چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۰۳

زندگینامه آلفرد مارشال، اقتصاددان برجسته قرن نوزدهم (+ تصاویر)

آلفرد مارشال,زندگی نامه آلفرد مارشال,تصاویر آلفرد مارشالآلفرد مارشال، در توسعه تعادل ایستا در اقتصاد موثر بود 
آلفرد مارشال، بنیان گذار مکتب کمبریج و مهم ترین نماینده ذی صلاح مکتب لیبرال است. آلفرد مارشال زمانی وارد محفل اقتصادی جهان شد که مکتب کلاسیک از نظر اهمیت اصول نظری به حداقل نفوذ خود رسیده بود.

چکیده ای از بیوگرافی آلفرد مارشال

نام کامل: آلفرد مارشال

زادروز: ۲۶ ژوئیه ۱۸۴۲

زادگاه: لندن، انگلستان

تاریخ مرگ: ۱۳ ژوئیه ۱۹۲۴

حیطه: اقتصاد

آثار: کتاب اصول علم اقتصاد

بیوگرافی آلفرد مارشال

آلفرد مارشال در سال ۱۸۴۲ در منطقه کارگرنشین برموندسی شهر لندن به دنیا آمد. پدرش کارمند بانک و مادرش دختر یک قصاب بود. وی با کمک مالی عموی خود وارد دانشگاه کمبریج شد و به مطالعه ریاضیات، فلسفه و اقتصاد سیاسی پرداخت. آلفرد مارشال تصمیم گرفت اقتصاد را بعنوان تخصص اصلی خود برگزیند. یکی از مهم ترین علل این تصمیم، گذر وی از محله های فقیرنشین در خیلی از شهرها و مشاهده فلاکت و بدبختی افراد بی بضاعت بود.

بیوگرافی آلفرد مارشال,آلفرد مارشال,دستاوردهای آلفرد مارشالآلفرد مارشال ارتباط خاصّی بین نظریه ارزش و توزیع که در اقتصاد کلاسیک وجود نداشت برقرار کرد

فعالیت های آلفرد مارشال

- آلفرد مارشال اول به فکر این که وارد کلیسای انگلیس شود، شروع به خواندن دروس قدیمه (الهیّات) کرد؛ ولی بعد به تحصیل ریاضیات پرداخت و از دانشکده کمبریج با درجه ممتاز فارغ التحصیل شد. بعد از فراغت، شغل معلمی را اختیار نمود و علوم ریاضی را تدریس کرد و به بازه زمانی نه سال در یکی از کالج های کمبریج به تدریس پرداخت. بعد مدت کوتاهی در بعضی از کالج های دانشگاه آکسفورد تدریس کرد.

- آلفرد مارشال در زمان دانشجویی، علاقه خاصی به بهبود و اصلاح زندگی انسان پیدا کرد و برای اینکه راهکار مسائل و گرفتاری های اجتماعی را پیدا کند، شروع به خواندن کتب علمای اقتصاد نمود. وی در سال ۱۸۸۵ به سمت استاد اقتصاد دانشگاه کمبریج منصوب شد و تا زمان بازنشستگی خویش در سال ۱۹۰۸ در آن جا به تدریس ادامه داد. این دانشگاه، در پرتو تعالیم وی، بزرگ ترين مرکز مطالعات اقتصادی کشورهای انگلیسی زبان شناخته شد. در این مرکز، اقتصاددانانی مانند آرتور پیگو و جان مینیارد کینز تربیت شدند.

- آلفرد مارشال در سال ۱۸۸۷ ضمن گزارشی، كوشید واحد ارزش را از تغییرات و نوسانات نرخ طلا و نقره برکنار نگه دارد و تأثیر نرخ تنزیل را بر نوسانات قیمت، از عوامل مهم محسوب کند. 

- آلفرد مارشال، کتاب «اصول علم اقتصاد» را در سال ۱۸۹۰ منتشر کرد. وی در حاشیه این کتاب، از ریاضیات در اقتصاد استفاده کرد. 

نظریه آلفرد مارشال,زندگینامه آلفرد مارشال,آلفرد مارشالبخش اقتصاد دانشگاه کمبریج به وسیله آلفرد مارشال بنیانگذاری شد

اندیشه آلفرد مارشال

آلفرد مارشال در واقع بنیانگذار تحلیل هندسی در علوم اقتصادی است. وی با این که با برخی از انتقادات مکتب تاریخی موافق بود، نسبت به روش تحقیق این مکتب، اظهار نظر آن چنانی نداشت. بشر دوستی و اعتقادات دینی وی باعث سستی عقیده اش نسبت به رژیم آزادی اقتصادی شد. توفیق آلفرد مارشال در تسلّط بر اندیشه های اقتصادی زمان، به دو علت بوده است: یکی این که سیستم بینابینی عرضه کرد که در واقع، نیمه راه بین حقیقت و اقتصاد محض است و دیگر این که توانست تئوری ریکاردو را با تئوری جدید مارژینالیست تلفیق کند.

آلفرد مارشال دو اندیشه اقتصادی از خود باقی گذاشت، که افکار شاگردان مکتب کمبریج را بخود مشغول داشت: نخست در مورد ایجاد پول و عمل اعتبار و دوم در مورد نوع استعمال پول. این اندیشه در انقلاب کینز از عوامل پراهمیت به شمار می رود.

نقش آلفرد مارشال در اقتصاد

علم اقتصاد از نظر آلفرد مارشال، مطالعه انسان در سیر عادی زندگی است. آلفرد مارشال، هم تکامل دهنده نظریه نهایی گرایی است و هم میتوان او را به نوعی بدیل علمی آن مکتب تلقی کرد. البته نگاه او حق بینانه تر از نهایی گرایان بود. وی به امور ملموس می پرداخت و احتمالا هم به همین خاطر به کارکرد بازارهای خاص و منفرد در "تعادل جزئی"، اقدام می نمود. آلفرد مارشال تحت‌تأثیر فضای علمی فیزیک نیوتونی، دنبال علمی جلوه دادن و جهان شمول نشان دادن نظریه های اقتصادی بود.

آلفرد مارشال,عکس های آلفرد مارشال,کتاب اصول علم اقتصاد آلفرد مارشالآلفرد مارشال در واقع بنیانگذار تحلیل هندسی در علوم اقتصادی است

آلفرد مارشال ایده عدالت خواهی و توزیع عادلانه را طبق اخلاق مسیحیت و عقاید مطلوبیت گرایان به پیش می برد. وی از عشّاق ریکاردو و استوارت میل بود، همانند استوارت میل به نوعی اقتصاد لسفر (لسفر یک اصطلاح فرانسوی (lassiez faire:let them do it) و به معنای "بگذار بگذرد" است.) متعادل شده اعتقاد داشت، برعکس والراس مسائل اجتماعی و سیاسی را از نظریه اقتصادی جدا نمی دانست و از دخالت دولت برای مبارزه با بی نظمی ها و بهبود امور اجتماعی حمایت می کرد. او تنوع ژنتیکی در نظریه داروین را با تنوّع رفتار بنگاه ها در اقتصاد مشابه تلقّی می کند. آلفرد مارشال در توسعه تعادل ایستا در اقتصاد مؤثر بود؛ ولی نتوانست الگوی تعادل پویای مورد نظر خویش را سامان بخشد. وی در صدد بود، مکتب کلاسیک را با نئوکلاسیک آشتی دهد.

تمایز کوتاه مدت و بلندمدت، تکامل تعادل جزئی، حساسیت قیمت تقاضا، مازاد تولید کننده و مصرف کننده، ترسیم تعادل پایدار، تمایز بین صنایع هزینه کاهشی و هزینه افزایشی و قدرت تعادل عرضه و تقاضا در استخراج قیمت، از تلاش های آلفرد مارشال در اقتصاد است. وی از صاحب نظرانی است، که بین "هزینه نسبی" و "هزینه ثابت"، تفکیک قائل شده و نشان داد که هر کارفرما، برای اتخاذ تصمیم نسبت به فزونی تولید، میتواند صرفا هزینه های اضافی را منظور کند و تولید خود را تا حدّی که قیمت جدید بتواند هزینه نسبی را جبران کند، افزایش دهد.

آثار آلفرد مارشال

آلفرد مارشال کتاب «اصول علم اقتصاد» (Principles of Economics) را در سال ۱۸۹۰ منتشر کرد. وی در حاشیه این کتاب، از ریاضیات در اقتصاد استفاده کرد. محتویات این کتاب، به قدری منظم و دقیق تدوین شده که انگار مثل قواعد ریاضی چیده شده است. اهمیت آن به حدی بود که جایگزین اصول اقتصاد سیاسی استوارت میل در مراکز آموزشی شد. از سایر اثرهای وی میتوان اینها را نام برد:

- The Pure Theory of Foreign Trade:The Pure Theory of Domestic Values

- (The Economics of Industry (with Mary Paley Marshall

- Industry and Trade

نظریه آلفرد مارشال,آلفرد مارشال,بیوگرافی آلفرد مارشالعلم اقتصاد از نظر آلفرد مارشال مطالعه انسان در سير عادی زندگی است

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش