جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۰۶۶

زندگی نامه نیوتون بزرگترین و مشهورترین دانشمند جهان (+ تصاویر)

نیوتون,زندگی نامه نیوتون,قانون های نیوتوننیوتون از خانواده ایست که افراد آن کشاورزان مستقل و متوسط الحال بودند
نیوتن یکی از بزرگ ترين دانشمندان جهان بود. او به یکی از تاثیرگذارترین افراد تاریخ بشر تبدیل شد. بگونه ای که بعد از حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) بعنوان دومین انسان تاثیر گذار در تاریخ بشریت شناخته شده است.

چکیده ای از بیوگرافی نیوتون

نام: ایزاک نیوتن

متولد: ۴ ژانویهٔ ۱۶۴۳

محل تولد: روستای وولزثروپ، لینکلن شر، انگلستان

مرگ: ۳۱ مارس ۱۷۲۷

ملیت: انگلیسی

رشته فعالیت: گرماشناسی، فیزیک، ریاضیات، ستاره شناسی، فیزیولوژی، شیمی

دانش آموختهٔ: کالج ترینتی

دلیل شهرت: مکانیک نیوتونی

بیوگرافی نیوتون

نیوتون دانشمند و ریاضی دان انگلیسی در ۴ ژانویهٔ ۱۶۴۳ در لینلکن در شب عید میلاد مسیح به دنیا آمد. او از خانواده ای است که افراد آن کشاورزان مستقل و متوسط الحال بودند و مجاور دریا در قریه وولستورپ می زیستند. ایزاک نیوتون زودرس به دنیا آمد آنقدر که در بدو تولد از نظر جسمانی ضعیف و کم بنیه و غیر عادی و ناتوان بود. پدرش اسحاق نام داشت و در سی سالگی و پیش از تولد فرزندش درگذشت. پدرش مردی ضعیف با رفتار غیرعادی، حساس و عصبی مزاج بوده است. مادرش هاناآیساک زنی مقتصد، خانه دار و صنعتگری با لیاقت بود.

نیوتون در سال ۱۶۴۶ سه ساله بود که مادرش با بارناباس المیت کشیش مرفه با سنی دو برابر سن خود ازدواج کرد. جدایی از مادر ظاهراً سخت بر شخصیت او اثر گذاشت و تقریباً مسلم است که رفتار بعدی او نسبت به زنان را هم شکل داد. نه سالی که نیوتن در وولستوپ جدا از مادر گذراند برای او سال های دردناکی بود. با ازدواج مادرش، نیوتن را به مادر بزرگ سپردند. دوران کودکی نیوتون در مزرعه ای دورافتاده گذشت.

نیوتون خواهر یا برادری نداشت که دوران کودکی را با آن ها سپری کند بنابراین تنهایی او باعث شد که در بزرگ سالی دارای شخصیتی گوشه گیر و انزوا طلب باشد. اکثر وقت ها در فکر ساختن وسایل مکانیکی بود. در دوره مقدماتی تحصیلات خود شاگردی منظم نبود حتی تا زمان بلوغ از نظر تحصیلی شخصی کندذهن به شمار میرفت و علامتی از نبوغ در او دیده نمی شد. اکثر اوقات در تنهایی و انزوا به سر میبرد و در تفکر بود؛ نیوتون مدرسه را ترک کرد تا در امور مزرعه به مادر بزرگش کمک کند.

تصویر نیوتون,نیوتون,زندگی نامه ی نیوتون نیوتون مسیحی بود و به کتاب مقدس مسیحی باور داشت

دوران تحصیل نیوتون

نخستین بار عموی نیوتون که کشیشی به نام ویلیام آیسکاف بود متوجه شد که در نیوتن استعدادی مافوق کودکان عادی وجود دارد. بدین ترتیب ویلیام آیسکاف مادر را مجاب کرد که نیوتون را به دانشگاه کمبریج (که خودش نیز از شاگردان قدیمی این دانشگاه بود) بفرستند چون مادر نیوتن قصد داشت او را در خانه نگهدارد تا در کارهای مزرعه او را کمک کند در سال ۱۶۵۸ ایزاک نیوتن ۱۵ ساله بود که به کمبریج رفت. او در آن جا مثل هزاران دانشجوی دیگر دوره کارشناسی خود را غرق مطالعه آثار ارسطو و افلاطون میکرد. نیوتن در یکی از روزهای سال ۱۶۶۳ یا ۱۶۶۴ شعار زیر را در کتابچه یادداشت خود وارد کرد:

«افلاطون دوست من و ارسطو هم دوست من است ولی برترین دوست من حقیقت است.»

در ماه آوریل ۱۶۶۵ که نیوتن درجه کارشناسی خویش را گرفت دوره آموزشی او که می توانست چشمگیرترین دوره در کل تاریخ دانشگاه باشد بدون هیچگونه شناسایی رسمی به اتمام رسید.

نیوتون در سال ۱۶۶۹ زمانی که ۲۷ سال داشت، بعنوان استاد رشته ی ریاضیات دانشگاه کمبریج انتخاب شد. کمبریج یکی از قدیمی ترین دانشگاه های جهان است که تأسیس آن به ۱۲۰۹ میلادی برمی گردد. نیوتن با اینکه حدود ۳۰ سال در این دانشگاه بود، خیلی علاقه ای به درس دادن نداشت و اغلب سرگرم کارهای پژوهشی خود بود. وی کار چندانی با دانشجویان نداشت و معمولاً سخنرانی هایش با اقبال اندکی روبرو شد.

نیوتون رئیس ضراب خانه ی سلطنتی

در سال ۱۶۹۶، نیوتون رئیس ضراب خانه ی سلطنتی شد که سکه های رایج انگلستان در آن ضرب می شد. او تا زمان مرگ در آن شغل باقی ماند. نیوتن در دوران تصدی اش، مسئولیت جمع آوری سکه های قدیمی مرسوم را به عهده گرفت تا سکه های جدید و معتبر را جایگزین شان کند. طی این روند، پیگیری ماجرای جعل سکه ها را هم به او سپردند که در این بحبوحه، مجبور شد چند نفر را به چوبه ی دار بسپارد. اتفاقی که تأثير منفی بزرگی روی روحیه اش گذاشت.

استعداد نیوتون

در حدود سال ۱۶۶۵ با شروع طاعون که اروپا را بیرحمانه در کام خود کشیده بود نیوتون مجبور شد به مزرعه مادر بزرگ نقل مکان کند. به دلیل شروع طاعون، دانشگاه ها و مجامع عمومی بسته شده بود. همین موقع بود که هوش و استعداد نیوتن آشکار شد چون تمام کتابها و جزوه های خود را در دانشگاه جا گذاشته بود فکر خود را آزاد گذاشت که به تنهایی از منابع خاص خود بهره بگیرد در این زمان او توانست بیش از ارشمیدس و دکارت در مورد معرفت ساختمان جهان دقیق شود. نیوتون به برهه زمانی ۱۸ ماه به تحقیق در مباحث علمی پرداخت. 


نیوتون تنها چند ماه بعد از مرگ گالیله متولد شد. گالیله ثابت كرده بود كه این سیاره ها هستند كه به دور خورشید می چرخند و نه بدور زمین، آن گونه كه عموم مردم می اندیشیدند. ایزاك نیوتن به دستاوردها و اكتشافات گالیله و دیگران بسیار علاقه مند بود. او فكر می كرد كه عالم هستی مانند ماشینی عمل می كند كه قوانین كم و ساده ای بر آن حاكم است و همانند گالیله بر این اندیشه بود كه ریاضیات راهی برای اثبات و بیان این قوانین است. نیوتن یكی از بزرگترین دانشمندان دنیا بود زیرا هم ایده و اندیشه های خویش را حفظ كرده بود و هم از اندیشه های دیگر دانشمندان بهره میگرفت تا تصویری به دست آورد.

بیوگرافی نیوتون,عکس نیوتون,نیوتون نیوتون اولین کسی بود که به حساب دیفرانسیل و انتگرال دست یافت

قوانین نیوتن

نیوتون نحوه كار جهان را با ریاضیات می داد، وی قوانین حركت و جاذبه را فرمول بندی كرد. این قوانین فرمولهای ریاضی هستند كه حركت اشیا زمانی كه بر آن ها نیرویی وارد می شود را توضیح میدهند. زمانی كه ایزاك نیوتون بعنوان پروفسور ریاضیات در دانشگاه تدریس می كرد، معروف ترین كتابش، را منتشر كرد.

نیوتون ۳ قانون مهم را در خصوص حركت اشیا در این كتاب آورده است. او تئوری ها و نظراتش را در خصوص جاذبه تشریح كرد. جاذبه نیرویی است كه سبب می شود اشیا به طرف زمین كشیده شوند. به عنوان مثال در صورتیکه مدادی از میز به پایین سقوط كند بر روی كف اتاق می افتد نه روی سقف. ایزاك نیوتون در كتابش از این قوانین استفاده كرد تا نشان دهد كه سیارات در یك مدار بیضوی شكل بدور خورشید میگردند نه مداری دایره ای. نیوتن از سه قانون برای بیان حركت اجسام استفاده كرد كه به قوانین نیوتن مشهور است.

بیماری نیوتون

نیوتن در پاییز سال ۱۶۹۲ زمانی که به ۴۹ سالگی رسید به سختی مریض و بستری شد، بطوری که از هر گونه غذایی متنفر شد و دچار بیخوابی مفرط شد که کم کم به بیخوابی کامل تبدیل شد. خبر کسالت شدید نیوتن در قاره اروپا انتشار یافت، لیکن پس از آنکه خبر بهبودی او را دادند دوستانش شادمان گردیدند. حکومت بریتانیا به منظور قدردانی از خدمات این دانشمند بزرگ یک منصب بسیار بالای دولتی به او اعطاء کرد و در سال ۱۷۰۵ اعلی حضرت ملکه آن (ملکه انگلستان) به او عنوان سر اعطاء کرد و اعطای این افتخار بیشتر به مناسبت خدمات وی در ضرب مسکوکات بوده است.

فوت نیوتن

نیوتون در آخرین روزهای زندگی که از درد جان گداز آسوده بود در ۳۱ مارس ۱۷۲۷ در ۸۴ سالگی در لندن درگذشت و با عزت و شرف بسیار در وستمینستر آبی به خاک سپرده شد. برای سپاسگذاری از این دانشمند بزرگ واحد نیرو را نیوتن نامیده اند. بی تردید میتوان گفت در تاریخ بشریت نامی از مافوق نیوتن وجود نداشته و هیچ اثری از نظر عظمت و بزرگی مثل کتاب (اصول) او نخواهد بود.

نیوتون,درباره ی نیوتون,آیزاک نیوتونقوانین حرکت نیوتن، سه قانون فیزیک و بنیان مکانیک کلاسیک هستند

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۲۱
غیر قابل انتشار: ۲۳
جدیدترین
قدیمی ترین
خیلی عالی بود
خیلی هم عالی
بسیار جالب
مفید بود
خوب‌بود
خوبه
دمت گرم
خو خوب نبود
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش