دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۱ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۰۸۹۰
جرم و جنایت

مرد خیاط منکر قتل همسرش شد/ پدر مقتول در دادگاه از هوش رفت

و سال پس از به قتل رسیدن زنی جوان جلسه محاکمه همسرش در حالی برگزار شد که این مرد خیاط همچنان منکر قتل همسرش است.

به گزارش ایران،  راز قتل این زن از آذر سال ۹۸ و با گزارش مردی جوان به پلیس فاش شد. وی که جسد را پیدا کرده بود گفت: با دوستانم در حوالی بزرگراه آزادگان خیابان دستواره قدم می‌زدیم که چشممان به یک گونی بزرگ افتاد که داخل جوی آب افتاده و لکه‌های خون رویش بود. وقتی گونی را بیرون کشیدیم و درش را باز کردیم از ترس شوکه شدیم داخل گونی جسد خونین یک زن قرار داشت.

وقتی مأموران پلیس به محل رسیدند با جسد زن جوان در حالی رو به رو شدند که دست و پاهایش با تکه‌های پارچه بسته شده بود و آثار ضربه‌های جسم نوک تیز مانند قیچی به سرش دیده می‌شد. وقتی جسد برای تعیین علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد در ادامه تحقیقات هویت مقتول به‌نام رها ۴۰ ساله شناسایی و خانواده و محل زندگی اش به دست آمد.

بدین ترتیب مأموران به خانه مقتول در حوالی خیابان خزانه رفتند و به تحقیق از شوهر وی پرداختند. مسعود در نخستین بازجویی‌ها گفت: همسرم روز قبل از خانه خارج شد و دیگر برنگشت.

 این مرد خیاط گفت: همسرم دختر خاله‌ام بود ما سال‌ها با هم زندگی کردیم و یک دختر دانشجو هم داریم که در شهرستان درس می‌خواند. ما هیچ اختلافی با هم نداشتیم. من در خیابان جمهوری بوتیک دارم و یک کارگاه خیاطی هم روی پشت بام خانه‌ام راه انداخته‌ام. دیروز همسرم برای خرید داروهایش از خانه بیرون رفت و گفت بعد از خرید به خانه خواهرم می‌رود اما چند ساعت بعد وقتی خواهرم با من تماس گرفت و گفت رها به خانه او نرفته نگران شدم. با تلفن همراهش تماس گرفتم جواب نداد به خواهر زنم زنگ زدم اما او هم بی‌خبر بود و گفت گوشی موبایل رها خاموش شده است. همه جا را دنبالش گشتیم اما خبری پیدا نکردیم تا اینکه امروز فهمیدم همسرم کشته شده است.

در حالی که مسعود منکر دخالت در قتل همسرش بود کارآگاهان پلیس در حیاط خانه آنها با لکه‌های خون روبه‌رو شدند و فرضیه جنایت خانوادگی قوت گرفت.

در بررسی‌های بعدی نمونه تکه‌های پارچه‌ای که دست و پای رها با آن بسته شده بود در کارگاه خیاطی مسعود پیدا شد. همچنین در تحقیقات میدانی از همسایه‌های مقتول آنها بر خلاف ادعای مسعود که می‌گفت زندگی آرامی با همسرش داشته مدعی شدند این زوج همیشه با هم دعوا داشتند و صدای درگیری آنها را بیشتر اوقات می‌شنیدند. از سوی دیگر آثار درگیری و خراشیدگی روی دست‌های مرد خیاط شک پلیس را به اینکه وی در قتل همسرش دست دارد بیشتر کرد.

در ادامه تحقیقات اسناد و مدارکی علیه مسعود کشف شد که ادعای وی را در بی‌گناهی اش کمرنگ کرد مأموران با پیدا کردن داروهای مقتول که تازه خریده بود و یافتن کلید در خانه که متعلق به رها بود و با خودش نبرده بود مطمئن شدند که مسعود سعی در کتمان حقیقت دارد. همچنین مرد خیاط در پاسخ به این سؤال که چرا آن روز چندین بار حیاط خانه را شسته ادعا کرد حیاط را به خاطر برگزاری جشن تولد فرزند باجناقش شسته است. اما این ادعای وی نیز تأیید نشد و سرانجام کیفرخواست وی به اتهام قتل همسرش صادر و پرونده به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

 در روز دادگاه که در شعبه دوم دادگاه برگزار شد دختر مقتول از پدرش اعلام گذشت کرد اما پدر مقتول برای دامادش تقاضای قصاص کرد و در حالی که به خاطر قتل دخترش بشدت بی‌تابی می‌کرد از هوش رفت.

مسعود وقتی پای میز محاکمه ایستاد در حالی که همچنان منکر قتل همسرش بود گفت: من نمی‌دانم چه کسی رها را کشته است او از خانه بیرون رفت تا دارو بخرد.من بی‌دلیل بازداشت شده‌ام.

قاضی پرسید: اما در تحقیقات مشخص شده که تلفن همراه همسرت در خانه بوده است چطور تلفنش را نبرده بود؟

متهم پاسخ داد: همسرم وقتی از خانه خارج می‌شد گوشی موبایلش دستش بود حتی من از او پرسیدم که به تلفنش نگاه کرد و جوابم را داد.

چرا وقتی همسرت گم شده بود حیاط خانه را شستی؟

- خانواده همسرم می‌خواستند از شهرستان به خانه ما بیایند خواستم خانه تمیز باشد.

متهم درباره علت خراشیدگی و کبودی دستانش نیز گفت: چند روز قبل از این ماجرا کارهای بنایی انجام می‌دادم و به همین خاطر دستهایم خراشیده شده بود.

اما پاسخ‌های ضد و نقیض متهم نتوانست هیأت قضایی را متقاعد کند که وی بی‌گناه است بنابراین وی در آخرین دفاع باز هم اتهام قتل همسرش را رد کرد و بدین ترتیب با پایان جلسه دادگاه قضات برای صدور حکم مرد خیاط وارد شور شدند. 

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش