چکیده بیوگرافی بهرام رادان:
نام کامل: بهرام رادان
تاریخ تولد: ۸ اردیبهشت ۱۳۵۸
محل تولد: تهران
محل زندگی: تهران
مدرک تحصیلی: لیسانس مدیریت بازرگانی
حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، خواننده و تهیه کننده موسیقی
بیوگرافی بهرام رادان:
بهرام رادان در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۵۸ در تهران به دنیا آمد. وی در عرصه بازیگری سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت دارد همچنین در زمینه موسیقی نیز استعداد داشته و به عنوان خواننده شناخته می شود. دوره کارشناسی اش را در رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد و سپس در سال ۱۳۷۸ دوره بازیگری را با آموزشگاه بازیگری هیوا گذراند.
آقای رادان ماجرای آشنا شدنش را با این کلاس ها را اینگونه عنوان می کند؛ وقتی خدمت سربازی ام به پایان رسید ۲۱ ساله بودم و در روزنامه دنبال یک شغل مناسب می گشتم تا اینکه آگهی کلاس های بازیگری هیوا به چشمم خورد، بلافاصله تلفن را برداشتم و تماس گرفتن و خیلی سریع از کلاس های بازیگری سردرآوردم.
بهرام رادان در ۱۵ سالگی به آمریکار رفت اما نتواسنت دوری را تحمل کند و مجددا به ایران بازگشت. در سال ۱۳۷۸ با شروع فعالیتش در آموزشگاه هیوا به او پیشنهاد بازی در فیلم شور عشق به کارگردانی نادر مقدس داده شد و به جهت چهره اش شناخته شد. در ۲۱ سالگی با نقش آفرینی در فیلم فیلم «سنتوری» سوپر استار شد.
اولین تجربه بازیگری بهرام رادان:
بهرام رادان درباره اولین تجربه بازیگری خود اعلام کرده است؛ سر کلاس های بازیگری ثریا قاسمی؛ فیلمنامه فیلم «شور عشق» به من داده شد، تمرکزم را روی نقش کیان گذاشتم و فکر می کردم این نقش دوتا دیالوگ بیشتر ندارد، این در صورتی بود که کیان یکی از دو نقش اصلی فیلم بود، به همین ترتیب در سن ۲۱ سالگی در سال ۱۳۷۹ برای اولین بار جلوی دوربین رفتم.
خانواده بهرام رادان:
بهرام رادان در یک خانواده شش نفری در تهران به دنیا آمد، او از سمت پدری اصالتا اصفهانی است و دو خواهر و یک برادر دارد. پدر بهرام رادان بازنشسته قبل از انقلاب بوده و مادرش خانه دار است. خواهر و برادر بهرام رادان در آمریکا زندگی می کنند.
خصوصیات اخلاقی بهرام رادان:
آقای رادان معمولا فرد جدی است و اهل شوخی و خنده نمی باشد، همچنین باید اشاره کرد رادان فرد خودخواهی نیست و عنوان کرده است: در بیشتر روزهای تعطیل در خانه می ماند و وقت خود را به تماشای فیلم می گذراند و از مکان های شلوغ خوشم نمی آید.
به شهرت رسیدن بهرام رادان:
بهرام رادان با بازی در فیلم سینمایی شورعشق به شهرت رسید اما با نقش آفرینی در هر فیلم به هنر بازیگری خود اضافه کرد و توانست فوت و فن های بازیگری را بیاموزد. این آموخته های بهرام رادان توانست در چهارمین نقش آفرینی او در فیلم آوازقو تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما را برای او به ارمغان بیاورد.
اما مطمئنا بهترین و ماندگارترین نقش آفرینی او مربوط به فیلم داریوش مهرجویی در سال ۱۳۸۵ به نام سنتوری است، نقش علی سنتوری سالیان دراز است که در حافظه ی تاریخی سینمای ایران ثبت شده است.
تحصیل در کانادا و فیلم سازی:
بهرام رادان اعلام کرده است؛ شش ماه در کانادا بودم و متد اکتینگ آکادمیک می خواندم، حفظ دیالوگ به زبان انگلیسی مانند یک سد در زندگی بود به خصوص در تئاتر، با یادگیری شیوه های می خواستم آن را بشکنم و فکر می کنم شکستم بعد از این یادگیری در کانادا فیلم مستندی ساختم با نام رویای شهر.
ازدواج بهرام رادان:
به تازگی بهرام رادان عکسی را از خود منتشر کرد و خبر ازدواج خود را به طور رسمی با مینا مختاری اعلام کرد.
علاقه بهرام رادان به موسیقی:
بهرام رادان اعلام کرده است که؛ موسیقی سنتی علاقه من نبود هنوز هم نیست، آهنگ های سنتی که محبوب من هستند را می توانم تک و توک به یاد بیاورم و نام ببرم، این موضوع شاید مربوط به عدم علاقه من به موزیک و فیلم توام با غم است. بهرام رادان یک آلبوم موسیقی دارد که با عنوان دیگر خوانندگی منتشر کرده است.
دوره در کانادا:
بعد از اینکه در سال ۹۱ فیلم پل چوبی اکران شد و بهرام رادان در کنار بازیگرانی نظیر؛ مهران مدیری ، هدیه تهرانی و مهناز افشار نقش آفرینی کرد، مدتی به کانادا رفت و دوره شش ماهه اکتینگ را گذراند.
بهرام رادان و صنعت مدلینگ:
بهرام رادان فعالیت خود را در صنعت مدلینگ با برند دیجیتال LG آغاز کرد.
بعد از این همکاری با برند لباس نیمانی همکاری کرد و برای مدتی هم با یک شرکت مخابراتی قرار داد بست، سپس به مدت چندسال با برند چرم مشهد وارد همکاری شد.
طرفداری از استقلال:
بهرام رادان به فوتبال بسیار علاقه دارد و گفته می شود که اگر فرصتی به دست بیاورد با دوستانش فوتبال بازی می کند. آقای رادان یک استقلالی دو آتیشه است و هرجایی که صحبت از فوتبال و استقلال باشد؛ سینه سپر کرده و از تیم محبوبش استقلال دفاع می کند.
بهرام رادان و حمایت از همجنس گرایان:
در سال ۱۳۹۴ زمانی که کنگره آمریکا ازدواج همجنسگرایان را قانونی اعلام کرد با نوشتن یک متن در توییتر ؛ بهرام رادان این موضوع را به اندازه لغو برده داری یک رویداد تاریخی دانست. بعد از چند روز با فشارهای امنیتی وارد شده و مطالبی که برعلیه او در روزنامه کیهان چاپ شد؛ نامه ای خطاب به مدیرمسئول روزنامه کیهان نوشت و توئیتر خود را هم حذف کرد. بعد از این موضوع بسیاری از افراد فرستادن این نامه را در اثر تشدید فشارهای امنیتی دانستند.
حمل مشعل المپیک ۲۰۱۸ توسط بهرام رادان:
در سال ۲۰۱۷؛ بهرام رادان برای حمل مشعل بازی های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ از جانب شرکت سامسونگ به سئول کره جنوبی دعوت شد و بعد از اتمام مراسم عنوان کرد: از اینکه توانستم این مشعل را حمل کنم حس خیلی خوب و عجیبی داشتم، این رویداد برای من یک لحظه تاریخی بود.
فیلم های سینمایی بهرام رادان:
شور عشق در سال ۱۳۷۹
آواز قو در ۱۳۷۹
آبی در سال ۱۳۷۹
طلوع تاریک در سال ۱۳۸۰
ساقی در سال ۱۳۸۰
گاوخونی در سال ۱۳۸۱
عطش در سال ۱۳۸۱
رز زرد در سال ۱۳۸۱
شمعی در باد در سال ۱۳۸۲
سربازهای جمعه در سال ۱۳۸۲
گیلانه در سال ۱۳۸۲
رستگاری در ۲۰/۸ در سال ۱۳۸۳
ازدواج صورتی در سال ۱۳۸۳
حکم در سال ۱۳۸۴
تقاطع در سال ۱۳۸۴
خون بازی در سال ۱۳۸۵
چهار انگشتی در سال ۱۳۸۵
سنتوری در سال ۱۳۸۵
کنعان در سال ۱۳۸۶
بی پولی در سال ۱۳۸۷
کارناوال مرگ در سال ۱۳۸۷
زادبوم در سال ۱۳۸۷
را آبی ابریشم در سال ۱۳۸۷
تردید در سال ۱۳۸۷
تهران ۱۵۰۰ در سال ۱۳۸۸
آدم کش در سال۱۳۸۸
یکی از ما دو نفر در سال ۱۳۸۹
پل چوبی در سال ۱۳۹۰
نفش نگار در سال ۱۳۹۲
تراژدی در سال ۱۳۹۲
آتش بس۲ در سال ۱۳۹۳
عصر یخبندان در سال ۱۳۹۳
حکایت عاشقی در سال ۱۳۹۴
پ.لاریس در سال ۱۳۹۴
بارکد در سال ۱۳۹۴
زرد در سال ۱۳۹۵
چهارراه استانبول در سال ۱۳۹۶
آشفته گی در سال ۱۳۹۷
سونامی در سال ۱۳۹۷
ایده اصلی در سال ۱۳۹۷
گربه سیاه در سال ۱۳۹۹
ابلق در سال ۱۳۹۹
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 16
- 6