدیریت بحران استان و همچنین مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این رابطه بازدیدی از شهرستان آستارا خواهند داشت تا میزان خسارت ها بررسی شود.

فردین فرتوت نیا، رئیس اداره هواشناسی شهرستان آستارا نیز میزان بارندگی ها را بعد از ظهر یکشنبه تاکنون ۲۱۸میلیمتر اعلام و اظهار کرد: بارش در شهرستان مرزی آستارا همچنان با شدت بیشتری ادامه دارد.

وقوع آبگرفتگی در تعدادی از روستاهای آستارا و لوندویل

امیر مرادی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای استان گیلان، اظهار کرد: طبق پیش بینی ها آماده بارش باران تا ۱۶۰ میلیمتر بودیم، اما از ساعت چهار صبح امروز الی ساعت ۶ شاهد شدت گرفتن بارش ها در آستارا بودیم و ۲۶۵ میلیمتر باران بارید و همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون شاهد بارش شدید باران در آستارا و لوندویل هستیم، افزود: بارندگی ها ۱۰۰ میلیمتر بیشتر از پیش بینی ها بود و لذا موجب وقوع آبگرفتگی در تعدادی از روستاها شده است.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان از تخریب یک دستگاه پل در مسیر اصلی جاده لوندویل به آستارا خبر داد و بیان کرد: سیلاب یک طرف پل سیبلی را تخریب کرده و خوشبختانه خودرویی بر روی پل نبوده است.

مرادی، از افتادن دو دستگاه خودرو به داخل رودخانه نیز خبر داد و بیان کرد: راننده و سرنشینان این دو خودرو نجات پیدا کردند.

وی با بیان اینکه با همکاری جانشین فرمانده انتظامی گیلان و رئیس پلیس راه گیلان اقدام به اعمال محدودیت تردد در دو محور اردبیل - آستارا و تالش - آستارا کردیم، گفت: این محدودیت های تردد به دنبال شدت گرفتن باران اتفاق افتاده تا شاهد گرفتار شدن خودروها در سیلاب نباشیم.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان با اشاره به انتقال به موقع مصدومین به مراکز درمانی و انجام درمان سرپایی با کمک امدادگران جمعیت هلال احمر، اضافه کرد: کلیه نقاط حادثه خیز برای مردم را شناسایی و تخلیه انجام شده است.

وی از تداوم بارندگی ها تا ظهر امروز خبر داد و بیان کرد: موج بارش ها به طرف مرکز و شرق استان می رود و هم اکنون رودخانه های شهرستان تالش درگیر سیلاب شده است.

مرادی، از حضور نیروهای راهداری در منطقه و ایجاد راه جایگزین پل برای تردد مردم در روستاهای لوندویل خبر داد و تاکید کرد: شدت باران بسیار زیاد است و کاهش دید وجود دارد و لذا مردم و رانندگان مراقبت های لازم را انجام دهند.

محورهای گیلان بارانی و لغزنده است

سرهنگ جاور صفاری در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای استان اظهار کرد: از عصر روز گذشته تا صبح امروز شاهد ترافیک سنگین و پر حجم در محور سراوان به امامزاده هاشم بودیم اما در حال حاضر ترافیک در محورهای استان عادی و روان است.

رئیس پلیس راه گیلان افزود: در همه محورهای استان بارش باران و لغزندگی معابر را شاهد هستیم، لذا از رانندگان محترم می‌خواهیم ضمن رعایت قوانین و حفظ فاصله طولی، با سرعت مطمئنه حرکت کنند و از عجله و شتاب پرهیز نمایند.

وی با اشاره به تخریب پل سیبلی آستارا به تالش گفت: در محور آستارا به تالش بر اثر شدت بارش و سیلابی شدن مسیر یک دهنه پل تخریب شده که در حال حاضر تردد از پل کنار آن در حال انجام است لذا از رانندگان می‌خواهیم اگر ضرورتی وجود ندارد از این مسیر تردد نکنند.

صفاری ادامه داد: با همکاران استان اردبیل هم هماهنگی لازم به عمل آمده تا از ورود خودروهای سنگین به این مسیر جلوگیری شود؛ همکاران ما برای کنترل ترافیک در محل حضور دارند و در حاضر تردد روان است.

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش