چندی قبل مرد جوانی با شکایت به پلیس از سرقت گوشی تلفن همراهش خبر داد. او گفت: آگهی فروش تلفن همراهم را در سایت اینترنتی گذاشتم. مردی با من تماس گرفت و برای ساعت ۹ شب قرار گذاشت. به آدرسی که خریدار گفته بود رفتم و حدود ۱۰ دقیقه بعد مردی ۳۰ ساله به محل قرار آمد. او هزینه گوشی تلفن همراهم را با تراول چک پرداخت کرد و قرار شد مابقی آن را هم به حسابم واریز کند. اما به خانه که رسیدم متوجه تقلبی بودن تراول چکها شدم، پولی هم به حسابم واریز نشد.
به دنبال شکایت مرد جوان تحقیقات آغاز شد و در ادامه بررسیها کارآگاهان شکایتهای مشابه دیگری نیز دریافت کردند که در تمامی آنها، سارق بههمین شیوه مالباختگان را شناسایی کرده و در محل قرار به بهانه اینکه پول را از طریق گوشی تلفن همراه واریز کرده است از فروشنده میخواست تا موجودی حساب خود را چک کند یا اگر گوشی مورد نظر جعبه نداشت وی فروشنده را به بهانه آوردن جعبه گوشی به خانه میفرستاد و در همین فرصت متواری میشد.
در ادامه تحقیقات کارآگاهان اداره هجدهم پلیس آگاهی با بهرهگیری از اقدامات ویژه پلیسی و همچنین بررسی تصاویر بهدست آمده از دوربینهای مداربسته محلهای سرقت موفق به دستگیری متهم شدند. وی پس از مواجهه حضوری با مالباختگان در اعترافات خود گفت: سوژههای خود را در سایتهای فروش اینترنتی انتخاب میکردم و با ظاهری آراسته و با خودرو پژو پرشیا سفید رنگ یا پراید سفید رنگ سر قرار میرفتم تا اعتمادشان را جلب کنم.
این سارق ۲۷ ساله که مجرد و دارای سه فقره سابقه کیفری است در اعترافات خود به بیش از ۲۰ مورد سرقت به این شیوه در نقاط مختلف شهر تهران و بخصوص غرب تهران اعتراف کرد و عنوان داشت که علاوه بر سرقت گوشیهای تلفن همراه، در چندین فقره نیز با استفاده از تراول چکهای جعلی اقدام به کلاهبرداری از فروشندگان گوشیهای تلفن همراه کردهاست.
سرهنگ کارآگاه احمد نجفی، معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعتراف متهم به دهها فقره سرقت و شناسایی تعدادی از شاکیها و مالباختگان، قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه ۵ دادسرای ناحیه ۳۴ تهران صادر شد. از مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد سرقت و کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت میشود تا برای شناسایی متهم به نشانی اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.
- 14
- 5