سرهنگ یادگارنژاد دراین باره اظهار کرد: شهروندی با حضور در این پلیس،درخواست رسیدگى به شکوائیه خوددر زمینه کلاهبردارى۱۵۰ میلیون ریالی ازحسابش شد که پیگیرى موضوع دردستورکارکارشناسان پلیس فتا قرارگرفت.
وی افزود: شاکى در تحقیقات اولیه درباره نحوه کلاهبردارى صورت گرفته بیان کرد: در یک سایت با تبلیغ خرید نرم افزار ماهواره جیبی اندروید مواجه و برای پرداخت هزینهها وارد درگاه پرداخت شدم که پس از مواجه شدن با پیغام خطا از این کار انصراف دادم اما بعد از چند ساعت مبلغ۲۵ میلیون تومان از حسابم کسر میشود. وی گفت: کارشناسان پلیس فتا با انجام شگردهای خاص توانستند فردی را در این خصوص شناسایی و دستگیر کنند.
وی افزود: متهم پس از دستگیری به جرم ارتکابی اعتراف کرد که با ایجاد تبلیغات اغوا کننده در زمینه نرمافزار ماهوارهای و ساخت صفحات درگاه پرداخت جعلی و هدایت افراد به آن صفحات مقاصد شوم خود را عملی می کرده است.
وی یادآور شد: افرادی با ساخت نرمافزار موبایلی با نام ماهواره جیبی در فضای مجازی به خصوص در شبکههای اجتماعی مختلف اقدام به کلاهبرداری از کاربران میکنند که استفاده و فعالسازی این نرمافزار با مبالغ کم و وسوسه انگیز انجام می شود که در آن کاربران به صفحه جعلی و شبیهسازی شده یک درگاه پرداخت بانکی هدایت میشوند که در نهایت منجر به سرقت اطلاعات حساب بانکی آن ها و در یک فرصت مناسب برداشت از حساب انجام می شود. این مقام ارشد انتظامی توصیه کرد: به پیشنهادهای جذاب و اغواگرایانه کلاهبرداران به هیچ عنوان پاسخ ندهند و هنگام پرداخت اینترنتی از صحت درگاه پرداخت الکترونیک اطمینان حاصل کنند و برای وارد کردن اطلاعات بانکی خود همیشه از پروتکل امن https استفاده کنند.
- 11
- 6