سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۲۰:۵۳ - ۱۱ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۱۳۴۳
حوادث طبیعی

آخرین تدابیر برای سیلاب در لرستان:

اوضاع وحشتناک سیلاب در سه شهر لرستان/ سیلاب در لرستان یک کشته داد

سیل در دورود,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث طبیعی

۲۱:۰۰ رانش زمین و طغیان رودخانه در کوهدشت
سرپرست فرمانداری کوهدشت آخرین وضعیت این شهرستان را در پی وقوع سیلاب تشریح کرد.

 

محمدرضا آزادبخت در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: امروز با وجود حجم عظیم بارندگی‌ها در این شهرستان و به‌دنبال بارندگی‌های گذشته که هر گونه بارش منجر به طغیان می‌شود، خوش‌بختانه مشکل حادی در شهرستان کوهدشت که منجر به خسارت جانی شده باشد، رخ نداده‌است.

 

وی افزود: رودخانه‌های سطحی شهرستان کوهدشت طغیان کرد و ساعت‌ها موجب راه‌بندان شد؛ هم‌چنین محور کوهدشت به زانوگه در سه نقطه دچار آب گرفتگی شدید شد.

 

سرپرست فرمانداری کوهدشت عنوان کرد: سیلاب در روستاهای منطقه کشماهور متأسفانه خسارت زیادی به جاده و پل ورودی روستا وارد کرده، هم‌چنین در محور بخش طرهان گردنه پای آستان بر اثر شدت بارندگی‌ها ساعاتی مسدود و با تلاش نیروهای امداد و راهداری این شهرستان هم‌اکنون بازگشایی شده‌است.

 

وی بیان کرد: محور زانوگه در محدوده روستاهای سعادت‌آباد و کمپ گنج علی بارها به‌علت آبگرفتگی بسته شد و در این منطقه شاهد رانش زمین بودیم که اهالی منطقه کمپ گنج علی را با مشکلاتی روبه‌رو کرده، ما مدرسه روستا را برای اسکان اضطراری اهالی در نظر گرفته‌ایم.

  

آزادبخت با بیان اینکه امروز در منطقه کمپ گنج بیش از پنج متر رانش زمین رخ داد، گفت: آبنمای قبر چراغان در محور گردشگری شیرز دچار آب‌گرفتگی و قطع تردد شد، پل اضطراری کوره‌دشت نیز خسارات زیادی دیده و با اقدامات راهداری شهرستان کوهدشت آماده تردد است.

 

سرپرست فرمانداری کوهدشت خاطرنشان کرد: ادوات راهسازی امروز صبح در محور قرعلیوند که یکی از محورهای اصلی امدادرسانی به منطقه آمیران شهرستان پلدختر است با مشکلات جدی روبه‌رو شد، اما خوش‌بختانه الان تردد برقرار است.

 

آزادبخت اظهار داشت: در سطح شهر کوهدشت در خیابان‌های هفت تیر و برخی نقاط شهر آب‌گرفتگی شدیدی را داشتیم؛ سد ساحلی که از مرکز شهر عبور می‌کند دچار آب‌گرفتگی شد و خوش‌بختانه تاکنون با زحمات رفتگران و کارگران شهرداری این موضوع را مدیریت کرده‌ایم.

 

وی افزود: در امروز منازل تعداد ۱۵خانواده روستایی در منطقه شورابه علیا دچار آب‌گرفتگی شد و خسارت زیادی نیز به اثاثیه آن‌ها وارد شده‌است.

 

۱۸:۵۷ سیلاب در لرستان یک کشته داد
قدرت الله ترابی نژاد در گفت و گو با مهر، با اشاره به غرق شدن یک نفر در رودخانه روستای «چشمه سرده» بخش شاهیوند گفت: امروز بعدازظهر یک مرد ۵۰ ساله به درون رودخانه سقوط و جان خود را از دست داد.

وی گفت: جنازه این مرد سه کیلومتر پایین‌تر از روستا پیدا شده است.

 

۱۸:۱۷ احتمال بستن دریچه‌های سد «سیمره» / ۱۰ تا ۱۵ روستا تخلیه می‌شود

احمد مرادپور معاون استاندار لرستان در گفت و گو با مهر، با اشاره به وضعیت سیلاب در شهرستان کوهدشت، اظهار داشت: با توجه به خطرات سیلاب در پایین دست سد سیمره، ممکن است دریچه‌های سد سیمره بسته شود.

 

وی با بیان اینکه اگر به این نتیجه برسند که دریچه‌های این سد را ببندند، ما ناچار هستیم که بین ۱۰ تا ۱۵ روستای حریم این سد را تخلیه کنیم، تصریح کرد: البته در این صورت کار سخت خواهد بود.

معاون استاندار لرستان یادآور شد: یک کانال آب در سطح شهر کوهدشت سرریز کرده بود که با اقدامات لازم جلوی مشکلات احتمالی گرفته شده است.

 

۱۷:۵۴ ارتباط ۳۰۰ روستای دلفان قطع شد / قطعی برق و طغیان رودخانه در نورآباد

حشمت بهمنی فرماندار دلفان در گفت و گو با مهر با اشاره به اینکه باران به شدت از ساعت ۵ صبح تاکنون در دلفان می بارد، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که باعث شد دچار سیلاب شویم آب شدن برف‌های ارتفاعات اطراف شهر بوده است.

 

وی با بیان اینکه الان میزان آب درون رودخانه نورآباد سه برابر ظرفیت رودخانه است و ‬برخی محلات دچار آ ب گرفتگی شده‌اند، تصریح کرد: بخش عمده منازل را تخلیه کرده‌ایم و خوشبختانه آسیب و تلفات انسانی نداشتیم ولی بارندگی به شدت ادامه دارد.

 

فرماندار دلفان با تاکید بر اینکه متأسفانه همین الان هم یک عده‌ای امتناع می‌کنند از تخلیه شهر و ‬معتمدین و نیروها پای کار آمده‌اند تا خانه‌ها را تخلیه کنند، افزود: ‬برق شهرستان قطع است و بارندگی‌ها ادامه دارد و امکان دارد مشکلات بیشتری داشته باشیم.

 

بهمنی با اشاره به اینکه حجم بارندگی بیش از حد تصور است، ادامه داد: ‬ارتباط ۳۰۰ روستای شهرستان قطع شده است.

 

۱۷:۳۱ دریچه‌های سد «مروک» باز شد / ورودی ۷۵ مترمکعبی و خروج ۳۸ مترمکعب آب

رضا میرزایی در گفت و گو با مهر با اشاره به اینکه سد مروک از نظر فنی و سازه‌ای یکی از بهترین سدهای استان است و مشکلی ندارد، اظهار داشت: حجم مخزن این سد ۱۰۵ میلیون مترمکعب است که در حال حاضر ۱۰۱ میلیون مترمکعب آن پر شده و ۴ میلیون مترمکعب ظرفیت خالی دارد.

 

وی با بیان اینکه دریچه‌های تحتانی سد مروک را باز کرده‌ایم، تصریح کرد: کل ظرفیت خروجی سد معادل ۳۸ مترمکعب بر ثانیه است که رهاسازی می‌شود؛ ورودی‌ها به سد مروک از سوی سد کمال صالح در بالادست حدود ۷۵ مترمکعب بر ثانیه است و با این روند پیش بینی می‌کنیم فردا ظرفیت سد پر شود و سرریز کند.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با تاکید بر اینکه سد مروک هیچ مشکلی از نظر سازه‌ای ندارد و شکستن سد شایعه است، افزود: فردا بعدازظهر پیش بینی می‌شود سد سرریز شود، البته ‬بستگی به روند شدت بارش‌ها دارد و ممکن است یکی دو ساعت عقب و جلو شود.

 

میرزایی یادآور شد: امیدواریم پیک سیلاب استان مرکزی را در درون مخزن سد مروک کنترل کنیم.

 

۱۷:۲۸ اعلام وضعیت قرمز در دلفان / سیلاب وارد منازل یک چهارم مردم نورآباد شد

احمد مرادپور معاون عمرانی استاندار لرستان در گفت و گو با مهر با اشاره به وقوع سیلاب در شهرستان دلفان، اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت این شهرستان و شهر نورآباد قرمز است.

 

وی با بیان اینکه شرایط در این شهرستان خطرناک شده است، عنوان کرد: در حال حاضر رودخانه نورآباد طغیان کرده است و همین امر موجب شده که سیلاب وارد منازل یک چهارم مردم شهر شده است.

 

معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه ورود سیلاب از سمت کرمانشاه و ایلام موجب طغیان رودخانه دلفان شده است، افزود: برای امداد رسانی به کمبود تجهیزات لازم و تخصصی مواجه هستیم که در این راستا از ارتش استان کرمانشاه درخواست اعزام «نفربر» کرده‌ایم که اگر ارسال شود می‌توانیم امداد رسانی لازم را در این رابطه داشته باشیم.

 

۱۷:۰۶ تمام امکانات سپاه در اختیار ستاد بحران لرستان قرار می‌گیرد

سردار سلامی بعدازظهر امروز یکشنبه در جریان بازدید از سد مروک در شهرستان دورود گفت: تمام امکانات سپاه و قرارگاه سازندگی در اختیار استانداری لرستان و ستاد مدیریت بحران استان قرار می‌گیرد.

 

جانشین فرمانده سپاه پاسداران همچنین از مناطق سیل زده خرم آباد بازدید کرده است.

سردار سلامی در جریان بازدید از وضعیت رودخانه در معرض طغیان «تیره» و سد مروک از امدادرسانی و کمک نیروهای سپاه و قرارگاه سازندگی خبر داده است.

 

۱۷:۰۱ تخلیه ۸۰ درصد جمعیت روستاهای در معرض سیل دورود

فریبا بهاری سرپرست فرمانداری دورود در گفت و گو با مهر گفت: باتوجه به بارندگی‌های امروز الان حجم خالی سد مروک ۳ میلیون مترمکعب است.

 

وی با بیان اینکه ۴۰ مدرسه، ۱۲ مسجد، ۱۰ حسینیه و ۷ سالن ورزشی برای اسکان افراد در معرض خطر سیل در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: همچنین ۱۸ منطقه اسکان از طریق هلال احمر پیش بینی شده است.

 

سرپرست فرمانداری دورود با تاکید بر اینکه ۸۰ درصد جمعیت روستاهای در معرض خطر سیل تخلیه شده است، افزود: در روستاهای لبان سفلی و سفید کن که شرایط حادتری دارند نیز ۷۰ درصد جمعیت منازل خود را تخلیه کرده‌اند.

 

بهاری خاطرنشان کرد: ‬در سطح شهر نیز جمعیت ۷۰ درصد مناطق ساحلی تخلیه شده است.

 

۱۶:۲۳ جانشین فرمانده سپاه پاسداران به لرستان سفر کرد

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هدف بازدید از مناطق سیل زده وارد شهر خرم آباد شد. سردار سلامی بعد از خرم آباد به سمت شهرستان دورود حرکت کرد.

۱۵:۴۰: اوضاع وحشتناک سیلاب در سه شهر لرستان/ خانه‌ها تخلیه نشوند کشته خواهیم داشت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان اوضاع وقوع سیلاب در سه شهر استان را وحشتناک توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا آقامیرزایی بیان کرد: وضعیت وقوع سیلاب در خرم آباد، پلدختر و دورود خوب نیست و اوضاع رو به وخامت است.

 

وی با بیان اینکه کوچه‌های منطقه مطهری خرم‎آباد دچار آبگرفتگی شدید شده‌اند، ادامه داد: مردم هم متأسفانه هیچ توجهی به هشدارها نمی‌کنند.

 

این مسئول با بیان اینکه هر آن ممکن است خودروها را آب ببرد، گفت: ساکنان حریم رودخانه‌ها باید خانه‌های خود را تخلیه کنند در غیر این صورت به طور قطع سیلاب تلفات خواهد داشت.

 

۱۳:۵۷: تخلیه برخی مناطق شهر پلدختر؛ مکان‌های امن آماده اسکان مردم است

فرماندار پلدختر با بیان اینکه برخی مناطق در داخل این شهر برای جلوگیری از ایجاد مشکل منازل خود را ترک کنند گفت: کمپ‌های هلال‌احمر آماده اسکان مردم است.

 

به گزارش تسنیم، نعمت‌الله دستیاری ظهر امروز در جلسه ستاد بحران این شهرستان که در سالن شهدای فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: بر اساس هشدار های سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع سیلاب برخی مناطق در داخل شهر پلدختر از جمله کوی سازمانی‌ها ، خیابان‌های رسالت و انتهای منطقه دردیا  در خطر هستند که برای جلوگیری از ایجاد مشکل باید منازل خود را ترک و به کمپ‌های ایجادشده توسط هلال احمر مراجعه کنند.

 

وی افزود: روستاهای جنوب پلدختر هم با توجه به سرریزشدن و بالا آمدن سد سیمره هر چه سریع‌تر نسبت به تخلیه اسباب و اثاثیه خود اقدام و منازل خود را ترک کنند.

 

فرماندار پلدختر عنوان کرد: هلال‌احمر در چندین نقطه از سطح شهر از جمله سالن سپاه در میدان بسیج، سالن مدرسه شاهد جنب حوزه علمیه، مدرسه ادب پشت بیمارستان امام خمینی(ره)، سالن تعاون روستایی و مدارس پلدختر کمپ ایجاد کرده و آماده اسکان مردم است .

 

 وی بیان کرد: چندین بار در رسانه‌ها اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام‌داده ونقاط حادثه‌خیز را هشدار دادیم، شهر متعلق به همه ماست باید با دل‌سوزی اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهیم تا برای مردم مشکلی ایجاد نشود.

 

فرمانداری دورود: دستور تخلیه منازل به ۲۳ هزار شهروند دورودی داده شد

فریبا بهاری در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: با توجه به فعال شدن سامانه بارشی به احتمال وقوع سیلاب بیش از ۲۳ هزار شهروند دورودی باید خانه‌هایشان را ترک کنند.

سرپرست فرمانداری دورود گفت: دستور تخلیه به بیش از ۲۳ هزار شهروند شهری و روستایی این شهرستان داده شده است.

 

وی عنوان کرد: به ساکنان ۱۵ منطقه در معرض سیل در دورود اطلاع‌رسانی‌ها به طور کامل انجام شده است.

 

سرپرست فرمانداری دورود بیان کرد: با استفاده از همه ابزارهای اطلاع‌رسانی مانند صدا و سیما، فضای مجازی، رادیو، مطبوعات، حضور خانه به خانه و اطلاع رسانی از طریق بلندگو به همه شهروندان ساکن در مناطق در معرض سیل به طور کامل اطلاع‌رسانی شده است.

 

بهاری با اشاره به اینکه هم اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از میزان تخلیه ساکنان شهری اعلام کرد، افزود: سری ساتی، بحرین، منوچهری، صفا، عزت‌آباد، قلعه ضرغام، بلوار آیت‌الله بروجردی، کوی همت، کوی کارمندان سیمان، کوی شهرداری، فرهنگیان و الغدیر مناطق شهری هستند که ساکنان آن‌ها باید خانه‌هایشان را تخلیه کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد ساکنان سه روستا خانه‌هایشان را تخلیه کرده‌اند، گفت: همچنین دستور تخلیه به ساکنان ۸ روستا در بخش مرکزی داده شده است.

 

سرپرست فرمانداری دورود تصریح کرد: در مجموع ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر در مناطق شهری، ۳۵۰۰ نفر در بخش مرکزی و حدود یک‌هزار نفر در بخش سیلاخور باید خانه‌هایشان را تخلیه کنند. 

 

بهاری از فراهم‌سازی ظرفیت اسکان ۱۲ نفری در دورود خبر و ادامه داد: همچنین صنایع دفاع و کارخانجات برای اسکان شهروندان اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات ما در روستاها این است که روستاییان تخلیه خانه‌ها را منوط به استقرار احشام در کنار محل اسکان خود می‌دانند، حال آنکه انجام این خواسته آن‌ها امکان‌پذیر نیست.

 

سرپرست فرمانداری دورود در ادامه از آغاز بارش‌ها در این شهرستان خبر و ادامه داد: خوشبختانه بارندگی‌ها تاکنون سیلابی نشده است.

 

خبر در حال بروز رسانی

 

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش