دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۵ - ۰۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۱۳۰
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان/ از آلبرت انیشتین تا ادوین هابل

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

شناخت دانشمندان معروف جهان برای ما بسیار مهم است زیرا هر کدام از آنها به نحوی در پیشرت جهان و شناخت حقایق آن دست داشته‌اند. تلاش همه آنها باعث شده تا زندگی ما کاملا تغییر کند.

 

اختراعات آنها رسیدن به دنیایی مدرن را برای جهانیان فراهم نموده است. بسیاری از وسایل و چیزهایی که ما امروزه از آن بهره می‌بریم ساخته دست آنهاست.

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان

در اینجا قصد داریم تا تعدادی از دانشمندان معروف جهان را معرفی کنیم. دانشمندانی که هیچ چیزی نتوانسته آنها را از تلاش برای دستیابی به حقیقت باز دارد.

 

۱.آلبرت انیشتین (Albert Einstein)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

آلبرت انیشتین که یکی از دانشمندان معروف جهان است، در ۱۴ ام مارس ۱۸۷۹ در آلمان و در یک خانواده یهودی به دنیا آمد. وی در همان دوران جوانی ذهنی خلاق، کنجکاو و پرسشگر داشت. وی همچنین توانایی عجیبی در حل معادلات ریاضی داشت و توانست در سال ۱۹۲۱ جایزه نوبل فیزیک را از آن خود نماید. وی توانست علم فیزیک نظری را بواسطه نظریات خود تغییر دهد.

 

انیشتین فردی است که تمام جهان او را می‌شناسند و یکی از دانشمندان معروف جهان است. او توانست تا نظریه‌ی نسبیت عام را که یکی از بهترین نظریه‌های فیزیک است پرورش دهد. انیشتین توانست تا به  یک فرمول هم ارزی جرم و انرژی دست یابد که یکی از معروف‌ترین معادله‌های تمام دوران است. وی در ۱۷ ام آوریل ۱۹۵۵ درگذشت.

 

۲.اسحاق نیوتن (Isaac Newton)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

اسحاق نیوتن که متولد انگلستان است، کمک بزرگی به علوم مختلف نموده است و علاه بر اینکه یکی از دانشمندان معروف جهان است، یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان تمام دوران نیز محسوب می‌شود. وی ایده‌ها و نظریه‌های متعددی در فیزیک، ریاضیات و فلسفه دارد.

 

او توانست تا نظریه گرانش جهانی (جاذبه) و سه قانون حرکت را با اختراع حساب دیفرانسیل و انتگرال پایه گذاری نماید. وی همچنین موفق شد تا نظریه‌ی امواج را توضیح دهد که به خاطر نیروی جاذبه از سوی خورشید، ماه و زمین اتفاق می‌افتد. اکتشافات و نظریات مهم وی در علوم مختلف وی را در لیست دانشمندان معروف جهان قرار داده است.

 

۳.گالیلئو گالیله (Galileo Galilei)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این دانشمند ایتالیایی در سال ۱۵۶۴ در شهر پیزا ایتالیا به دنیا آمد. وی علاوه بر اینکه یکی از دانشمندان معروف جهان است در لیست دانشمندان چند استعداده نیز قرار دارد. وی ستاره‌شناس ، فیزیک‌دان، مهندس، فیلسوف، و ریاضی‌دان بود. گالیله به خاطر اکتشافاتی که در علم نجوم و فیزیک داشت، پدر علم مدرن نیز نامیده می‌شود.

 

او تصمیم گرفت تا علم ریاضیات را انتخاب و دنبال کند. وی نخستین تلسکوپ برای مشاهده‌ی ستاره‌ها و سیارات را ساخت. وی همچنین نظریه گردش زمین به دور خورشید را نیز پیشنهاد نمود و آن را اثبات کرد. دو قانون حرکت و نجوم را نیز نخستین بار وی بیان نمود. قطب نما و دماسنج نیز از دیگر اختراعات این داشنمند بزرگ دنیا هستند.

 

۴.چارلز داروین  Charles Darwin

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

چارلز داروین این دانشمند بزرگ در سل ۱۸۰۹ در انگلستان به دنیا آمد. بزرگترین نظریه‌ای که وی ارائه نمود، نظریه تکامل بود. وی که یکی از دانشمندان معروف جهان است توانست تا در سن ۵۰ سالگی کتاب منشا گونه‌ها را منتشر کند. کتاب‌های بیان عواطف در انسان و حیوانات، نزول انسان، انتخاب در ارتباط با جنس و قدرت حرکت در گیاهان نیز از دیگر کتاب‌های این دانشمند بزرگ هستند.

 

داروین تاکید داشت که انسا‌ن‌ها به وسیله تغییرات بسیاری تکامل یافته‌اند و بقای اصلح را عاملی مهم در شکل‌گیری دنیای حیوانانی دانست. داروین یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های تاریخ بشریت و یکی از دانشمندان معروف جهان است.

 

۵.لوئیز پاستور ( Louis Pasteur)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

پاستور که یک شیمیدان و میکربیولوژیست فرانسوی است در دسامبر ۱۸۲۲ به دنیا آمد. وی یکی از دانشمندان معروف جهان است و دنیا وی را به دلیل زحمات و دست آوردهایی که در مورد علل و پیشگیری از بیماری‌ها داشته است ستایش می‌کند. یکی از بزرگترین اختراعاتی که این دانشمند بزرگ داشت، اکتشاف راهی برای جلوگیری از خراب شدن مایعاتی مانند شیر بود که بعدها عمل پاستوریزه کردن نام گرفت.

 

لوئی پاستور به علم پزشکی بسیار کمک نمود و به دلیل  اکتشافاتی که درباره‌ی اصول واکسیناسیون و تخمیر میکروبی داشت شناخته شد. وی در آن زمان برای بیماری‌های شدید مانند هاری، سیاه‌زخم، و سایر بیماری‌های عفونی درمان‌هایی را ایجاد نمود.

 

۶.استفان هاوکینگ ( Stephen Hawking)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

استفان هاوکینگ که در لیست دانشمندان معروف جهان قرار دارد، یکی از مشهورترین دانشمندان دوران مدرن نیز محسوب می‌شود. این فیزیکدان بریتانیایی در ۸ ام ژانویه ۱۹۴۲ چشم به جهان گشود. وی با توجه به اینکه مشکلاتی فیزیکی دارد، با ایده‌های خارق العاده‌اش، همواره دنیای علم را متعجب می‌کند.

 

این دانشمند بزرگ سهم بسیار مهمی در زمینه کیهان شناسی و کوانتم دارد. وی از بیماری اسکلروز آمیوتروفیک لترال، که یک نوع بیماری حرکتی است رنج می‌برد. وی به دلیل این بیماری تقریبا به صورت کامل فلج شده است. یکی از مهمترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های وی، کتاب تاریخ مختصر زمان است.

 

۷.ارسطو ( Aristotl)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

ارسطو، این فیلسوف یونانی که یکی از دانشمندان معروف جهان است، در سال‌های ۳۸۴ تا ۳۲۲ قبل از میلاد زندگی می‌کرد. همه دنیا به تاثیر مثبت تئوری و استدلال‌های وی در فیزیک آگاه هستند. ارسطو علاوه بر علم، در شعر، موسیقی، تئاتر، منطق، متافیزیک، سخنوری، اخلاق و سیاست نیز نوشته‌هایی دارد.

 

ارسطو یکی از برجسته‌ترین فیلسوف دوران خود بوده است. وی شاگرد افلاطون بوده و مدت ۲۰ سال از عمر خود را در آکادمی افلاطون به تحصیل علم گذرانده است. با وجود اینکه ارسطو مدت‌ها پیش زندگی می‌کرده است اما هنوز هم در عصر حاضر نتیجه اقدامات وی احساس می‌شود.

 

۸.توماس آلوا ادیسون (Thomas Alva Edison)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

یکی دیگر از دانشمندان معروف جهان ، توماس آلوا ادیسون است. وی مهندس، مخترع، دانشمند، و کارآفرین اهل ایالات متحده آمریکا بود. وی وسایل متعددی را طراحی و کامل نمود که از جمله مهم‌ترین و معروفترین آنها می‌توان به لامپ رشته‌ای اشاره نمود.

 

هنگامی که ادیسون در دوره ابتدایی تحصیل می‌کرد، مدیر وی اعتقاد داشت که ادیسون شاگرد کودنی است و وی را از مدرسه اخراج نمود. ادیسون در طول حیاتش ۲۵۰۰ امتیاز اختراع را در ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان به نام خود ثبت نمود.

 

لازم به ذکر است که بیشتر اختراعات ادیسون تکمیل شده کارهای دانشمندان پیشین بودند. ماشین چاپ، میکروفن، گرامافون، دیکتافون، کینتوسکوپ، دینام موتور و … از جمله اختراعات ادیسون و همکاران وی هستند.

 

 

۹.جاگادیش چاندرا بوس (Jagadish Chandra Bose)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

جاگادیش که یکی از دانشمندان معروف جهان است، به دلیل اختراع رادیو و مایکروویو مشهور است. وی تنها دانشمند بنگلادشی است که تلاش‌های بسیاری در زمینه پیشرفت علم داشته است. وی فیزیکدان ، زیست شناس ، گیاه شناس ، باستان شناس ، و همچنین نویسنده داستان های علمی تخیلی است.

 

با وجود ‌تبعیض‌های نژادی و کمبود بودجه و تجهیزات، بوز توانست تحقیقات علمی خود را به انجام رساند. او پیشرفت‌های قابل توجهی در پژوهش‌های خود در زمینه سیگنال‌های بی سیم داشته است.

 

۱۰.ادوین هابل (Edwin Hubble)

 

معرفی تعدادی از دانشمندان معروف جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

ادوین هابل که یکی دیگر دانشمندان معروف جهان است در سال ۱۸۸۹ چشم به جهان گشود. وی یک ستاره شناس آمریکایی است که تاثیری بسیار در علم نجوم داشته است. وی وجود دیگر کهکشان‌ها در کنار کهکشان راه شیری را اثبات نمود و باورهای گذشته در مورد اینکه فضا فقط محدود به کهکشان راه شیری است را نپذیرفت. از بزرگترین کارهای این دانشمند بزرگ، قانون هابل در مورد سرعت نور در کهکشان‌ها است که به کمک آن می توان در حال گسترش بودن جهان را اثبات نمود.

 

 

 

 

 

  • 38
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
وقتی استعمار و چپاولگری و غارت و قتل و عام مردم بی گناه (قاره آمریکا) از نظر اون ها کشف کردنه و توی دزدی و غارت آثار باستانی و فرهنگی کشورهای دیگه دست دارند، چه جوری میشه به حرفهایشان اعتماد کرد؟؟؟!!!!!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش