![قتل شیخ صباح،جرم و جنایت،خبرهای حوادث،اخبار حوادث اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت,قتل شیخ صباح](https://media.sarpoosh.com/images/9602/96-02-c15-918.jpg)
به گزارش عصرایران، به نوشته رسانههای کویتی، دادگاه جزایی کویت به ریاست قاضی "محمد غازی المطیری" ۲ شهروند ایرانی مقیم کویت را به اعدام محکوم کرد.
این ۲ شهروند ایرانی شیخ "صباح" ۵۸ ساله عضو خاندان حاکم در کویت (آل صباح) را به قتل رساندهاند.
این قتل نوامبر ۲۰۱۶ اتفاق افتاد و توسط یک عابرپیاده کویتی به اطلاع پلیس رسید.
عابرپیاده کویتی یک فرد هندیالاصل را در خیابان میبیند که غرق در خون است. وی به فرد کویتی میگوید که در آن آپارتمان قتل اتفاق افتاده است. این شهروند کویتی جریان را به اطلاع پلیس میرساند.
ماموران پلیس پس از ورود به آپارتمان با ۳ جسد مواجه شدند که یکی از آنها متعلق به فردی از خاندان آل صباح بود. هر ۳ قربانی از طریق شلیک گلوله به سر و گردن کشته شده بودند.
فرد هندی پس از حضور پلیس به حالت کما رفت و در نتیجه قاتل برای پلیس کویت ناشناس باقی ماند.
در تحقیقات پلیس معلوم شد که پیش از این شیخ کویتی مبلغ ۴۵۰ هزار دینار (یک و نیم میلیون دلار) را برای سرمایهگذاری در بیروت به صورت نقدی از بانک دریافت کرده بود که بخشی از این پول را به وکیل و بخشی را نیز به نزدیکان خود داده بود و مبلغ ۳۵۰ هزار دینار (یک میلیون و ۱۵۰ هزار دلار) قبل از سرقت نزد وی بوده است.
پلیس در جریان تحقیقات متوجه میشود که یک ایرانی و یک سوری قبل از ارتکاب جنایت با وی در ارتباط بودهاند، آنها را بازداشت میکند و از آنها درباره آخرین دیدارشان با وی سؤال میکند.
فرد سوری اعلام میکند که از مدتها پیش با وی تسویه حساب کرده و دیگر نزد وی کار نمیکند.
اما فرد ایرانی که آشپز وی بود مدعی میشود که قبل از ارتکاب قتل از آن آپارتمان خارج شده است و تاکید میکند که قربانی با کسی دشمن نیست.
پس از آنکه پلیس به بنبست رسید فرد هندی که شاهد جنایت بوده است به هوش میآید و به پلیس اظهار میکند که چهره قاتل پوشیده بوده اما فرد ایرانی در هنگام قتل در آن آپارتمان بوده است. تناقض اظهارات تنها شاهد جنایت با اعترافات فرد ایرانی باعث شد تا پلیس به وی بیشتر مشکوک شود.
![قتل شیخ صباح،جرم و جنایت،خبرهای حوادث،اخبار حوادث اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت,قتل شیخ صباح](https://media.sarpoosh.com/images/9602/96-02-c15-919.jpg)
پلیس شهروند ایرانی را دوباره مورد بازجویی قرار میدهد و در نهایت وی به ارتکاب قتل با همدستی یک ایرانی دیگر اعتراف میکند.
فرد ایرانی در کویت متولد شده است و در آنجا زندگی میکند.
ایرانی دیگر نیز مقیم کویت است که با همدستی با دوست ایرانیش که با چهرهای پوشیده وارد آنجا شده بود هر ۳ فرد موجود در آپارتمان را در ابتدا با طناب میبندد و سپس آنها را به قتل میرساند و تنها دوست ایرانی وی زنده از آنجا خارج میشود. فرد هندی نیز به این دلیل جان سالم به در برده بود که پس از آنکه با چاقو گردن وی را زده بودند تظاهر به مرگ کرده بود.
تعداد زیادی ایرانی در کویت مقیم هستند. آنها معمولا نیروی کار این کشور هستند. بر اساس آمار سال ۲۰۰۳ تعداد ایرانیان مقیم کویت بیش از ۸۰ هزار نفر است.
جمعیت کویت در سال ۲۰۱۴ میلادی ۴ میلیون نفر بوده است که تنها ۱.۲ میلیون نفر شهروند کویتی بوده و ۲.۸ میلیون نفر خارجی هستند که در کویت کار میکنند.
- 18
- 1