سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۸ - ۱۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۹۴۵
سایر اخبار حوادث

طلاق به اصرار مادرشوهر

طلاق,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث امروز

به گزارش جام جم آنلاین، زن جوان پس از سه سال زندگی مشترک تصمیم گرفت برای همیشه از شوهرش جدا شود. او در دادگاه خانواده، اصرارهای مادرشوهرش برای طلاق را دلیل این جدایی اعلام کرد.

 

او که از این اصرارها بشدت خسته شده بود، از شوهرش خواست که زندگی مشترکشان را تمام کنند.

 

این زن که همراه شوهرش، هفته گذشته دادخواست طلاق خود را به دادگاه خانواده تهران ارائه داد، درباره ماجرای زندگی‌اش به قاضی گفت: سه سال است که با کامیار ازدواج کرده‌ام، اما از روزی که زندگی مشترکمان آغاز شد، مادر کامیار مرتب در گوش من می‌خواند که از شوهرم طلاق بگیرم. تا اتفاقی می‌افتد بحث طلاق را پیش می‌کشد.

 

در میان صحبت‌هایش کلی نصیحتم می‌کند که زندگی من و کامیار دوام نخواهد آورد و باید هرچه زودتر از هم جدا شویم. جالب اینجاست که او خودش را حامی من نشان می‌دهد و از پسرش بدگویی می‌کند. در حالی که او بعد از آشنایی من و کامیار، مخالفتی برای ازدواجمان نداشت، تازه خیلی با من صمیمی شد و مرتب از من تعریف می‌کرد.

 

زن جوان ادامه داد: بعد از آغاز زندگی مشترک حرف‌ها و انرژی‌های منفی‌اش را آغاز کرد. مادرشوهرم در این سه سال فقط مرا عذاب داد. با حرف‌هایش کلی به من استرس می‌داد. با کوچک‌ترین اختلاف و مشکلی مرا می‌ترساند و کاری می‌کرد که از زندگی مشترک و کامیار بدم بیاید. همیشه هم می‌گفت که نباید بچه‌دار شوم چراکه زندگی‌مان دوام نخواهد آورد. چند بار با او برخورد کردم. حتی دعوایمان شد. چند بار هم سعی کردم که به حرف‌هایش اهمیتی ندهم، ولی فایده‌ای نداشت. مادرشوهرم چون خودش از شوهرش جدا شده، سعی دارد مرا هم عذاب بدهد.

 

در این میان کامیار هم دخالتی نکرده و با مادرش هیچ برخوردی نکرد. بارها موضوع را با کامیار در میان گذاشتم ولی او بی‌اهمیت بود. سه سال است که عذاب می‌کشم. مرتب انرژی منفی و افکار منفی به من منتقل می‌شود. این حرف‌ها روی من تاثیر گذاشته و با کوچک‌ترین موضوع استرس می‌گیرم. هر بار مادرشوهرم را می‌بینم اضطراب دارم.دیگر خسته شده‌ام. نمی‌توانم این حرف‌ها را تحمل کنم. برای همین تصمیم گرفتم از کامیار جدا شوم.

 

در ادامه شوهر این زن نیز به قاضی گفت: آقای قاضی مادرم در مورد همه چیز بدبین است. سر همین اخلاقش بود که پدرم از او جدا شد. اما او زن تنهایی است و دور و برش کسی را ندارد. من نمی‌توانم با او دعوا یا ارتباطم را با او قطع کنم. هر چه به نیوشا می‌گویم که به این حرف‌ها اهمیت ندهد فایده‌ای ندارد. می‌گویم ما که او را می‌شناسیم پس نباید اهمیت بدهیم، اما هربار که مادرم را می‌بیند، از این رو به آن رو می‌شود و با من دعوا می‌کند. بعد هم از من می‌خواهد که ارتباطم را با مادرم قطع کنم و دیگر با او رفت و آمد نکنیم. در صورتی که من نمی‌توانم مادرم را تنها بگذارم. در آخر هم به خاطر این دلیل بی‌اهمیت زندگی‌مان را به هم زد.

 

در پایان قاضی رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد و از این زوج خواست در این مدت بیشتر به عواقب طلاق و جدایی فکر کنند تا شاید از تصمیمشان منصرف شوند.

 

مراقب دخالت‌ها باشید

مصطفی تبریزی، روان‌شناس در این رابطه می‌گوید: به اعتقاد من زن و شوهر باید اول به زندگی خودشان توجه کنند.

 

گاهی اوقات یک زندگی مشترک بدون مشکل یا اختلاف تنها به خاطر دخالت و حاشیه اطرافیان از بین می‌رود.

 

وقتی زن و مرد خودشان با هم اختلافی ندارند و می‌توانند در کمال آرامش در کنار هم زندگی کنند چرا باید اجازه دهند که اطرافیان برایشان مشکل به وجود بیاورند.

 

اگر خانواده‌ها با دخالت و رفتارهای غلط یک زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار می‌دهند، می‌شود با رفتار منطقی هم زندگی مشترک را حفظ کرد و هم خانواده‌ها را در کنار خود نگه داشت.

 

می‌توان تعادل را برقرار کرد. به نظر من در این گونه موارد زن و مرد به جای این که عصبانیت خود را سر هم خالی کنند و به زندگی مشترکشان لطمه بزنند، با یک مشاور مشورت کنند و از او راهنمایی بخواهند.

 

مشاوران به راحتی می‌توانند به آنها نحوه صحیح برخورد و رفتار را آموزش دهند تا در زندگی مشترک دچار مشکل نشوند. موارد زیادی بوده که زن و مرد بدون هیچ اختلافی راهی دادگاه خانواده شدند تا از هم جدا شوند.

 

دلیلشان هم دخالت و آزار اطرافیان‌شان بوده که آنها را خسته کرده؛ به نظر من در این گونه موارد نباید اجازه داد این مشکلات کهنه و قدیمی شود و کم‌کم زندگی مشترک را از بین ببرد.

 

باید از همان اول راهکاری پیدا کرد و در صورت نیاز با یک مشاور مشورت کرد تا یک زندگی مشترک بی‌دلیل از بین نرود.

 

سیما فراهانی

 

 

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش