دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۷ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۵۶۱۷
جرم و جنایت

سرقت میلیاردی از خانه دوست

سارق منزل دوست,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
سارق یک میلیاردی وقتی دستگیر شد، سناریوی عجیبی را پیش روی ماموران قرار داد و ادعا کرد که خانه دوست اش را به خاطر فریبکاری هدف سرقت قرار داده است.

چندی قبل وقتی مردی وارد خانه‌اش در شمال تهران شد با دیدن به هم ریختگی وسایل به سرعت به سراغ طلاها و پول‌هایش رفت اما هیچ اثری از آن ها نبود.

مرد جوان با پلیس تماس گرفت و از سرقت یک میلیاردی طلا، سکه طلا، پول و دلارهایش خبر داد. در ابتدا تیمی از ماموران برای تحقیقات ابتدایی پا در محل گذاشتند و پس از اقدامات ابتدایی، پرونده به دستور بازپرس دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در اختیار تیم ویژه پلیس قرار گرفت.

تحقیقات پلیسی

بدین ترتیب ماموران برای تحقیقات پلیسی وارد عمل شدند و در گام نخست به سراغ دوربین‌های مداربسته در نزدیکی محل سرقت رفتند تا این که در یکی از دوربین‌های مداربسته تصویر یک سارق سابقه دار به نام کیومرث به دست آمد.

تصویر کیومرث پیش روی شاکی پرونده که ابراهیم نام دارد، قرار گرفت. ابراهیم با دیدن تصویر کیومرث اعلام کرد که او یکی از دوستانش است و چندی قبل نیز خودروی پژو ۲۰۶ سفید رنگش را خریده است.

همین کافی بود تا ردیابی‌ها آغاز شود. ماموران با اقدامات فنی و پلیسی توانستند مخفیگاه کیومرث را شناسایی کنند و در یک عملیات غافلگیرانه این سارق سابقه‌دار دستگیر شد.

سرقت کینه جویانه

کیومرث ابتدا سعی داشت خود را بی گناه معرفی کند اما وقتی در برابر تصویر دوربین مداربسته قرار گرفت، پرده از راز این سرقت کینه‌جویانه برداشت.

این سارق ۳۲ ساله ادعا می‌کند که به خاطر اعتمادی که به دوستش داشته یک پیشنهاد وسوسه انگیز را قبول کرده است اما بعد از مدتی فهمیده که از اعتمادش سوء استفاده شده و خودرویش را نیز از دست اش بیرون کشیده اند.

سابقه داری؟

بله، سال ها قبل دزدی می کردم.

توبه کرده بودی؟

بله، خیلی وقت است که دیگر دزدی نمی کنم و مثل همه مردم زندگی عادی دارم.

چرا دوباره دزدی کردی؟

حقم را خوردند. از دوستم کینه داشتم که دست به این دزدی میلیاردی زدم.

چه کینه ای؟

چندی قبل پول لازم بودم و به همین دلیل تصمیم گرفتم خودروام را بفروشم تا این که ابراهیم پیشنهاد داد خودروام را می خرد.

فروختی؟

فریب خوردم که فروختم.

چطور؟

ابراهیم پیشنهاد داد تا خودرویم را به او بدهم و در قبالش نقشه یک گنج و دستگاه گنج یاب خارجی را به من بدهد و حتی تاکید کرد که ارزش گنجی که به دست می آورم از خودروام بیشتر است ولی خودش هیچ سهمی نمی خواهد.

به حرفش شک نداشتی؟

ابراهیم ادعا کرد وقت و حوصله پیدا کردن گنج را ندارد و آن قدر با اطمینان از محل گنج حرف می‌زد که به حرف‌هایش شک نکردم و این معامله را پذیرفتم.

گنج را پیدا کردی؟

نه، همین که در محل گنج گفته شده دستگیر نشدم جای شکر داشت.

چطور؟

وقتی با دستگاه و نقشه گنج به محل طلاها و عتیقه جات رفتم هیچ خبری از گنج نبود و حتی پلیس با دیدن من در آن منطقه شک کرد و قبل از این که پلیس به سراغم بیاید پا به فرار گذاشتم.

ابراهیم خودرو را به تو بازگرداند؟

نه، حتی می دانست که به پول نیاز دارم. وقتی به سراغش رفتم و گفتم که نقشه گنج دروغ بوده ادعا کرد که من دستم به گنج رسیده و قصد دارم خودروام را پس بگیرم که این حرفش برای من گران تمام شد و از همان روز از ابراهیم کینه به دل گرفتم و به دنبال انتقام گیری بودم.

دستگاه گنج یاب گران قیمت بود؟

نه، حتی به بازار رفتم  و با پرس و جو از فروشندگان دستگاه های گنج یاب فهمیدم که این دستگاه ۲۰۰ هزار تومان ارزش دارد.

چطور به فکر سرقت افتادی؟

می‌دانستم ابراهیم داخل خانه‌اش طلا و پول زیادی نگهداری می‌‌کند به همین دلیل تصمیم به سرقت از خانه‌اش گرفتم تا انتقام بگیرم.

چطور وارد خانه اش شدی؟

روزی که برای سرقت وارد عمل شدم، می دانستم که ابراهیم در خانه نیست و با توجه به این که در گذشته به خانه اش رفت و آمد داشتم، می دانستم از چه مسیرهایی می توانم به راحتی وارد خانه‌اش شوم.

فکر می کردی دستگیر شوی؟

نه. در آن روز به هیچ چیزی جز انتقام فکر نمی کردم.

ازدواج کرده ای؟

بله، وقتی تصمیم گرفتم سالم زندگی کنم و خلاف را کنار گذاشتم ازدواج کردم اما اعتماد به یک دوست باعث شد تا دوباره خلاف کنم و به زندان بازگردم.

اعتیاد داری؟

نه.

ابراهیم حرف‌هایت را قبول ندارد؟

نباید هم قبول داشته باشد، چون اگر قبول کند به جرم کلاهبرداری‌اش اعتراف کرده و قانون خودروام  را از او پس می گیرد.

چرا قبل از سرقت شکایت نکردی؟

اعتماد کرده بودم و به صورت محضری به نام ابراهیم کرده بودم و هیچ مدرک قانونی برای این که حرفم را اثبات کنم نداشتم. حتی می ترسیدم ماجرای نقشه و پیدا کردن گنج را مطرح کنم.

چرا؟

چون شاید مرا دستگیر می کردند یا به ساده لوحی من می خندیدند.

بنا بر این گزارش، کیومرث به دستور بازپرس پرونده در اختیار ماموران پلیس تهران قرار گرفت و تحقیقات برای صحت و درستی حرف های سارق میلیاردر ادامه دارد.

 تحلیل کارشناسی

اعتماد کردن، تصادفی نیست

دکتر جعفر بای آسیب شناس اجتماعی

برخی جرایم ناشی از اعتماد بین دوستان است و اغلب این اتفاقات به این دلیل است که دوستی ها سطحی و گذراست و دوستان بدون شناخت از یکدیگر فعالیت های اقتصادی شان را آغاز می‌کنند. در برخی پرونده های سارقان دیده می شود ،اعتماد دو دوست منتهی به جرایم سنگینی می شود که تاوان بی شماری را باید پس بدهند. وقتی روابط دوستی از روی شناخت عمیق و دقیق نباشد و افراد از گذشته یکدیگر مطلع نباشند و به صورت تصادفی و اتفاقی پیوند دوستی شان شکل بگیرد، مسلم است که این روابط به ظاهر دوستانه به رخدادهای ناگوار ختم می شود. فعالیت های اقتصادی اگر بر اساس برنامه دقیق و هدفمند نباشد، اساسا بنیان این فعالیت ها اشتباه و نادرست است و دوستان در این فعالیت های اقتصادی برای یکدیگر توطئه چینی می‌کنند تا به منفعت خود دست یابند. 

فعالیت های نادرستی مانند یافتن گنج و... جزو فعالیت های نامشروع در جامعه به شمار می رود که پایه و بنیان و اصول درستی نداشته و در نهایت رخدادهایی چون سرقت، آدم ربایی و شاید قتل را رقم بزند. متاسفانه افرادی که در برخی مسائل نابلد هستند، بلافاصله جذب فردی می شوند که فقط ظاهر دوست را دارد و باز هم بدون آگاهی معاملات اقتصادی انجام می دهند تا سودکلانی را به دست بیاورند ، بنابراین قربانی ارتباط دوستانه می‌شوند. وقتی راه و مسیر درستی برای انجام فعالیت های اقتصادی انتخاب نشود و فقط با اعتماد به یک دوست در مسیر حرکت کنند قطعا با شکست رو به رو خواهند شد زیرا روابط سطحی و ظاهری است و در ذهن یک سوی این رابطه به ظاهر دوستانه، تئوری توطئه شکل گرفته و طرف مقابل از بلایی که قرار است سرش بیاید بی خبر است. از این رو یک سوی این رابطه به دنبال فرصت مناسبی است تا سر دوست خود کلاه بگذارد تا بتواند سود کلانی به جیب بزند. 

این قبیل دوستی ها زیرساخت های شومی دارد و عامل خیانت در امانت به شمار می رود و حتی گاهی دیده می شود، قتل های گروهی و خانوادگی را رقم می زند. در برخی از این افراد که مورد سوء استفاده از سوی دوست خود قرار گرفته اند، آتش کینه و انتقام و دشمنی به قدری زیاد است که برای انتقام گیری مرتکب رفتارهایی می شوند که از عواقب آن بی خبر هستند.

khorasannews.com
  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش