چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴
۰۸:۱۴ - ۲۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۱۷۴
جرم و جنایت

ربودن خانواده پسردایی برای ٦٠٠‌میلیون تومان

مرد جوان وقتی دید پسردایی‌اش، بدهی ٦٠٠‌میلیون تومانی خواهرش را پس نمی‌دهد، نقشه یک آدم‌ربایی را اجرا کرد.  چندی قبل زن و مردی در تماس مردان ناشناس متوجه شدند، پسرشان به نام امیر به همراه خانواده‌اش ربوده شده است.

 

همین کافی بود تا با مراجعه به پلیس از آنها درخواست کمک کنند. ماموران در گام نخست تحقیقات پی بردند که چندی قبل امیر همراه خانواده‌اش به خاطر بدهی میلیونی از تهران خارج شده و کسی اطلاعی از آنها نداشته است. در این مرحله ماموران با توجه به بدهی ٦٠٠ میلیاردی مرد جوان احتمال دادند که آدم‌ربایان از سوی طلبکاران امیر اجیر شده باشند.

 

تحقیقات ادامه داشت تا این‌که آدم‌رباها در تماس با خانواده مرد جوان خواستار ٦٠٠‌میلیون تومان در ازای رهایی پسرشان شدند. تیم پلیسی در ادامه تحقیقات پی بردند که آدم‌ربایان به خانواده امیر دستور داده‌اند برای پرداخت پول باید به شهر همدان بروند که در این راستا خانواده امیر با حضور در اداره پلیس آگاهی همدان از ماجرای آدم‌ربایی ٦٠٠ میلیونی پرده برداشتند.

 

تجسس‌های فنی نشان داد که طلبکاران امیر، خانواده عمه‌اش هستند و درست از زمانی که امیر و خانواده‌اش ناپدید شده‌اند، اثری از پسرعمه‌های وی هم نبود. ٢١ روز از ماجرای آدم‌ربایی می‌گذشت که ماموران پی بردند که همسر و دختر ٥ساله امیر همراه مرد جوانی به خانه‌شان بازگشته‌اند و خیلی زود تیمی از ماموران برای تحقیقات ویژه به سراغ همسر امیر رفتند.

 

زن جوان ادعا کرد که برای اسباب‌کشی به خانه آمده و از داستان آدم‌ربایی بی‌اطلاع است این ادعا در حالی بود که در چهره زن جوان ترس و اضطراب نمایان بود. برای همین ماموران از مرد جوانی که همراه زن امیر بود، خواستند با صاحبخانه تماس بگیرد تا صحت ماجرای اسباب‌کشی را تأیید کند.

 

در این مرحله مرد ناشناس که همدست آدم‌ربایان بود برای ردگم کنی ماجرای حضور پلیس را به همدستانش گزارش کرد و پسرعمه امیر با شنیدن این ماجرا دستور داد تا امیر همراه یکی از همدستانش به خانه‌شان در همدان بروند تا راز این آدم‌ربایی پنهان بماند اما وقتی امیر در برابر کارآگاهان قرار گرفت پرده از این آدم‌ربایی ٦٠٠‌میلیون تومانی برداشت. مرد جوان گفت:

 

«یک ‌سال قبل برای شروع کارم نیاز به پول داشتم که دخترعمه‌ام ٢٠٠‌میلیون تومان به من داد و قرار بود در سود کار با هم شریک باشیم اما پس از مدتی شراکتمان در سود کار تغییر کرد و دخترعمه‌ام از من خواست تا ماهانه ٢٢‌درصد سود پول بپردازم. روزبه‌روز بدهی‌ام بیشتر می‌شد تا این‌که تصمیم به فرار گرفتم و شبانه با همسرم از تهران به همدان فرار کردیم و هیچ‌کس از این ماجرا اطلاعی نداشت ولی پس از یک هفته در خانه بودیم که زنگ خانه به صدا درآمد و وقتی جلوی در رفتم در کمال ناباوری دیدم پسرعمه‌ام همراه خواهرزاده‌هایش جلوی در هستند.

 

شوکه شده بودم که آنها مرا سوار بر خودرو خودم و همسرم و فرزندم را سوار بر خودرویشان کردند و ما را ٢١ روز در یک خانه گروگان گرفتند. ٢١ روز در اسارتگاه پسرعمه‌ام بودم که ١٣ بار از سوی آنها شکنجه شدم و تهدید به مرگ شدم و چندبار نیز همسرم را کتک زدند. آنها از من خواستند تا با خانواده‌ام تماس بگیرم تا ٦٠٠‌میلیون تومان بدهی‌ام را برایشان تهیه کنند.

 

آدم‌رباها وقتی دیدند که خانواده‌ام نمی‌توانند پولی تهیه کنند در نقشه‌ای جدید تصمیم گرفتند تا همسرم را همراه یکی از همدستانشان به خانه‌ام بفرستند تا با فروش وسایل خانه بخشی از بدهی‌ام را پس بگیرند که دستگیر شدند.» کارآگاهان در گام بعدی دیگر اعضای این باند ٨ نفره که دو زن و ٦ مرد هستند را در عملیات‌های پلیسی در تهران و همدان دستگیر کردند.

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش