چکیده ای از بیوگرافی آنالنا بربوک:
نام کامل: آنالنا شارلوت آلما بِربوک
تاریخ تولد: ۱۵ دسامبر ۱۹۸۰
محل تولد: هانوفر، نیدرزاکسن، آلمان غربی
ملیت: آلمانی
حرفه: سیاستمدار آلمانی، وزیر امور خارجه
حزب سیاسی: حزب سبز آلمان
تحصیلات: فارغ التحصیل رشته حقوق عمومی و علوم سیاسی از دانشگاه هامبورگ
بیوگرافی آنالنا بربوک:
آنالنا شارلوت آلما بِربوک در ۱۵ دسامبر ۱۹۸۰ در هانوفر، نیدرزاکسن به دنیا آمد. این ایالت در شمال غربی آلمان واقع شده است. ایشان از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ تحصیلات خود را در دانشگاه هامبورگ در رشته علوم سیاسی و حقوق عمومی به پایان رساند. در سال ۲۰۰۵ رشته حقوق بین الملل عمومی از دانشگاه اقتصاد لندن را دریافت کرد و سپس برای گذراندن دوره کارآموزی در انستیتوی حقوق بین الملل و مقایسه بین المللی وارد شد.
فعالیت رسمی ایشان از سال ۲۰۰۵ آغاز شد که به مدت سه سال در دفتر الیزابت شرودتر در پارلمان اروپا مشغول به کار بود. در بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ به عنوان مشاور در سیاست های خارجی و امنیتی در گروه پارلمانی حزب سبزها در بوندستاگ نیز مشغول بوده است.
در اکتبر سال ۲۰۰۸ ایشان وارد هیئت اجرایی گروه ایالتی حزب خودش در براندنبورگ شد و در سال ۲۰۰۹ مقام ریاست هیئت مدیره به وی داده شد و در دفتر خود تا سال ۲۰۱۳ ماند.
بربوک از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ هم عضوی از هیئت اجرایی حزب سبزهای اروپا بود همچنین عضویت وی از سال ۲۰۱۳ تا کنون در پارلمان اروپا باقی مانده است.
در سال ۲۰۰۹ انالنا بربوک برای حضور در لیست انتخاباتی حزبش در انتخابات فدرال ناموفق بود و در سال ۱۰۱۳ کاندید حزب سبز در حوزه انتخابیه پوتسدام - پوتسدام - میتلمارک دوم - تلوتو-فلومینگ دوم همچنین دستیابی به جایگاه نخست در لیست انتخاباتی حزب برای ایالت براندبورگ بوده است. او به وسیله لیست انتخاباتی عضو بندستاگ شد.
در دوره اول ریاست جمهوری، آنالنا بربوک عضوی از کمیته امور افتصادی و انرژی همچنین کمیته امور اروپا شده بود. او در گروه پارلمانی خودش به عنوان سخنران سیاست اقلیم فعالیت داشت.
در مقام دوم، بربوک به عنوان یکی از اعضا در کنفرانس های تغییر اقلیم سازمان ملل که در ورشو، لیما، پاریس و مراکش به ترتیب در سال هیا ۲۰۱۳. ۲۰۱۴، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ برگزار می شدند شرکت داشت.
علاوه بر وظیفه کمیته بربوک او معاون رئیس حلقه دوستان پارلمانی برلین و تایپه نیز بوده است.
برای انتخابات سال ۲۰۱۷ ایشان با حفظ جایگاهش در پارلمان برای بار دیگر کاندیدای اصلی ایالت براندنبورگ بوده است. بعد از انتخابات ایشان به عنوان حزب سبز وارد مذاکرات ائتلاف با CDU / CSU و FDP شده بود که درنهایت ناموفق واقع شد. این سیاستمدار از همان زمان عضوی از کمیته خانواده ها، سالمندان، زنان و جوانان بوده است.
در تاریخ ۲۷ ژانویه سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از دو رئیس برابر حزب در کنوانسیون ملی حزب سبز در محل تولدش هانوفر در سطح فدرال انتخاب شد و درنهایت رابرت هابک به وی پیوست. او توانست ۶۴ درصد آرا را از آن خود کند که بیشتر از رقیب خودش آنجا پیل می باشد. در کنگره مهمانی دیگری هم که در سال ۲۰۱۹ برگزار شده بود وی مجددا توانست ۹۷/۱ درصد آرا را کسب کند که در نهایت بالاترین نتیجه برای رئیس حزب محسوب می شود.
انتخابات صدارت اعظمی:
بربوک و هابک در ۱۹ آوریل سال ۲۰۲۱ اعلام کردند هیئت فدرال حزب سبز آلمان گزینه ای برای صدرات عظمای آلمان برای انتخابات فدرال سال ۲۰۲۱ دارند که کسی به جزء آنالنا بربوک نمی باشد. البته این پیشنهاد باید در کنگره حزبی که بین ۱۱ تا ۱۳ ژوئن ۲۰۲۱ برگزار می شد هم مورد تایید قرار می گرفت. درصورتی که بربوک انتخاب می شد دومین زن و جوان ترین صدراعظم در تاریخ آلمان به قدرت می رسید.
حزب سیاسی آنالنا بربوک:
هیچ تعجبی ندارد که وزیر خارجه سبزها به دنبال تاکید بر حقوق بشر باشد قبل تر هم اشاره شد رهبر سبزها؛ راینهارد بوتیکوفر در پارلمان اروپا به عنوان منتقدی صریح رژیم شناخته شده است که این موضوع برخلاف موضوع نقض حقوق بشر توسط این حزب می باشد. تاکید بر جنبه های اخلاقی و حقوق بشر به عنوان بخشی از سنت های سبزها بوده است که با شدت بیشتری در مقایسه با سایر احزاب آلمانی می باشد.
وزیر خارجه سبزها یوشکا فیشر پیشتر وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق که فرمان آمریکا بوده است، زیر سوال برده بود و اطمینان داد که آلمان در حمله امریکا علیه عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی شرکت نکرده است.
یکی از اعضای شورای روابط خارجی اروپا گوستاو گرسل از لحن قاطعانه ای که بربوک داشته است استقبال می کند و به دویچه وله اعلام می کند: من مدت هاست از دولت آلمان انتقاد میکنم چرا که بیش از اندازه ساکت و مرعوب است و بسیار کمتر از وزن واقعی خود مشت میزند. ما در یک بازار مصرفی بزرگ قرار داریم و اهرمهای زیادی برای فشار بر روسیه و چین یا بر مجارستان در اختیار داریم.
اما منتقدان بربوک وی را فردی بسیار جوان و بی تجربه می دانند زیرا او تابه حال هیچ پست دولتی نداشته است، البته گرسل می گوید وزرا تکنوکرات نیستند لذا آنان باید افرادی را شناسایی کرده و پیدا کنند که می توانند در زمینه های مختلف مورد اعتماد باشند و برای آنان همچنین با آنان همکاری داشته باشند. وی عنوان می کند هرکسی در سیاست تا این اندازه پیشرفت کرده باشد باید مقداری سرسختی نیز به کار بگیرد که بربوک قطعا این سرسختی را داشته است.
بیوگرافی آنالنا بربوک در وبسایت شخصی:
در بیوگرافی که بربوک در وب سایت شخصی خود منتشر کرده است، اعلام می کند سال های نوجوانی ایشان در بی عدالتی دنیا و جاه طلبی برای انتخاب شغل روزنامه نگاری طی شده است. همچنین اعلام می کند که بعد از دریافت مدرک اقتصاد از دانشگاه لندن برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری اقدام می کند که در سال ۲۰۱۳ با انتخاب شدن به عنوان نماینده مجلس از ادامه تحصیل صرف نظر می کند.
وی پیشرفت های چشمگیری در حزب سبز به دست آورد و توانست در سن ۲۵ سالگی وارد حزب شود به طوری که تنها با گذشت چهار سال رهبر شاخه حزب در ایالت براندنبورگ شده است همچنین به صورت همزمان سخنگوی کارگروه حزب در امور اروپا هم بوده است.
او معتقد است مشکلات زیست محیطی و آب و هوایی را تنها میتوان از طریق همکاری جهانی و در دنیایی جهانی شده حل کرد. در نتیجه، از لزوم سیاست خارجی فعال بین المللی اروپایی و آلمانی سخن گفته است.
دیدگاه حزب سبز نسبت به فلسطین اسرائیل:
حزبی که بربوک از آن آمده است در دو طیف نسبت به مسئله فلسطین واکنش می دهند، گروهی از اعضای مانند ولکر بک که هم آکنون بازنشست شده است از جمله طرفداران اسرائیل بوده است اما افرادی نیز در حزب سبز عضویت داشند که تمایل بیشتری به آرمان های فلسطین داشتند.
سیاست خارجی بربوک:
در زمینه دفاع بربوک سیاستمداری میانه گرا تلقی می شود که بیشتر بر سیاست های خارجی مشترک قوی تر اتحادیه اروپا به خصوص برعلیه روسیه و چین اصرار می کند. وی درخواست یک سیاست خارجی پسا صلح طلبانه را دارد که و گامهایی را برای یک ارتش اروپایی تحت نظارت پارلمان اروپا خواستار شده، این گام ها به جهت هسته ای زدایی آلمان در مشورت با هم پیمانان طرح شده است.
وی از توسعه ناتو به سمت شرق و همکاری با ایالات متحده آمریکا حمایت کرده است و در نوامبر ۲۰۲۰ اعلام می کند: «اروپا سالها حول خود دور زدهاست، دولت ترامپ پشت خود را به جهان کردهاست. دولتهای اقتدارگرا شکافی که ظهور کرد را پر کردند. این باعث شد روسیه و ترکیه در محله ما فعال شوند و اتحادیه اروپا مانند مورد جنگ ناگورنو قرهباغ (۲۰۲۰), رها شود.»
در رابطه با سایر دموکراسی های اروپایی و شرکای ناتو در دسامبر ۲۰۲۱ بربوک یک سیاست خارجی ارزش بنیان را پیشنهاد می کند، که به نظر می رسد بربوک در پاسخ به بحران های ۲۰۲۱ اسرائیل و فلسطین موضعی حامی اسرائیل دست گرفته است.
این سیاستمدار نسبت به قطعنامه های سازمان ملل که از اسرائیل انتقاد کرده است را نسبت به سایز قطعنامه های دیگر کشورها عجیب می داند.
دیگر فعالیت های آنالنا بربوک:
- از سال ۲۰۲۰ به عنوان عضوی از شواری اروپا در روابط خارجی ECFR، انتخاب شده است.
- عضویت در هیئت امنای بنیاد لئو
- عضویت عفو بین الملل
- عضویت در فدراسیون آلمان به جهت حفاظت از محیط زیسبت و طبیعت
زندگی شخصی آنالنا بربوک:
بربوک ازدواج کرده است و حاصل این ازدواج دو دختر می باشد، این خانواده در پوتسدام مرکز ایالت براندنبورگ آلمان زندگی میکنند.
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 14
- 4